DAVID & EHRIG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAVID & EHRIG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.853.435

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 08.08.2014 14408-0261-014
15/01/2014
ÿþ Mod WoM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- I behouden h Y

aan het .111!.31.10

Belgisch Staatsblad

111



~ o

- B JAN, 2014 ~

iffie

Ondernemingsar : 0449.863.435

Benaming

(voluit) : DAVID & EHRIG

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8890 Moorslede, Korenwind, 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 20 december 2013, ter registratie.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DAVID & EHRIG", opgericht onder de benaming "DREAM COMFORT" bij akte verleden voor Notaris Paul Lambein, destijds te Oostende, op 22 april 1993, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch staatsblad van 12 mei daarna, onder nummer 930512-415, waarvan de statuten werden gewijzigd bij procesverbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Paul Lambein, destijds te Oostende, op 28 juni 1993, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 juli daarna, onder nummer, 930720-262, waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 5 december 2008, bekendgemaakt in de; Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 december daarna, onder het nummer 08198227, gehouden op 20 december 2013 heeft beslist wat volgt:

1, Bevestiging van het besluit van de zaakvoerder van 31 augustus 2010, bekendgemaakt in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 5 oktober daarna, onder het nummer 10145375 tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar het huidig adres.

2. Kennisname van het door de wet vereiste verslag van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BDO BEDRIJFSREVISOREN", vertegenwoordigd door de Heer Vandewalle Peter, kantoorhoudend te 8800 Roeselare, Kwadestraat, 153/5,, hiertoe aangesteld door de zaakvoerders, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DAVID & EHRIG, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA DAVID & EHRIG zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 217.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 217.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het' uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering; leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.469 aandelen van de BVBA DAVID & EHRIG, zonden vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DAVID & EHRIG en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 2 december 2013"

Kennisname van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Op de ¬ aatste biz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans hetzij van de persofo)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Kapitaalverhoging

Vervolgens wordt een kapitaalverhoging doorgevoerd ten bedrage van één en zestig duizend tweehonderd een en dertig euro twintig eurocent (¬ 61.231,20) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op negen en zeventig duizend achthonderd één en dertig euro twintig eurocent (¬ 79.831,20) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van tweeduizend vierhonderd negen en zestig (2.469) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweehonderd zeventien duizend euro (¬ 217.000,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van honderd vijf en vijftig duizend zevenhonderd acht en zestig euro tachtig eurocent (¬ 155.768,80), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

De Heer David Mario, wonende te 8890 Moorslede, Korenwind, 33, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van tweehonderd zeventien duizend euro (217.000,00 ¬ ), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op 10 december 2013 van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 10 december 2013.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen ., na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992  van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op tweehonderd zeventienduizend euro (¬ 217.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

In gemeen akkoord met de inbrengers wordt beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van tweeduizend vierhonderd negen en zestig (2.469) nieuwe kapitaalsaandelen en dit als volgt aan

de Heer David Mario, uitgegeven aan de globale prijs van tweehonderd zeventien duizend euro (217.000,00 ¬ ). Deze tweeduizend vierhonderd negen en zestig (2.469) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis. Toekenning lidmaatschapsrechten

De aldus door de Heer David Mario onderschreven tweeduizend vierhonderd negen en zestig (2.469) aandeten worden, ats valtedig volgestort toegekend aan de onderschrijver ervan, dewetke bedingt dat de vermogenswaarde van deze tweeduizend vierhonderd negen en zestig (2.469) toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hem en zijn echtgenote bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan hemzelf.

De inschrijving van deze aandelen, op naam van de Heer David Mario alleen, houdt in dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvordering worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hem ingevolge de inbreng wordt toegekend,

3. Een tweede kapitaalverhoging wordt doorgevoerd ten bedrage van honderd vijf en vijftig duizend zevenhonderd acht en zestig euro tachtig eurocent (¬ 155.768,80) om het kapitaal te brengen van negen en zeventig duizend achthonderd één en dertig euro twintig eurocent (¬ 79.831,20) op tweehonderd vijf en dertig duizend zeshonderd euro (¬ 235.600,00) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

4. Vaststelling van het feit dat de voormelde kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap tweehonderd vijf en dertig duizend zeshonderd euro (¬ 235.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd negentien (3.219) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

5. Aanpassing van de statuten ingevolge het gewijzigd vraagrecht en de gewijzigde vereffeningsprocedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

6. Aanpassing van de statuten ingevolge voorgaande besluiten en dit als volgt:

- De eerste zin van de tekst van artikel twee van de statuten wordt vervangen door de tekst hierna:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8890 Moorslede, Korenwind, 33."

- De eerste alinea van de tekst van artikel vijf van de statuten wordt vervangen door de tekst hierna:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vijf en dertig duizend zeshonderd euro (235.600,00 ¬ ),

en is verdeeld in drieduizend tweehonderd negentien (3.219) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

- De huidige tekst onder de titel "vraagrecht" in artikel één en twintig van de statuten wordt vervangen door

volgende tekst:

"De zaakvoerder geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of

schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van

gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap

of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerder zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerder of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering ontvangen,"

- De tekst van artikel vijf en twintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zaf/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootsohappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

7. Opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 20 december 2013

- codrdinering

- verslag bestuursorgaan

verslag bedrijfsrevisor

Voor-behoud6n

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertogenr.foordtgen

Verso Naam en handtekening

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 03.06.2013 13147-0025-014
23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 16.05.2012 12119-0140-013
31/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.05.2011, NGL 25.05.2011 11123-0038-011
05/10/2010 : KO049623
03/09/2010 : KO049623
27/08/2009 : KO049623
23/12/2008 : OO049623
29/05/2008 : OO049623
11/06/2007 : OO049623
08/05/2007 : OO049623
18/07/2006 : OO049623
27/07/2005 : OO049623
14/07/2004 : OO049623
13/08/2003 : OO049623
19/07/2002 : OO049623
01/08/2001 : OO049623
23/09/1999 : OO049623
20/07/1993 : OO49623

Coordonnées
DAVID & EHRIG

Adresse
KORENWIND 33 8890 MOORSLEDE

Code postal : 8890
Localité : MOORSLEDE
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande