DASSY EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DASSY EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.825.682

Publication

24/04/2014
ÿþîC

LGE REeireAtNK VAN KOOPHANDEL DENT AFDELING MODE NEERGELEGD OP:

SBLAD 0 8 APR. 2814

Griffie

NITEUR BE

.6 -l'A- 2U SCH STAA1

il

mod11.1

*14087783*

11

III

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0895.825.682

:!Benaming (voluit) : DASSY EUROPE

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Pathoekeweg 15

8000 Brugge

Onderwerp akte :Statutenwijziging (vastklikken reserves)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-I!

Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) achttien maart tweeduizend veertien, geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voori Registratie, 10 bladen geen verzendingen, op vijfentwintig maart tweeduizend veertien, boek 281

1; bled 86 vak 12, ontvangen 50 euro, de adviseur (getekend) P. Bailleul, blijkt dat er eee buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DASSY EUROPE » te 8000 Brugge, Pathoekeweg 15, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de bijzonderei: algemene vergadering van 12 februari 2014 met betrekking tot de dividenduitkering, de!! toekenning van de dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

De vergadering herhaalt dat de bijzondere algemene vergadering van 12 februari 2014 beslistii heeft:

" tot toekenning van een tussentijds dividend in toepassing van artikel 537, 10 WIB92 van eer totaal bruto bedrag van driehonderd en tienduizend euro (310.000,00 EUR) door onttrekking aan de beschikbare reserves van de vennootschap;

daar er voldoende geldmiddelen beschikbaar zijn de betaalbaarstelling van dit dividend uit tei: voeren op datum van 12 februari 2014 en dit als volgt: aan mevrouw Amelie DERERE werd een! netto bedrag, hetzij na inhouding van de roerende voorheffing van 10% in toepassing vanii artikel 537 W.I.B. 1992, toegekend van tweehonderd negenenzeventigduizend euro (279.000,00 EUR) en geboekt in credit op haar rekening-courant bij de vennootschap.

!i De enige vennoot heeft erkend volledig ingelicht te zijn over de voorwaarden gesteld in het artikel 537, 10 lid VVIB92 en de circulaire nr. Ci. RH; 233/629.295 de dato 1 oktober 2013 met betrekking tot de hierboven uiteengezette voorgenomen verrichting.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoalsii voorzien in artikel 537 WIB92, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere! aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorgaande boekjaren en de voorwaarden van kapitaalbehoud.

2. De vergadering besloot, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het WIB924 het kapitaal van de vennootschap te verhogen met voormeld netto dividend om het kapitaal tejj brengen van tweehonderd achttienduizend zeshonderd euro (218.600,00 EUR) op vierhonderd

i! zevenennegentigduizend zeshonderd euro (497.600,00 EUR) door inbreng In geld, zonder creatieli en uitgifte van nieuwe aandelen.

.3. Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door mevrouw DERERE Amelie! Karen Aclelaïde, geboren te Brugge op 7 november 1975, wonende te 8300 Knokke-Heist (Knokke), Molenwiek 4, door inbreng van een globaal bedrag van tweehonderd negenenzeventigduizend euro (279.000,00 EUR), zijnde het netto dividend welke haar werd overgemaakt ingevolge beslissing genomen door de bijzondere algemene vergadering van 14 februari 2014.

!:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

Vqor-behoudep aan het Belgisch Staatsblad



Gezien de vennootschap slechts een vennoot telt, dienen de formaliteiten met betrekking tot de uitoefening van het voorkeurrecht zoals voorzien in artikel 309 en 310 van het Wetboek van vennootschappen niet te worden toegepast.

Mevrouw Amelie Derere verklaart en erkent dat tot gehele volstorting van de kapitaalverhoging een globaal bedrag van tweehonderd negenenzeventigduizend euro (279.000,00 EUR) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij KBC Bank. Ondergetekende notaris verklaart dat een bankattest de dato 17 maart 2014 aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van tweehonderd negenenzeventigduizend euro (279.000,00 EUR) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal globaal ten bedrage van tweehonderd negenenzeventigduizend euro (279.000,00 EUR).

4. De vergadering stelde vast en verzocht ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vierhonderd zevenennegentigduizend zeshonderd euro (497.600,00 EUR) is gebracht, vertegenwoordigd door tweeduizend honderd zesentachtig (2.186) aandelen, zonder nominale waarde.

5. Ingevolge de genomen besluiten besliste de vergadering om artikel 5 (kapitaal) van de statuten aan te passen zoals verder vermeld.

6. De vergadering besloot de bestaande statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en aan de actuele bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering besliste af te zien van het nemen van een afzonderlijk besluit per artikel.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden ais volgt, met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming " DASSY EUROPE ".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Pathoekeweg 15.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIERHONDERD ZEVENENNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (497.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend honderd zesentachtig (2.186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die leder één/tweeduizend honderd zesentachtigste (1/2.186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

5. Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de ultVoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger geiden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

t.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vq.or-

behoudep

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te warden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of

fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste

samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake heeft de vennootschap als doel, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam, als voor rekening van derden :

- de aankoop en verkoop, de klein- en groothandel, de in- en uitvoer van weefsels en van allerhande textielgoederen en accessoires, en de confectie van deze producten, alsmede alle activiteiten die het maatschappelijk doel kunnen verwezenlijken;

- kleinhandel, groothandel en verhuring van: huishoud- en tafellinnen, industrieel linnen, uitzet voor heren, dames, jongens en meisjes, en beddengoed, dekzeilen, hoezen, parasols, zonneschermen enzovoorts;

- de verkoop van one-time products, zoals papieren servietten, onderleggers, nappen, lakens alsook allerhande onderhoudsproducten;

- de groothandel in huishoudelijke artikelen: onder andere groothandel in kleding en schoeisel inclusief sportkleding, kledingaccessoires, zoals handschoenen, dassen en ceinturen, paraplu's enzovoorts;

- groothandel in kantoormachines en kantoormaterieel inclusief computers en randapparatuur, kantoormeubelen enzovoorts,

- het verstrekken van commerciële en publicitaire diensten, marktonderzoek, prospectie en alle aanverwante alsook de ter beschikkingstelling van personeel.

- het patrimonium van de vennootschap beheren, in de ruimste zin van het woord, oordeelkundig uitbreiden, alle beschikbare middelen beleggen zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen dit kader kan men overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omrullen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden dof vorderingen en het aankopen, verkopen, opschikken, valoriseren, bouwen, huren, verhuren of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd.

- Het patrimonium, gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Het kopen, verkopen, uitbaten, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, enzovoort, van alle onroerende en roerende goederen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Het bouwen en verbouwen voor eigen rekening of voor rekening van derden om deze gebouwen dan eventueel in huur te nemen.

- Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of aanverwante functies.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen en/of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen. De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen aan andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij kan aile brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

- Het toestaan, in haar voordeel, van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn,

,

C. mod 11.1

Vceor-behoudgn aan het Belgisch Staatsblad



spaarkassen, hypotheekmandaten en kapitalisatieondernemingen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen, ais bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het staat en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en in aile uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving.

- Zij mag aile commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

- De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of ais vertegenwoordiger, op die wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België ais in het buitenland.

- De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op het even welke wijze, mogen deelnemen aan andere ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

- De vennootschap mag alle handels, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen aangaan die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die minstens van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in Belgie of in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap mag ook filialen openen.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op derde vrijdag van september om elf uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken«

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan

sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig' ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen warden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermélcit de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering

Gecoördineerde statuten

Meester Sophie Delaere, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vçor-behoodtm aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 10.06.2014, NGL 26.06.2014 14231-0572-037
07/08/2014
ÿþ~"

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vare-de-akte

NFFRGELEGD

MO NITEUR BELGE Griffie Rechtbank Koophandel

;1 -07- 2044 1SCH STAR SBLA 18 JUL 2014

ÿELG Gent Afd8lli1el3rugge

De griffier

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Pathoekeweg 15 - 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders dd. 10 juni 2014

De algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, in overeenstemming met de voorstellen: van het college van de zaakvoerders:

1.Figurad Bedrijfsrevisoren BVBA, Kortrijksesteenweg 1126, 9051 Sint-Denijs-Westrem, vertegenwoordigd door Ann Van Viaenderen, bedrijfsrevisor, te benoemen tot commissaris, met ingang van 10 juni 2014;

2.de duur van het mandaat van de commissaris op 3 jaar vast te stelten, eindigend op de algemene: vergadering over het boekjaar 2016-2017.

Amelie Derere

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

r 

0895.825.682

DASSY EUROPE

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 29.10.2013 13647-0055-015
13/12/2012
ÿþ Motl WoM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor, behouder

aan het

Belgisch 5taatsbla



NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdring Brugme)

op:

0 3 DEC, Z;

Ondernerningsnr : 0895825682

Benaming

(voluit) : DASSY EUROPE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8730 Beernem, Vullaertstraat 73

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 12 november 2012 wordt unaniem beslist : het verplaatsen van de maatschappelijke zetel van Vullaertstraat 73, 8730 Beernem naar Pathoekeweg 15, 8000 Brugge en dit vanaf heden 12 november 2012.

Derere Amelie

Zaakvoerder

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.09.2012, NGL 01.10.2012 12587-0323-017
31/01/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.03.2011, GGK 16.09.2011, NGL 30.01.2012 12017-0534-017
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 16.09.2011, NGL 03.01.2012 12001-0124-016
12/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 17.09.2010, NGL 07.10.2010 10571-0426-016
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 18.09.2009, NGL 28.10.2009 09827-0023-016

Coordonnées
DASSY EUROPE

Adresse
PATHOEKEWEG 15 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande