DE COENE CONSTRUCT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE COENE CONSTRUCT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 416.650.236

Publication

21/05/2014
ÿþ21/05/2014

et

~

C1D

andere

mod 11.1

i' 17 fl I 3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

m, na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGU-

ONITEIP, BE~C~

-2. 05, 2014

1 3 -05- z 114

TBANK KO{7pFtANbi:l.

orLG1SCl-I STAFTSS KORTRI,!

,

1 ber

as

Be

Staff 191 9106*

Ondememingsnr :0416650236

Benaming (voluit) : De Coene Construct

(verkort):.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : President Kennedypark 15A

8500 Kortrijk

Onderwerp akte :VOORSTEL VAN FUSIE DOOR OVERNEMING

Op 29 april 2014 werd, overeenkomstig de artikelen 671 en 693 van het Wetboek van Vennootschappen door de bestuursorganen van de NV De Coene Construct en de NV Heijmans Bouw het onderhavige voorstele van fusie door overneming opgesteld, waarvan een uittreksel volgt:

A. - De Overgenomen Vennootschap

Rechtsvorm - naam - doel - zetel

De naamloze vennootschap De Coene Construct, met maatschappelijke zetel te B-8500 Kortrijk, President;

Kennedypark 16A (RPR nr. 0416.650.236 - Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk),

Het statutair doel van De Coene Construct luidt letterlijk als volgt:

(letterlijke aanhaling van artikel 3 uit de gecoördineerde tekst van de statuten dd. 20 december 2011)

"De vennootschap heeft tot doel:

A. Het verstrekken van adviezen, het maken van studies en ontwerpen alsmede het begeleiden en controleren van alle uitvoeringsstadia en exploitaties ten behoeve van gebouwen met een utilitair karakter;

B. Promotie, bouwen, verhuren en verkopen van allerlei gebouwen.

C. Verder kan de vennootschap alle roerende en onroerende verhandelingen doen en alle verrichtingen stellen van financiële, industriële of commerciële aard welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of de verwezenlijking ervan bevorderen.

D. Allerlei marketingstudies en reclame-ontwerpen.

De vennootschap heeft ook tot doel:

1, Het bevorderen van het tot stand komen van bouwkundige werken en wegen- en waterbouwkundige werken in de ruimste zin en wel in de publieke en private sector door:

a, het verstrekken van tekeningen, begrotingen en adviezen;

b. het aannemen of doen aannemen, onderaannemen, uitvoeren en doen uitvoeren van werken;

c. het financieren of doen financieren van werken;

d, het verkrijgen en vervreemden van onroerende goederen zowel voor eigen rekening als voor:: rekening van derden.

2. Het vervaardigen en in de handel brengen van bouwmaterialen, grond- en hulpstoffen.

3. Het ontwerpen, vervaardigen en in handel brengen van werktuigen, gereedschappen en hulpmiddelen voor de bouwnijverheid en aanverwante bedrijfstakken.

4. Het verwerven en exploiteren van industriële eigendommen en intellectuele rechten;

5. Het geven van technische adviezen, het doen van aile schattingen en het verlenen van andere: diensten op het gebied van de bouwnijverheid.

6. Het oprichten van, het deelnemen in, of samenwerken met en/of directie voeren over andere: ondernemingen of instellingen met een gelijk of aanverwant doel.

7. Hetgeen met het vorenstaande in de ruimste zin opgenomen verband houdt of daartoe bevorderlijk kan: zijn, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Om dit alles te verwezenlijken zal zij alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen: mogen verrichten in rechtstreeks, onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, en alle handelingen mogen stellen die van aard zijn om de verwezenlijking van: het maatschappelijk doel, te vergemakkelijken of uitte breiden.

Binnen het kader van het maatschappelijk doel, zal de vennootschap ook mogen overgaan tot het; aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goeden, ai dan niet bemeubeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van alle andere vennootschappen met eenzelfde, gelijk of aanverwant doel en dit door inbreng, fusie, splitsing, participatie of hoe dan ook.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in de vreemde op de wijze die zij geschikt zou achten.

B. - De Overnemende Vennootschap

Rechtsvorm - naam - doel - zetel

De naamloze vennootschap Heijmans Bouw, met maatschappelijke zetel te B-3740 Bilzen, Taunusweg 49

(RPR nr. 0415.061.515 - Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren).

Het statutair doel van Heijmans Bouw luidt letterlijk als volgt:

(letterlijke aanhaling van artikel 3 uit de gecoördineerde tekst van de statuten dd. 28 september 2012),

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Bouwnijverheid (paragraaf vier, wet van éénendertig augustus negentienhonderd vierenzestig): meer bepaaldelijk:

" Ondernemingen voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten, zowel permanente als semi-permanente gebouwen en andere);

" Algemene bouwondernemingen: omvat behalve de bedrijvigheden van de voorgaande rubriek, degene die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd.

" Restauratiewerken van gebouwen en monumenten; slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels, het bouwen van niet metalen kunstwerken.

" Waterdichtmaken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt, warmte- en geluidsisolering, het uitvoeren van geluidsisolering, lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren, al dan niet geprefabriceerd.

" Plafonneer-cementeer en aile andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer- en plafondbekledingen, timmer- en schrijnwerk voor gebouwen.

" Het plaatsen van mozaiek, tegelvloeren en alle bedekkingen van muren en vloeren met uitzondering van hout.

" Vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken, plaatsen van ijzerwerk, metalen fuiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof.

" Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom, installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters, onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren, plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal, onderneming voor het bedekken van gebouwen, metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van gebouwen, steen- en marmerwerken voor gebouwen.

" Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, aanleggen van parkings en inritten, leggen van stoepdellen en betonklinkers, aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden evenals parken en tuinen met inbegrip van de aanplantingen, plaatsen van afsluitingen en omheiningen en vangrails en veiligheidsinrichtingen, leggen van kabels en diverse leidingen, rioleringswerken, algemene aannemingen van waterbouwkundige werken, ruimen van waterlopen, bitumineuze verhardingen en bestrijkingen, speciale bekledingen voor sportvelden, plaatsen van sport- en speelpleinaccomodatie, verkeerssignalisatie

" Industriële pijpleidingen en kanalisaties, elektronische installaties, speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties, aanleggen van moerriolen, industriële schilderwerken,

" Het administratief en technisch beheer van kantoorgebouwen, appartementsgebouwen, industriële complexen en commerciële centra. Dit houdt ondermeer in de berekening en de verdeling van de gemeenschappelijke lasten en kosten, het nazicht van en het toezicht op de gebouwen en in het algemeen het management van de gebouwen.

" Aile verrichtingen die betrekking hebben op het inrichten, de renovatie, het onderhouden, het herinrichten, het uitrusten, het uitvoeren van werken aan gebouwen,

" Het negociëren van huurcontracten.

" Het beheer van een onroerend vermogen.

2. Groothandel in producten voor de bouwnijverheid meer bepaaldelijk: bouwproducten en materialen, omvat eveneens vloertegels en plastiekbekleding.

3. Kleinhandel in diverse artikelen, meer bepaaldelijk in bouwmaterialen, omvat onder meer bouwstenen, bakstenen, marmer, schouwen, architectonische versieringen, vloertegels, tegels, dakleien, dakpannen, kalk, cement, plaaster, zand en grind. Het ontwerpen, vervaardigen, het handel drijven in al dan niet verplaatsbare ruimtepaviljoenen, in de ruimste zin van het woord.

4. Fabricatie van schrijnwerk voor de bouwnijverheid, normaal omvattend de fabrieken en werkplaatsen waarvan de bedrijvigheid normaal en hoofdzakelijk gericht is op de fabricatie en het plaatsen van houten voorwerpen, en producten voor de bouwnijverheid, zoals dakgebinten, deuren, ramen, al dan niet opklapbare trappen, afsluitingen, binneninrichtingen, woningen, enz.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

5. Fabricatie en plaatsing van metaalconstructies en metalen kunstwerken.

6. In eigen beheer aankopen, bouwen of verbouwen en verkopen van alle mogelijke bouwprojecten.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen,

zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar dcel

rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen

te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door

overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.".

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Netto-actief waarde van één aandeel in de Overgenomen Vennootschap

- totaal aantal aandelen: 41.647

- kapitaal: 4.432.073,74 euro

- eigen vermogen op 31 december 2013: 750.726,26 euro

- netto-actief waarde van één aandeel op 31 december 2013: 18,0259 euro

Netto-actief waarde van één aandeel in de Overnemende Vennootschap

- totaal aantal aandelen: 114.717

- kapitaal: 3.556.227,00 euro

- eigen vermogen op 31 december 2013: 4.996.001,58 euro

- netto-actief waarde van één aandeel op 31 december 2013: 43,5507 euro

Ruilverhouding

De ruilverhouding van de aandelen van de Overgenomen Vennootschap enerzijds en de Overnemende

Vennootschap anderzijds, wordt berekend op basis van de netto-actief waarde van de Overgenomen

Vennootschap enerzijds en de Overnemende Vennootschap anderzijds zoals deze blijkt uit de balans van beide

vennootschappen afgesloten op 31 december 2013, zoals hierna gedetailleerd;

Netto-actief De Coene Construct Netto-actief Heijmans Bouw x aantal bestaande = aantal nieuw uit te geven aandelen Heijmans Bouw

aandelen Heijmans Bouw

¬ 750.726,26 x 114.717 aandelen = 17.238 nieuw uit te geven aandelen

¬

4.996.001,58

Dit leidt tot een verhouding van 17.238 nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap tegen 41,647 oude aandelen in de Overgenomen Vennootschap, zodat de mathematische ruilverhouding 1 nieuw aandeel tegen 2,416 oude aandelen bedraagt. Op basis van deze ruilverhouding zullen de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap het volgend aantal aandelen in de Overnemende Vennootschap ontvangen:

(1) Heijmans (B) nv: 17.237 nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap in ruil voor 41.646 oude aandelen in de Overgenomen Vennootschap;

(2) Heijmans Infra nv: 1 nieuwe aandeel in de Overnemende Vennootschap in ruil voor 1 oud aandeel in de Overgenomen Vennootschap.

De raad van bestuur is van oordeel dat de bepaling van de ruilverhouding op basis van de netto-actief waarde van de Overnemende en de Overgenomen Vennootschap een correcte benadering is, vermits de netto-actief waarde van beide vennootschappen op datum van afsluiting van het boekjaar op 31 december een getrouw beeld geeft van de werkelijke waarde van beide vennootschappen.

Bedrag van de opleg

Er zal aan de aandeelhouders van de betrokken vennootschappen ter gelegenheid van de geplande fusie geen opleg in geld uitbetaald worden noch enige andere financiële vergoeding.

Kapitaalverhoging in hoofde van de overnemende vennootschap

De uitgifte van 17.238 nieuwe aandelen in Heijmans Bouw aan de waarde van 257,1107 euro leidt tot een kapitaalverhoging van 4.432.073,74 euro.

UITREIKINGSWIJZE VAN DE NIEUWE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De nieuw uit te geven aandelen van Heijmans Bouw als vergoeding voor de inbreng van alle activa en passiva van De Coene Construct zullen van dezelfde aard zijn en zullen, vanaf de uitgifte, dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van De Coene Construct.

Gelet op het feit dat zowel in de vennootschap Heijmans Bouw als in de vennootschap De Coene Construct de aandelen allemaal op naam luiden, zal de toekenning van de ter gelegenheid van de fusie door Heijmans , Bouw nieuw uit te geven aandelen geschieden door inschrijving in het register van de aandelen op naam van de respectievelijke aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap en dit binnen de 15 dagen na de publicatie van de fusiebesluiten in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, Daartoe zal één van de bestuurders van Heijmans Bouw of een bijzondere gevolmachtigde bij beslissing van de buitengewone algemene vergaderingen van de respectieve vennootschappen die de fusie zullen goedkeuren volmacht krijgen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde in het (de) bestaande register(s) van aandelen van Heijmans Bouw volgende gegevens aan te brengen:

- de identiteit van de nieuwe aandeelhouder;

het aantal aandelen dat aan elke nieuwe aandeelhouder toekomt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de datum van het fusiebesluit.

Binnen de 15 dagen na de publicatie van de fusiebesluiten in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad zal het (de) register(s) van aandelen van De Coene Construct vernietigd worden door het aanbrengen van de melding "vemietigd" op elke bladzijde van het register of door iedere andere melding die duidelijk de vernietiging te kennen geeft. Teneinde tot deze vernietiging te kunnen overgaan, zal één van de bestuurders van De Coene Construct bij beslissing van de buitengewone algemene vergaderingen van de respectieve vennootschappen die de fusie zullen goedkeuren volmacht krijgen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Het aldus vernietigde register van aandelen van De Coene Construct zal in de archieven van Heijmans Bouw bewaard blijven.

Alle kosten verbonden aan de uitgifte van de nieuwe aandelen zullen worden gedragen door de ' overnemende vennootschap Heijmans Bouw. DATUM VAN DEELNAME IN DE WINST - BIJZONDERE REGELING DESBETREFFEND

De ter gelegenheid van de fusie door Heijmans Bouw nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten " en verplichtingen hebben als de bestaande aandelen van De Coene Construct en zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat van Heijmans Bouw en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 januari 2014.

Er wordt verder geen bijzondere regeling getroffen betreffende dit recht.

BOEKHOUDKUNDIGE DATUM

De handelingen van de Overgenomen Vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2014.

TOEKENNING VAN RECHTEN AAN VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN en ANDERE MAATREGELEN

Er zijn binnen de Overgenomen Vennootschap geen aandeelhouders die kapitaalaandelen bezitten waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. Bijgevolg dienen er binnen Heijmans Bouw geen bijzondere maatregelen genomen te worden wat dit betreft.

Er zijn binnen de Overgenomen Vennootschap evenmin houders van andere effecten dan kapitaalaandelen, evenmin van effecten met bevoorrechte rechten. Bijgevolg zullen door de Overnemende Vennootschap evenmin zulke aandelen of andere effecten uitgegeven worden naar aanleiding van de fusie en dienen er desbetreffend ook geen bijzondere maatregelen getroffen te worden.

BEZOLDIGING COMMISSARIS

Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d, vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock, bedrijfsrevisor, wordt door de Overgenomen Vennootschap de opdracht verleend om het verslag op te stellen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging toegekend voor deze opdracht bedraagt 5.000,- euro,

Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d, vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock, bedrijfsrevisor, wordt door de Overnemende Vennootschap de opdracht verleend om het verslag op te stellen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging toegekend voor deze opdracht bedraagt 5.000,- euro.

BIJZONDERE VOORDELEN BESTUURDERS

Aan de bestuurders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend,

STATUTENWIJZIGINGEN

Na het besluit tot fusie, zullen de statuten van de Overnemende vennootschap gewijzigd worden. JURIDISCHE UITWERKING

De fusie door overneming zal juridisch uitwerking hebben vanaf de datum waarop de buitengewone algemene vergadering van de bij de fusie betrokken vennootschappen overeenstemmende fusiebesluiten zullen hebben genomen, evenwel zal de fusie slechts aan derden kunnen worden tegengeworpen vanaf de dag dat zij bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad is bekendgemaakt.

FISCALE UITWERKING

De raden van bestuur van de beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dat het de bedoeling is om de hierbij geplande fusie belastingneutraal te laten plaatsvinden, Derhalve zal de geplande fusie gerealiseerd worden bij toepassing van:

- de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992);

- artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het BTW-Wetboek.

Peter Van Meikebeke

Geassocieerd Notaris

/item«. /L{elt ~p : - Stiii-wou&

O~ oQct 10

41

ctO jg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarts, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 23.06.2014 14209-0491-038
22/07/2014
ÿþVoor-behoudr aan he Belglst Staatsti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wortl 1i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V1ONITEUR BELGE

""ft'VIyffI'Iii sfSCH,,r~_,{~,

NEERGELEGD

2 JU ZU1I

Rechtbank van KOOPHANDEL Getif KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0416.650.236

Benaming De Coene Construct

(voluit) : (verkort) : naamloze vennootschap

Rechtsvorm : President Kennedypark 15a, 8500 Kortrijk

Zetel : : Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders dd. 26 mei 2014 - Beëindiging mandaat en benoeming van de Commissaris; Machten

(volledig adres)

Onderwerp akte



Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders dd. 26 mei 2014

De Algemene Vergadering neemt kennis van het feit dat op deze Algemene Vergadering een einde komt aan het mandaat van de commissaris van de vennootschap, de CVBA KPMG Bedrijfsrevisoren, met zetel te Boudewijnlaan 24d, 2550 Kontich, vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock, Bedrijfsrevisor,

De Algemene Vergadering beslist met unanimiteit van stemmen het mandaat van de commissaris van de vennootschap, de CVBA KPMG Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock, Bedrijfsrevisor, niet te verlengen.

De Algemene Vergadering beslist met unanimiteit van stemmen aan te stellen als commissaris, voor een periode van 3 jaar, te rekenen vanaf boekjaar 2014, Finvision Bedrijfsrevisoren BV BVBA (B00829), met zetel te Zuiderlaan 14/12, 1731 Zellik (Brussel), vertegenwoordigd door de heer Sam Verfaillie, Bedrijfsrevisor, Het mandaat zal eindigen bij de Algemene Vergadering voor het boekjaar afgesloten op 31 december 2016,

De vergadering zal de vergoeding van de commissaris op een latere datum vaststellen.

De Algemene Vergadering beslist aan mevrouw G. Van Landuyt en aan de heer L. Vanpee, een bijzondere volmacht te verlenen voor het stellen van volgende handelingen, met betrekking tot de hierboven vermelde besluiten, en met de macht om gezamenlijk of afzonderlijk op te treden en iedere persoon van zijn keuze in de plaats te stellen :

de uittreksels van de processen-verbaal van de Algemene Vergadering, bestemd om te worden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, te ondertekenen en ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen, alsmede alle documenten te ondertekenen teneinde de inschrijving in het Register der Rechtspersonen aan te vullen, te vervolledigen of aan te passen, en, in de ruimste zin van het woord alle handelingen te stellen en stukken te tekenen noodzakelijk of nuttig opdat voornoemde beslissingen hun voile uitwerking zouden hebben, hierin begrepen eventuele rechtzettingen en vervoltedigingen ingevolge onvolkomenheden uit het verleden.

L. Vanpee

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2014
ÿþ~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f ~

wI ~~ ~

i.

~ - -JA

IWNVINN~I'M~SIV~I~NVNVNI

*14164 09 r

V beh aa Bel Stae

~

MO[~I~~UR

2 7 -08- ELGISCH ST

BELGE



NEERGELEGD

2014 1 / JULI 2014

AATSBLAD Rechtbank van KOOPHANDEL figea¬ d. KORTRIJK



Ondernemingsnr : 0416650236

Benaming (voluit) : De Coene Construct

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : President Kennedypark 15A

8500 Kortrijk

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "HEIJMANS BOUW" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op acht juli tweeduizend veertien, door Meester Peter Van' Meikebeke, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap De: Coene Construct waarvan de zetel gevestigd is te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 15A,volgende:" beslissingen genomen heeft:

1/ Na kennisname van de documenten en de verslagen opgesteld overeenkomstig de artikelen 694 en 695. van het Wetboek van vennootschappen, goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 29' april 2014 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "De Coene Construct", met zetel te 8500: Kortrijk, President Kennedypark 15A, ondernemingsnummer 0416.650.236, hierna genoemd "de Overgenomen' Vennootschap" en van de naamloze vennootschap "Heijmans Bouw', met zetel te 3740 Bilzen, Taunusweg 49,' ondernemingsnummer 0415.061.515, hierna genaamd "de Overnemende Vennootschap" en dat werd,. neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk, op 2 mei 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 21 mei 2014, onder nummer 14104106 en op de griffie van de rechtbank:' van koophandel te Antwerpen, afdeling Tongeren, op 2 mei 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het: Belgisch Staatsblad op 15 mei 2014, onder nummer 14099968, overeenkomstig artikel 693, in fine van het: Wetboek van vennootschappen.

2/ Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen Vennootschap, bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Veraoedine - Toekenning van nieuwe aandelen -- Ruilverhouding

Aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap werden zeventienduizend tweehonderdachtendertig (17.238) volgestorte nieuw uit te geven aandelen op naam van de Overnemende Vennootschap uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding zal worden toegepast: één (1) nieuw aandeel op: naam van de Overnemende Vennootschap in ruil voor 2,416 oude aandelen van de Overgenomen Vennootschap.

Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen hebben als de bestaande. aandelen van Overnemende Vennootschap en zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat van de Overnemende Vennootschap en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 januari 2014.

Er wordt verder geen bijzondere regeling getroffen betreffende dit recht.

Boekhoudkundige datum

De handelingen van de Overgenomen Vennootschap zullen boekhoudkundig en fiscaal gezien retroactief, terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2014.

REVISORAAL VERSLAG

De conclusies van het verslag van 23 mei 2014, over het fusievoorstel, in hoofde van de Overgenomen. Vennootschap opgesteld door de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG bedrijfsrevisoren", te Kontich, Prins: Boudewijnlaan, 24d, vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 695:

van. het Wetboek man.vennontschappenl_Ietterlijkals volgt.:_ . __ _ _ _ _ - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"Wij hebben het fusievoorstel door opslorping opgesteld door de bestuursorganen van Heijmans Bouw NV en De Coene Construct NV onderzocht, dat betrekking heeft op de fusie door opslorping van De Coene Construct NV door Heijmans Bouw NV. Deze verrichting zal boekhoudkundig in werking treden retro actief op 1 januari 2014, De verrichting wordt gerealiseerd volgens een ruilverhouding waarbij 17.238 aandelen van Heijmans Bouw NV worden toegekend voor 41.647 aandelen van De Coene Construct NV. De vooropgestelde fusie wordt vergoed door de uitgifte van 17.238 nieuwe gewone aandelen van Heijmans Bouw NV, tijdens de Algemene Vergadering die beslist over de fusie.

De betrokken vennootschappen werden op identieke wijze gewaardeerd en meer bepaald op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen zoals die blijkt uit de meest recente statutaire jaarrekening afgesloten op 31 december 2013. Deze methode heeft geleid tot een waarde van resp. 4.996,001,58 EUR voor Heijmans Bouw NV en 750.726,26 EUR voor De Coene Construct NV.

De ruilverhouding kwam tot stand door de verhouding van de waarde van een aandeel van elk der vennootschappen, zijnde 43,55 EUR voor Heijmans Bouw NV en 18,03 EUR voor De Coene Construct NV.

Als besluit van de door ons uitgevoerde controlewerkzaamheden, in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en meer in het bijzonder deze met betrekking tot de controle van de fusie en splitsing van handelsvennootschappen, zijn wij van mening dat het gebruik van de waarde van het netto actief aanvaardbaar is voor de bepaling van de ruilverhouding, gezien het gemeenschappelijke belang van de aandeelhouders van beide vennootschappen, en dat de ruilverhouding die hieruit voortvloeit redelijk en gepast is.

Kontich, 23 mei 2014

KPMG Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Filip De Bock

Bedrijfsrevisor"

3/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Luc Vanpee, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten). Uitgereikt v56r registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Meikebeke

Notaris

i

Voor-I;ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITE

2 5 -g ELGISCH

i*- 20'3 jR BL,YNEERGELEGD

rFlA; ; :

- 8. 07. 2013

-FC4TBAKORIVK KTOOPHANDEL

I~t&ffie



1111111M11111,1

(

Vc behc aar Bell $taa'

VIW B

Ondernemingsnr : 0416.650.236

Benaming

(voluit) : De Coene Construct

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : President Kennedypark 15e, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders dd. 27 mei 2013 - Uittreksel uit het Verslag van de Raad van Bestuur van 27 mei 2013 - Ontslag en benoeming van bestuurders; Benoeming van een afgevaardigd bestuurder; Machten

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders dd. 27 mei 2013

De Algemene Vergadering noteert dat op datum van deze algemene vergadering een einde komt aan het mandaat van volgende bestuurders:

- de heer Dries Dejaegher, wonende te 9800 Deinze, Ten Bosse 4

- de nv LSC, met zetel te 3740 Bilzen, Leterweg 57, vast vertegenwoordigd door de heer Herman Sauwens, wonende te 3740 Bilzen, Leterweg 57

- Heijmans International bv, met zetel te 5248 JT Rosmalen (Nederland), Graafsebaan 65, vast vertegenwoordigd door de heer A, (Antonius) G.J. Hillen, wonende te 5143 JA Waalwijk (Nederland), A. Bloemaertsstraat 10.

De Algemene Vergadering beslist met unanimiteit van stemmen volgende bestuurders te (her)benoemen:

- de heer Dries Dejaegher, wonende te 9800 Deinze, Ten Bosse 4

- de nv LSC, met zetel te 3740 Bilzen, Leterweg 57, vast vertegenwoordigd door de heer Herman Sauwens,

wonende te 3740 Bilzen, Leterweg 57

- Heijmans International bv, met zetel te 5248 JT Rosmalen (Nederland), Graafsebaan 65, vast

vertegenwoordigd door de heer A. (Antonius) G.J. Hillen, wonende te 5143 JA Waalwijk (Nederland), A.

Bloemaertsstraat 10.

Het mandaat gaat in op datum van deze vergadering en geldt tot en met de statutaire algemene vergadering der aandeelhouders te houden in 2019.

De Algemene Vergadering beslist aan mevrouw Giane Van Landuyt en aan de heer Luc Vanpee, een bijzondere volmacht te verlenen voor het stellen van volgende handelingen, met betrekking tot de hierboven vermelde besluiten, en met de macht om gezamenlijk of afzonderlijk op te treden en iedere persoon van zijn keuze in de plaats te stellen :

de uittreksels van de processen-verbaal van de Algemene Vergadering, bestemd om te worden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, te ondertekenen en ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen, alsmede alle documenten te ondertekenen teneinde de inschrijving in het Register der Rechtspersonen aan te vutten, te vervolledigen of aan te passen, en, in de ruimste zin van het woord alle handelingen te stellen en stukken te tekenen noodzakelijk of nuttig opdat voornoemde beslissingen hun volte uitwerking zouden hebben, hierin begrepen eventuele rechtzettingen en vervolledigingen ingevolge onvolkomenheden uit het verleden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

jeho rden

alen het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit het Verslag van de Raad van Bestuur van 27 mei 2013

De Raad van Bestuur beslist met éénparigheid van stemmen wat volgt:

1. De heer Dries Dejaegher, Ten Bosse 4, 9800 Deinze, wordt met ingang van 27 mei 2013 benoemd tot afgevaardigd bestuurder, De afgevaardigd bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Het toevertrouwde mandaat geldt voor een termijn van zes jaar, eindigend bij de Algemene Vergadering der Aandeelhouders te houden in 2019.

Aan het mandaat van afgevaardigd bestuurder komt van rechtswege een einde bij het einde van het mandaat van bestuurder,

2. Overeenkomstig de statuten verleent de Raad van Bestuur aan mevrouw Giane Van Landuyt en aan de heer Luc Vanpee, bijzondere volmacht om, met recht van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover het Belgisch Staatsblad, de administratie van de griffie van de rechtbank van koophandel, het register der rechtspersonen en de B.T.W administratie teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijving, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren en om namens de vennootschap aile noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen, wettelijke publicaties te regelen en, in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor het uitvoeren van deze volmacht of van vroegere wijzigingen.

L. Vanpee

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 20.06.2013 13201-0510-037
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.05.2012, NGL 28.06.2012 12234-0476-037
25/06/2012
ÿþMod 2.0

[Mie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

11:., 06. 2012

r RECH1MierCOOPHANDEL

ICf1CtTnj I!!

Y

10111111111111111111111

*12111686*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0416.650.236

Benaming

(voluit) : De Coene Construct

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : President Kennedypark 15a, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders en uit het Verslag van de Raad van Bestuur dd. 4 juni 2012 Ontslag en benoeming van een bestuurder; Vervanging vast vertegenwoordiger van een bestuurder; Benoeming van een afgevaardigd bestuurder; Machten

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders dd. 4 juni 2012

1. De Algemene Vergadering neemt kennis van de beslissing van de heer Leo Kwaks om met ingang van 4 juni 2012 een einde te maken aan zijn mandaat van bestuurder. De Algemene Vergadering neemt akte van deze beslissing en aanvaardt het ontslag. Zijn mandaat van bestuurder neemt een einde op 4 juni 2012 om 24u00. De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Dries Dejaegher, Ten Bosse 4, 9800 Deinze, te benoemen tot bestuurder. Het mandaat gaat in op 4 juni 2012 en eindigt bij de Algemene Vergadering te houden in 2013.

2. De Algemene Vergadering neemt kennis van de beslissing van de nv Heijmans (B), vast vertegenwoordigd door de heer René Marnef om met ingang van 4 juni 2012 een einde te maken aan haar mandaat van bestuurder. IJe Algemene Vergadering neemt akte van deze beslissing en aanvaardt het ontslag. Haar mandaat van bestuurder neemt een einde op 4 juni 2012 om 24u00. De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de nv L.S.C., vast vertegenwoordigd door de heer Herman Sauwens, Leterweg 57, 3740 Bilzen, te benoemen tot bestuurder. Het mandaat gaat in op 4 juni 2012 en eindigt bij de Algemene Vergadering te houden in 2013.

3. De Algemene Vergadering neemt kennis van de beslissing van Heijmans International bv, bestuurder, om, met ingang van 4 juni 2012, de heer Bert van der Els als vast vertegenwoordiger, te vervangen door de heer Antonius (Ton) Gerardus Johannes Hillen, wonende te NL-5143 JA Waalwijk, A. Bloemaertsstraat 10.

4. De Algemene Vergadering beslist aan mevrouw Giane Van Landuyt en aan de heer Luc Vanpee, een bijzondere volmacht te verlenen voor het stellen van volgende handelingen, met betrekking tot de hierboven vermelde besluiten, en met de macht om gezamenlijk of afzonderlijk op te treden en iedere persoon van zijn keuze in de plaats te stellen

de uittreksels van de processen-verbaal van de Algemene Vergadering, bestemd om te worden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, te ondertekenen en ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen, alsmede aile documenten te ondertekenen teneinde de inschrijving in het Register der Rechtspersonen aan te vullen, te vervolledigen of aan te passen, en, in de ruimste zin van het woord alle handelingen te stellen en stukken te tekenen noodzakelijk of nuttig opdat voornoemde beslissingen hun volle uitwerking zouden hebben, hierin begrepen eventuele rechtzettingen en vervolledigingen ingevolge onvolkomenheden uit het verleden.

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit het Verslag van de Raad van Bestuur dd. 4 juni 2012

De Raad van Bestuur beslist met éénparigheid van stemmen wat volgt:

1, De heer Dries Dejaegher, Ten Bosse 4, 9800 Deinze, wordt met ingang van 4 juni 2012 benoemd tot afgevaardigd bestuurder. De afgevaardigd bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Aan het mandaat van afgevaardigd bestuurder komt van rechtswege een einde bij het einde van het mandaat van bestuurder,

2, Overeenkomstig de statuten verleent de Raad van Bestuur aan mevrouw Glane Van Landuyt en aan de heer Luc Vanpee, bijzondere volmacht om, met recht van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover het Belgisch Staatsblad, de administratie van de griffie van de rechtbank van koophandel, het register der rechtspersonen en de B.T.W administratie teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijving, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren en om namens de vennootschap alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen, wettelijke publicaties te regelen en, in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor het uitvoeren van deze volmacht of van vroegere wijzigingen.

L, Vanpee

Lasthebber

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2012
ÿþv

Vo(

behol

aan

Belgi

Staat;

Benaming (voluit) :De Coene Construct

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : President Kennedypark 15A

8500 KORTRIJK

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twintig december tweeduizend en elf, door Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met, handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt

Geregistreerd drie bladen, zonder renvooien, op het eerste Registratiekantoor van Vorst, op zestien januari , :; tweeduizend en twaalf, boek 82, blad 57, vak 11. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger (getekend) VAN MELKEBEKE.

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "De Coene Construct", waarvan de zetel gevestigd is te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 15A, volgende . beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met één miljoen honderdduizend driehonderd dertien euro vierenzeventig cent (1.100.313,74 EUR) om het te brengen tot vier miljoen vierhonderd tweeëndertig. duizend drieënzeventig euro vierenzeventig cent (4.432,073,74 EUR), door in breng in geld en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De kapitaalverhoging werd bijgevolg in totaal volgestort ten belope van honderd procent.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer BE71 7310 2203 8169 op naam van de vennootschap bij KBC Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 15 december 2011.

2° Vervanging van artikel 5 der statuten door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vier miljoen vierhonderd tweeëndertig duizend drieënzeventig euro vierenzeventig cent (4.432.073, 74 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door eenenveertigduizend zeshonderd zevenenveertig (41.647) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. "

3° Aanvulling van artikel 5bis der statuten (Historiek van het kapitaal).

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0416.650.236

111 12111311)111911







Mor n'ami BELGE D1Rï:CYION EÉRGELEGD



25. 01, 2012

-. a -02- 2012



BELGISCH Sï'AATSBLA RE CHTBANK KOOPI- p ~

BESTUUR -~^~aSRI,tK



u

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 30.06.2011 11237-0446-039
28/06/2011
ÿþ Mol 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

16. 004 Zr

r,-r '1 aFS«

111111J1111111,11.1,11,111181!II

V,

beh aa Bel

Staf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0416.650.236

(voluit) : De Coene Construct

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : President Kennedypark 15a, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders dd. 30 mei 2011

Herbenoeming commissaris-revisor; Vervanging vast vertegenwoordiger van een bestuurder; Machten



Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders dd. 31 mei 2011

1. De vergadering benoemt de burgerlijke cooperatieve vennootschap KPMG Bedrijfsrevisoren (B001), Prins Boudewijniaan 24d, 2550 Kontich, als commissaris voor een termijn van 3 jaar. Het mandaat zal vervallen na de algemene vergadering der vennoten voor het boekjaar afgesloten op 31 december 2013. KPMG Bedrijfsrevisoren duidt de heer Filip De Bock (A1226), vennoot van KPMG Bedrijfsrevisoren, aan die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de burgerlijke cooperatieve vennootschap.

De vergadering stelt de vergoeding van de commissaris vast op 30.000,- Euro voor de boekjaren afgesloten op 31 december 20011, 2012 en 2013. Deze vergoeding wordt elk jaar aangepast in functie van de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen.

2. De Algemene Vergadering neemt kennis van de beslissing van Heijmans (B) nv om, met ingang van 31 mei 2011, de C.N. Consulting bvba, vast vertegenwoordigd door de heer Charles Neervoort als vast vertegenwoordiger te vervangen door de heer René Marnef, wonende te 2970 's Gravenwezel, Parklaan 15.

3. De Algemene Vergadering beslist aan mevrouw Hilde Vangilbergen en aan de heer Luc Vanpee, eert bijzondere volmacht te verlenen voor het stellen van volgende handelingen, met betrekking tot de hierboven vermelde besluiten, en met de macht om gezamenlijk of afzonderlijk op te treden en iedere persoon van zijn keuze in de plaats te stellen :

de uittreksels van de processen-verbaal van de Algemene Vergadering, bestemd om te worden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, te ondertekenen en ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen, alsmede alle documenten te ondertekenen teneinde de inschrijving in het Register der Rechtspersonen aan te vullen, te vervolledigen of aan te passen, en, in de ruimste zin van het woord alle handelingen te stellen en stukken te tekenen noodzakelijk of nuttig opdat voornoemde beslissingen hun volle uitwerking zouden hebben, hierin begrepen eventuele rechtzettingen en vervolledigingen ingevolge onvolkomenheden uit het verleden.

L. Vanpee

Lasthebber

28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 21.06.2010 10208-0061-038
21/10/2009 : KO092461
02/09/2009 : KO092461
05/08/2009 : KO092461
05/08/2009 : KO092461
05/08/2009 : KO092461
05/08/2009 : KO092461
14/07/2009 : KO092461
08/07/2009 : KO092461
11/12/2008 : KO092461
03/11/2008 : KO092461
01/09/2008 : KO092461
04/07/2008 : KO092461
17/06/2008 : KO092461
18/07/2007 : KO092461
03/07/2007 : KO092461
04/01/2007 : KO092461
18/07/2006 : KO092461
21/11/2005 : KO092461
12/09/2005 : KO092461
07/10/2004 : KO092461
24/07/2003 : KO092461
16/09/2002 : KO092461
12/07/2001 : KO092461
13/07/2000 : KO092461
23/07/1999 : KO092461
15/07/1999 : KO092461
26/01/1999 : KO092461
27/11/1998 : KO92461
28/10/1998 : KO92461
28/10/1997 : KO92461
23/10/1996 : KO92461
08/08/1996 : KO92461
14/05/1996 : KO92461
07/03/1996 : KO92461
26/07/1995 : KO92461
09/06/1994 : KO92461
08/04/1994 : KO92461
01/01/1992 : KO92461
22/03/1989 : KO92461
09/07/1988 : KO92461
20/02/1988 : KO92461

Coordonnées
DE COENE CONSTRUCT

Adresse
PRESIDENT KENNEDYPARK 15A 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande