DAKWERKEN EDDY VANDAELE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAKWERKEN EDDY VANDAELE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.558.720

Publication

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.02.2013, NGL 25.07.2013 13341-0056-012
20/06/2013
ÿþ f& mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 i III



13 9 898*



1 1 MI 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Ondernemingsnr : 0832558720

Benaming (voluit) : Dakwerken Eddy Vandaele

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Streuvelstraat 20A

8600 Diksmuide

Onderwerp akte :Ontbinding - vereffening - sluiting van de vereffening (art. 184 §5 W. Venn.)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik Debucquoy, notaris met standplaats te Diksmuide, op 29 mei 2013, geregistreerd te Diksmuide (drie bladen, geen verzendingen) op 31 mei 2013, boek 431, blad 14, vak 1, ontvangen vijfentwintig euro (25,00 eur), getekend de e.a, Inspecteur Koen BAERT, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid= "DAKWERKEN EDDY VANDAELE" en dat, na bespreking van het voorstel tot ontbinding zoals toegelicht in het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan en na bespreking van de staat van activa en passiva en het daarbijhorend verslag van de bedrijfsrevisor BVBA "Sinnaeve Accounting & Consulting" te Zedelgem, onder; meer volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

% eerste besluit: beslissing tot ontbinding en vaststelling van de feitelijke vereffening van de' vennootschap

De buitengewone algemene vergadering besloot met eenparigheid van de stemmen om de vennootschap': vervroegd te ontbinden.

Om van deze beslissing tot ontbinding blijk te geven in de statuten, werd artikel vier van de statuten vervangen door volgende tekst: "Op vijf januari tweeduizend en elf werd de vennootschap opgericht voor onbepaalde tije op negenentwintig mei tweeduizend en dertien werd zij vervroegd ontbonden",

tweede besluit: ontslag zaakvoerders

Met eenparigheid van stemmen keurde de algemene vergadering de jaarrekening goed die betrekking heeft op de periode gelopen van 1 januari 2912 tot 31 december 2012, alsook de verkorte jaarrekening die betrekking heeft op de periode gelopen sinds de afsluiting van het vorig boekjaar (31 december 2012) tot 29 mei 2013, en besloot de algemene vergadering ontslag te verfenen aan de zaakvoerders, met name aan de heer Eddy VANDAELE en mevrouw Katia GELDHOF, en hen bovendien kwijting te verlenen voor hun beheer gedurende het afgelopen boekjaar.

derde besluit: vaststelling van de feitelijke vereffening van de vennootschap -- bekrachtiging van de' vereffeningsrekeningen  ontheffing van de heer VANDAELE en kwijting de feitelijke gestelde' vereffeningshandelingen  afsluiting van de vereffening

De vergadering stelde vast;

dat er geen bedragen meer vol te storten zijn op eerder door de vennoten toegezegde inbrengen;

dat de vennootschap reeds védr haar ontbinding feitelijk werd vereffend door voornoemde heer VANDAELE,; en dat de leden van de vergadering de rekeningen en bewijsstukken hebben kunnen onderzoeken zoals, bepaald in artikel 194 van het Wetboek Vennootschappen,

er zich bij de vereffening geen tegenstrijdigheid van belangen heeft voorgedaan,

dat er volgens voormelde staat van activa en passiva geen schulden meer zijn, behoudens de kosten inherent aan de procedure voor de ontbinding en een provisie voor de voldoening van de nog te vestigen: vennootschapsbelasting, en de schuld in rekening-courant van de vennootschap ten opzichte van de heer Eddy VANDAELE, die volgens voormelde staat van actief en passief achtduizend vijfhonderdzesentwintig euro drieënzeventig cent (¬ 8.526,73) bedraagt.

dat de Minister van Justitie het volgende geantwoord heeft op de parlementaire vraag nummer 14529, gesteld door de heer Luk Van Biesen op 12 december 2012 omtrent de interpretatie van het ontbreken van passiva, waarin onder meer wordt gesteld: "(...) Er werd beoogd dal de vennootschap geen schulden meer heeft ten aanzien van derden. Andere passiva, zoals kapitaal en reserves, dienen buiten beschouwing te worden gelaten. De kosten of provisies verbonden aan de vereffening zelf vormen evenmin een beletsel".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

4r mod 11.1

- dat de voorwaarden van artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen voor ontbinding en vereffening in

één akte vervuld zijn

Na het verslag van de heer Eddy VANDAELE over het beheer en de feitelijke vereffening van de vennootschap te hebben aangehoord, verklaard alle aanwezige partijen uitdrukkelijk te verzaken aan in artikel 194 opgelegde telmijn van één maand tussen de neerlegging van het vereffeningsverslag en de sluiting van de vereffening, en besloot de vergadering met eenparigheid van stemmen:

- de vereffeningsrekeningen goed te keuren

- de heer Eddy Vandaele zonder voorbehoud noch beperking te ontheffen voor de door hem gestelde handelingen tot feitelijke vereffening van de vennootschap, en hem hierover onvoorwaardelijk kwijting te verlenen, Hij blijft evenwel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk, zowel ten opzichte van derden als ten opzichte van de vennoten, voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk voor de eventuele tekortkomingen.

- de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening

- dat de nog niet vereffende passiva vermeld in de staat van activa en passiva integraal door de enige vennoot ten laste worden genomen, die zich ertoe verbond;

o op eerste verzoek de kosten inherent aan de procedure voor de ontbinding te betalen, alsook voormelde schuld in rekening-courant aan te zuiveren met zijn persoonlijk vermogen.

o de op heden nog niet gekende schulden die later gebeurlijk zouden opduiken, te betalen tot beloop van het actief dat hij uit de vennootschap heeft verkregen, zodat de sluiting van deze vereffening in geen enkel opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

- het resterend actief van de vennootschap over te maken aan de vennoten

De vergadering stelde vast dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan met ingang vanaf 29 mei 2013. De vereffening werd afgesloten.

Vl RDE BESLUIT: bewarende maatregelen

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende vijf jaar worden bewaard door de heer Eddy Vandaele, voornoemd, op zijn adres te 8600 Diksmuide, Streuvelstraat 20 A. De vergadering stelde vast dat er peen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen en die hun niet konden worden afgegeven ' Voor zover er bij de vereffening activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan voornoemde heer Eddy VANDAELE.

LAATSTE BESLUIT: volmachten

De heer Eddy VANDAELE werd gemachtigd om de sluiting van de vereffening bekend te maken in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen.

Teneinde de nodige formaliteiten op het rechtspersonenregister en bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, werd volmacht gegeven aan BVBA Accountantskantoor J, Colaert & C° te 8600 Diksmuide, Generaal Baron Jacquesstraat 74.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

afgeleverd op ongezegeld papier voor de publicatie in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad,

Hendrik Debucquoy,

notaris

tegelijk neergelegd;

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;

- verslag bedrijfsrevisor, waarin vervat: 1) verslag bestuursorgaan en 2) staat van actief en passief

Vétor-

.1 4 behouden

aan het Belgisch Staatsblad

-f-i4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 27.06.2012 12212-0114-012
16/02/2011
ÿþ Mod 2.i

~.1DlE~C $ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

1111101101111111111111 W

*11026062*

Ondememingsnr : 0832.558.720

Benaming

(voluit) : Dakwerken Eddy Vandaele

IA

>~ . i~~~~ ~ ~~,º%~~L

r

- 4G~~ié L~n,.

1

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Streuvelstraat 20A 8600 Diksmuide

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 28 januari 2011 blijkt:

1) De benoeming van de mevrouw Katia Geldhof, geboren te Veurne op 13 februari 1969, wonende te 8600

Diksmuide, Streuvelstraat 20 A, als zaakvoerder met ingang vanaf heden.

Conform artikel 15 van de statuten wordt besloten de machten van de zaakvoerder individueel toe te kennen zodat elke zaakvoerder de meest uigebreide machten van bestuur en beschikking heeft.

Elke zaakvoerder alleen vertegenwoordigt bijgevolg de vennootschap jegens derden in rechte zowel als eiser en verweerder

Eddy Vandaele

Zaakvoerder

18/01/2011
ÿþmod 21

i.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL- 7 JAN. 2011

VEunNE

Griffie



l 11h1 11111111101 lUI 11l 111111 1111

+11009056*

Vc behc aar Bels Staal

Ondernemingsnr : D' et tO

Benaming : Dakwerken Eddy Vandaele

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Streuvelstraat 20 A

8600 Diksmuide

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Hendrik Debucquoy, notaris met standplaats te Diksmuide, op 5

januari 2011, ter registratie aangeboden, dat:

1°Door: De heer VANDAELE Eddy Rik, dakwerker, geboren te Diksmuide op 17 juli 1970, niet

gehuwd, wonende te 8600 Diksmuide, Streuvelstraat 20 A, een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht.

2°De benaming van de vennootschap is: Dakwerken Eddy Vandaele.

3°De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8600 Diksmuide, Streuvelstraat 20 A.

4°Deze vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, als zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

1. specifieke activiteiten

- De oprichting en/of afwerking van nieuwe gebouwen en kunstwerken, de herstelling en/of renovatie van bestaande gebouwen en kunstwerken, de nieuwbouw "sleutel op de deur", alle metsel en betonwerken

- Algemene bouwonderneming met coördinatie van onderaannemers

- Onderneming voor planning, en maatstudie, kwaliteitscontrole en organisatie op werven

- Onderneming voor toezicht en leiding van werken voor rekening van derden

- De aan- en verkoop (zowel groothandel als kleinhandel), de productie, de be- en verwerking van alle kunststoffen en bouwmaterialen.

De bouw van daken, dakbedekkingen in alle soorten materialen, alle lood- en zinkwerk, het waterdicht maken van daken en dakterrassen, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer,

- Het reinigen en ontmossen van daken

- Aanneming van sanitair, centrale verwarming

- Leggen van chape en vloerverwarming

- Onderneming voor timmer- en schrijnwerk van gebouwen, hout en kunststof, de montage

van binnen- en buitenschrijnwerk van hout, kunststof of metaal, zoals deuren, vensters, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, vloeren en plafonds, het plaatsen van al dan niet verplaatsbare tussenwanden en valse zolderingen in hout, plaatsen van gipsplaten, fabricatie van houten meubelen met inbegrip van aanbouwkeukens en de plaatsing van deze laatste, plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken, enzovoort, de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekkens, enzovoort in hout of kunststof, de installatie van geblindeerde en brandwerende deuren, de montage van serres, veranda's, enzovoort in hout of in kunststof.

- Aanneming van elektriciteitswerken

- Aanneming van isolatiewerken

- Alle onderhouds- en herstellingswerken in de meest ruime zin.

ll. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.3

ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

1V. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. 5°Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizendzeshonderd (18.600) euro, en wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één ihonderdzesentachtigste van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig ingeschreven als volgt: inbreng in geld door voornoemde heer Eddy Vandaele, ten belope van achttienduizendzeshonderd (18.600) euro, waarvoor hem honderdzesentachtig (186) aandelen toegekend worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één /honderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal, volledig volstort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat genoemde bedragen van in totaal achttienduizendzeshonderd (18.600) euro zijn gestort op een bijzondere rekening onder nummer 652-8157766-51, bij de Record Bank, te Vladslo geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 4 januari 2011.

6°De duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf 1 januari 2011.

De vennootschap neemt aile verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2011.

7°De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder van deze vennootschap wordt benoemd, is zijn bestuursorgaan verplicht onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht. Deze vaste vertegenwoordiger moet voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering van onderhavige vennootschap verkregen hebben. Ingeval het mandaat van deze vaste vertegenwoordiger zou beëindigd worden, is de betrokken bestuurder-rechtspersoon van rechtswege ontslagnemend. Een uittreksel uit de notulen van het bestuursorgaan van de rechtspersoon-bestuurder, houdende benoeming/ontslag van een vaste vertegenwoordiger, moet door de bestuurde vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en onder haar naam en hoofding worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

Wanneer deze vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd van een andere rechtspersoon, is/zijn haar zaakvoerder(s) verplicht onder haar vennoten, .zaakvoerder(s) of' werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht in haar naam en voor haar rekening. De zaakvoerder(s) mogen deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Een uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerder(s) houdende de benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger moet overgemaakt worden aan de bestuurde vennootschap, met oog op neerlegging daarvan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Salaris

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de zaakvoerder(s) onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en/of bekrachtigd, en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Extern en intern bestuur /beperkingen

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden, en in rechte als etser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan

op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. "

8°Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

9°Verdeling van de winst  aanleggen van reserves  verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Op de winst van het boekjaar wordt minstens vijf procent (5 %) vooraf genomen voor de " samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. 10°De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de derde vriidaq van de maand juni van elk jaar om achttien uur

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 2.1

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

Buitengewone Algemene Vergadering

En onmiddellijk na de oprichtingsvergadering van de vennootschap "Dakwerken Eddy Vandaele", verklaren dezelfde comparanten samen te komen in buitengewone algemene vergadering, om over te gaan tot de volgende besluiten:

Eerste boeklaar en eerste iaarveroaderinq

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni tweeduizend en twaalf.

zaakvoerders: benoeming  aantal

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het ontstaan van deze vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene vergadering:

het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

te benoemen tot zaakvoerder: de heer Eddy Rik Vandaele, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

dat deze zaakvoerder, in geval van overlijden of ontslag of in geval van gerechtelijke vaststelling dat hij niet meer voldoende wilsgeschikt is, van rechtswege als niet-statutair zaakvoerder zal opgevolgd worden door mevrouw Katia Georgine Yvonne Geldhof, geboren te Veurne op 13. februari 1969, wonende te 8600 Diksmuide, Streuvelstraat 20 A, die benoemd wordt tot plaatsvervangend niet-statutair zaakvoerder, en die hier tussenkomt en verklaart dit plaatsvervangend mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in Artikel 15 en volgende van de statuten.

benoeming vaste vertegenwoordiger(s) voor huidige vennootschap

Voornoemde zaakvoerder, de heer Eddy Vandaele, duidt aan als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap, die belast wordt met de uitvoering, in haar naam en voor haar rekening, van alle bestuursmandaten van huidige vennootschap in andere vennootschappen: de heer Eddy Rik Vandaele, voornoemd, die hier aanwezig is en verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Dit mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur. De vaste vertegenwoordiger mag niet worden ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Bijzondere volmacht

Gebruik makende van zijn machten, ingevolge Artikel 15 van de statuten, verklaart de zaakvoerder de B.V.B.A. "Accountskantoor J. Colaert & C°", met zetel te 8600 Diksmuide, Generaal Baron Jacquesstraat 74, als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen voor volgende welbepaalde doeleinden voor het voeren van alle communicatie met en het vervullen van alle formaliteiten bij het " ondernemingsloket, het rechtspersonenregister alsook bij alle andere administraties;

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

afgeleverd vóór registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

Hendrik Debucquoy,

notaris

tegelijk hiermee neergelegd:

- een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte;

- bankattest;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DAKWERKEN EDDY VANDAELE

Adresse
STREUVELSTRAAT 20A 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande