DE COSTER - TECHNIEK, AFGEKORT : DC-TECHNIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE COSTER - TECHNIEK, AFGEKORT : DC-TECHNIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.903.478

Publication

14/04/2014
ÿþMod 'Nord 11.1

ra:M1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEDERGELEGD TER GRIME DER RECHTBANK ),A14 KOOPHANDEL TE

BRUGGE OR tNitiker204

Itoofdarfete-

Griffie

MONITEUR BELGE

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14080444*

. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

j:: Naam en handtekening.

" Ondernemingsnr : 0809.903.478 2014

Benaming BELGISCH STAATSBLAD

(voluit) DE COSTER-TECHNIEK

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: VERREKIJKER 27,8760 WINGENE

(volledig adres)

Onderwerp akte UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL DD. 10/03/2014

A. De BVBA "DE COSTER-TECHNIEK, afgekort DC-TECHNIEK" waarvan de maatschappelijke zetel , gevestigd is te 8750 Wingene, Verrekijker 27.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Ann Vanlauwe te Ruiselede op 18 februari 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 februari 2009 onder nummer' 20090220/0300770 voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Christophe Verhaeghe te Ruiselede op 17 mei 2010, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 31 mei 2010 onder, nummer 20100531/0302996.

De vennootschap heeft als ondememingsnummer: RPR Brugge BE 0809.903.478 BTW nummer: BE, , 0809.903.478

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdtweeënnegentigduizend driehonderdzestig eur (492.360,00 EUR) Het is verdeeld in duizend tweehonderclenvier (1.204) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/duizend tweehonderdenvierde (1/1.204de) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, overeenkomstig de oprichtingsakte van 18 februari 2009, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 20 februari 2009:

1. De heer DE COSTER IGNACE, wonende te 8750 Wingene, Verrekijker 27.

hierna genoemd PARTIJ ENERZIJDS

B. De NV "DC-TECHNIEK", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8750 Wingene, Verrekijker 27.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap op 22 oktober 1988, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 november 1988 onder nummer N. 881108-116 voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Ann Vanlauwe te Ruiselede op 9 december 2008: bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 december .2008 onder nummer 20081223/0198055.

De vennootschap heeft ais ondememingsnummer: RPR Brugge BE 0435.449.331 BTW nummer BE 0435.449.331

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend eur(62.000,00 EUR). Het' is verdeeld in tweeduizend negentien (2.019) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een , fractiewaarde van één/tweeduizendnegentiende (1/2.019de) van het kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar Raad van Bestuur; overeenkomstig haar benoeming ingevolge de algemene vergadering van 25 mei 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 mei 2013 onder nummer 20130527/0079433:

1.De BVBA DE COSTER-TECHNIEK, met maatschappelijke zetel te 8764 Wingene, Verrekijker 27, vertegenwoordigd door de heer Ignace De Coster, wonende op hetzelfde adres, gedelegeerd bestuurder; 2.Mevrouw CHANTAL DEVOOGHT, wonende te 8750 Wingene, Verrekijker 27, bestuurder;

3.De heer WALTER DEVOOGHT, wonende te 8755 Ruiselede, Wingenesteenweg 19, bestuurder.

hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de NV "DC-TECHNIEK", overgaat naar de BVBA "DE COSTER-TECHNIEK, afgekort DC-TECHNIEK", voormeld.

Alle aandelen van de NV "DO-TECHNIEK", verenigen zich nu reeds, sinds 30 november 2013 in handen van de BVBA "DE COSTER-TECHNIEK, afgekort DC-TECHNIEK"

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie warden gedragen door de ovememende vennootschap. Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Metaalbewerking voor toelevering en onderhoud en dit omvat onder andere volgende activiteiten: draal- en freesbewerkingen voor toelevering en onderhoud, alle mogelijke andere metaalbewerkingen, plaatbewerkingen, laserconstructies, automatisatie volgens plan of naar eigen ontwerp, onderhoud van machines en systemen In eigen atelier of op verplaatsing, ontwerpen en maken van alle mogelijke matrijzen, herstel en onderhoud van matrijzen in eigen atelier, evenals op verplaatsing, ontwerp en constructie van alle mogelijke machines voor bedrijven, landbouw of particulieren, onderhoud van deze laatstgenoemde op verplaatsing, verkoop van eigen ontworpen machines en systemen, revisies van machines en systemen in eigen atelier of op verplaatsing, aankoop van te reviseren machines, fijnmechanische constructies - stukken en samenstellingen, onderhoud van alle mogelijke machines en systemen in het buitenland, alle metaalbewerkingen voor buitenlandse bedrijven of landbouw, alle metaalbewerkingen voor eventuele toeleveranciers.

Deze opsomming is niet beperkend, doch slechts aanhalend.

De vennootschap mag tevens alle producten in staat om op de markt gekocht, verkocht (verhandeld), verdeeld, in- en uitgevoerd te worden aankopen, de handel of de verdeling in al zijn vormen tot zich nemen. Zij zal eveneens elke akte, vergunning, handelsmerk en handelswijze kunnen aannemen, verwerven, overnemen, verlenen of uitoefenen, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verbonden aan haar maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Het nemen, verwerven, houden, deponeren en uitbaten van octrooien, brevetten, licenties, merken, merkrechten en distributierechten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voornoemd doel, evenals het toezicht en controle op de exploitatie van voormelde rechten.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen,

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doei te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen,

bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende

handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in--Beïgie ais' in het buitenland, iezefeis van uitbatin en fabricatie, 'aile bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of Juridische personen.

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

Voor-

-.behouden

aan het

.Belgisch

Shatsblad

Metaalbewerking voor toelevering en onderhoud en dit omvat onder andere volgende activiteiten: draai- en freesbewerkingen voor toelevering en onderhoud, aile mogelijke andere metaalbewerkingen, plaatbewerkingen, lasconstrukties, automatisatie volgens plan of: naar eigen ontwerp, onderhoud van machine en systemen in eigen atelier of op verplaatsing, ontwerpen en maken van aile mogelijke matrijzen, herstel en onderhoud van matrijzen evenals op verplaatsing, ontwerp en constructie van aile mogelijke machines voor bedrijven-landbouw of particulieren, onderhoud van deze laatstgenoemde op verplaatsing, verkoop van eigen ontworpen machines en systemen, revisies van machines en systemen in eigen atelier of op verplaatsing, aankoop van te reviseren machines, fijnmeehanische .construkties - stukken en samenstellingen, onderhoud van aile mogelijke machines en systemen in het buitenland, aile metaalbewerkingen voor buitenlandse bedrijven of landbouw, aile metaalbewerkingen voor eventuele toeleveranciers. Deze opsomming is niet beperkend doch slechts aanhalend. De vennootschap mag tevens alle producten in staat om op de markt gekocht, verkocht (verhandeld), verdeeld, in- en uitgevoerd worden aankopen, de handel of de verdeling in al zijn vormen tot zich nemen. Zij zal eveneens elke akte, vergunning, handelsmerk en handelswilze kunnen aannemen, verwerven, overnemen, verlenen of uitoefenen, zowel rechtstreeks ais onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verbonden aan haar maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen. Zij kan zich langs elke weg deelgenoot maken in alle verenigingen, ondernemingen of maatschappijen, Belgische of buitenlandse, bestaande of op te richten, een gelijkaardig doel hebbend, analoog of in verband staande met het hare, of waarvan de verrichtingen van die aard zouden zijn om haar bedrijvigheid ' te begunstigen. Haar maatschappelijk doel mag uitgebreid worden of beperkt door middel van een wijziging der statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien het Wetboek van vennootschappen.

Aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zal zetten en hetzelfde doel nastreeft, dient het doel niet gewijzigd noch aangepast te worden.

Artikel 2 Ruilverhouding opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 30 november 2013 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek , van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vernielde reden (vereniging van aile aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01 december 2013,

Ignace De Coster

Statutair Zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/09/2014
ÿþ0 1 -09- 2014

BELGISell STAATSBLAD

b:111V i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopié na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

Vo

beho aan Belç

Staat

f1111111I1111.11ill1111*111111

NEERGELEGD ffie Rechtbank Koophandel

22 AUG 2014 Griffie

Gr

Gent Afdeling Brugge

De griffier

Ondememingsnr : 0809.903.478

Benaming (voluit) : DE COSTER-TECHNIEK

(verkort): DC-TECHNIEK

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Verrekijker 27

8750 Wingene

Onderwerp akte :Fusie

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de! BVBA "DE COSTER-TECHNIEK", met zetel te 8750 Wingene, Verrekijker 27, gehouden voor ;i Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem op 20 augustus 2014, eerstdaags te registreren, de met één parigheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

1. EE " STE BESLUIT: LEZING EN GOEDKEURING FUSIEVOORSTELLEN.

Vermits de aanwezige vennoten erkennen een afschrift van de op de agenda aangekondigde " verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, ontslaan de buitengewone algemene vergaderingen de voorzitter van de voorlezing van deze verslagen.

Zij verklaren kennis genomen te hebben van de volledige inhoud van deze documenten, en zij beslissen de inhoud van het fusievoorstel goed te keuren, zoals het werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge op 28 maart 2014, waarbij DE COSTER-TECHNIEK B.V.B.A. bij wijze van fusie DC-TECHNIEK N.V. overneemt.

De vergaderingen beslissen vervolgens een kopie van het fusievoorstel te bewaren in het archief van

de overnemende vennootschap, samen met de uitgifte van dit proces-verbaal. "

"

2. TWEEDE BESLUIT: FUSIEBESLUIT - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

OVER ANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN.

De buitengewone algemene vergaderingen beslissen tot fusie door overneming van de naamloze

vennootschap "DC-TECHNIEK" met zetel te 8750 Wingene, Verrekijker 27, overgenomen

"

vennootschap.

Met het oog op gezegde fusie beslissen de vergaderingen tot de ontbinding van DC-TECHNIEK N.V. zonder vereffening, en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Als gevolg van de fusie gaat het gehele actief en passief vermogen van DC-TECHNIEK N.V. onder algemene titel over op DE COSTER TECHNIEK B.V.B.A., door vernietiging van aile aandelen van de overgenomen vennootschap.

De vergaderingen ontslaan ondergetekende notaris uitdrukkeiijk van een uitvoerige beschrijving te geven van aile activa en passiva-bestanddelen.

Door deze verrichting gaat het hale vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. Aan de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Vanaf 1 december 2013 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Ten slotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten van welke aard ook die DC-TECHNIEK N.V. heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, aangestelden en jegens eigen vennoten, gaan onverkort over op DE COSTER TECHNIEK B.V.B.A. met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-ifehoudeh 'aan het Belgisch Staatsblad

mod11.1

worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

De voorzitter verklaart te weten dat DC-TECHNIEK N.V. geen werknemers meer in vast dienstverband heeft.

De archieven van DC-TECHNIEK N.V., die zij wettelijk verplicht is te houden, en te bewaren, warden vanaf heden door DE COSTER-TECHNIEK B.V.B.A. in haar zetel bewaard.

De voorzitter stelt tevens vast dat deze overdracht onder algemene titel geen onroerende goederen omvat.

3 DERDE BESLUIT: ONTSLAG RAAD VAN BESTUUR

De buitengewone algemene vergaderingen aanvaarden het ontslag van de BVBA DE COSTER-TECHNIEK, mevrouw Chantal Devooght en de heer Walter Devooght als bestuurders (en wat BVBA DE COSTER-TECHNIEK betreft tevens als gedelegeerd bestuurder) van N.V. DC-TECHNIEK ingevolge de fusie door overneming.

Het ontslag gaat in op datum van de wettelijke openbaarmaking van het fusiebesluit zoals goedgekeurd door de algemene vergaderingen van de bij de fusie betrokken vennootschappen. Pas na goedkeuring van de rekeningen met betrekking tot de periode waarover in het verleden nog geen rekenschap werd gegeven door deze bestuurders- gedelegeerd bestuurder, zullen deze kwijting bekomen voor het door hen gevoerde bestuur.

4 VIERDE BESLUIT: BEVESTIGING ZAAKVOERDERSMANDAAT

De buitengewone algemene vergaderingen bevestigen voor zoveel als nodig het mandaat van de

heer Ignace De Coster als statutair zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

5 VIJFDE BESLUIT MACHTIGINGEN

De buitengewone algemene vergaderingen machtigen de zaakvoerder van de overnemende vennootschap DE COSTER TECHNIEK B.V.B.A. om de formaliteiten van openbaarmaking van de fusie te verrichten met betrekking tot N.V. DC-TECHNIEK en het aandelenregister van deze vennootschap te vernietigen

6. ZESDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN DE VERDWL1NING VAN DC-TECHNIEK NV EN RETROACTIEVE WERKING.

De vergaderingen verzoeken mij, notaris, vast te stellen dat, vermits de algemene vergaderingen van DE COSTER-TECHNIEK B.V.B.A. en DC-TECHNIEK N.V., waarvan de notulen vervat zijn in deze aide, het fusievoorstel en fusiebesluit hebben goedgekeurd, DC-TECHNIEK N.V. vanaf heden ophoudt te bestaan.

Alle verrichtingen gesteld vanaf 1 december 2013 warden dan ook geacht onmiddellijk in naam en voor rekening van de overnemende vennootschap te zijn gesteld.

Gezien DC-TECHNIEK N.V. ophoudt te bestaan, wordt de vergadering voortgezet door de enige vennoot van DE COSTER-TECHNIEK B.V.B.A..

7. ZEVENDE BESLUIT

De enige vennoot beslist om het huidig boekjaar van de vennootschap te verlengen tot 31 december 2014 en aile daaropvolgende boekjaren te laten aanvangen op 1 januari om te eindigen op 31 december.

8. ACHTSTE BESLUIT

De enige vennoot beslist om de jaarvergadering te verplaatsen naar de laatste vrijdag van de maand juni om 20.00uur en de eerstvolgende jaarvergadering te verplaatsen naar de laatste vrijdag van juni 2015.

9. NEGENDE BESLUIT: GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

De enige vennoot besluit vervolgens om, in uitvoering van voormelde besluiten en in aanpassing aan de actuele vennootschapswetgeving, nieuwe statuten goed te keuren waarvan de tekst luidt als volgt:

STATUTEN

NAAM - ZETEL DOEL " " DUUR

ARTIKEL EEN

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "DE COSTER-TECHNIEK", afgekort "DC-TECHNIEK".

Deze naam moet voorkomen in elle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", gevolgd door het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-bfahouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Mod 11.1

Deze documenten moeten eveneens de domiciliëring en het nummer vermelden van ten minste één rekening waarvan de onderneming houdster is bij een in België gevestigde kredietinstelling. ARTIKEL TWEE

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8750 Wingene, Verrekijker 27.

De zetel van de vennootschap kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar een andere plaats in België bij besluit van de zaakvoerder, dat bekendgemaakt wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

ARTIKEL PRIE

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op : Metaalbewerking voor toelevering en onderhoud en dit omvat onder andere volgende activiteiten: draai- en freesbewerkingen voor toelevering en onderhoud, alle mogelijke andere metaalbewerkingen, plaatbewerkingen, lasconstrukties, automatisatie volgens plan of naar eigen ontwerp, onderhoud van machine en systemen in eigen atelier of op verplaatsing, ontwerpen en maken van alle mogelijke matrijzen, herstel en onderhoud van matrijzen evenals op verplaatsing, ontwerp en constructie van alle mogelijke machines voor bedrijven- landbouw of particulieren, onderhoud van deze laatstgenoemde op verplaatsing, verkoop van eigen ontworpen machines en systemen, revisies van machines en systemen in eigen atelier of op verplaatsing, aankoop van te-reviseren machines, fijnmechanische construkties stukken en samenstellingen, onderhoud van elle mogelijke machines en systemen in het buitenland, aile metaalbewerkingen voor buitenlandse bedrijven of landbouw, alle metaalbewerkingen voor eventuele toeleveranciers.

Deze opsomming is niet beperkend doch slechts aanhalend.

De vennootschap mag tevens aile producten in staat om op de markt gekocht, verkocht (verhandeld), verdeeld, in- en uitgevoerd worden aankopen, de handel of de verdeling in al zijn vormen tot zich nemen. Zij zal eveneens elke akte, vergunning, handelsmerk en handelswijze kunnen aannemen, verwerven, overnemen, verlenen of uitoefenen, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verbonden aan haar maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Het nemen, verwerven, houden, deponeren en uitbaten van octrooien, brevetten, licenties, merken, merkrechten en distributierechten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voornoemd doel, evenals het toezicht en controle op de exploitatie van voormelde rechten. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig kunnen zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk aile roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, aile zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

ARTIKEL VIER

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de wijziging van de statuten.

KAPITAAL - AANDELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 11.1

bthouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ARTIKEL VIJF

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderd tweeënnegentigduizend driehonderd zestig euro (¬ 492.360,00), vertegenwoordigd door duizend twee honderd en vier (1.204) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/duizend tweehonderd en vierde (1/1.204de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL ZES

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

In geval van agio op de nieuwe aandelen moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving. De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dit kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten. Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan besloten worden door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden.

ARTIKEL ZEVEN

De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap. Deze kent slechts één eigenaar voor ieder aandeel.

Mede-eigenaars van eenzelfde maatschappelijk aandeel zijn verplicht zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen bij de vennootschap, zo niet blijft de uitoefening van de rechten, die aan dit aandeel verbonden zijn geschorst tot een gemeenschappelijke lasthebber aangesteld is.

De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende aandelen worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Het bezit der aandelen blijkt uit de inschrijvingen in het register van aandelen, dat in de maatschappelijke zetel wordt bijgehouden.

ARTIKEL ACHT

Op straf van nietigheid mogen de aandelen van een vennoot niet worden afgestaan onder levenden dan met de toestemming van alle vennoten.

Indien er slechts twee vennoten zijn, is de toestemming van de andere vennoot vereist bij de overdracht.

Bij weigering van instemming -weigering tegen dewelke geen verhaal mogelijk is- verplichten de vennoten die zich tegen de overdracht verzetten, de aandelen terug te kopen tegen de waarde vastgesteld overeenkomstig artikel negen, behoudens minnelijke regeling.

De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen, deelnemen aan de terugkoop. De verdeling zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. De vennoten die zich niet verzetten, kunnen evenwel een aantal aandelen overnemen, lager dan gezegd pro rata.

ARTIKEL NEGEN

Behoudens minnelijke regeling, zal de waarde van de aandelen vastgesteld worden door twee deskundigen waarvan één door elke der partijen benoemd wordt, in functie van een in werking zijnde onderneming volgens haar staat en gelegenheid op het ogenblik van de overdracht, en zonder rekening te houden met enige meerderheids- of minderheidspositie in hoofde van de verkoper, rekening houdende met de reserves en de waardeverhogingen, alsook gebeurlijke verliezen en waardeverminderingen.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen beslist een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één van de partijen, door de heer voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is, zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

ARTIKEL TIEN

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid niet overgaan wegens diens overlijden dan met instemming van aile vennoten.

Bij overlijden van een vennoot blijft de vennootschap bestaan tussen de overlevende vennoten. Aile erfgenamen en legatarissen zullen, om vennoot te kunnen worden, eerst moeten aanvaard worden door de overblijvende vennoten.





BljtágéiïbirhéTBèrgisch StààïsTirid---0810g/21)I4 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mol 111

Voor-lAhoudeh

aan het Belgisch Staatsblad



De erfgenamen van de overleden vennoot zullen binnen de drie maanden na het overlijden van de ' erflatende vennoot een aangetekend schrijven richten aan de vennootschap met verzoek tot aanvaarding als vennoot. Binnen de drie maanden zullen de overblijvende vennoten beslissen omtrent de aanvaarding.

Bij weigering van aanvaarding- weigering waartegen geen verhaal mogelijk is- gebeurt de aankoop door de vennoten volgens de bepalingen van artikel acht. De waarde van de aandelen zal berekend worden overeenkomstig artikel negen. Zowel bij overdracht onder de levenden als bij overdracht bij overlijden, zal de waarde van de overgedragen aandelen, behoudens minnelijke regeling, uitbetaald worden aan de vennoot-overlater of aan de erfgenamen van de overleden vennoot binnen de vijf jaar, naar rato van ieder jaar minstens één/vijfde, verhoogd met de wettelijke interest op het overblijvende kapitaal, jaarlijks te berekenen en te betalen.

Zo de voorgestelde overnemer(s) of erfgenamen als vennoot aanvaard warden, mag de - voorgestelde overdracht onmiddellijk gebeuren. De in deze gevallen verkregen aandelen kunnen niet overgedragen worden vooraleer de prijs ervan volledig betaald is.

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, dan mag, bij overlijden van één van hen, de overlevende vennoot naar eigen goeddunken beslissen een nieuwe vennoot te aanvaarden, vooraleer zich uit te spreken over de aanvaarding van de erfgenamen en legatarissen.

ARTIKEL ELF

Een aandelenregister wordt in de zetel van de vennootschap gehouden.

Het bevat: de juiste aanduiding van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen, de vermelding van de verrichte stortingen, de overdrachten van de aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

Overdrachten en overgangen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit register. Iedere vennoot en derde belanghebbende mag van het register kennis nemen.

BESTUUR VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL TWAALF

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Is benoemd als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer DE COSTER Ignace Antoon, geboren te Beernem op 23 mei 1969, wonende te 8750 Wingene, Verrekijker 27. ARTIKEL DERTIEN

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL VEERTIEN

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten. laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

ARTIKEL VIJFTIEN

Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.







BijlâgeiïbirliêïBërgiâbliSffesTahil-:"0-871W/21114- - Annexes du IVIoniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1



Voor-lidhoudeh 4aan het Belgisch Staatsblgd

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

TOEZICHT

ARTIKEL ZESTIEN

De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald. De commissarissen worden aangesteld door de algemene vergadering. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, dit alles met inachtneming van de gestelde wettelijke bepalingen in Wetboek van vennootschappen. Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL ZEVENTIEN

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 20.00uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of door de commissarissen; ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven of van enig ander wettelijk toegelaten communicatiemiddel, dat, met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen, aan de zaakvoerder is gericht.

De vennoten, de zaakvoerders, de eventuele commissaris(sen), de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, warden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief of enig ander wettelijk toegelaten communicatiemiddel, ten minste vijftien dagen voor de vergadering. De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

ARTIKEL ACHTTIEN

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing. Ieder vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die al dan niet vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen, met inbegrip van de digitale handtekening zoals voorzien door artikel 1322, tweede alinea van het Burgerlijk Wetboek. De volmachten dienen schriftelijk ter kennis gebracht te worden per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Het voorzitterschap van de algemene vergadering wordt waargenomen door een zaakvoerder of, indien er geen zaakvoerder aanwezig is, door de oudste aanwezige vennoot. Indien het aantal aanwezigen het toelaat en indien de voorzitter dat nuttig acht, benoemt die een secretaris en twee stemopnemers.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij de authentieke akte moeten worden verleden.



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod11.1

Er zal een verslagboek van de algemene vergadering bijgehouden worden dat, na afloop van iedere vergadering, door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken zal getekend worden. Afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

BOEICIAAR - INVENTARIS JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

ARTIKEL NEGENTIEN

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. ARTIKEL TWINTIG

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De zaakvoerders steilen jaarlijks een verslag op conform de desbetreffende wettelijke bepalingen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL EENENTWINTIG

Het resultaat, na aftrek van elle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering. De algemene vergadering heeft de mogelijkheid om te beslissen dat er een bepaalde vergoeding aan de belegde kapitalen zal uitgekeerd worden.

ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL TWEEENTWINTIG

In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

Pe benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de zaakvoerders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen.

ALGEMENE SCHIKKINGEN

ARTIKEL DRIEENTVVINTIG

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

VERHOUDING VAN DE STATUTEN TOT HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

ARTIKEL VIERENTWINTIG

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen ter zake. In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat zaakvoerders en commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

WOONSTKEUZE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-bëhoucle'n "aan het Belgisch Staatsblad

BillâgéiïbirliérirelgiseliSTàesbUil-- 0g/09/2701T - Annexes du Moniteur 13-éte

Voor-bdhouddn "aan het Belgisch Staatsblad

Annexes dii-MôniteurTiéle

ARTIKEL VIJFENTWINTIG

Ieder vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, obligatiehouder, houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven of volmachtdrager moet keus van woonplaats doen in België, in het arrondissement van de maatschappelijke zetel.

Bij gebrek daaraan zullen alle oproepingen, mededelingen en dagvaardingen geldig geschieden ten maatschappelijke zetel. Het is een vennoot evenwel toegelaten een in België verblijvende persoon aan te duiden aan wie de oproepingsbrieven geldig verstuurd worden.

10. TIENDE BESLUIT: COORDINATIE

De vergadering geeft volmacht aan geassocieerde notarissen Paul Lommée en Virginie Daems te Zedelgem het nodige doen voor de coördinatie van de statuten van de overnemende vennootschap en de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel met het oog op de publicatie.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 20 augustus 2014,

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 20.02.2014, NGL 26.02.2014 14048-0540-019
24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 25.05.2013, NGL 21.06.2013 13194-0001-018
08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 26.05.2012, NGL 06.06.2012 12150-0345-018
27/04/2012
ÿþ~

I Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

MONITEUR

20 -34- ;~,~

'i

BELGISCH S7'etA

V beh aa; Bel Staa

I II I II1 IIUII II III i

*12081596*

RECHTSANK VAN KOOPHANDEL BRUGGE (Affdnelg.vigi

Griffie



Ondernemingsnr : Benaming 0809.903.478

(voluit) : (verkort) : DE COSTER - TECHNIEK

DC-TECHNIEK

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : BRUGGESTRAAT 110

8755 RUISELEDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit de notulen van de Jaarvergadering gehouden op 28 mei 2011 dat er werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Bruggestraat 110 te 8755 Ruiselede naar Verrekijker 27 te 8750 Wingene.

Goedgekeurd in de notulen van de Jaarvergadering gehouden op 28 mei 2011.

Ignace De Coster

Statutair Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 23.07.2015 15335-0331-019

Coordonnées
DE COSTER - TECHNIEK, AFGEKORT : DC-TECHNIEK

Adresse
VERREKIJKER 27 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande