DE GROENE AKKERBEEK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE GROENE AKKERBEEK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.697.319

Publication

25/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313809*

Neergelegd

21-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Aartrijkestraat 132 Bus 1

Ondernemingsnummer :

0635697319

Benaming (voluit) : DE GROENE AKKERBEEK

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op veertien augustus tweeduizend en vijftien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke;

DAT:

1/ 1° De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ATSA , waarvan de zetel gevestigd is te 2950 Kapellen, Heidestraat-Zuid nr 159; ondernemingsnr 0465.675.026 RPR Antwerpen; BTW nr BE0465.675.026;

2° Mevrouw Voeten, Hilda Josepha, rijksregister nr 490228 244 56, geboren te Rijkevorsel op achtentwintig februari negentienhonderd negenenveertig, wonend te 2320 Hoogstraten, Gravin Elisabethlaan 9; weduwe niet hertrouwd van wijlen Heer Van Loock, Marcel; hier vertegenwoordigd door Heer Van Loocke, Werner nagenoemd ingevolge onderhandse volmacht gedagtekend uit Hoogstraten op 13 augustus 2015, welke hieraangehecht blijft;

3° Heer Van Loock, Werner Lodewijk Louisa, rijksregister nr 671018 217 41, identiteitskaart nr 591-9044195-17, geboren te Hoogstraten op achttien oktober negentienhonderd zevenenzestig, wonend te 2950 Kapellen, Heidestraat Zuid 159, ongehuwd;

4° Heer Lingier, Geert Achiel Maurice, rijksregister nr 55.03.09-277.47, geboren te Oostende op negen maart negentienhonderd vijfenvijftig, en zijn echtgenote Mevrouw Verduyn, Anna Maria Marthe Gilbert, rijksregister nr 55.07.17 206-03, geboren te Brugge op zeventien juli negentienhonderd vijfenvijftig, samenwonend te 8820 Torhout, Wijnendalestraat nr 17; gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract voor notaris Jan BOEDTS te Ichtegem (Eernegem) van 7 september 1979, ongewijzigd, zo zij verklaren;

5° Heer Lingier, Jeroen Pol Yvonne, rijksregister nr 810209.081-06, geboren te Brugge op negen februari negentienhonderd éénentachtig, en zijn echtgenote Mevrouw Denolf, Tine Lore, rijksregister nr 890927-224.25, geboren te Brugge op zevenentwintig september negentienhonderd negenentachtig, samenwonend te 8480 Ichtegem, Achterstraat nr 48; gehuwd te Torhout op 6 juli 2013, zonder voorafgaand huwelijkscontract, ongewijzigd, zo verklaard;

EEN COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEBBEN OPGERICHT.

2/ Naam: "DE GROENE AKKERBEEK".

3/ Zetel: 8820 Torhout, Aartrijkestraat nummer 132 bus 1.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

a. Het uitbaten van een praktijk voor thuisverpleging, zowel bij particulieren aan huis, als in gespecialiseerde instellingen voor opvang en verzorging van hulpbehoevende residenten/patiënten; daarin inbegrepen de levering van hierbij benodigde hulpstoffen (producten voor lichaamsverzorging en dergelijke) en de verhuring van hierbij benodigde hulpmiddelen (rolstoelen, krukken, enzovoort).

b. Het uitbaten van een praktijk voor logopedie.

"DE GROENE AKKERBEEK"

Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Aartijkestraat nummer 132 bus 1

8820 TORHOUT

8820 Torhout

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

c. Het uitbaten van woonzorgcentra, alsmede van assistentiewoningen/serviceflats (zoals omschreven in het Woonzorgdecreet van 13 maart 2009), met daarin inbegrepen: de uitbating van kamers voor  kortverblijf en voor  dagverblijf .

d. Het kopen en verkopen, huren en verhuren, van assistentiewoningen of serviceflats, en van daarmee verbonden infrastructuur (zoals bergingen en garages).

-evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar doel verband houden.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat; zij mag bestuursmandaten vervullen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991, of uit de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet. De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

5/ Duur: onbepaald.

6/ Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd.

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt; het mag nooit minder bedragen dan VIERHONDERD ZESTIG DUIZEND euro (¬ 460.000,00). Tot beloop van dit minimum bedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling der kapitaalverhoging. Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen met een nominale waarde van HONDERD (100,00) euro elk. Het bestuur stelt de verhouding vast in dewelke de aandelen dienen volgestort en de tijdstippen waarop de stortingen opeisbaar zijn. Bij de oprichting werd elk aandeel volledig volgestort.

De aandelen luiden op naam en worden aangetekend in een register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap, daar ter inzage is van de aandeelhouders en gehouden wordt overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De aandelen mogen noch overgedragen worden noch overgaan dan aan:

1° vennoten of aan

2° de echtgenoot van de overdrager of de erflater en voor- of nazaten in rechte lijn; dit mits de voorafgaande toestemming van de algemene vergadering, die beslist met gewone meerderheid der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

De aansprakelijkheid der vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inbreng. Zij zijn aansprakelijk onder hoofdelijkheid noch ondeelbaarheid.

De vennootschap kan hypothecaire of andere obligaties uitgeven door een besluit van het bestuur die het type ervan zal bepalen en de rentevoet, de wijze en het tijdstip van terugbetaling, alsook alle andere voorwaarden der uitgifte zal vastleggen. De vennootschap kan eveneens in aandelen converteerbare obligaties of warrants uitgeven door een besluit der algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van de toepasselijke artikelen van het Wetboek van vennootschappen

Het gehele maatschappelijk kapitaal is geplaatst als volgt:

I. - INBRENG IN NATURA.

De Heer Rouseré, Nicolas, kantoorhoudend te 8870 Izegem (Emelgem), Baronstraat nr 88, bedrijfsrevisor aangewezen door de oprichters, heeft het verslag opgemaakt voorgeschreven door artikel 395, paragraaf 1 van het Wetboek van vennootschappen, uitgebracht op 14 augustus 2015. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

 Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de oprichting met inbreng in natura van de CVBA DE GROENE AKKERBEEK, van een erfpacht voor een termijn van 36 jaar, inzake een perceel grond gelegen te lchtegem, kan ik

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

besluiten dat :

1.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen in ruil voor de inbreng in natura.

2.

De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

voldoet.

3.

De methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 4.540 aandelen met een nominale waarde van 100 EUR van de CVBA DE GROENE AKKERBEEK.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De oprichters hebben het bijzonder verslag opgemaakt voorgeschreven door artikel 395, paragraaf 1 van het Wetboek van vennootschappen, over de inbreng in natura.

ATSA BVBA (hierna ook genoemd  de erfverpachter ) verklaart volgende onroerende rechten bij de vennootschap (hierna ook genoemd  de erfpachter ) in te brengen: het recht van erfpacht voor een duur van zesendertig (36) jaar vanaf 14 augustus 2015 met betrekking tot volgend onroerend goed:

Onder de Gemeente ICHTEGEM  tweede afdeling (EERNEGEM):

Een perceel grond gelegen op de hoek van de Spoorwegstraat met de Stationsstraat, groot elf are elf centiare (11a 11ca);

Voorschreven erfpachtrecht (hierna ook genoemd  de goederen ) wordt ingebracht voor een waarde van VIERHONDERD VIERENVIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 454.000,00).

Als vergoeding voor voormelde inbreng waarvan alle comparanten verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden aan deze inbrenger, op voet van de waarde der ingebrachte goederen, vierduizend vijfhonderd veertig (4.540) volgestorte maatschappelijke aandelen toegekend, hetgeen is aanvaard; daarnaast zal een jaarlijkse canon van EEN euro (¬ 1,00) door de vennootschap aan de erfverpachter betaald worden.

II. - INSCHRIJVING IN GELD.

Comparanten verklaren en erkennen dat op het overige deel van het maatschappelijk kapitaal als volgt wordt ingeschreven in geld aan pari aan de prijs van HONDERD euro (¬ 100,00) per aandeel en volstort tot beloop van honderd procent, zodat de volgende aandelen vertegenwoordigende elk één/vierduizendzeshonderdste van het kapitaal toegekend worden aan:

1. Mevrouw Voeten, Hilda: vijftien aandelen, waarop gestort is in speciën: DUIZEND VIJFHONDERD (1.500,00) euro;

2. Heer Van Loock, Werner: vijftien aandelen, waarop gestort is in speciën: DUIZEND VIJFHONDERD (1.500,00) euro;

3. de echtgenoten Lingier, Geert- Verduyn, Anna samen: vijftien aandelen, waarop gestort is in

speciën: DUIZEND VIJFHONDERD (1.500,00) euro; 4. de echtgenoten Lingier, Jeroen-Denolf, Tine samen: vijftien aandelen, waarop gestort is in speciën: DUIZEND VIJFHONDERD (1.500,00) euro;

Totaal der onderschreven aandelen, in speciën volgestort: zestig, hetzij voor een

bedrag van ZES DUIZEND euro in geld onderschreven.

Comparanten verklaren en stellen vast dat het kapitaal volledig onderschreven werd en dat de vennootschap in oprichting door stortingen op aandelen, onderschreven in speciën, een bedrag van ZES DUIZEND euro (¬ 6.000,00) ter hare vrije beschikking heeft ontvangen.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ZES DUIZEND euro (¬ 6.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 399 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nr BE64 7360 1800 2052 bij KBC BANK NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op heden 14 augustus 2015 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven. 7/ De vennootschap wordt bestuurd door twee of meer bestuurders, vennoot of niet, in geheime stemming benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel der vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Zijn er twee bestuurders dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

Zijn er drie of meer bestuurders dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen.

Aldus mogen de bestuurders ondermeer: alle roerende of onroerende goederen en rechten verkrijgen, vervreemden, ruilen, huren en verhuren, of gedingen daarover inspannen; voorschotten en kredieten toestaan of opnemen, bij wijze van lening of andere: overdrachten, indeplaatsstelling, schuldvernieuwing, hypotheek en alle zakelijke of andere waarborgen en alle voorrechten aanvaarden of toestaan; alle overeenkomsten aangaan, zelfs dadingen, beroep op scheidsgerecht, scheidsrechterlijke bedingen, enzovoort; alle betalingen, gelden of waarden ontvangen; in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen; handlichting geven of afstand doen, met of zonder betaling of vergoeding, van alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, hypotheken of de voorrang ervan, voorrechten, meldingen, inbeslagneming of verzet; vrijstellen van alle ambtshalve te nemen inschrijvingen; personeel aanwerven en ontslaan; alle lonen, wedden, vergoedingen, premies en subsidies vaststellen en betalen; de hun verleende macht delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving.

De bestuurders, handelend als hiervoor gezegd, kunnen namelijk bijzondere volmachten verlenen beperkt tot één rechtshandeling of tot een reeks bepaalde rechtshandelingen. Elke algemene opdracht van bevoegdheden is verboden. Onverminderd de persoonlijke verantwoordelijkheid van de bestuurders ingeval van overdreven volmacht, wordt de vennootschap geldig gebonden door alle handelingen die verricht worden door de gevolmachtigde binnen de perken van de hem verleende volmacht.

Onverminderd de volmachten verleend aan gevolmachtigden krachtens artikel 14 der statuten is iedere gedelegeerde bestuurder bevoegd om alleen de vennootschap te vertegenwoordigen in de handelingen en in rechte.

Evenwel met betrekking tot alle handelingen betreffende:

# alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van TWINTIG DUIZEND euro (¬ 20.000,00) overschrijdt,

# ongeacht het bedrag, betreffende:

- het aangaan van leningen of kredietovereenkomsten, het verhogen van de bestaande kredietlijnen of het uitschrijven van obligatie;

- het aankopen of verkopen van onroerende goederen, het verwerven of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen, het huren of verhuren van onroerende goederen, het afsluiten van contracten van onroerende leasing;

- contracten, andere dan gewone handelscontracten in het kader van de normale bedrijfsvoering van de vennootschap, met bestuurders, met vennoten of met vennootschappen waarin deze bestuurders of vennoten een participatie zouden hebben of een bestuurdersmandaat zouden uitoefenen; - het geven van voorschotten of leningen onder de vorm van rekeningen-courant, hetzij aan vennoten of bestuurders van de vennootschap, of aan derden;

- het verstrekken van persoonlijke of zakelijke zekerheden, onder eender welke vorm;

- het oprichten van dochtervennootschappen, het op eender welke wijze verwerven of vervreemden van deelnemingen in andere vennootschappen, met inbegrip van fusies, joint-ventures of gelijkaardige samenwerkingsakkoorden;

- het instellen van rechtsgedingen;

---is de handtekening van alle gedelegeerde bestuurders vereist. De gedelegeerde bestuurders aan wie volgens voorgaand lid de algemene individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt toegekend, worden benoemd door de bestuurders bij besluit genomen met éénparigheid van stemmen.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen van zodra en inzoverre de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke kriteria die tot aanstelling van een commissaris-revisor verplichten. Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris. De algemene vergadering kan bij gewone meerderheid de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de individuele vennoten overdragen aan één of meer controlerende vennoten; zij mogen in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap geen andere taak uitoefenen of enige opdracht of mandaat aanvaarden.

8/ De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap. Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

De vergadering komt bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels in het Wetboek van vennootschappen voorzien voor een naamloze vennootschap voor zover de statuten geen afwijkende regeling voorzien.

In de regel worden de besluiten geldig genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, bij gewone meerderheid.

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op een stem.

Voor een statutenwijziging en voor een besluit over de aanvaarding, uittreding en/of uitsluiting van een vennoot gelden volgende aanwezigheids- en meerderheidsvereisten.

Op de vergadering dient ten minste de helft van het aantal aandelen aanwezig te zijn of vertegenwoordigd, zoniet moet een tweede vergadering worden samengeroepen met zelfde agenda die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instemming bekomt van ten minste drie/vierden der stemmen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats (gelegen in de gemeente waar de zetel gevestigd is) en op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. Eerste jaarvergadering in 2017.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering, onverminderd de wettelijk voorziene vertegenwoordigingsregelingen inzake rechtspersonen en onbekwamen. Het bestuur mag de vorm van de volmachten -die schriftelijk dienen te worden gegeven- bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op de wijze en binnen de termijn die het bepaalt.

9/ Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één­endertig december van ieder jaar. Eerste boekjaar: vanaf 14 augustus 2015 tot en met 31 december 2016.

10/ De netto-winst volgens de resultatenrekening zal als volgt bestemd worden:

1° - vijf procent aan de wettelijke reserve (tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt);

2° - de algemene vergadering zal jaarlijks de bestemming der winsten beslissen na aftrek van de wettelijke reserve.

Het bestuur kan in de loop van het boekjaar interimdividenden uitkeren.

Geen uitkering, onder welke vorm ook, mag geschieden indien op datum van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vast gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vaste gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet het totaalbedrag der activa worden verstaan, zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van de dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen de volgende bedragen niet omvatten:

1° het nog niet afgeschreven bedrag der kosten van oprichting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderlijke gevallen die in de toelichting bij de jaarrekening moeten worden vermeld en gemotiveerd, het nog niet afgeschreven bedrag der kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering in strijd met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan gezien de omstandigheden, niet onkundig konden van zijn.

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen.

In al de gevallen duidt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt eveneens hun bevoegdheden, de wijze van vereffening en hun vergoedingen. Zolang de vereffenaars niet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

zullen aangeduid zijn, zijn de bestuurders van rechtswege belast met de vereffening. Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in het Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

In afwijking van het voorgaande en onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de ontbinding en vereffening in één akte gebeuren mits naleving van de door het Wetboek van vennootschappen gestelde voorwaarden.

Na betaling van de schulden en de lasten der vennootschap zal het saldo eerst dienen voor de terugbetaling van de stortingen verricht tot volstorting van de aandelen. Het overige zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. BENOEMINGEN:

Nadat de vennootschap opgericht is en de statuten der vennootschap aldus vastgesteld zijn, hebben alle comparanten-aandeelhouders voornoemd, vertegenwoordigende het gehele maatschappelijk kapitaal, zich in buitengewone algemene vergadering verenigd onder het voorzitterschap van Heer Van Loock, Werner voornoemd, daartoe door zelfde vergadering aanzocht. Deze vergadering heeft volgende beslissingen genomen:

1. Bij geheime stemming werden met éénparigheid van stemmen benoemd als eerste bestuurders, voor onbepaalde termijn vanaf heden: Mevrouw Voeten, Hilda; Heer Van Loock, Werner; Heer Lingier, Jeroen en Mevrouw Denolf, Tine, alle voornoemd, allen aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld en aanvaardend.

2. Bijgevolg wordt eenparig besloten bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen voorlopig geen commissaris te benoemen.

En onmiddellijk daarna zijn de aangestelde bestuurders in college samengekomen en hebben met éénparig­heid van stemmen beslist dat Heer Van Loock, Werner en Heer Lingier, Jeroen aangesteld zijn als gedelegeerde bestuurders, hetgeen door hen is aanvaard.

VOLMACHT. Heer Van Loock, Werner en Heer Lingier, Geert, beide voornoemd, handelend in hun voormelde hoedanigheid van gedelegeerde bestuurder, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Mevrouw Deklerck, Fabienne, wonend te 8480 Ichtegem, Stationsstraat 327, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" geregistreerde identificatiegegevens (wijziging van de inschrijving/wijziging van een vestigingseenheid/aanvraag van een vestigingseenheidsnummer/schrap-ping van een vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte tot wijziging van registratie/aangifte van stopzetting van werkzaamheid).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte oprichting.

Coordonnées
DE GROENE AKKERBEEK

Adresse
AARTRIJKESTRAAT 132, BUS 1 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande