DAKWERKEN DIMITRI PLAISIER

Société en commandite simple


Dénomination : DAKWERKEN DIMITRI PLAISIER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 607.840.701

Publication

23/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

tussen de ondergetekenden :

1. Dhr. Dimitri PLAISIER, geboren te Veurne op 30/11/1978 en wonende te 8970 Reningelst, Vlamertingseweg 30

2. Dhr. Firmin PLAISIER, geboren te Torhout op 2/09/1958 en wonende te 8902 Ieper, Wijtschatestraat 20/A werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht

de naam luidt : DAKWERKEN DIMITRI PLAISIER

de zetel wordt gevestigd te 8970 Reningelst, Vlamertingseweg 30

het kapitaal van de vennootschap bedraagt ~ 500,00 en is verdeeld in 100 aandelen op naam. Dhr.Dimitri Plaisier schrijft in op 99 aandelen, dhr. Firmin Plaisier schrijft in op 1 aandeel.

DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening : Onderneming voor alle dakwerken, het bedekken van gebouwen, dakbedekkingswerken met asfalt en teer, droogmaken van gebouwen, onderneming voor lood  en zinkwerken en voor het waterdicht maken van gebouwen, isolatiewerkzaamheden, warmte  en geluidsisolering. Het aanleggen en onderhouden van opritten en terrassen. Het reinigen en opkuisen van gebouwen, zowel private woningen als kantoorgebouwen, fabrieks  en nijverheidsgebouwen en handelspanden. Het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord, het oprichten en/of laten oprichten van  sleutelklare woningen en gebouwen, het aankopen, kopen en verhuren van deze woningen en gebouwen, het aannemen en uitvoeren of laten uitvoeren van : algemene bouwwerken, grondwerken, wegeniswerken, rioleringswerken, aanplantingen, boringen, peilingen en uitdiepingen, funderingswerken, draineringswerken, niet-metalen kunstwerken, bekistings  en ijzervlechtwerken, bouwen van stellingen, voegwerken en reinigen van gevels, slopen, plaatsen van afsluitingen, leggen van tegelvloeren en alle andere muur  en vloerbekledingen, plaatsen van faïencen, plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, steenhouwen, marmerwerken, plaatsen van sierschouwen, leggen van parketvloeren, timmer  en schrijnwerken, plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk, idem in diverse kunststoffen, plaatsen van ruiten, glas en gekleurde ramen, schilderwerken, behangen en garnieren, plaatsen van centrale verwarming, van ventilatie en van verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en diverse leidingen, van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, plaatsen van bliksemafleiders, elektrische installaties, metaalconstructies, de coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, studie  en raadgevend bureau, het vervoer voor eigen rekening en voor derden, de groot  en kleinhandel in bouwproducten en materialen, werken in coördinatie met onderaannemers, de restauratie van gebouwen en monumenten. Onderneming voor het vervaardigen van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw;

Het beheer, het verwerven, de aan  en de verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 11/03/2015 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd

opgericht als volgt :

OPRICHTERS - RECHTSVORM - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - KAPITAAL

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : DAKWERKEN DIMITRI PLAISIER

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Vlamertingseweg 30

*15304865*

Luik B

8970

België

0607840701

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Poperinge (Reningelst)

Griffie

Neergelegd

19-03-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van roerende goederen, de huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van roerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen. Het beheer, het verwerven, de aan  en verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen, verkaveling, bouwen en verbouwen, bouwpromotie, de huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze onroerende goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

GECOMMANDITEERDE VENNOTEN - ZAAKVOERDER - BEVOEGDHEDEN

dhr. Dimitri Plaisier, wonende te 8970 Reningelst, Vlamertingseweg 30 is de gecommanditeerde vennoot en werd tevens met unanimiteit als niet-statutair zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en met volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de 3° zaterdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s), het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten.

De vennoten worden opgeroepen tot de jaarvergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering bij gewoon schrijven. Indien al de vennoten tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering is deze regelmatig samengesteld zelfs indien geen oproepingen werden gedaan en/of geen termijnen nageleefd werden.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

De besluiten van de jaarvergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke bepalingen zoals hierna bepaald.

WINSTVERDELING - RESERVERING - VEREFFENING

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

Geen uitkering van de winst mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - DUURTIJD VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is van onbepaalde duur. Het eerste boekjaar sluit af op 31/12/2015. De daaropvolgende boekjaren nemen telkens een aanvang op 1 januari om te eindigen op 31/12.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt, en dat vanaf 1/07/2014.

Dimitri Plaisier

gecommanditeerde vennoot en zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd : oprichtingsakte en statuten

Coordonnées
DAKWERKEN DIMITRI PLAISIER

Adresse
VLAMERTINGSEWEG 30 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande