DDB@WORK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DDB@WORK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.978.572

Publication

02/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 29.11.2013 13670-0444-013
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.09.2012, NGL 31.10.2012 12623-0555-011
11/04/2011
ÿþrom.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iiosazoo~

._......._~___....__. .. ..~_ ............ ..

..-......---~---__-..... . ~~p

Ondernemingsar : (Alti. O ,

Benaming

(voluit) : DDB@WORK

3 0 MARI 2011

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pannenhuisstraat 54 - 8900 leper

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Jan VANDENWEGHE te Zonnebeke op 28 maart 2011 blijkt dat een besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door: 1) de Heer DUBUISSON Danny Remi Rager, wonende te 8900 leper, Pannenhuisstraat 54, en 2) de Heer DUBUISSON René Roger, wonende te' 8900 leper, Pannenhuisstraat 54.

- De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur onder de naam "DDB@WORK", met maatschappelijke zetel te leper, Pannenhuisstraat 54.

- De vennootschap heeft tot doel:

Alle activiteiten van schrijnwerker-timmerman, in de ruimste zin. Verkoop, vervaardigen en leveren van alle' benodigdheden zoals daar zijn parketten, deuren, ramen, keukens en dit alles in de ruimste zin zowel in hout, als kunststof. Vervaardigen en restauratie van meubels. Inrichten van winkels en horecazaken. Installatie van stores en zonneschermen.

Alle activiteiten van aanleg en onderhoud van tuinen en parken. Verkoop, verhuur en leveren van alle benodigdheden voor tuinen en parken. Het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden. Detailhandel in bouw- en' tuinmaterialen. Aanleggen en onderhoud van zwemvijvers. Ontwerp en constructie van zwembaden en; poolhouses, verkoop van alle benodigdheden voor zwembaden zoals daar zijn pompinstallaties, reini gingsinstallaties, meubelen, dit alles in de breedste zin.

Alle activiteiten van binnenhuisarchitect. Verkoop, verhuur en leveren van alle benodigdheden voor het inrichten van huizen en gebouwen, wooninrichting. Kleinhandel in meubileringstoffen, huishoudtextiel, kledingstoffen, overgordijnen, huishoudelijke artikelen.

Vervaardiging van metalenconstructiewerken of gebinten voor de bouw.

Alle activiteiten van fotografie en film. Verhuur en verkoop van fotografie en filmbenodigdheden. Reproductie van opgenomen media. Reportages.

De verkoop en verhuur van voertuigen, uitbating van garages en herstelplaatsen voor voertuigen allerhande en aanleggers. Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden. Verkoop van auto-onderdelen en aanhangwagens. Slepen van auto's en hulpverlening bij pech onderweg. Activiteiten in verband met mechanische sporten.

Handel in brandstoffen, smeer- en koelmiddelen allerhande.

Alle activiteiten voor het isoleren (thermisch en geluid) van gebouwen en koelkamers. Verkoop van, isolatiemateriaal.

Alle activiteiten van vloerder en tegelzetter. Verkoop van tegels en faiences.

Alle activiteiten van programmatie, uitgave en verkoop van computerprogramma's, verkoop, verhuur en, onderhoud van informaticamateriaal, computemetwerken en randapparatuur. Consultancy en alle activiteiten: van informatica in de ruimste zin.

Alle diensten voor internet en webhosting.

Alle activiteiten van preventieadviseurs.

Alle activiteiten voor de ontwikkeling van bouwprojecten en projectbeheer.

Alle activiteiten van klusjesman, afwerken van gebouwen, reinigen van gebouwen en andere; reinigingsactiviteiten, gevelreiniging, voegwerken, optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms,; reparatie van consumentenartikelen en diverse artikelen, expresreparaties aan huis, bestrijden van ongedierte,' dit alles in de ruimste zin.

Alle activiteiten van bouwmarkten en andere doe-het-zelf-zaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze: deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijksoortig of bijhorend. doel nastreven.

-----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naabevoegd de rechts instrumenterende

persoon ten aanzien n te vertegenwoordigen

. _

(en)

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap kan borg staan tegen financiële instellingen in het kader van leningen en kredietopeningen.

- Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is volstort ten belope van één/derde of zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van éénhonderdste (1/1005`8) ieder.

- De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden de eerste vrijdag van de maand september om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

De gewone algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s), en in voorkomend geval van de commissarissen, de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van de commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissarissen, het verlenen van kwijting overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangewezen in de oproeping.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bewoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

- Het boekjaar gaat in op één april en eindigt op één en dertig maart van ieder jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 maart 2012.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) de inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, op.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld in het Wetboek van Vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Zij worden door de statuten of door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

Tot niet-statutair zaakvoerders werden benoemd :

1/ de Heer Danny DUBUISSON voornoemd;

2/ de Heer René DUBUISSON voornoemd;

3/ de Heer David Jean FARROW, wonende te 2550 Kontich, Vredestraat 126.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger

gelden dezelfde re van alsof hij deze 6pacht in eIn naaii en voor

-,--,eke-nln--~~~~

vervuUon.

zaakvoerder i bevoegd om alle

zijn t_' verwezenlijking_ ~- van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens het

Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene ver adering bevoegd is.

! !

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden

De zaakvoerders kunnen de uitoefeningtitelvan een deel van hun bevoegdheid ten van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, ' dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

! '

- Ieder zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens .

derden en in rechte als elser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger. " "

- De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerders al dan niet ten kosteloze titel word . uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerders bezoldigd io, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend "

met absolute relatieve) meerderheid van stmmmmn, of de enige vannoot, het bedrag van deze vaste of~

evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt ppdn algemene kosten, los van alle eventuele æpæaentaUe'. reis- ! en verplaatsingskosten. Voor ontledend uittreksel.

[ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte..

NOTARIS J. VANDENWEGHF Betten Menue. 9

8980 ZONNEB8D[E

rrs

el

!

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

26/03/2015
ÿþr Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Pannenhuisstraat 54 te 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag niet-statutair zaakvoerder

Op de algemene vergadering van 5 september 2014 werd beslist dat

* de heer David Farrow ontslagen wordt als zaakvoerder op 0510912014.

De aanwezigen

Dubuisson Danny Dubuisson René

,1111111111!1116q111111

Ondernsmingsnr : 0834.978.572 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

DDB@WORK

KOp

16 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DDB@WORK

Adresse
PANNENHUISSTRAAT 54 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande