DE CRAEMER & CO

Divers


Dénomination : DE CRAEMER & CO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 447.035.089

Publication

15/07/2014
ÿþna neerlegging ter gri

Mol Word 11.1

me van ae akte



Grifçie R,3chtba 1(phandcl 014v

0 tende

unaturamr-Anisi

111111111111,III)J111111111

Vo beho

aan

Belg Staat

PLitiVE In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : 0447.035.089 Benaming

(voluit) : DE CRAEMER & C° (verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: RIJSELSESTRAAT 39, 8210 ZEDELGEM (LOPPEM)

(volledig adres)

Onderwerp aide VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Francis Moeykens te Brugge (Sint-Kruis) van vierentwintig juni tweeduizend en veertien, ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de, naamloze vennootschap "DE CRAEMER & C'" volgende beslissingen genomen heeft:

VIERDE BESLISSING  VOORAFGAANDE VERSLAGGEVING IN KADER INBRENG IN NATURA

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt doom het bestuursorgaan op 4 juni 2414, en de Burg. Ven. CVBA BDO Bedrerevisoren, hier , vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalie en de heer Kris lgodt, bedrijfsrevisoren, opgemaakt op 4 juni. 2014, die handelen over de hierna beschreven inbreng in nature; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: Besluit

De inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de NV DE CRAEMER & CO, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de aandeelhouders van de NV DE CRAEMER & CO zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 384.400,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 384.400,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van. een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is , voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 1.550 aandelen van de NV DE CRAEMER & CO, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de NV DE CRAEMER & CO en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 4 juni 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA Vertegenwoordigd door

Peter VANDEWALLE Kris iGODT'

De aanwezige aandeelhouders erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Brugge, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De vergadering stelt vast dat de opschortende voorwaarde werd vervuld waarvan sprake in het besluit van

de revisor.

.... _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIJFDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING

a) Kapitaalverhoging confer artikel 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderd

vterentachtigduizend vierhonderd euro 384400,00) om het te brengen van honderd vierentwintigduizend

euro (E 124.000,00) op vijfhonderd en achtduizend vierhonderd euro (E 508.400,00), door inbreng in natura van één of meerdere schuldrekeningen gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van vierhonderd zevenentwintigduizend honderd en elf euro elf cent (E 427.111,11), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van tweeënveertigduizend zevenhonderd en elf euro elf cent (¬ 42.711,11), hetzij aldus netto driehonderd vierentachtigduizend vierhonderd (¬ 384.400,00), en wel ais volgt:

I. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met driehonderd vierentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 384.400,00) om het te brengen van honderd vierentwintigduizend vierhonderd euro (E 124.000,00) op vijfhonderd en achtduizend vierhonderd euro (¬ 508.400,00), door inbreng in natura van één of meerdere schuldrekeningen gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van duizend vijfhonderd vijftig (1.550) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van tweehonderd achtenveertig euro (E 248,00) per aandeel, dewelke integraal zal worden geboekt ais kapitaal.

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Il. inbreng.

V. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot vijfhonderd en achtduizend vierhonderd euro (¬ 508.400,00).

b) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen 'Flet maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd en achtduizend vierhonderd euro (E 508.400,00), vertegenwoordigd door tweeduizend en vijftig (2.050) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één/tweeduizend en vijftigste (1/2.050ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen voorafgaandelijk de kapitaalsverhoging van negenentwintig juni tweeduizend en vijf zijn genummerd van 1 tot 250 en de aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen blijkens de kapitaalsverhoging van negenentwintig juni tweeduizend en vijf zijn genummerd van 251 tot 500, de aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen blijkens de kapitaalverhoging van 24 juni 2014 dragen de nummers 501 tot en met 2050.

ZESDE BESLISSING WIJZIGING AAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist met eenparigheid om:

a)artikel 9 van de statuten aan te passen om de uitgifte van gedematerialiseerde effecten toe te laten en een regeling op te nemen voor het geval van opsplitsing van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom en wel ais volgt:

"Artikel 9

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd. De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

" Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeel-taar. De onvertleel-ide eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aande-len verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming be-.reikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder bence-'men om de betrok- ken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stem-,recht, uitgeoefend door de vruchtgebruhker(s)."

b)de tekst van artikel 21 aan te passen om de verwijzing naar effecten aan toonder te schrappen een verwijziging naar gedematerialiseerde effecten op te nemen, en wel als volgt:

"ARTIKEL 21 - DEPONERING VAN EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen uiterlijk de laatste werkdag voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn bewijzen van aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen, neerleggen op de zetel van de vennootschap of bij de instellingen die in de

Voor-bénedan''' 'aan het Belgisch Staatsblad



bijeenroepingberichten worden vermeld. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de

"

toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

)Invoegen van een artikel 14 bis om een procedure van schriftelijke besluitvorming in te lassen en wel ais volgt:

"Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kan de algemene vergadering van de aandeelhouders eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de: bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het " rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld..

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile aandeelhouders met betrekking tot aile agendapunten en de

"

schriftelijke procedure niet ontvangen, dan warden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.".

Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Annelies Vanquathem te Brugge (Sint-Kruis) op 01/07/2014

E3ijlagen:

Afschrift akte

Gecoördineerde statuten

Verslag bestuursorgaan

Verslag bedrijfsrevisor





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

14/01/2014 : OO060087
20/01/2015 : OO060087
16/01/2013 : OO060087
13/01/2012 : OO060087
21/09/2011 : OO060087
17/01/2011 : OO060087
25/01/2010 : OO060087
05/01/2009 : OO060087
14/01/2008 : OO060087
15/01/2007 : OO060087
30/06/2015 : OO060087
12/01/2006 : OO060087
20/07/2005 : OO060087
20/12/2004 : OO060087
14/12/2004 : OO060087
07/01/2004 : OO060087
24/01/2003 : OO060087
16/09/2002 : OO060087
19/12/2001 : BG075515
11/01/2001 : BG075515
21/06/2000 : BG075515
08/02/2000 : BG075515
20/01/1999 : BG075515
01/01/1997 : BG75515
01/01/1996 : BG75515
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 14.01.2016 16012-0218-012
01/01/1995 : BG75515
06/01/1994 : BG75515
22/04/1992 : BG75515

Coordonnées
DE CRAEMER & CO

Adresse
RIJSELSESTRAAT 39 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande