DATAWORX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DATAWORX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.439.092

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 30.06.2014 14256-0464-010
22/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONtTEJ1-t IELE

irA\

Mffl

SUMO

16 -12- 2014

BELG1SCy STAATMLAD

NEERGELEGD

13 OKT, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

" E i6ent, aid. KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0860.439.092

Benaming

(voluit) : DATAWORX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gustaaf Desmetlaan 14, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding en sluiting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem op 26 september 2014, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder. De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op éénendertig augustus tweeduizend en veertien.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag, opgemaakt door BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven CVBA, vertegenwoordigd door de heer Bruno POUSEELE, over de samenvattende staten over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA DATAWORX met zetel te 8500 Kortrijk, Gustaaf Desmetlaan 14, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 augustus 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 271.426,56 EUR en een netto- actief (eigen vermogen) van 271,426,56 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald,

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 25.902,66 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 augustus 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA DATAWORX en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 5 september 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE."

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten, zij besluiten zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

De voorzitter overhandigt een exemplaar van deze verslagen aan ondergetekende notaris, teneinde deze te bewaren in het dossier.

Vaststelling van de vervulling van de voorafgaande wettelijke formaliteiten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij toepassing van artikel 181§4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt de ondergetekende notaris, na onderzoek en voorlezing van deze verslagen, het bestaan en de externe rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze in ontbindingstelling.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DATAWORX", met zetel te 8500 Kortrijk, Gustaaf Desmetlaan 14, voortijdig ontbonden wordt en dit vanaf heden, met het oog op haar in vereffeningstelling.

DERDE BESLUIT

De vergadering onderzoekt de rekeningen ter vereffening van de vennootschap, afgesloten op éénendertig augustus tweeduizend en veertien, nadat de vennoten uitdrukkelijk verzaakt hebben aan de termijn voorgeschreven door artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen voor de neerlegging van voormelde rekeningen,

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

De vergadering verklaart vervolgens zonder enig voorbehoud of reserve, na onderzoek, de rekeningen en verrichtingen van het lopend boekjaar tot op heden goed te keuren.

VIERDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige

zaakvoerder, te weten voornoemde heer Lecluyse Steven,

De vergadering verleent hem kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden zonder enig

voorbehoud.

VIJFDE BESLUIT

Na vaststelling door de vergadering overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen dat:

1)geen vereffenaar werd aangeduid, aangezien de vennootschap reeds voorafgaandelijk feitelijk werd vereffend,

2)alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd zoals vermeld in het verslag van de revisor;

3)alle aandeelhouders of vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn;

4)het resterend actief van de vennootschap overgaat op de vennoten zelf, bij middel van overschrijving, wat uitdrukkelijk wordt aanvaard;

besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DATAWORX' definitief opgehouden heeft te bestaan.

In de hypothese dat er ongekend passiva opduikt, verbinden de vennoten zich ertoe deze te dekken.

De zaakvoerder verklaart dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en heden, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen.

De zaakvoerder wijst erop dat, bij gebrek aan benoeming van vereffenaars, het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaar wordt beschouwd, bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van venncotschappen.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen vocr de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of vennoten/aandeelhouders en die hen niet konden worden afgegeven.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgende adres : 8500 Kortrijk, Gustaaf Desmetlaan 14.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verklaart ten slotte dat de vennootschap eigenares is van dertig procent (30%) in

vruchtgebruik van het hierna vermelde onroerend goed

Stad KORTRIJK

Een woonhuis, op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Kortrijk, Gustaaf Desmetlaan 14,

gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie E nummer 423/T met een oppervlakte volgens

titel en kadaster van vier are twintig centiare (04a2Oca).

OORSPRONG VAN EIGENDOM.

Verkaveling.

Stedenbouw en ruimtelijk ordening.

Risicozone voor overstromingen

~

Voorbehouden aan het °' Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Wooncode. Bodemdecreet.

Afgifte

I, De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap het

vruchtgebruik van rechtswege eindigt en afgifte wordt gedaan van de voorschreven goederen aan voormelde

vennoot, de heer Steven Lecluyse en zijn echtgenote mevrouw Françoise D'Haene.

De afgifte wordt gedaan onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. De vennoten verkrijgen voorschreven goederen voor vrij, zuiver en onbelast van alle hoegenaamde schulden en bevoorrechte of hypothecaire lasten, met uitzondering van :

een hypothecair mandaat toegstaan in het voordeel van de KBC Bank te Brussel voor een hoofdsom van tweeënvijftigduizend tachtig euro ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op drieëntwintig januari tweeduizend en vier.

De voorzitter legt op heden een bewijs voor afgeleverd door de KBC Bank dat deze lening volledig werd vereffend.

2. De vennoten-blote-eigenaars verkrijgen te rekenen vanaf heden de voile eigendom en het genot van voorschreven goederen, mits er eveneens te rekenen vanaf heden alle lasten, belastingen en taksen welkdanig ook van te dragen.

De voorzitter verklaart dat de goederen op dit ogenblik worden gebruikt door de blote eigenaars.

3. De vennoten verkrijgen de goederen in de staat waarin deze zich thans bevinden, met alle hoegenaamde actieve en passieve, zicht en onzichtbare, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden die er kunnen aankleven, geen uitgezonderd noch voorbehouden, zonder waarborg aangaande de staat der gebouwen, gebreken in de bouw, zichtbare of onzichtbare of gebreken van de grond en de ondergrond en zonder waarborg aangaande de uitgedrukte oppervlakte al overtrof het verschil één/twintigste, dit verschil blijvende uitsluitend in het voor of het nadeel van de koper zonder verhaal tegen de vennootschap-vruchtgebruiker.

~. Ondergetekende notaris wijst de vennoot erop dat de brandverzekeringspolis van rechtswege vervalt drie maanden na de datum waarop de notariële akte is verleden, tenzij de verzekeringsovereenkomst eerder werd beëindigd. De vennoot zal, indien hij tegen brand en andere risico's wenst verzekerd te zijn, onmiddellijk het nodige doen voor het aangaan van een nieuwe polis.

Il. Overeenkomstig artikel 617 van het Burgerlijk Wetboek is ingevolge de vereniging van de hoedanigheid van vruchtgebruiker en blote eigenaar het vruchtgebruik komen op te houden te bestaan.

III. Worden eveneens ingevolge de vereffening aan de vennoten toebedeeld alle overige activabestanddelen afhangende van de vennootschap.

Stemming

Al deze beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen.

Bijgevolg is de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DATAWORX", definitief afgesloten.

Volmacht

De vennoten verklaren bij deze volmacht te verlenen, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan bvba Boekhoudkantoor Claerbout Filip te Kortrijk, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Namens de vennootschap: Dirk Declercq, notaris te Zwevegem

tegelijk hiermee neergelegde stukken:

-eensluidend afschrift

-verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

-verslag van de bedrijfsrevisor

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 24.07.2013 13362-0418-011
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 27.06.2012 12242-0173-010
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 29.06.2011 11250-0569-009
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 24.06.2009 09313-0027-010
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 23.07.2008 08467-0232-010
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 26.07.2007 07481-0216-010
04/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.06.2005, NGL 29.09.2005 05764-1678-012

Coordonnées
DATAWORX

Adresse
GUSTAAF DESMETLAAN 14 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande