D'ARDOYDOGS ARDOOIE

Association sans but lucratif


Dénomination : D'ARDOYDOGS ARDOOIE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 835.228.594

Publication

22/05/2012
ÿþ MOD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie _



r

1111fl III J 1111 1 1 1111 Jl1 ll1 lii

*12092931*

9 MEI 2012

Griffie

Ondememingsnr : Benaming 0835.228.594

(voluit) (verkort) Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte : D'ardoydogs Ardooie

vzw

Koordhoekstraat 74, 8610 Kortemark

ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR - VEREFFENING - SLUITING VEREFFENING

Uittreksel:

De algemene vergadering van 27/01/2012, geldig vergaderend, en beslissend overeenkomstig art. 20 van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, heeft volgende besluiten genomen:

1. De vereniging wordt ontbonden met ingang van heden.

2. Als vereffenaar zal optreden:

Forment Bjorn, Kriekestraat 19, 8780 Oostrozebeke

3. De netto activa zullen besteed worden aan:

Hondenclub dardoydogs feitelijke vereniging, Meikapelstraat 37, 8860 Lendelede

4, De boeken en bescheiden worden gedurende de wettelijke termijn van 7 jaar bewaard bij : Forment Bjorn, Kriekestraat 19, 8780 Oostrozebeke

5, De vereffening is hiermede afgesloten.

De vereffenaar wordt van zijn opdracht ontlast.

Te Ardooie

Forment Bjom

Vocrzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenvroordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/04/2011
ÿþ MoD2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

_~,; ...

y-

~~..":l~viuÎ.l.[ . l.s_.í: Gict.tio~Ilk.4.4.e RECrITBAlNIX VïU: X001--IFIAiiDFlia

- 6 APR. 2011 in:Arrtfm



1111 fl11 NI iii luit iiii 101111111 1111

" 11059106"

bel a; 8t Sta

Ondernemingsnr : og3 S. c2.2 g 6-

Benaming

(voluit) : D'ardoydogs Ardooie

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Koordhoekstraat 74 ; 8610 Kortemark

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte :

ondergetekenden:

Forment Bjom ; Hoogstraat 99 ; 8780 Oostrozebeke

Vander Linden Patrick ; Gaverkesstraat 32 ; 8790 Waregem

Anseeuw Trees ; Koordhoekstraat 74 ; 8610 Zarren

Zijn overeengekomen een verening zonder winstoogmerk op te richten waarvan de statuten de

volgende zijn :

Artikel 1

De verening wordt genoemd "D'ardoydogs Ardooie"

Artikel 2

De zetel van de verening is gevestigd te 8610 Kortemark ; Koordhoekstraat 74 en ressoreert onder het gerechtelijk arrondissement Veume, rechtbank van koophandel.

Hij kan slechts verplaats warden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statuutswijziging en beschreven in deze statuten.

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel het verstrekken van vorming en training aan eigenaars of begeleiders van honden zowel gehoorzaamheid , agility , doggy dance . Het organiseren en deelnemen aan wedstrijden, organiseren eetfestijn en kaarting

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die tot dit doel kunnen bevorderden. Zij kan in die zin ook,doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen , enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Artikel 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur , doch kan evenwel ten allen tijden ontbonden worden.

Artikel 5













Het aantal leden is onbeperkt , maar moet tenminste drie bedragen. De oprichters zijn de eerste effectieve leden . De vereninging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap , met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering , komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de verening wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de

algemene_vergadering_.De.rechten_en plichten.vande.toegetreden_leden.worden.ingeschreven.in_een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

huishoudelijk reglement.

Artikel 6

Als lid kan tot de vereninging toetreden , ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de raad van bestuur. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de raad van bestuur. met de term lid" in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden .

Artikel 7

de maximum ledenbijdrage bedraagt 53 euro.

Artikel 8

Elk lid kan ten allen uit de vereninging treden. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de raad van bestuur ten kennis worden gebracht.

Artikel 9

De vereniging wordt bestuurd door een raad van tenminste drie leden die ,al dan niet , lid zijn van de van de vereniging. Indien de algemene vergadering slechts drie leden telt , bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen . In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

Artikel 10: Duur van het mandaat van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

Artikel 11

Wijziging van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en I of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefen hun mandaat kosteloos uit. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch staatsblad.

Artikel 12

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering , door vrijwillige ontslag of door overlijden . De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en / of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering .

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddelijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald . In dit geval , moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis stellen

De akten betreffende de ambtsbeëindeging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden aan de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 13

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene zijn voorbehouden . Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle hechtgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen .

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

de raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

~. " MOD 2.2

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen . Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

Artikel 14 Uitnodiging tot de algemene vergadering

De effectieve leden worden samen uitgenodigd op de algemene vergadering door de raad van bestuur . Zij mogen zich vertegenwoordigen door een ander effectief lid. De uitnodigingen worden gedaan bij een (gewone brief , mai)l dat acht dagen voor de vergadering verstuurd wordt. De uitnodigingen maken melding van de agenda. Punten die niet op de agenda staan kunnen niet behandeld worden .

Artikel 15

Alle actieve leden hebben op de algemene vergadering gelijk stemrecht. De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid van de vertegenwoordige en! of vertegenwoordigde stemmen, behalve in de gevallen waarin er anders wordt over beslist door de wet of de onderhavige statuten. In geval van staking der stemmen is de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt doorslaggevend.

Artikel 16

De algemene vergadering kan slechts geldig beslissen over de ontbinding van de vereniging of de wijzing van de statuten,overeenkomstig het bepaald in artikelen 8 en 20 van de wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen . Dit geldt doorheen de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge Een besluit van de algemene vergadering is vereist

voor:

1° de wijziging van de statuten;

2° de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3° de benoeming en de afzetting van de commissarissen

en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5° de goedkeuring van de begroting en van de

rekening;

6° de ontbinding van de vereniging;

7° de uitsluiting van een lid;

8° de omzetting van de vereniging in een vennootschap

met een sociaal oogmerk;

90 alle gevallen waarin de statuten dat vereisen

Op de zetel kan men inzage verkrijgen van het verslag van de algemene vergadering. Artikel 17

Alle beslissingen genomen tijdens de algemene vergadering worden ingeschreven in een register van notulen dat ondertekend wordt door de voorzitter en een bestuurder. Dit register wordt bewaard op de maatschappelijke zetel waar alle leden er zonder verplaatsing inzage kunnen van nemen. Iedere wijziging van statuten moet geplubiceerd worden binnen de maand in de bijlage van het Belgisch staatsblad. Dit geldt eveneens voor de benoeming , het ontslag of de herroeping van bestuurders.

Artikel 18

De vereniging in en buiten rechtsgeldig vertegenwoordigd is door de voorzitter en een andere bestuurder.

Artikel 19 Huishoudelijk regelment

Een huishoudelijk regelment kan door de raad van bestuur aan de algemene vergadering voorgelegd worden.Wijzigingen kunnen door de algemene vergadering aan dit regelment worden aangebracht met eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Artikel 20 Aanvang en einde dienstjaar

Het eerste dienstjaar gaat in op 22 februari 2011 om te eindigen op 31 december 2011. Elk volgend dienstjaar vangt aan op 1 januari om te eindigen op 31 december.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 21

De rekeningen van het afgelopen dienstjaar en de begroting van het volgende dienstjaar zullen jaarlijks onderworpen worden aan de goedkeuring van de algemene vergadering , die zal gehouden worden voor 30 juni.

Artikel 22

De algemene vergadering kan een rekening toezichter aanwijzen belast met de verificatie van de rekeningen van de vereniging en het overleggen van het jaarverslag. Hij wordt benoemd voor één jaar, dit mandaat kan echter stilzwijgend verlengd worden en hij is herkiesbaar .

Artikel 23 Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding van de vereniging wijst de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan , bepaalt hun machten alsook de bestemming die aan het netto actief van het maatschappelijk bezit zal gegeven worden. Deze stemming zal noodzakelijk aangewend worden voor een belangloze doelstelling. Deze beslissingen alsmede de naam, het beroep en het adres van de vereffenaar(s) zullen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad gepubliceerd worden

Artikel 24 Raad van Beheer

De algemene vergadering heeft samengesteld als : Voorzitter : Forment Bjom , Arbeider

Hoogstraat 99

8780 Oostrozebeke

geboren : 08/08/1982 te 8790 Waregem

Ondervoorzitter : Van Der linden Patrick, arbeider

Gaverkesstraat 32

8790 Waregem

geboren : 27/02/1962 te Kortrijk

Secretaris : Anseeuw Trees , invalide

Koord hoekstraat 74

8610 Zarren

Geboren : 27/0711961 te Torhout

rijksregistemr: 61.07.27-302-24

Raad van bestuur : Verbauwhede Christine

Gaverkesstraat 32

8790 Waregem

geboren : 19/11/1964 te Kortrijk

rijksregister nr. 64.11.19-274-92

artikel 25 Volmachtdragers

Volgende personen zijn volmachtdragers van de vereniging en beschikken over een volmacht om afzonderlijke daden van beheer te stellen:

Forment Bjom

Hoogstraat 99

8780 Oostrozebeke

geboren : 08/08/1982 te 8790 Waregem

Van Der linden Patrick

Gaverkesstraat 32

8790 Waregem

geboren : 27/02/1962 te Kortrijk

Anseeuw Trees

Koord hoekstraat 74

8610 Kortemark

NlOD 2.2

rnOb 2.2

Luik B - Vervolg

geboren : 27/07/1961 te torhout

De vereniging in rechte vertegenwoordigen zowel als eiser als verweerder, alles sommen en waarden innen; alle in bewaring gegeven sommen en waarden opvragen, legaten ,subsidies , schenkingen en overdrachten aanvaarden, rekeningen openen bij de banken of het postcheque ambt; op voomoemde rekeningen alle verrichtingen doen zoals het opvragen van gelden door uitgifte van cheques, overschrijvingen of tranfersorders of elk ander betalingsmandaat; aile door de vereniging verschuldigde sommen betalen , een banksafe in huur nemen , bij de post , de douane , de spoorwegmaatschappij alle dan niet aangetekende of verzekerde brieven , telegrammen en collies ophalen , alle postwissels of postassignaties of - kwijtingen innen .

Voor de aanvaarding en het ontslag van personeel zijn minstens de handtekeningen van twee beheerders nodig.

Gedaan te Ardooie op 19 /02/2011 gC.0..?. £. e

ento eee i.v (22..e.4eo

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
D'ARDOYDOGS ARDOOIE

Adresse
KOORDHOEKSTRAAT 74 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande