DC-GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DC-GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.460.676

Publication

09/07/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

8. Het verhuren, uitbaten, ter beschikking stellen van onroerende goederen, feestzalen, vergaderruimte, discotheken, cafés, handelspand(en) voor alle mogelijk activiteiten.

9. Het verhuren van roerende goederen ( deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend ) borden, tafels,

keukengerei, frigo, koelwagen,...

10. Het organiseren van alle mogelijke vervoersactiviteiten, exploitatie van transportmiddelen, vervoer van personen en goederen, het aanbieden van alle vormen van personen- goederen vervoer.

11. Aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening, evenals de werking ervan.

12. Alle financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

13. Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten (inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst ...) in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van die aard is dat de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

14. Zij kan ook functie van bestuurder, directieraadslid of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

15. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen, het nemen van deelnemingen of het verrichten van investeringen;

16. Het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, mandaten van vereffenaar, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

17. Het verstrekken van waarborgen ten gunste van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

Het verrichten van al hetgeen met het voorgaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de meest uitgebreide zin genomen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag in het algemeen alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een gelijkaardig of aanverwant doel, of die een dergelijke activiteit uitoefenen zodat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

Artikel vier : Duur.

De vennootschap heeft een onbeperkte duur.

Artikel vijf : Kapitaal-aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) gelijke aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/tweehonderdvijftigste (1/250ste) van het kapitaal.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van de winsten en de opbrengsten van de vereffening. Artikel zestien : Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, voor de duur die de vennoten vaststellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel zeventien : Bestuursbevoegdheid - Externe vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

De enige zaakvoerder of iedere zaakvoerder (indien er meerdere zijn aangeduid) heeft de meest uitgebreide macht om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder of iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend (indien er meerdere zaakvoerders zijn aangeduid), vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

De zaakvoerder kan tevens bijzondere en tijdelijke volmachten verlenen aan één of meer personen.

Artikel eenentwintig : Algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde zaterdag van juni om 11.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. Zij zal plaats hebben in het arrondissement van de zetel, ten maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats, in het bericht tot bijeenroeping vermeld.

Luik B - Vervolg

Artikel tweeëntwintig : Bijeenroeping - Toelating.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door een zaakvoerder.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel drieëntwintig : Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris gekozen tussen de vennoten of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resolutie vermelden, dewelke de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Artikel zevenentwintig : Boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.. Artikel achtentwintig : Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt op de nettowinst, na aftrek van de algemene onkosten, vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer de reserve een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Na voormelde afhouding beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van de netto-winst.

Artikel eenendertig: Ontbinding en vereffening.

De vennootschap mag ten alle tijde worden ontbonden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor een statutenwijziging

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door één of meer vereffenaars verricht die door de algemene vergadering worden benoemd. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging of homologatie worden voorgelegd. Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan evenwel één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Indien de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in de wet omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten verleend door de wet, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaars.

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn. Zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid tussen de vennoten onderling hersteld door terugbetalingen of bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars; elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventueel verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat een vennoot nochtans verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht. OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Het eerste boekjaar neemt een aanvang bij de oprichting en zal bij wijze van uitzondering worden afgesloten op 31 december 2014. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaats hebben in 2015.

2. De vennootschap zal bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overnemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juni 2013 onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid in hoofde van de vennootschap. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING ZAAKVOERDER .

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

- Mevrouw DE COCK Stefanie voornoemd, die aanvaardt

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. BIJZONDERE VOLMACHT.

De oprichters verlenen volmacht aan de burgerlijke bvba  AB-Consult met zetel te 9300 Aalst, Marcel De Bisschopstraat 15, vertegenwoordigd door Isabelle Tant, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, , de nodige formaliteiten te vervullen en ten dien einde alle akten en stukken te tekenen tot :

- inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

- inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap bij het Ondernemingsloket - inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van de vennootschap als belastingplichtige bij het beheer van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde

- aanvragen tot het bekomen van attesten en/of vergunningen dewelke dienstig zijn voor de diverse administratie van de rechtbanken, kamers van ambachten en neringen en financiën.

Voor ontledend uittreksel

Notaris N. Moyersoen

Tegelijk hiermee neergelegd: elektronisch afschrift akte dd. 04.07.2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

15/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIEf_

Op de laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

I X15069804

II

i III

Ondernemingsnr : Be0536.460.676

Benaming

(voluit) : DC-group

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Steenweg 191, 9473 Welle (Denderleeuw)

(volledig adres)

. Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Tijdens de algemene vergadering van woensdag 29 maart 2015, 20h te Welle id de verplaatsing van de hoofdzetel unaniem goedgekeurd.

1) VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Hierbij wordt unaniem beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar onderstaande adres vanaf 1 mei 2015

8500 Kortrijk, Aalbeeksesteenweg 64a bus 4

DC-group bvba

Zaakvoerder-aandeelhouder

De Cock Bjorn,

ER CrBAr1fK'~ V ~ KOOPHANDEL GENT

0 5 MEI 2015

AEDELING~ ~ge0

22/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/07/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DC-GROUP

Adresse
AALBEEKSESTEENWEG 64A, BUS 4 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande