DAKWERKEN JIMMY VANBECELAERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAKWERKEN JIMMY VANBECELAERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.938.741

Publication

12/01/2015
ÿþLUik B i in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y

MONITEUR EraGE

01- 20'5

BELGISCH Si'AAl'S`CLAE

NEERGELEGD

3 1 OKT, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd, KORTRIJK

(2r;ffira

05

ius

Ondernemingsnr : 0526.938.741

Benaming :

(voluit) : Dakwerken Jimmy Vanbeceiaere

Rechtsvorm : Starters-BVBA

Zetel : Reinaertstraat 29 - 8530 Harelbeke

Onderwerp akte : OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID -- KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 21 oktober 2014, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de STARTER  Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DAKWERKEN JIMMY VANBECELAERE", waarvan de zetel gevestigd is te 8530 Harelbeke, Reinaertstraat 29, dat met eenparigheid van stemmen de' volgende besluiten werden genomen:

Overeenkomstig artikel 213, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen besluit de vergadering het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van achttien duizend vijf honderd negen en negentig euro (¬ 18.599,00) om het te brengen van één euro (¬ 1,00) op achttien duizend zes honderd euro (¬ 18.600,00), l door incorporatie van de reserves in het kapitaal, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van ieder bestaand aandeel.

Overeenkomstig artikel 214, § 2, lid 2 van het Wetboek van Vennootschappen, verliest de STARTER  besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAKWERKEN JIMMY VANBECELAERE", omwille van de verhoging van het maatschappelijk kapitaal tot achttien duizend zes honderd euro (¬ 18.600,00), het statuut van "STARTER" en wordt de vennootschap een gewone besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering besluit vervolgens de statuten aan te passen aan voorgaande besluiten.

De zaakvoerder wordt gelast met de uitvoering van de genomen besluiten en de Notaris wordt gelast met de coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Christoph CASTELEIN,

Tegelijk met deze neergelegd :

- afschrift akte

-

gecoördineerde statuten

Op de laatste bIs. van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

30/04/2013
ÿþMod Word 11.1

ri'_1-te!ilIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i







Ondernemingsnr : , t6 938' I

Benaming

(voluit) : DAKWERKEN JIMMY VANBECELAERE

(verkort) :

Rechtsvorm : STARTER  Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8530 Harelbeke, Reinaertstraat 29

(volledig adres)

Onderwerp akte :

OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte

te Kortrijk, op 12 april 2013, ter registratie aangeboden, dat:

De Heer Jimmy, Bernard Joël VANBECELAERE, geboren te Kortrijk, op

16 oktober 1985, wettelijk samenwonende met Mevrouw Lisa

VANOVERSCHELDE, te 8530 Harelbeke, Reinaertstraat 29.

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Starter" heeft opgericht onder de benaming "DAKWERKEN

JIMMY VANBECELAERE".

Zetel : te 8530 Harelbeke, Reinaertstraat 29

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel :

De vennootschap stelt zich tot doel, in de meest brede zin, onder meer:

Het uitvoeren van zinkwerken en metalen dak bekleding op gebouwen

Het uitvoeren en installeren van verwarming met gas op individuele

toestellen

- Het uitvoeren van het beroep als installateur-loodgieter Het uitvoeren en water dichtmaken van bouwwerken

- Het uitvoeren van niet-metalen dak dekking van gebouwen

Beheer van vastgoed in binnen- en buitenland

Al deze benamingen worden genomen in de meest ruime zin

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, groot- en kleinhandel, nijverheidsverrichtingen, franchising, financiële - roerende - en onroerende verrichtingen, participatie nemen, gelijkaardige bedrijven beheren, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, overal ter wereld.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen onder gelijk welke vorm aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige aanverwante of aanvullende activiteiten.

Op de laatste blz. van Luit( BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

04, 2013

lwC-r1.113ANK KOOPHANDEL

- ftetraoJr$,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

w. MM Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook de wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één euro

(¬ 1,00), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Bestuur : Op voorwaarde dat het in de startersfase natuurlijke personen

betreft, wordt het bestuur van de vennootschap toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen..

Wanneer de startersfase beëindigd is, kunnen tevens rechtspersonen aangesteld warden.

Artikel tien  Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de S-BVBA DAKWERKEN JIMMY VANBECELAERE".

De vennootschap mag pas de vermelding "BVBA" voeren wanneer zij voldoet aan de dienaangaande wettelijke en statutaire vereisten.

Controle: Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een

derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Jaarve gadering : Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden de laatste zaterdag van de maand september om 10 uur op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats, telkens om veertien uur.

Boeklaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van jaar daaropvolgend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

In het in artikel 211bis van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde geval is artikel 319 van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing, maar houdt de algemene vergadering jaarlijks een bedrag in van tenminste éénvierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, en het geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, dat dit reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Ontbinding - vereffening :

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is van rechtswege vereffenaar.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Onderschrij ving:

De Heer Jimmy Vanbecelaere verklaart het maatschappelijk te plaatsen in speciën voor de inschrijvingsprijs van één euro (¬ 1,00) en in te schrijven op alle aandelen, genummerd van nummer één (1) tot en met nummer honderd (100).

Overgangsbepalingen:

- Het eerste boekjaar eindigt op 31 maart 2014.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand september in het jaar 2014.

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, opmerkende dat de benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen:

De Heer Jimmy vanbecelaere, voornoemd.

hier aanwezig en die verklaart het mandaat te aanvaarden en dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is. Dit mandaat is bezoldigd.

Aan hem worden de machten toegekend zoals voorzien in de artikelen tien en volgende van de statuten

Als bijzondere volmachtdrager wordt aangesteld: BVBA Servio Partners, te 8500 Kortrijk, Engelse Wandeling 2 K9V, vertegenwoordigd door de Heer Jurgen D'heedene, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank voor

eVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde BTW-administratie, teneinde alle verklaren te doen en in het algemeen alles te kunnen doen wat noodzakelijk blijkt te zijn.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk.

Tegelijk met deze neergelegd: afschrift van de akte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1.

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 24.09.2016, NGL 29.10.2016 16666-0355-015

Coordonnées
DAKWERKEN JIMMY VANBECELAERE

Adresse
REINAERTSTRAAT 29 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande