DDMC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DDMC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.970.994

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.08.2014, NGL 30.09.2014 14620-0171-010
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 23.07.2013 13344-0012-009
24/11/2011
ÿþ.1914,

" ,k,1" " htRi" '

MpG 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MOiVITEUr

Q'rREc.TiON

NEERGELEGD

x11177166* -

V-

Ondernemingsnr : 8'IO, 97O. g94

Benaming

(voluit) : DDMC

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8530 Harelbeke (Stasegem), Kruiske 23

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Dominique Hendryckx te Menen op achtentwintig: oktober tweeduizend en elf, neer te leggen ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte;: aansprakelijkheid werd opgericht door:

1) De heer DEBROUWER Dieter André Raymonde, geboren te Menen op zes juli negentienhonderd tweeëntachtig, identiteitskaart nummer 590 8473127 09, rijksregister nummer 820706 127 09, ongehuwd wonende te 8530 Harelbeke (Stasegem), Kruiske 23.

2) Mevrouw DECOSTER Isabelle Lieve Tine, geboren te Kortrijk op veertien februari negentienhonderd

zesenzeventig, identiteitskaart nummer 591 2297165 16, rijksregister nummer 760214 016 10, ongehuwd,!

wonende te 8530 Harelbeke (Stasegem), Kruiske 23.

Onder de naam "DDMC" en waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op achttienduizend:

zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

- Door de heer Debrouwer Dieter, voornoemd, wordt ingeschreven op negenennegentig aandelen, die

vorstort in speciën ten belope van zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00);

- Door mevrouw Decoster Isabelle, voornoemd, wordt ingeschreven op één aandeel, die zij volstort in'

speciën ten belope van tweeënzestig euro (¬ 62,00).

UITTREKSEL UIT STATUTEN

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij:

draagt de benaming "DDMC".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Harelbeke (Stasegem), Kruiske 23.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

Consultancy en dienstverlening op het vlak van algemeen management, bedrijfsvoering en beheer.

- Consultancy en dienstverlening op het vlak van de administratieve organisatie en de implementatie van! bedrijfsprocessen; informatica en automatisering, IT en webtoepassingen, change-management en de begeleiding van reorganisaties; commercieel, strategisch, financieel en administratief management; technisch' management, product-management, public-relations, publiciteit en marketing, informatie en' communicatietechnologie (ICT), systeembeheer en gegevensverwerking; grafisch ontwerp, design en, productontwikkeling; projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle, ondersteunende en aanverwante dienstverlening; concept-analyse en problem-solving voor diverse: toepassingen.

- Het uitvoeren van alle activiteiten behorende tot de sectoren elektriciteit, installatie, bouw en metaal, al dan: niet in coördinatie met onderaannemers; het uitvoeren van aile renovatie- en herstellingswerken; het uitvoeren! van algemene en bijzondere aannemingen in coördinatie met onderaannemers;

- Consultancy en dienstverlening op het vlak van milieu- en energiebesparing, duurzaam bouwen en wonen,: diverse zorg-, kwaliteits- en veiligheidssystemen, inzake diverse technische milieuaangelegenheden.

- Advies- en expertisebureau voor technische aangelegenheden; advies- en dienstverlening in bouwtechnische aangelegenheden en in het algemeen inzake technische aangelegenheden; het optreden als; toezichthoudende en coördinerende instantie; de coordinatie van werken en de werfopvolging; het aanbieden: van diverse ondersteunende en begeleidende diensten in de bouw en aanverwante sectoren; het optreden als: veiligheidscoördinator, als deskundige en expert op het vlak van energie, milieu, veiligheid, bouw, diverse: technische materies.

- Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning, secretariaatswerk. Het uitvoeren van technische: studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten. De organisatie, begeleiding en ondersteuning van: diverse events. Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

O'7. 11. 2011

ilECHT ,!i~ f~0f7PHANI~~L ~~MRL15..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

" .,i,i." Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge - Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in fabrikaten en halffabrikaten, grondstoffen, afvalstoffen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, diverse consumentenartikelen, artikelen voor huishoudelijk en beroepsmatig gebruik, doe-het-zelfartikelen, bouwmaterialen, diverse technische installaties, menigvuldige diensten en goederen. Het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en behandelen van voormelde goederen. " -.i

- Het uitbouwen van een of meerdere verkoopsorganisaties en verkoopssystemen; verkoop via internet en via diverse verkoopkanalen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

- Diverse zakelijke dienstverlening.

- Het verwerven en beheren van een onroerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, voor zover daartoe een vergunning of inschrijving werd bekomen bij het bevoegde beroepsinstituut of andere bevoegde instanties.

- Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

- De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband niet haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

- De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

- De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

- De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

- De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan al deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 12. ZAAKVOERING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die geen vennoot hoeven te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 13.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 14.  VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 16.- ALGEMENE VERGADERINGEN.

Ieder jaar op de derde donderdag van de maand juni om elf uur wordt de jaarvergadering van de vennoten

gehouden.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op

hetzelfde uur.

Artikel 22.- BOEKJAAR.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 23. WINSTVERDELING.

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto-winst van de

vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve éénftiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de besteding ervan bepaalt.

Artikel 24.- ONTBINDING -- VEREFFENING  VERDELING.

Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun opdracht verbonden vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtsschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

OVERGANGSBEPALINGEN

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren comparanten uitdrukkelijk ter gelegen-'heid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert vijftien september tweeduizend en elf.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2, § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal warden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde

duur:

~ -1'~~~Î " et41

Voor-

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B -- Vervolg

De heer Debrouwer Dieter, voornoemd.

VOLMACHT

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in de kruispuntbank voor ondernemingen of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde kamer i van ambachten en neringen, met name de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB Partners Oudenaarde, met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, ondememingsnummer 0473.997.329, RPR Oudenaarde, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de " rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie oprichtingsakte.

Meester Dominique HENDRYCKX, geassocieerd notaris te Menen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

23/03/2015
ÿþ Mad Wald 11.1

Lùik.'B,::` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0840.970.994

Benaming

(voluit) : DDMC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruiske 23, 8530 Stasegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overbrenging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder van 0910112015:

Er wordt beslist om de maatschappelijk zetel te verplaatsen naar. Paul Wielemansstraat 7 A, 8570 Vichte.

Deze adreswijziging gaat in vanaf 17 januari 2015.

Voor eensluidend uittreksel,

Dieter Debrouwer,

Zaakvoerder.

Voor-

behoud( aan he' Belgisc

Staatsbl,

111II111181110u11m

r--

NEERGELEGD

1 1 UI 2015

Rechtbank van rº%i3Oi'F1ANDEL Gent, atirirteTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.07.2015 15359-0346-010

Coordonnées
DDMC

Adresse
PAUL WIELEMANSSTRAAT 7A 8570 VICHTE

Code postal : 8570
Localité : Vichte
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande