DE GULLE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE GULLE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 892.850.455

Publication

25/09/2013
ÿþMod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

101,1111111111111

vC A~

behc

aar

eelt

Staal





NEERGELEGD

16. 09. 2D13

RECHTBANK KOOPHANDEL GriffièRTRIJK

Ondernemingsnr : 0892.850.455

Benaming

(voluit) : DE GULLE

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Heulestraat 84 8560 Gullegem

Onderwerp akte : Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op de zetel van de vennootschap op 12 augustus 2013.

Eerste besluit

De voorzitter doet lezing van het verslag van de zaakvoerder dd,10 augustus 2013, houdende een toelichting omtrent het voorstel tot ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd opgesteld op 30 juni 2013.

Tweede besluit

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de vennootschap vroegtijdig te ontbinden zodat ze vanaf heden nog enkel zal bestaan voor de noodwendigheid van haar vereffening. De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder,

Derde besluit

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen slechts één vereffenaar aan te stellen en benoemt tot deze functie de heer Paul Potteau, wonende te 8560 Gullegem, Heulestraat 84 (NN 37031521932). De benoeming is gedaan voor onbepaalde duur. Rechtbank heeft de benoeming van de vereffenaar reeds bevestigd op 3/9/2013.

Vierde besluit

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn opdracht de meest uitgebreide bevoegdheden toe te kennen, en met name deze vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen; hij is ervan ontslagen boedelbeschrijving op te maken en zal kunnen refereren naar de maatschappelijke boeken en geschriften. De vereffenaar mag zonder machtiging de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken, zelfs zonder betaling aan alle voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, inschrijvingen,

overschrijvingen, beslagen en belemmeringen. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid machten verlenen voor bepaalde verrichtingen en de eraan verbonden vergoedingen vaststellen.

Vijfde besluit

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om aan voormeldede Heer Paul Potteau de nodige volmachten te geven, teneinde haar toe te laten het eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, zoals bedoeld in het zesde lid van voormeld artikel, in te dienen overeenkomstig artikel 1025 en volgende van het gerechtelijk wetboek.

Zesde besluit

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de bezoldiging van de vereffenaar vast te leggen als volgt: het mandaat wordt kosteloos uitgeoefend.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- proces-verbaal van ontbinding

- verslag van de zaakvoerder

- afschrift van de bevestiging door de Rechtbank van koophandel te Kortrijk van de benoeming tot

vereffenaar van de heer Paul Potteau.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE GULLE

Adresse
HEULESTRAAT 84 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande