DAVATRIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAVATRIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.275.353

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 01.07.2014 14253-0258-009
20/03/2014
ÿþmod 11.1

11111!1,1111à11111

NEERGELEGDTER GRIFFIEVAN DE

RECHTBANKVAN KOOPHANDELTE

BRUGGE (AFDELING BRUGG E)

°IX 0 7 MAART 2014

Griffie

l]e griffier.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0475.275.353

Benaming (voluit) : DaVaTrix

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vivenmolenstraat 12

8340 Damme

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN AAN WETBOEK VAN

VENNOOTSCHAPPEN -- AANVAARDING NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Patrick Torrelle, notaris te Harelbeke, op 22 februari 2014,. vervangende zijn ambtgenoot Meester Wim TAELMAN, geassocieerd notaris te Deerlijk, wettelijk belet, neergelegd vóár registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DaVaTrix", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit, in het kader van de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting", het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdzesentachtigduizend driehonderd euro (¬ 186.300,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderddertig euro (¬ 18.630,00) op tweehonderdenvierduizend negenhonderddertig euro (¬ 204.930,00) zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde.

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort.

VASTSTELLING VAN DEPONERING

De kapitaalverhoging wordt onmiddellijk in speciën afgelost door storting van in total honderdzesentachtigduizend driehonderd euro (¬ 186.300,00), welke som werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE83 7480 4045 9615 op naam van de vennootschap, bij KBC BANK te Sint-Kruis (Brugge).

Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 27 december 2013.

AANPASSING STATUTEN

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst is, volledig volgestort is, en dat het kapitaal werd verhoogd tot tweehonderdenvierduizend negenhonderddertig euro (¬ 204.930,00), verdeeld over zeshonderdeenentwintig (621) aandelen, zonder nominale waarde.

De vergadering besluit artikel 5 te vervangen als volgt:

"het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweehonderdenvierduizend . negenhonderddertig euro (¬ 204.930,00) vertegenwoordigd door zeshonderdeenentwintig (621) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van; ëén/zeshonderdeenentwintigste van het kapitaal"

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit tot (her)formulering van de modaliteiten in de statuten.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen:

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel één : naam - rechtsvorm.

De vennootschap heeft de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Op de laatste bíz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 77.7

Haar naam luidt "DaVaTrix".

Artikel twee : zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd 8340 Damme, Vivenmolenstraat 12.

Hij mag naar elke andere plaats in het Nederlandstalig gebied van België en in het tweetalig

gebied Brussel Hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Artikel drie : doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

"De informatieverwerking onder al haar vormen, het geven van advies, het opmaken van analyses en programma's, het verrichten van organisatiestudies in verband met de informatica en e-business, alle dienstverrichtingen behorende tot de computerservice, kleinhandel; het huren en verhuren van alle computermaterieel (zowel software als hardware) en aanverwante uitrusting. Kleinhandel van aile bureelmachines en uitrusting, Tussenpersoon in de handel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel vier : duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel vijf : kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweehonderdenvierduizend

negenhonderddertig euro (¬ 204.930,00) vertegenwoordigd door zeshonderdeenentwintig (621) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zeshonderdeenentwintigste van het kapitaal.

Artikel tien : bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Werd tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer VANMARCKE David, voornoemd, die destijds aanvaard heeft Zijn mandaat kan slechts vroegtijdig herroepen worden door de algemene vergadering beraadslagende met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging en en enkel in geval van wettige redenen.

Behoudens andersluidende bepaling van de algemene vergadering, is het mandaat onbezoldigd.

Artikel elf : bevoegdheden bestuur

interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde àangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden,

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Ten aanzien van de handelingen buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden te kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten, dat het doel overschreden is. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Externe bestuursbevoegdheid

~. ,Woor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1S er slechts één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen de zaakvoerders gezamenlijk optredend de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel twaalf : bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht

Artikel veertien : algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt ieder jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur in de gemeente van de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel vijftien : verloop algemene vergadering

Iedere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Hij mag zich ook door een andere persoon, al dan niet vennoot, laten vertegenwoordigen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zestien : boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één januari tot en met eenendertig december daarop.

Artikel zeventien : winstverdeling

Het overschot op de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen is de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf procent verplichtend voorafgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of . bijzondere aard,

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel achttien : ontbinding  vereffening

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die In mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

fi° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

AI

mod 11.1

2°f er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf. VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KANTOOR VANSTEENKISTE", met maatschappelijke zetel te 8880 Ledegem, Terschuerenlaan 31, BTW 8E0446.455266, RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving, wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en BTW-nummer, te verzekeren.

KOSTEN

De comparant machtigt de instrumenterende notaris het bedrag van de kosten, uitgaven, vergeldingen en lasten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of die wegens haar kapitaalverhoging ten hare laste worden gelegd, vooraf te nemen op het ogenblik van het vrijgeven van de bij de bank gedeponeerde gelden.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Patrick Torrelle

Hiermee tegelijk neergelegd, vóôr registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg.

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Foor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 25.06.2013 13216-0322-009
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 07.06.2011 11149-0228-009
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 02.06.2010 10149-0368-009
02/03/2010 : KO150704
07/07/2009 : KO150704
12/06/2008 : KO150704
17/07/2006 : KO150704
15/07/2005 : KO150704
22/07/2004 : KO150704
10/07/2003 : KO150704
17/07/2002 : KO150704
28/07/2001 : KOA020404
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 28.06.2016 16236-0188-010

Coordonnées
DAVATRIX

Adresse
VIVENMOLENSTRAAT 12 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande