DATATONIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DATATONIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.515.626

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 01.07.2014 14237-0065-011
29/01/2013
ÿþf

rireil.~~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

PNK KOOP!-IAN,

!<OR1 ~t1.tlC - ----

-I-

ui m

-01- 2013

BELGISC'N STAATSBLA

NEERGELEGD

31, 12, 2012

10

RE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O SO 5À S ! 64e6

Benaming

(voluit) : DATATONIC

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Spanjestraat 141 te 8800 Roeselare

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit een akte verleden op 27 december 2012 voor ondergetekende notaris plaatsvervanger Caroline Vanlerberghe, vervangende Geert Vanwijnsberghe, notaris met standplaats te Roeselare (Beveren), aangewezen bij beschikking van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Kortrijk op 4 december 2012, nog niet geregistreerd.

BLIJKT :

Dat daarbij een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

1 Oprichters  Vennoten.

1,De heer DERUYTTER Nicolas Fleury Paul, geboren te Roeselare op 27 februari 1986, (identiteitskaart nummer 591-3715615-35 I rijksregister nummer 860227-283-48), ongehuwd, wonende te 8800 Roeselare, Neerstraat 1.

2. De heer DECUYPERE Louis, geboren te Kortrijk op 4 augustus 1983, (paspoortnummer 1377 00 6576 08 / rijksregister nummer 830804-081-46), ongehuwd, wonende te 1207 Genève (Zwitserland), Rue Manoir 48, 2° Naam-Rechtsvorm

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "DATATONIC".

3° Zetel

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8800 Roeselare, Spanjestraat 141.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan , mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuurorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

4' Doel,

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op volgende activiteiten:

De aankoop en verkoop van computer hardware, software, telecommunicatie- en multimedia-apparatuur en bijhorigheden. De handel onder al zijn vormen (groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export, vertegenwoordiging, makelarij, commissie, ...) van alle computerprogramma's (software), computersystemen en randapparatuur (hardware) en informatiedragers allerhande.

Projectbegeleiding, consultancy, turn key projecten, opstellen van visuele analyses, softwareontwikkeling, netwerkbeheer en web-toepassingen.

Consulting, opleiding, onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging, de aan- en verkoop, de exploitatie, commercialisatie en marketing, de in- en uitvoer, het verhuren, leasen, installeren, onderhouden en herstellen van electronica materiaal (hardware en software), kantoormachines en  materieel en aanverwante goederen.

Optima lisatie algemene bedrijfs- en produktieprocessen

Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau in informatica,

Het laten maken onder licentie of het vervaardigen van volledige computersystemen, randapparatuur en informatiedragers of delen ervan.

Freelance IT-management.

Activiteiten en diensten die verband houden met de beveiliging van personen en goederen in de meest ruime zin van het woord,

Aan- en verkoop, huur en verhuur, vervaardiging, ontwikkeling, ontwerp, installatie, plaatsing, onderhoud en herstelling van alarm- en beveiligingssystemen, en aanverwante elektrische, elektronische en/of elektrotechnische installaties en/of systemen, zowel draadloos, bedraad als hybride, zowel aan particulieren als aan bedrijven,

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aan- en verkoop, huur en verhuur, vervaardiging, ontwikkeling, ontwerp, installatie, plaatsing, onderhoud en herstelling van bewakingscamera's en aanverwante elektrische, elektronische en/of elektrotechnische installaties en/of systemen, zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Dienst- en adviesverlening en het uitvoeren van opdrachten die enig (rechtstreeks of onrechtstreeks) verband houden met het voorgaande.

Groot- en kleinhandel, import en export van materialen en producten die nodig of dienstig zijn voor de voormelde activiteiten.

Het opstellen, het uitgeven, het verspreiden en het inrichten van opleidingscursussen inzake bovenvermelde materies.

Tussenpersoon in de handel in het algemeen.

Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan. Dit omvat ondermeer de aankoop, het bouwen, oprichten, uitrusten, ombouwen en verhuren, met het oog op beheer en opbrengst, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden; het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of opligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, dit alles voor zover als wettelijk toegelaten.

Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel In eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van engineering, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies.

Het verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke en rechtspersonen met betrekking tot het beheer van bedrijven in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake algemeen management, marketing, financieel en commercieel beleid, personeelsbeleid en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap kan persconlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, behalve in de gevallen waar dit niet toegelaten is. Zij kan tevens persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard,

5' Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen van de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte

De oprichters hebben verklaard dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 15 oktober 2012 en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

6' Kapitaal - Maatschappelijk vermogen - Gestorte bedragen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van

nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt

1.door de heer Nicolas Deruytter voornoemd voor zestig (60) aandelen;

2.door de heer Louis Decuypere voornoemd voor honderd veertig (140) aandelen;

De inschrijvers hebben verklaard en erkend dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volstort

is ten belope van één/derde.

De inbrengen In geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het

Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP PARIBAS FORTIS zoals

4r.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 30 november 2012 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd voorgelegd.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR). De heer Nicolas Deruytter dient bijgevoeg op eerste verzoek van de zaakvoerder van zijn inbreng nog drieduizend zevenhonderd twintig euro (3.720 Eur) vol te storten y Ook de heer Louis Decuypere dient bijgevolg op eerste verzoek van de zaakvoerder van zijn inbreng nog achtduizend zeshonderd tachtig (8.680 Eur) vol te storten.

7° Bestuur en vertegenwoordiging - Controle - Benoeming van zaakvoerder.

a) Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd dcor één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene aandeelhoudersvergadering voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De algemene vergadering mag de zaakvoerders vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen, zowel voor de door hen verrichte prestaties als voor hun reis-, verplaatsingskosten en representatiekosten, welke onder de algemene kosten in rekening zullen gebracht worden.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering zal worden vastgesteld.

b) Bestuursbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan, afzonderlijk optredend, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen

a¬ leen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde, al dan niet vennoot.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

c) Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

d) Controle

De controle op de financiele toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt indien wettelijk vereist, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling conform artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controle-'bevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene aandeelhoudersvergadering steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechtelijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

e) Benoeming van statutair zaakvoerder  salaris

Vervolgens hebben de oprichters beslist de heer Nicolas Deruytter en de heer Louis Decuypere , beiden voornoemd, te benoemen tot eerste statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur. Zij aanvaarden beiden hun mandaat.

Het zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

8° Maatschappelijk boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op, Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig de artikels 95 en 96 van het Wetboek van Vennootsohappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94 eerste lid, 1' van het Wetboek van Vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op 31 december 2013,

4 Voor-

~ behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

9 ° Aanwending van de winst wettelijke reserve.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van een wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

10' Jaarvergadering  algemene vergadering - Uitoefening van stemrecht.

a) Jaarvergadering  algemene vergadering

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni om 16 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerst voorafgaande werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereiste

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die ten minste éénlvijfdevan het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

b) Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk Stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt ais een negatieve stem beschouwd.

11° Ontbinding en vereffening - Verdeling saldo na vereffening.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd dcor de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in funktie zijnde zaakvoerders van rechtswege als veref-'fenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden  niet vennoten, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevcegdheden bij gewone meerderheid beperken. Zolang wettelijk vereist, dient de aanstelling van de vereffenaars gehomologeerd te worden door de bevoegde rechtbank,

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergade-iring anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffe-'naars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben. 12° Volmacht

De oprichters hebben bijzondere volmacht gegeven aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SANCTORUM & BAETE", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Rumbeeksesteenweg 429 vertegenwoordigd door mevrouw Sabine Baete, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de in-'schrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW-administratie en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijvingen en te dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.VOOR BEREDENE"EFtD UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier ter inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

Caroline Vanlerberghe

Notaris-plaatsvervanger te Roeselare (Beveren)

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de oprichtingsakte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 30.07.2015 15362-0337-015

Coordonnées
DATATONIC

Adresse
SPANJESTRAAT 141 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande