DE DIJK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE DIJK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 809.374.631

Publication

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 17.06.2011 11209-0590-026
10/06/2011
ÿþLuik B

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Illte11191151111

M ~NITELIR BELGE

DIRECTI ~N pyIIIERGELEGD ter GR4FF(S der

T~

R~CHTBANK VAN KOOPHr~N-~E

0 1 -06- ~~ 11 RUGGE (F~ide 'ng Brugge)

p: Griffue

MEI

tA~,

BEI r~iSCH STA 4TSBLAD o nriiËSer. " ' .

BES-rut_.. ~

,r...~...~-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0809.374.631

Benaming : DE DIJK

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Karveelstraat 3, Transportzone

8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte : Splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-i Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zesentwintig mei tweeduizend en; elf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap « DE DIJK » te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 3, Transportzone, waarbij volgende beslissingen werden genomen; met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering besloot eenparig en uitdrukkelijk om overeenkomstig artikel 749 van het; Wetboek van vennootschappen om de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van; vennootschappen niet toe te passen, in zoverre dit laatste artikel op de verslagen betrekking heeft (bij toepassing van artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen werden geen verslagen opgemaakt overeenkomstig artikel 745 en 746 van het Wetboek van; vennootschappen).

Z. ONTBINDING ZONDER VEREFFENING MET HET OOG OP DE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN TWEE NIEUWE; VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk de vennootschap te ontbinden, zonder; vereffening, met het oog op voornoemde splitsing, overeenkomstig de voorwaarden van; voornoemd splitsingsvoorstel, door overdracht van het gehele vermogen (zowel de rechten en: de verplichtingen) aan twee nieuw op te richten vennootschappen, namelijk de besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZEEDIJK" en de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "STELLEDI]K".

Met dien verstande dat:

a) De overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste; vennootschap afgesloten per eenendertig december tweeduizend en tien. De activa en passiva; en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden opgenomen in de boekhouding van; de op te richten vennootschappen, bvba "ZEEDIJK" en bvba "STELLEDIJK", tegen de waarde; waartegen ze in de rekeningen van deze vennootschap op voormelde datum staan! ingeschreven.

b) De handelingen van de gesplitste vennootschap worden, boekhoudkundig, geacht te zijn; verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen vanaf een januari tweeduizend en; elf, zodat alle handelingen vanaf die datum in het voordeel en voor het risico van de; inbrengverkrijgende vennootschappen zijn.

c) Teneinde elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen; te voorkomen, voor zover de hieronder omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van! het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende; vermogensdelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, gelet op de bepalingen van; artikelen 729 en 744 van het Wetboek van vennootschappen dat alle activa en passiva waarvan; niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de op; te richten bvba "STELLEDIJK".

d) De overdrachten gebeuren tegen uitreiking van:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





- Eenentachtigduizend vierhonderd vijftig (81.450) nieuwe, volledig volstorte, aandelen van de op te richten bvba "STELLEDIJK", zonder opleg.

- Achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) nieuwe, volledig volstorte, aandelen van de op te richten bvba "ZEEDIJK", zonder opleg.

De vergadering beslist dat dit besluit wordt goedgekeurd, onder de opschortende voorwaarde dat de bvba "ZEEDIJK" en de bvba "STELLEDIJK" worden opgericht.

3. OPRICHTING EN GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE TWEE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN

Overeenkomstig artikel 753 van het Wetboek van vennootschappen ("Onmiddellijk na het besluit tot splitsing moeten het ontwerp van oprichtingsakte en de statuten van elke nieuwe vennootschap goedgekeurd worden door de algemene vergadering van de gesplitste vennootschap, en dit volgens dezelfde regels van aanwezigheid en meerderheid als die welke voor een besluit tot splitsing zijn vereist. Geschiedt zulks niet, dan blijft het besluit tot splitsing zonder gevolg") keurt de vergadering met eenparigheid van stemmen het ontwerp van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschappen, bvba "ZEEDIJK" en bvba "STELLEDIJK", goed.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

4. De vergadering stelt het volgende vast:

Overeenkomstig artikel 743, 8° van het Wetboek van vennootschappen en overeenkomstig de splitsingsvoorstellen wordt er geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de gesplitste vennootschap en de nog op te richten vennootschappen. De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat het vermogen van de gesplitste vennootschap bestaat op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per eenendertig december tweeduizend en tien.

Deze overdracht omvat bovendien de eventuele immatieriële bestanddelen, zoals de naam, de huurceel, de handelsrelaties, de lopende contracten en aannemingen, de technische, commerciële, administratieve organisatie en de knowhow met betrekking tot het overgedragen vermogen.

De activa en passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap nv "DE DIJK" zullen aan de verkrijgende vennootschappen worden overgedragen zoals omschreven in de respectievelijke oprichtingsakten.

Deze overdracht omvat bovendien de eventuele immateriële bestanddelen, zoals de naam, de huurceel, de handelsrelaties, de lopende contracten en aannemingen, de technische, commerciële, administratieve organisatie en de knowhow met betrekking tot het overgedragen vermogen.

Het vermogen van de gesplitste vennootschap dat aan de op te richten bvba's "ZEEDIJK" en "STELLEDIJK" wordt overgedragen, bevat onroerende goederen, waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna zijn beschreven.

ONROERENDE GOEDEREN: INBRENG ONDERWORPEN AAN EEN BIJZONDERE VORM VAN PUBLICITEIT (artikel 683 Wetboek van vennootschappen).

In het door de op te richten vennootschap "Zeedijk" overgenomen onroerend vermogen van de gesplitste vennootschap zijn de onroerende goederen als hierna beschreven onder A. begrepen. In het door de op te richten vennootschap "Stelledijk" overgenomen onroerend vermogen van de gesplitste vennootschap zijn de onroerende goederen als hierna beschreven onder B., C. en D. begrepen.

A. Onroerend aoed aeleaen te Knokke-Heist

Gemeente Knokke-Heist, eerste afdeling

In een te bouwen appartementsgebouw genaamd "RESIDENTIE LA RESERVE  THE RESIDENCE" op een perceel grond gelegen te Knokke-Heist, langs de Elizabetlaan, gekend ten kadaster in de sectie C, nummer 41/B, voor een oppervlakte van twee hectare vijf are vier centiare (2ha Sa 4 ca) (volgens titel in de sectie C, nummers 37 en 42/A en deel van nummers 41/A en 42/B): In de WOONZONE OOST:

1. Het appartement genummerd "B005" gelegen in het gebouw B op de gelijkvloerse verdieping, links van de inkom 5, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: hall, wc, berging, keuken, living met terras, slaapkamer 1 met dressing, badkamer en terras, slaapkamer 2 met badkamer en terras, slaapkamer 3 met douche, berging,

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vierhonderd

drieënveertig/honderdduizendsten (443/100.000sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

2. De berging genummerd "K54" gelegen in de kelderverdieping min twee, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: het lokaal zelf met zijn deur;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijftien/honderdduizendsten (15/100.000sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grand.

3. De fietshaken genummerd "F133", "F134" en "F135" gelegen in de kelderverdieping min één, elk omvattende:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De fietshaak zelf, waaraan geen aandelen in de gemeenschappelijke delen verbonden zijn. Ze worden ten titel van afhankelijkheid verbonden aan voormeld appartement "B005".

4. De autoberging (gesloten box) genummerd "G48" gelegen in de kelderverdieping min één, omvattende:

a) in Drivatieve en uitsluitende eiaendorn: het lokaal zelf met zijn poort;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vierendertig/honderdduizendsten (34/100.000sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

5. De autoberging (gesloten box) genummerd "G49" gelegen in de kelderverdieping min

één, omvattende:

a) in Drivatieve en uitsluitende eigendom: het lokaal zelf met zijn poort;

bl in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vierendertig/honderdduizendsten

(34/100.000sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

6. De open autostandplaats genummerd "P17" gelegen in de kelderverdieping min één, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats zelf met zijn aflijning;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: negenentwintig/honderdduizendsten (29/100.000sten) inde gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

B] Onroerend goed gelegen te Brugge. Zeebrugge

Stad Brugge, twaalfde afdeling

Een perceel nijverheidsgrond begrepen in de derde fase van de realisatie van de Transportzone, gelegen te Brugge (Zeebrugge), palende aan de Kraakstraat, ter plaatse gekend als "52e begin", thans gekend ten kadaster (volgens kadastraal uittreksel in datum van twaalf mei tweeduizend en elf) als "bouwland", in de sectie Q, deel van nummer 193/A, voor een oppervlakte volgens meting van drieduizend vierhonderd zeventig vierkante meter tachtig vierkante decimeter (3.470 m2 80 dm2).

C] Onroerend goed gelegen te Brugge. Zeebrugge

Stad Brugge, twaalfde afdeling

Een perceel industriegrond met nijverheidsgebouw, staande en gelegen te Brugge (Zeebrugge), langsheen de Kraakstraat nummer 6, volgens kadaster gekend als `NIJV/GEB.', en zowel volgens titel als thans gekend op het kadaster (volgens kadastraal uittreksel in datum van twaalf mei tweeduizend en elf) in de sectie Q, nummer 199/A, met een oppervlakte van drieduizend vijfhonderd dertig vierkante meter (3.530 m2), en een laatst gekend kadastraal inkomen van drieduizend zevenhonderd zevenennegentig euro (¬ 3.797,00).

D) Onroerend goed gelegen te Brugge, Zegbrugge

Stad Brugge, twaalfde afdeling

Een perceel nijverheidsgrond met opstaande nijverheidsgebouwen en aanhorigheden, gelegen te Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat nummer 18, volgens kadaster gekend als `NIJV/GEB.', en zowel volgens titel als thans gekend op het kadaster (volgens kadastraal uittreksel in datum van twaalf april tweeduizend en elf) in de sectie Q, nummer 248/C, met een oppervlakte van drieënvijftig are tweeënveertig centiare (53a 42ca), en een laatst gekend kadastraal inkomen van zevenduizend zeshonderd vierenvijftig euro (C 7.654,00), begrepen in de tweede fase en uitbreiding van de realisatie van de Transportzone, goedgekeurd bij Ministerieel Besluit van tien december negentienhonderd zesennegentig.

Opmerking:

In deze oppervlakte is begrepen tweeduizend en zeventien komma zesendertig vierkante meter (2.017,36m2) bovengrondse oppervlakte, waarvan de ondergrond niet wordt medeverkocht. Deze ondergrond werd reeds verkocht door de naamloze vennootschap `TRANSPORTZONE ZEEBRUGGE' jegens de vennootschap `INTERCONNECTOR (IUK) LIMITER' blijkens akte verleden voor notaris Henry VAN CAILLIE te Brugge en notarissen Pierre SOENEN en Bernard MAERTENS, beiden te Brugge, op éénentwintig januari negentienhonderd negenennegentig.

ALGEMENE OVERDRACHTSVOORWAARDEN

1/ De verkrijgende vennootschappen verkrijgen de eigendom van alle materiële en immateriële bestanddelen en worden in alle rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die door de gesplitste vennootschap worden overgedragen, gesubrogeerd vanaf de datum waarop de splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt, zonder dat hieruit schuldvernieuwing tot stand kan komen.

Zij krijgen de genotsrechten vanaf één januari tweeduizend en elf.

2/ Met ingang van één januari tweeduizend en elf dragen de verkrijgende vennootschappen, elk wat haar deel betreft, alle belastingen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen alsook alle lasten van welke aard ook, met inbegrip van de gewone en buitengewone lasten van medeeigendommen, die de hun overgedragen goederen (kunnen) bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot ervan.

3/ De verkrijgende vennootschappen nemen de hun overgedragen goederen over in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder mogelijkheid van verhaal tegen de gespliste vennootschap uit welke hoofde ook, zoals bowgebreken, slijtage of de slechte staat van het materieel, van de inrichtingen, van de uitrusting en van de roerende goederen, vergissingen in de aanduiding of de oppervlakte, insolvabiliteit van de schuldenaars.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4/ De schulden van de gesplitste vennootschap gaan van rechtswege over op de verkrijgende' vennootschappen, die in dit opzicht in alle rechten en verplichtingen van de gesplitste vennootschap worden gesubrogeerd, zonder dat hieruit schuldvernieuwing tot stand kan komen. Bijgevolg zullen de verkrijgende vennootschappen het volledige passief betreffende het bij hen ingebrachte deel van de inbreng in plaats van de gesplitste vennootschap voldoen; zij zullen met name de interesten betalen en alle aangegane schulden en leningen die door de gesplitste vennootschap werden ingebracht, terugbetalen op de vervaldagen zoals overeengekomen tussen de gesplitste vennootschap en haar schuldeisers.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke en conventionele zekerheden die erbij horen, vallen niet onder deze splitsing, zonder verplichting tot betekening, endossement of inschrijving voor de merken of panden op het handelsfonds, of tot overschrijving.

5/ De verkrijgende vennootschappen moeten, elk wat haar deel betreft, alle akkoorden, aannemingen, overeenkomsten en verbintenissen van welke aard ook uitvoeren, aangezien alle overeenkomsten van de gesplitste vennootschap werden overgedragen, met inbegrip van de contracten intuitu personae en alle contracten en verbintenissen aangegaan met het door de gesplitste vennootschap tewerkgestelde personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag waarop de splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt.

6/ Alle geschillen en vorderingen, al dan niet in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, worden opgevolgd door de verkrijgende vennootschappen, elk wat haar deel betreft, die de voordelen ervan zullen genieten of de gevolgen ervan zullen dragen.

7. De overdracht van het vermogen omtat in het algemeen:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke of buitengerechtelijke vorderingen, administratieve beroepen, voordelen van eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke zekerheden en zekerheden waarover de gesplitste vennootschap, om welke reden ook, beschikt tegenover enige derde, met inbegrip van de overheidsbesturen;

b) de last van alle passiva van de gesplitste vennootschap tegenover derden, met inbegrip van de passiva die later kunnen dienen als verbintenissen aangegaan v66r datum van deze notulen, alsook de uitvoering van alle verbintenissen die de gesplitste vennootschap om welke reden ook tegenover derden heeft aangegaan;

c) de boekhoudkundige archieven en documenten betreffende het overgedragen vermogen, onder de verplichting voor de verkrijgende vennootschappen om deze archieven en documenten te bewaren.

Dit besluit wordt met eenparigheid van de stemmen goedgekeurd.

5. In overeenstemming met wat voorafgaat, stelt de vergadering vast dat, onder de opschortende voorwaarde van de oprichting van de op te richten vennootschappen "ZEEDIJK" en "STELLEDIJK" en van de goedkeuring van hun statuten, de splitsing van rechtswege en gelijktijdig de volgende gevolgen heeft:

1/ De ontbinding zonder vereffening van de gesplitste vennootschap, waarbij deze vennootschap ophoudt te bestaan.

2/ De aandeelhouders van de gesplitste vennootschap aandeelhouders in de op te richten vennootschappen worden.

3/ Het volledige vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de gesplitste vennootschap wordt aan twee verkrijgende vennootschappen overgedragen.

Dit besluit wordt met eenparigheid van de stemmen goedgekeurd.

6. Na oprichting van de twee nieuwe vennootschappen "ZEED37K" en "STELLEDIJK", komen de algemene vergaderingen van de respectieve vennootschappen bijeen.

Vervolgens wordt aan de algemene vergaderingen van de vennootschappen "ZEEDIJK" en "STELLEDIJK" de jaarrekening van de gesplitste vennootschap door de algemene vergaderingen van de vennootschappen "ZEEDIJK" en "STELLEDIJK" met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vervolgens beslissen de algemene vergaderingen van de vennootschappen "ZEEDIJK" en "STELLEDIJK" kwijtingen te verlenen aan de bestuurders en de commissaris van de gesplitste vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

7. Alle bevoegdheden die nodig zijn voor de uitvoering van voorgaande besluiten, worden, zoveel als mogelijk met mogelijkheid tot subdelegatie, verleend aan elke zaakvoerder van de verkrijgende vennootschappen, waarbij ieder afzonderlijk of gezamenlijk kan optreden wat betreft de vennootschap waarvan zij zaakvoerders zijn. Aan mevrouw DE DIJCKER Christine Esther, geboren te Zottegem op twaalf maart negentienhonderd drieënzestig, wonend te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106 en mevrouw DE DUCKER Kelly Mariette, geboren te Wetteren op acht juni negentienhonderd zevenenzeventig, wonend te 8000 Brugge, Buiten Boeverievest 1, wordt in het bijzonder de bevoegdheid verleend om:

1/ alle formaliteiten bij de bevoegde overheden te vervullen met het oog op schrapping of overbrenging;

2/ Als vergoeding voor deze overdracht te aanvaarden:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



- eenentachtigduizend vierhonderd vijftig (81.450) nieuwe, volledig volstorte aandelen van de op te richten bvba "STELLEDIJK";

- achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) nieuwe, volledig volstorte aandelen van de op te richten bvba "ZEEDIJK".

3/ Deze nieuwe aandelen onder de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap te verdelen en om in voorkomend geval de registers van de nominatieve aandelen bij te werken, waarbij de kosten van deze verrichtingen door de verkrijgende vennootschappen worden gedragen.

4/ Op te treden als vertegenwoordigers van bij onderhavige akte de gesplitste vennootschap bij de oprichtingsakten van de op te richten vennootschappen.

5/ In het kader van deze overdracht door splitsing de hypotheekbewaarder vrijstelling te verlenen om een ambtshalve inschrijving te nemen, te verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot ontbinding, handlichting te verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzetten of andere beletsels.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VGD Accountants & Belastingconsulenten te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Dit besluit wordt met eenparigheid van de stemmen goedgekeurd.

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen "ZEEDIJK" en "STELLEDIJK" verwezenlijkt is, dat eerstgenoemde vennootschap "De Dijk" (ondernemingsnummer 0809.374.631) opgehouden heeft te bestaan en dat de vennootschappen "ZEEDIJK" en "STELLEDIJK" werden opgericht.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd. Hij bevestigt eveneens zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikelen 737 en 752, derde alinea van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

Voor ontledend uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte

Kopie van het splitsingsvoorstel

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/05/2011
ÿþMal 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo beho aan Belg Staat r I lHBIIIIIIIBIIiae+IIIIII II NEERGELEGD ter GRIFFIE d

" iio~a RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T4

BRUGGE (Afdeiing Bru ge)

op: _

Diegriteeft





Ondernemingsnr : 0809.374.631 Benaming

(voluit) : De Dijk

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8380 Zeebrugge (Brugge), Karveelstraat 3

Onderwerp akte : Voorstel partiële splitsing (artikels 677 en 728 W.Venn.) Neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge:

Voorstel tot partiële splitsing door overneming, waarbij een deel van het vermogen van de NV 'E.C.S. European Containers' met zetel te 8380 Zeebrugge (Brugge), Karveelstraat 3; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge en met BTW-nummer 0435.131.508, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van afsplitsing van onroerende goederen, overgaat op de NV 'De Dijk', opgesteld op 10 mei 2011.

Christine De Dijcker

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/05/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

+11069011*

Vo behoh

aan

Belg Staat:

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPKANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

MONITEUR EiELCIP APR.1 2011

DIRECTION

De griffier,

2 8 -04- 2011 Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

BELGISCH STAATSBLAD BESTUUR

De Dijk

Naamloze Vennootschap

Karveelstraat 3 , 8380 Brugge

0809.374.631

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel (art. 743 W. Venn.)

Neerlegging van het splitsingsvoorstel dd. 6 april 2011 van de NV De Dijk door oprichting van twee nieuwe vennootschappen, te weten BVBA Zeedijk en BVBA Stelledijk.

Christine De Dijcker

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DE DIJK

Adresse
KARVEELSTRAAT 3 8380 ZEEBRUGGE

Code postal : 8380
Localité : Zeebrugge
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande