DAVEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAVEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.822.643

Publication

24/03/2014
ÿþUIT een akte verleden door Jo VILEYN, geassocieerd notaris te Nieuwpoort op zeven maart tweeduizend en veertien, eerstdaags te registreren,

E3LIJKT dat de heer VANEXEM Davy Cyriel Luc, geboren te Oostende op 10 mei 1987, van Belgische nationaliteit, ongehuwd, wonende te 8670 Koksijde, Ten Bogaerdelaan 2, een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht op volgende kenmerken:

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam:DÁVEX

Zetel: te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 229.

poel: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en/of organisaties, voornamelijk doch niet uitsluitend op vlak vari management en consuiting;

-het waarnemen of laten waarnemen van bestuurdersfuncties en diensten die direct of indirect verband; houden met het voorgaande; deze diensten kunnen worden geleverd ingevolge een contractuele of statutaire; benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de klant. Ter uitvoering van haar; opdrachten en voor 'het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten; vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap;

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen en in het kader hiervan overgaan tot alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blóte eigendom, het opschikken, het uitrusten, het valoriseren, het bouwen, het in erfpacht of opstal geven of nemen, het verhuren, het in huur nemen, het onderverhuren, het ruilen, het verkavelen van onroerende goederen;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van ees7.yroerend vermogen en in het kader hiervan overgaan tot alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties,

fondsen, ... ,

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen;

-in het kader van voormelde verrichtingen kredieten aangaan bij een financiële instelling;

-hei borg stellen tot waarborg van zowel eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de siennootschap.

" Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken,: ondernemingen " of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

De vennootschap kan ook, optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Hult Hl19l 111)1 lUit 11i 1li 11 11)11111

*19065956*

rINGEKO MEN TER GRIME RECRTBANK VAN KOOPHANDEL

vEveuiffie

Voc behot aan Belgi StaatE

# 1

MAART 201q

Ondernemingsnr : oer 4 gay (°'(3

Benaming

(voluit) : DAVEX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 229 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

..{, " x Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/at-'test nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal; Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (¬ 50.000), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen op naam, elk vertegenwoordigende één/vijfhonderdste van het kapitaal.

op het gehele maatschappelijk kapitaal is ingeschreven door voornoemde heer Davy VANEXEM, en ieder aandeel werd volledig volstort in geld, zodat een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000) van nu af ter beschikking is van de vennootschap.

Gemeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 februari 2014 afgeleverd bankattest.

Bestuur: Artikel 8 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. tedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als

verweerder. ,

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

Zaakvoerder: tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt benoemd: de voornoemde heer VANEXEM Davy, die aanvaardt,

Jaarvergadering: Elk jaar op de eerste maandag van september om tien uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

De eerste algemene vergadering heeft plaats de eerste maandag van september2015 om 10.00 uur. Ieder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de dwingende wettelijke beperkingen.

Tenzij andersluidende bepalingen van de wet of van deze statuten, worden de besluiten genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen.

Voor de uitoefening van het stemrecht in de algemene vergadering en voor de uitoefening van alle rechten verbonden aan het aandelenbezit, erkent de vennootschap in principe slechts één eigenaar per aandeel. '

Eigenaars in onverdeeldheid, vruchtgebruikers en blote eigenaars en aile personen die samen in een aandeel gerechtigd zijn moeten zich door eenzelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, zal bij splitsing van de blote eigendom en het vruchtgebruik de door de vruchtgebruikers aangestelde persoon de aandelen vertegenwoordigen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 april én eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 maart 2015.

Aanleggen reserves  winstverdeling

De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden.

Vereffening van de vennootschap:

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De dwingende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen inzake de vereffening van vennootschappen zullen daarbij moeten nageleefd worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten', leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen tóekomen.

Commissaris: De comparant beslist op dit moment geer commissaris te benoemen,

Overneming van de verbintenissen: nihil .

Volmaçht: de oprichter geeft bij deze bijzondere volnacht aan het accountancykantoor Madou Vandromme te 8670 Oostduinkerke, Albert 1 laan 174, vertegenwoordigd door cle heer Peter Madou, om met mogelijkheid tot indeplaatstelling de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging en doorhaling te vervullen ten aanzien van een erkend ondernemingsloket, alsook om de functies uit te oefenen van accountant en belastingsconsulent zoals voorzien bij de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig.

VOOR BEREDENEERD LIITTREKSEL

Tegelijk hiermee word neergelegd: expeditie oprichtingsakte en benkattestais aangehecht stuk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoeda notaris, perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan eet Belgisch Stpaisblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DAVEX

Adresse
ALBERT I LAAN 229 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande