DARAH

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DARAH
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.933.287

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 08.03.2014, NGL 28.03.2014 14075-0137-011
18/10/2013
ÿþr 1

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T'

BRUGGE (AfdpJi~~L3 ~,oe)

o 9 o~~.

cenfire

Ondememingsnr : 0430.933.287

Benaming (voluit) : DARAH

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Poolspad 19

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

i' Er blijkt uit een akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint Kruis op' 30 september 2013 :

BESLUITEN

Ii De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen, om de zetel te wijzigen naar; ; 8300 Knokke-Heist, Goudsbloemenlaan 11 en artikel 2 der statuten te wijzigen zoals opgenomen in artikel 2 der hernummerde statuten als hierna opgenomen in het zevende besluit.

II/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het= voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan, en van het verslag der bedrijfsrevisor, Figurad bedrijfsrevisoren BVBA, te 9051 Sint penijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door de heer Stefaan Beirens, bedrijfsrevisor, conform artikel 602 (inbreng in natura) aangezien iedere; aanwezige aandeelhouder erkent een afschrift ervan ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen,

Het verslag van de bedrijfsrevisor (inbreng in natura) besluit als volgt :

`Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 602 ii van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng bestaat uit de blote eigendom van een onroerend goed ten belope van 810.000,00 EUR die de heer VANHOVE DAVID ANDRÉ JACQUES en mevrouw VANHOVE SARAH GHISL4INE LEONIE hebben ten opzichte van DARAH NV, met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Poolspad 19 en met ondernemingsnummer BTW BE 0430.933.287  RPR Brugge,

het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat.

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de, Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de raad van bestuur van de vennootschap; verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebracht bestanddeel en voor cie bepaling van het ;ï aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; -de beschrijving van de inbreng º%n natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid .; en duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering; bedrj fseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er ;:geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen dei inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Na de geplande kapitaalverhoging door inbreng in natura za! het kapitaal 9.690,000,00 EUR; bedragen, vertegenwoordigd door 133 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Als gevolg van de geplande inbreng in natura van de blote eigendom van een onroerend goed van! de heer VANHOVE DAVID ANDRÉ JACQUES en mevrouw VANHOVE SARAH GHISLAINE LEONIE in DARAH NV ten bedrage van 810.000,00 EUR, worden 33 nieuwe aandelen toegekend aan de heer VANHOVE DAVID ANDRÉ JACQUES en 33 nieuwe aandelen aan mevrouw VANHOVE SARAH GHISLAINE LEONIE.

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Í

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 17.5

Wij willen ër -tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen'

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons

verslag geen `faiirness opinion" Is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 23 september 2013

FIGURAD Bedrjfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

STEFAAN BEIRENS

Vennoot"

De verslagen worden eenparig goedgekeurd.

III/ De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het kapitaal door inbreng in natura te verhogen ten belope van achthonderd en tien duizend euro (¬ 810.000,00) om het kapitaal te brengen van achthonderd duizend euro (¬ 800.000,00) naar één miljoen zeshonderd en tienduizend euro (¬ 1.610.000,00) mits creatie van zesenzestig (66) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. Gelijkschakeling van deze 66 nieuwe aandelen met de oude, zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft, naar aanleiding van de uitgifte van aandelen beneden pari van de oude aandelen.

Deze zesenzestig (66) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en deelnemen in de winst van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Toekenn n" van deze zesenzestig 66 nieuwe aandelen aan de hierna gemelde inbrengers, als tegenprestatie voor de inbreng in natura.

1/ De heer VANHOVE David, geboren te Knokke-Heist op 1 augustus 1979, wonende te 8300 Knokke-Heist, Goudsbloemenlaan 11.

21 Mevrouw VANHOVE Sarah, geboren te Knokke-Heist op 8 mei 1981, geboren te Wilrijk op 2 september 1981, wonende te 8200 Brugge, Parklaan 86.

De inbrengers verklaren en erkennen na gemeld onroerend goed in de vennootschap in te brengen voor de BLOTE EIGENDOM (het vruchtgebruik toebehorend aan de heer Freddy Vanhove, geboren te Brugge op 23 december 1939, wonende te 8300 Knokke-Heist, Poolspad 19

I. Besch ruin. van de eigendom die worden ingebracht

STAD KNOKKE-HEIST/2e afdeling/Knokkel2

Een villa op en met grond en aanhorigheden, staande en gelegen Poolspad 19, gekadastreerd in de sectie E nummer 0301, groot volgens kadaster vierhonderd vijfenzeventig vierkante meter (475 ce), met een kadastraal inkomen volgens recente kadastrale legger van tweeduizend vierhonderd veertien euro. Vergoeding inbreng

Zoals blijkt uit het verslag van de bedriifsrevisor de dato 23 september 2013 werd voorschreven goed geschat en gewaardeerd op TWEE MILJOEN VIJFHONDERD VIJFTIGDUIZEND EUR (¬ 2.550.000,00) in volle eigendom.

De waarde van de BLOTE EIGENDOM (met aldus vruchtgebruik hoofdens de heer Freddy Vanhove) bedraagt EEN MILJOEN ACHTHONDERD NEGENENZEVENTIGDUIZEND ACHTHONDERD ZESTIG EUR (¬ 1.879.860,00).

Het vruchtgebruik bedraagt zesentwintig komma achtentwintig procent (26,28 %) zijnde een gemiddelde van het bedrag volgens het Wetboek van registratierechten en de tabellen van Ledoux. In vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaren volledig kennis te hebben, worden er aan de volgende comparanten volgend aantal aandelen toegekend, die volledig volgestort zijn

1/ aan de heer VANHOVE David drie en dertig (33) aandelen categorie B;

2/ aan mevrouw VANHOVE Sarah drie en dertig (33) aandelen categorie B;

De totale waarde wordt ingebracht als volgt:

- deels inbreng in natura door een kapitaalverhoging ten belope van achthonderd en tienduizend euro (810.000,00) vergoed door zesenzestig (66) aandelen categorie B.

- deels inbreng/verkoop ten belope van één miljoen en negenenzestigduizend achthonderd zestig euro (¬ 1.069.860,00). vergoed door rekening courant in voordeel van de inbrengers, te weten VANHOVE David voor vijfhonderd vierendertigduizend negenhonderd dertig euro (¬ 534.930,00) en VANHOVE Sarah eveneens voor vijfhonderd vierendertigduizend negenhonderd dertig euro (¬ 534.930,00).

Te weten de waarde in blote eigendom ad ¬ 1.879.860,00  het bedrag der kapitaalverhoging ¬ 810.000,00 zijnde een saldo van ¬ 1.069.860,00 die niet wordt vergoed in aandelen, doch via rekening courant wordt in rekening gebracht in voordeel van de beide hoger vermelde inbrengers, VANHOVE David en Sarah.

IV/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het artikel 5 der statuten te wijzigen als volgt om het in overeenstemming te brengen met voormelde kapitaalverhogingen: ARTIKEL VIJF -- Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op EEN MILJOEN ZESHONDERD EN TIENDUIZEND EUR (¬ 1.610.000,00), vertegenwoordigd door honderd drie en dertig (133).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik _Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

aandelen op naam met ieder een fractiewaarde van één! honderd drie en dertigste vara het kapitaal en waarbij deze genoemd worden drie aandelen van categorie A en honderd dertig aandelen van categorie B.

V/ De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen het bestuursorgaan de nodige bevoegdheden toe te kennen om de nodige beslissingen te nemen betreffende voorgaande aangelegenheden.

VII De algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, de statuten verder aan te passen aan de genomen beslissingen alsook aan het Wetboek van Vennootschappen en de Wet op het Deugdelijk Bestuur, door volledig nieuwe statuten aan te nemen, als volgt

Eerst bevestigt de algemene vergadering ook het volgende:

De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om de AARD der aandelen te wijzigen van aandelen aan toonder naar aandelen op naam en wijziging der desbetreffende artikelen, zoals opgenomen in het navolgend besluit.

De algemene vergadering verleent hiertoe een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om huidige beslissing uit te voeren.

STATUTEN

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt : "DARAH"

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Goudsbloemenlaan 11.

De vennootschap heeft tot doel : het beheer van de beleggingen en van vermogens, alsmede het nemen van belangen in ondernemingen ten einde hun beheer te kontroleren of er deel in te hebben. Het optreden als tussenpersoon in de handel als commissionnair en in agentuur en makelaar. De vennootschap mag voorzien in de supervisie, beheren, het raadgeven en kontroleren van filialen, het beheren van vennootschappen in de meest uitgebreide zin, het geven van management, adviesen, op gebied van marketing, produktie, financien en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojekten in alle ondernemingen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving of op welke wijze ook, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen welke overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen in alle takken en industrie,

Onderneming voor het uitvoeren van diverse landbouwwerken. Onderneming voor het verhuren van landbouwmachines. Onderneming voor het bereiden van compost, van landbouwgrond, van natuurlijke en kunstmatige meststoffen, van mengingen van teeltaarde, van humus voor landbouw.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op EEN MILJOEN ZESHONDERD EN TIENDUIZEND EUR (¬ 1.610.000,00), vertegenwoordigd door honderd drie en dertig (133) aandelen op naam. met ieder een fractiewaarde van één! honderd drie en dertigste van het kapitaal en waarbij deze genoemd worden drie aandelen van categorie A en honderd dertig aandelen van categorie B.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, behoudens de uitzondering hierna vermeld, samengesteld uit minstens drie leden, waarvan aandelengroep A evenveel bestuurders als aandelengroep B heeft en elke groep maximum twee bestuurders, deze worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en die ten alle tijde, door haar kunnen worden afgezet. Ze zijn herkiesbaar.

Wanneer de vennootschap op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap vaststelt dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden (waarvan één bestuurder uit aandelengroep A en één bestuurder uit aandelengroep B) bestaan tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertecienwoardicer, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

.i 1

mod 11.1

4~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De Raad van Bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering de ondervoorzitter of een bestuurder door zijn collega's aangeduid, De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

De Raad van Bestuur kan alleen dan geldig beraadslagen en beslissen wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke verhinderde bestuurder kan schriftelijk, per telefax of per e-mail stemmen alsook, een collega afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde bijeenkomst van de Raad van Bestuur en er te stemmen in zijn plaats. ln dit geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn.

Nochtans kan geen enkele bestuurder meer dan een collega vertegenwoordigen.

De beslissingen door de Raad van Bestuur worden genomen met meerderheid van stemmen.

Als de stemmen staken, geeft de stem van diegene die de bijeenkomst voorzit de doorslag.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

Overeenkomstig artikel 521 van het Wetboek van vennootschappen kunnen in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, de besluiten van de raad van bestuur genomen worden met éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel met uitzondering van die handelingen die krachtens de wet vocrbehouden zijn aan de algemene vergadering.

1. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten,

§ 2. Dageliiks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één cf meer bestuurders, die gedelegeerd bestuurder zullen heten, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

3. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen in acht worden genomen".

De algemene vergadering is samengesteld uit al de aandeelhouders. De rechtsgeldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders, ook diegenen die afwezig waren of die niet of tegenstemden.

De algemene vergadering wordt gehouden, onder het voorzitterschap van de voorzitter van de raad van bestuur en bij diens afwezigheid, van de gedelegeerd bestuurder of de oudste bestuurder in die volgorde.

De algemene vergadering kan door elke bestuurder en in voorkomend geval dcor elke commissaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

J '' Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit eist.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand maart om achttien uur,

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroeping wordt bepaald,

De biieenroepinq van de algemene vergadering dient te gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidsliist, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, onder voorbehoud van de bepalingen van artikel 541 Wetboek van Vennootschappen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het maatschappelijk jaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten, kosten, waardeverminderingen, afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt de netto-winst van het boekjaar uit. Hiervan wordt jaarlijks, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds tot dit laatste éénitiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die ieder jaar over zijn aanwending zal beslissen.

De raad van bestuur mag interimdividenden conform artikel 618 en 619 van het Wetboek van Vennootschappen, of voorschotten op dividenden toekennen en uitkeren. Deze beslissing moet evenwel voor bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen. VIII/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen kwiitinq te verlenen voor het verleende bestuur aan de bestuurders en gedelegeerd bestuurder.

De vergadering beslist vervolgens bij éénparigheid van stemmen de vier bestuurders, hierna genoemd, te herbenoemen overeenkomstig de bepalingen van artikel elf en volgende van de statuten, tot die functie

1/ De heer VANHOVE Freddy voornoemd (bestuurder `A').

2/ De heer VANHOVE David voornoemd (bestuurder `B').

3/ Mevrouw VANHOVE Sarah voornoemd (bestuurder `B').

4/ Hier tussenkomend; de heer KIEKENS Philippe William, geboren te Wilrijk op 2 september 1981, (bestuurder `A')

Die allen, hier aanwezig, verklaren hun ambt te aanvaarden.

En vervolgens zijn de hierboven genoemde bestuurders in raad verenigd met de bedoeling een orgaan van dageliiks bestuur te herbenoemen en haar bevoegdheden te bepalen.

Het mandaat van de heer Freddy Vanhove als gedelegeerd bestuurder was reeds verstreken en wordt niet meer verlengd. Hem wordt kwijting verleend voor zijn bestuursdaden als gedelegeerd bestuurder, tot op heden.

De raad besluit voornoemde heer VANHOVE David te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, met onbezoldigd mandaat, die verklaart te aanvaarden.

De gedelegeerd bestuurder kan afzonderlijk handelen.

In deze hoedanigheid zal hij instaan voor de continuïteit in de leiding van de vennootschap door de uitvoering van de beslissingen genomen door de raad van bestuur.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over de maatschappelijke handtekening voor aile bewerkingen van het dagelijks bestuur.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris,

Neergelegd

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Revisoraal verslag inzake de inbreng in natura

- Bijzonder verslag van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 09.03.2013, NGL 11.03.2013 13059-0393-011
11/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 10.03.2012, NGL 10.04.2012 12082-0015-011
23/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 12.03.2011, NGL 21.03.2011 11060-0352-011
24/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 13.03.2010, NGL 22.03.2010 10069-0528-011
01/04/2009 : BG064921
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 14.03.2009, NGL 26.03.2009 09091-0240-011
14/03/2008 : BG064921
31/12/2007 : BG064921
30/03/2007 : BG064921
14/04/2006 : BG064921
03/07/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 I

0

15059

Ondernemingsnr : 0430.933.287

Benaming (voluit) : DARAH

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 3 JUN 2015

Griffie

Gent Afdeling Brugge

De griffier

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Goudsbloernenlaan 11

8300 KNOKKE-HEIST

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - SPLITSING AANDELEN STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 16 juni': 2015:

V OPSLITSING DER AANDELEN

N De vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, om de bestaande aandelen op te splitsen van één (1) oud aandeel naar twintig (20) nieuwe aandelen om zo het totaal aantal aandelen te, brengen van honderd drieëndertig (133) op tweeduizend zeshonderd zestig (2.660) aandelen: zonder vermelding van nominale waarde, die het volledig kapitaal vertegenwoordigen van onderhavige' vennootschap.

Het ene (1) aandeel categorie A wordt aldus opgesplitst tot twintig (20) aandelen categorie A en de' honderd twee en dertig (132) aandelen categorie B worden aldus opgesplitst tot tweeduizend zeshonderd veertig (2.640) aandelen categorie B.

Verder worden de cateqprieën van aandelen eveneens geschrapt en dit wordt verantwoord bij VERSLAG conform artikel 560 Wetboek van Vennootschappen gezien er thans met de schrapping categorieën wél een wijziging in de bepaalde soorten ontstaan is.

De rechten van de oude aandelen worden integraal overgenomen in de nieuwe gesplitste aandelen, Zodoende hebben de comparanten volgende opgesplitste aandelen :

1/ Vanhove I]avid, wonende te 8300 Knokke-Heist, Goudsbloemenlaan 11 is houder van duizend driehonderd twintig (1.320) aandelen;

2/ Vanhove Sarah, wonende te 8200 Brugge, Parklaan 86 is houder van duizend driehonderd twintig (1.320) aandelen;

3/ Vanhove Freddy, wonende te 8300 Knokke-Heist, Poolspad 19 is houder van twintig (20) aandelen; Het artikel 5 der statuten wordt aldus gewijzigd als volgt:

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op EEN MILJOEN ZESHONDERD EN', TIENDUIZEND EUR (¬ 1.610.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderd zestig'; (2.660) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/tweeduizend zeshonderd zestigste van het kapitaal

B/ In navolging van deze opsplitsing der aandelen en verdere rechtshandelingen, waaronder de., schrapping der categorieën, beslist de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen om ook het artikel 11 der statuten betreffende het bestuur, te wiizigen als volgt:

ARTIKEL ELF - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, behoudens de uitzondering hierna vermeld,,, samengesteld uit minstens drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar', door de algemene vergadering der aandeelhouders en die ten alle tijde, door haar kunnen warden' afgezet.

Ze zijn herkiesbaar.

Wanneer de vennootschap op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap vaststelt dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

a mod 11.1

rik

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

slechts twee leden bestaan' tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de'schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht .Voorlopig in' de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder láenóemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst..

Verder o" k wï zi.in" van artikel 12 der statuten olie thans als vol. luidt:

ARTIKEL TWAALF - VOORZITTER

De Raad van Bestuur kiest altijd onder zijn leden een .Voorzitter en zelfde Voorzitter mag een ondervoorzitter benoemen.

Verder ook wiiziging van artikel 21 der statuten die thans als volgt luidt:

ARTIKEL EENENTWINTIG  VERTEGENWOORDIGING - HANDTEKENINGEN

Behoudens bijzondere delegatie door de Raad van Bestuur verbinden alle akten, andere dan deze van dagelijks bestuur en de machten of volmachten die daarop betrekking hebben, slechts de vennootschap wanneer ze ondertekend worden door twee bestuurders of door de Voorzitter of door een gedelegeerd bestuurder die in geen geval ten overstaan van derden van een voorafgaande beslissing door de Raad van Bestuur moeten doen blijken.

De bevoegdheid van de gedelegeerd bestuurder wordt eventueel nader omschreven in zijn benoeming.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Het is slechts mits de door deze statuten voorgeschreven handtekeningen dat de vennootschap wordt verbonden en dat de handelingen die in haar naam worden gesteld geldig zijn.

III De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissing.

111/ De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om het ontslag van de hierna gemelde bestuurder te aanvaarden en kwijting te verlenen voor de daden van bestuur verleend tot op heden aan de heer KIEKENS Philippe, wonende te 8200 Brugge, Parklaan 86.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris,







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge











Neergelegd:

Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Bijzonder verslag van de raad van bestuur



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/03/2005 : BG064921
07/04/2004 : BG064921
20/03/2003 : BG064921
17/03/2003 : BG064921
12/04/2002 : BG064921
19/02/2002 : BG064921
29/03/2000 : BG064921
22/01/1998 : BG64921
01/01/1997 : BG64921
06/05/1994 : BG64921
01/01/1993 : BG64921
01/01/1992 : BG64921
01/01/1989 : BG64921

Coordonnées
DARAH

Adresse
GOUDSBLOEMENLAAN 11 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande