DE BEUCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BEUCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.400.028

Publication

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 31.01.2014 14019-0593-012
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 19.12.2014 14696-0054-012
08/01/2015
ÿþZetel : Dorpsstraat 41, 8432 Leffinge (Middelkerke)

(volledig adres)

Onderwerp akte ; verplaatsing zetel

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 10 december 2014 blijkt:

1) de zetel van de vennootschap wordt vanaf 1 januari 2015 verplaatst naar Vaartstraat 41A te 8470 Gistel

Dries Debeuckelaere

Zaakvoerder

Griffie Rechtbank Koophandel

F 1111

15 038

DEC 2014

Alod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~L~ûik~B~

N>=EHubt_LGD

Gent Afdel t tR stende

ue._griffiar

Ondernemingsnr : 0835.400.028

Benaming

(voluit) : DE BEUCK

(verkort) :

Rechtsvorm ; bvba

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 31.01.2013 13020-0311-012
14/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302625*

Neergelegd

12-04-2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DE BEUCK

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8432 Middelkerke, Dorpsstraat 41

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc Coudeville te Oostende op 6 april 2011, nog te registreren op het Registratiekantoor Oostende I, blijkt dat:

1. er door de volgende personen:

- de heer DEBEUCKELAERE Dries Rogier André, geboren te Oostende op 2 maart 1977, echtgenoot van

navernoemde mevrouw Saskia Claeys, wonende te 8432 Middelkerke (Leffinge), Dorpsstraat 41.

- mevrouw CLAEYS Saskia Maria, geboren te Oostende op 30 december 1976, echtgenote van voornoemde heer

Dries Debeuckelaere, wonende te 8432 Middelkerke (Leffinge), Dorpsstraat 41.

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

opgericht.

2. de vennootschap de naam  DE BEUCK draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8432 Middelkerke (Leffinge), Dorpsstraat 41.

4. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

I. specifieke activiteiten

1. Ontwerp, fabricage, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, installatie, huur en verhuur, van interieurs, meubelen en constructies voor woonhuizen, handelszaken, horeca, en andere, in de ruimste zin van het woord, alsook werkplaats voor onderhoud en herstelling van voornoemde.

2. Aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, van tweedehandsmeubelen, meubileringartikelen, kunstvoorwerpen, allerlei brocante en snuisterijen, antiquiteiten en aanverwante artikelen, oude boeken alsook werkplaats voor herstelling en restauratie van voornoemde artikelen.

3. Aan- en verkoop (groot- en kleinhandel) van goederen rechtstreeks of onrechtstreeks bruikbaar in

de inrichting.

Onderneming van binnenhuisinriching.

4. Het in eigen beheer aangekochte panden, inrichten, verhuren en indien wenselijk voor de vennootschap de wederverkoop.

5. Onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek, plaatsen van alle wand- en vloerbekleding.

6. Onderneming voor het plaatsen van siermetselwerk.

- plaatsen van sierschouwen;

- plaatsen van natuursteen.

7. Onderneming van warmte- en geluidsisolering.

8. Onderneming van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen:

- plaatsen van ramen en deuren en vensterluiken;

- plaatsen van alle houten wand- en vloerbekleding;

- plaatsen van alle ijzerbeslag voor bouwwerken.

9. Onderneming voor slopingswerken van gebouwen en kunstwerken; het verrichten van activiteiten zoals grond-, drainerings-, funderings- en rioleringswerken; het aanleggen van sportvelden, parken en tuinen; het heien van palen en damplanken voor verstevigingswerken van de bodem volgens diverse methodes.

0835400028

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

10. Kleinhandel en groothandel in bouwmaterialen.

11. Verhuring van divers materieel.

12. Tussenpersoon in de handel en commissionair,de handel en tussenhandel in menigvuldige goederen.

13. Technisch en raadgevend bureau inzake aangelegenheden met betrekking tot de bouw en interieurbureau, kwaliteitsingenieur en veiligheidcoördina-tor.

14. Onderneming voor het verrichten van goederenvervoer, evenals het doen vervoeren van allerlei zaken en goederen toebehorende aan derden en/of aan haarzelf door middel van alle vervoermiddel te land, te zee, per rivier of in de lucht en alle verhandelingen met betrekking tot het vervoeren, verzenden en vertollen van goederen, het verrichten van activiteiten zoals vervoermakelaar, commissionair-expediteur, zeevaartagentschap, makelarij, reisbureau dit alles in de ruimste zin.

15. Het verlenen van administratieve prestaties, computerservices, management en consulting en personeels-training.

16. Klein- en groothandel, aankoop- verkoop, export en import, huur en verhuur, onderhoud en herstel, bewaarneming, stockage, van allerlei handelsgoederen, machines, materialen en toestellen en dit in de ruimste zin, alsmede de uitoefening desbetreffend van een activiteit, te kenmerken als makelarij, agentuur, vertegenwoordiging, lastgeving, algemene dienstverlening (onder-)aanneming, distributie.

17. Klein- en groothandel, in nutsartikelen, bijouterieën, bloemen en planten, decoratie, juwelen, foto en film, video, uurwerken, goud en zilverwerk, fantasie-artikelen, dag- en weekbladen en tijdschriften.

18. Onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen, voor alle werkzaamheden inzake: het plaatsen van ventilatie, klimatisatie en verluchting (airconditioning), van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en van industriële pijpleiding.

19. Onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming,voor lood- en zinkwerken en voor het installeren van waterverzachters, plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders.

20. Uitbating van brasserie, taverne, koffie- en theesalon, feestzaal, traiteurdienst, organiseren van feestelijkheden, -manifestaties en happenings.

21. Groot- en kleinhandel in artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting.

22. Groot- en kleinhandel: in elektrische toestellen, sanitaire artikelen, verlichtingsartikelen, verwarmingtoe-stellen zowel elektrisch of andere, toestellen voor luchtverversing, luchtafkoeling (airconditioning), toestellen voor centrale verwarming, alle mogelijke toestellen voor klimatisatie.

23. Onderneming voor het bouwen, onderhouden en herstellen, leveren, keuren en plaatsen van niet-metalen kunstwerken (met uitzondering van de zee- en rivierwerken. Omvat: bruggen, viaducten, weg- en spoorwegtunnels, watertorens, silo s, vergaarbakken, tanken, zwembaden, draaischijven, kolenopslagplaatsen, askuilen, weegbruggen, steunmuren, enzovoort.

24. Algemeen onderhoud van technische installaties, installatie van elektrische installaties en elektrotechnische installaties, installatie van verlichting, telefoon, drijfkracht, alarm- en beveiligingstoestellen.

25. Beheren van benzinestations.

26. Onderneming voor het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het waterdicht maken van daken en dakterrassen, het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten

27. Onderneming voor het bouwen, onderhouden en herstellen van wegen, rioleringswerken, water- en gasvoorzieningen, voor het leggen van diverse leidingen en kabels, voor het aanleggen en onderhouden van parken, sportvelden, speelpleinen en tuinen.

28. De aan- en verkoop van land- en tuinbouwmachines; verder ook alle herstellingen, alsook constructie van land- en tuinbouwmachines, het uitvoeren van alle loonarbeid voor landbouwbedrijven met behulp van machines.

29. Het aan- en verkopen van allerlei grondsoorten en materieel om winning ervan.

30. Onderneming voor het vervaardigen, herstellen, verhuren, verkopen, ophalen en plaatsen van containers voor afval en andere, dit alles in de ruimste zin, het sorteren en recycleren van afval en andere.

31. Installateur frigorist.

32. Het verwerven van commissies op de verkoop en bemiddeling bij de verkoop van minerale oliën en aanverwante goederen en activiteiten in de sector.

II. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en

algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van

opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en

aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten,

nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het geheel geplaatste kapitaal vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, , zonder aanduiding van nominale waarde, elk 1/1.000ste van het kapitaal vertegenwoordigend en

onderschreven in speciën door:

- de heer DEBEUCKELAERE Dries, voornoemd, tot beloop van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) waarvoor hem vijfhonderd (500) aandelen worden toegekend;

- mevrouw CLAEYS Saskia, voornoemd, tot beloop van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) waarvoor haar vijfhonderd (500) aandelen worden toegekend.

Alle aandelen werden volledig volgestort. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap KBC Bank.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van

de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

Tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap werd benoemd: de heer DEBEUCKELAERE Dries, voornoemd, die dit mandaat heeft aanvaard.

De vennootschap stelt de heer DEBEUCKELAERE Dries aan als vaste vertegenwoordiger voor de bestuursmandaten die zij zal uitoefenen in andere vennootschappen.

8. Elk jaar op de derde vrijdag van de maand december om twintig uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

9. Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met 30 juni 2012.

10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige

afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen

voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal gegeven

worden.

11. Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden. Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 14.01.2016 16012-0039-012

Coordonnées
DE BEUCK

Adresse
VAARTSTRAAT 41A 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande