DE CLERCK CHRISTIAAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE CLERCK CHRISTIAAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.039.211

Publication

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.01.2014, NGL 14.01.2014 14010-0484-012
24/10/2013
ÿþ4-

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0839.039.21'1

Benaming

(voluit) : De Clerck Christiaan

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heerweg 7, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering dd. 08/10/2013 heeft met eenparigheid van stemmen volgende beslissing genomen:

- Benoeming van Dhr. Wndey Paul, wonende in de Haverwerf 9 / B te 2800 Mechelen (N.N. 55.02.16-171-33), tot zaakvoerder van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang.

De Clerck Christiaan,

Zaakvoerder

*13162134

illflid von tee

rechtbank van ke,:-12fr,nd rA

Brugge - arîd~:irr 7, ~.~,Jz:;ronrc

op 1 ; , 2013

Griffie `"ier'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/01/2013
ÿþVoor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbla

Mort Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0839.039.211

Benaming

(voluit) : De Clerck Christiaan

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Nieuwpoortlaan 125, 8434 Westende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De Bijzondere Algemene Vergadering dd. 11/01/2013 heeft met eenparigheid van stemmen volgende beslissing genomen:

- De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar de Heerweg 7 te 8400 Oostende en dit met onmiddellijke ingang.

De Clerck Christiaan,

Zaakvoerder

-rleaergelega ter grlite van e

rechtbank van koophandel

Brugge - af

ter, 16

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.01.2013, NGL 14.01.2013 13009-0496-010
16/09/2011
ÿþlr"  mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vc

be hc aar Betj

Staa'

111111111111111111111111111111

*11140451*

eeerge!Qâ>ri ter gri`fie. veA rechtbank van l:cQc hartdsi Brugge - af:i-e!Érç: t8 OüetS11Oe

OP

2011GriffieL'le gr,

In

Ondernemingsnr: * D 833, 0 39 .,244

Benaming : De Clerck Christiaan (voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwpoortlaan 125

8434 Middelkerke (Westende)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op 2 september 2011, ter registratie aangeboden op het registratiekantoor te Diksmuide, dat:

1° Door:

a) De heer DE CLERCK Christiaan Julia Emiel zaakvoerder, geboren te Diksmuide op 16 juni 1962, niet gehuwd, wonende te 8434 Middelkerke (Lombardsijde), Nieuwpoortlaan 125.

b) Mevrouw OMEZ Ann-Marie Rosa Francisca zaakvoerder, geboren te .Kortrijk op 22 januari

1973, ongehuwd, wonende te 8434 Middelkerke (Lombardsijde), Nieuwpoortlaan 125.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2° De benaming van de vennootschap is: De Clerck Christiaan.

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8434 Middelkerke (Westende), Nieuwpoortlaan 125.

4° Deze vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

- aankoop- en verkoop van sportvliegtuigen en lichte vliegtuigen ULM

- het inrichten van vlieglessen en navigatie;

- het inrichten van reclamevluchten en luchtdopen;

- luchttaxi

- het verhuren van vliegtuigen zonder piloot en het verhuren van vliegtuigen met bemanning en piloot

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan

Vôor-

behouden

aan het

'Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake.

5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintig duizend (20.000) euro, en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/tweehonderdste van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig ingeschreven als volgt:

- inbreng in geld door voornoemde heer Christiaan DE CLERCK, ten belope van tienduizend (10.000) euro, waarvoor hem honderd (100) aandelen toegekend worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één /tweehonderdste van het maatschappelijk kapitaal, volledig volstort.

- inbreng in geld door voornoemde mevrouw Ann-Marie OMEZ, ten belope van tienduizend (10.000) euro, waarvoor haar honderd (100) aandelen toegekend worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één/tweehonderdste van het maatschappelijk kapitaal, volledig volstort. Ondergetekende notaris bevestigt dat genoemde bedragen van in totaal twintigduizend (20.000) euro zijn gestort op een bijzondere rekening onder nummer 731-0197369-46, bij de K.B.C.-Bank te Nieuwpoort geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 31 augustus 2011.

6° De duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichting.

7° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder van deze vennootschap wordt benoemd, is zijn bestuursorgaan verplicht onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht. Deze vaste vertegenwoordiger moet voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering van onderhavige vennootschap verkregen hebben. Ingeval het mandaat van deze vaste vertegenwoordiger zou beëindigd worden, is de betrokken bestuurder-rechtspersoon van rechtswege ontslagnemend. Een uittreksel uit de notulen van het bestuursorgaan van de rechtspersoon-bestuurder, houdende benoeming/ontslag van een vaste vertegenwoordiger, moet door de bestuurde vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en onder haar naam en hoofding worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

Wanneer deze vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd van een andere rechtspersoon, is/zijn haar zaakvoerder(s) verplicht onder haar vennoten, zaakvoerders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht in haar naam en voor haar rekening. De zaakvoerder(s) mogen deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Een uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerder(s) houdende de benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger moet overgemaakt worden aan de bestuurde vennootschap, met oog op neerlegging daarvan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Statutaire zaakvoerder

De heer Christiaan De Clerck, voornoemd, wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld, en verklaarde dit mandaat te aanvaarden, en bevestigde niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

In geval van overlijden of ontslag van voornoemde statutaire zaakvoerder, of in geval van gerechtelijke vaststelling dat de statutaire zaakvoerder niet meer voldoende wilsgeschikt is, zal deze van rechtswege als statutair zaakvoerder opgevolgd worden door voornoemde mevrouw Ann-Marie Ornez, wonende te 8434 Middelkerke, Nieuwpoortlaan 125.

Extern en intern bestuur /beperkingen

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

8° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september.

9° Verdeling van de winst  aanleggen van reserves  verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Op de winst van het boekjaar wordt minstens vijf procent (5 %) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. 10° De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand november van elk jaar om veertien uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk na de oprichtingsvergadering van de vennootschap "De Clerck Christiaan", verklaren dezelfde comparanten samen te komen in buitengewone algemene vergadering, om over te gaan tot de volgende besluiten:

Eerste boekjaar en eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op dertig september tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden in november tweeduizend en twaalf.

zaakvoerders: benoeming  aantal

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het ontstaan van deze vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in de Artikel 16Fout! Verwijzingsbron niet gevonden. en volgende van de statuten. benoeming vaste vertegenwoordiger(s) voor huidige vennootschap

Voornoemde zaakvoerder, de heer Christiaan DE CLERCK, duidt aan als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap, die belast wordt met de uitvoering, in haar naam en voor haar rekening, van alle bestuursmandaten van huidige vennootschap in andere vennootschappen: de heer Christiaan DE CLERCK, voornoemd, die hier aanwezig is en verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Dit mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur. De vaste vertegenwoordiger mag niet worden ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Bijzondere volmacht

Gebruik makende van zijn machten, ingevolge Artikel 16 van de statuten, verklaart de zaakvoerder "DEDECKER ACCOUNTANTS" B.V.B.A. met zetel te 8434 Middelkerke (Westende), Lombardsijdelaan 110 B, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, de heren Luc DEDECKER en Tom DEDECKER, beiden accountant-belastingconsulent als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen voor volgende welbepaalde doeleinden het voeren van alle communicatie met en het vervullen van alle formaliteiten bij het B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ondernemingsloket alsook bij alle andere administraties.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

r-.

Voorbehouden

aan het 'Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 r-r '1

Vdor- behouden aan het *Belgisch Staatsblad

mod 21

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

afgeleverd vôôr registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

tegelijk hiermee neergelegd:

een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte;

bankattest

Op de laatste bui. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE CLERCK CHRISTIAAN

Adresse
HEERWEG 7 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande