DE CLUB

Société en commandite simple


Dénomination : DE CLUB
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 503.774.151

Publication

12/02/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 III 1111111111 midi

+13026095

MONITEUR

85 -02-BE _GISCH 817 BELGE

2013

,,-T ,~~ .^~ n

I

NEERGELEGD

25. 01, 2013

RECHTBANK KOOPHAN DEL " (sriffPRTRUK

Ondernemingsnr: Q5O3. -:4. aso

Benaming

(voluit) : DE CLUB

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Larstraat 8, 8930 Menen-Lauwe

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Blijkens een onderhandse akte opgemaakt te Menen-Lauwe op 2 januari 2013, werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht met ais naam "DE CLUB".

Treedt op als hoofdelijk aansprakelijke vennoot:

mevrouw Sophie Degraeve geboren te Kortrijk op 17 november 1961, weduwe, wonende te 8930 Menen-

Lauwe, Larstraat 8, met als rijksregistemummer 64.11.17-212-54;

Zij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8930 Menen-Lauwe, Larstraat 8.

De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in

het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest.

De vennootschap heeft als doel:

L Het uitbaten van een drankgelegenheid of café.

ll. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de statutaire regels betreffende statutenwijziging zijn gesteld.

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 1.000,00 EUR. Het kapitaal is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 11100ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

Op het kapitaal werd als volgt ingeschreven door de oprichters van de vennootschap:

-door de gecommanditeerde vennoot, voormeld, werd ingeschreven op 90 aandelen, waarvoor 990,00 EUR

werd betaald;

-door de stille vennoot werd ingeschreven op 1 aandeel, waarvoor 10,00 EUR werd betaald.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, De commanditaire of stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht. De commanditaire of stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap.Alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap wordt bepaald volgens de inbreng van de vennoten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zijn. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap. Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerder kan voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden,

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld. Zo de wet dit vereist, dient door de zaakvoerder(s) tevens een jaarrekening en/of jaarverslag opgemaakt te worden.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel, Deze stukken worden opgemaakt conform de wettelijke bepalingen terzake.

In het jaarverslag wordt rekenschap gegeven van het gevoerde beleid. Het verslag omvat tevens een commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de beherende vennoten.

De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerders) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist, Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur, indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Verklaringen - Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar 2014.

Mevrouw Sophie IJegraeve voornoemd, wonende te 8930 Menen-Lauwe, Larstraat 8, die aanvaardt, wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, met ingang vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De ondergetekenden en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de VOF Julien Leuwers, met zetel te 8930 Menen-Lauwe, Spoorwegstraat 18, en met ondernemingsnummer 0838.085.740, aan als bijzondere gevolmachtigde met de mogelijkheid tot in de plaats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

- Staatsblad

stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en het sociaal verzekeringsfonds te vervullen.

Aldus getekend:

Sophie DEGRAEVE

zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte dd. 2 januari 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE CLUB

Adresse
LARSTRAAT 8 8930 LAUWE

Code postal : 8930
Localité : Lauwe
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande