DE HOOGHE BETONBORINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE HOOGHE BETONBORINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.820.304

Publication

26/11/2012
ÿþ16Ctl V4ord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"EESGELEGD ter ^,ZIFFIc dei

V beh

aa

Be Stak

2

RECH ï "RNK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdr- ing Brugcie)

op:

9 4 NOV. 2012

Griffie

4

Ondernemingsnr : 0 5 Benaming

(voluit) : DE HOOGHE BETONBORINGEN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8380 Brugge (Lissewege), Europastraat 41

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Eddy Baudry te Brugge op acht november tweeduizend en

twaalf, dat:

1/De heer DE hOOGHE Bjorn Patrick Nadine, Identiteitskaart nummer 591-0337508-50 - Nationaal nummer

83.10.23-073.80, zelfstandige, geboren te Blankenberge op drieën-twintig oktober negentienhonderd

drieëntachtig, en zijn echtgenote,

2/Mevrouw VAN DEN BERGHE Mieke Agnès Marguerite,Identiteitskaart nummer 591-1384345-63

Nationaal nummer 89.10.04-348.16, bediende, geboren te Brugge op vier oktober negentienhonderd

negenentachtig, gedomicilieerd en samenwonende te 8380 Brugge (Lissewege), Europastraat 41.

Gehuwd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand van Brugge op twaalf juli tweeduizend en twaalf onder

het wettelijk stelsel bij ontstentenis van een huwelijks-contract, ongewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "DE

HOOGHE BETONBORINGEN".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Lissewege), Europastraat 41 en de

vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) te Brugge.

Hij mag bij besluit van de zaakvoerder(s) naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse

taalgebied of het tweetalige Brusselse Gewest worden overgebracht.

De vennootschap kan bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel :

-Proefboren en boren in onroerende goederen en terreinen, dit in de ruimste zin van het woord zoals

vermeld onder code 43.130 Nacebel.

-Elektrotechnisch installateur in gebouwen en alle elektriciteitswerken dit in de ruimste zin van het woord.

-Tussenpersoon in de handel.

-Afbraak-en opruimwerken in gebouwen en onroerende goederen in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap zal, zowel in het binnen- als in het buitenland, in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, zowel in het binnen- als buitenland, door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even elke andere wijze deelnemen in alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend doel hebben.

De vennootschap mag optreden als bestuurder en/of vereffenaar van andere vennootschappen, mits aanstelling van een vaste vertegenwoordiger, en mag zakelijke en niet-zakelijke borgstellingen verrichten voor derden. Zij mag ook leningen toestaan aan vennoten.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Zij verwerft rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Kapitaal - aandelen

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan niet instemming van ten minste de helft der vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten, waarvan de overdracht is voorgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

11111.111!!1,111°!1111

Bijlagen-bij-het Belgisch -Staatsbhlad -26n1f2Of2- = Annexer'du Monitëür bélgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

e r De instemming waarvan sprake in voorgaande alinea, is niet vereist wanneer de aandelen worden

overgedragen of overgaan

1) aan een vennoot

2) aan bloedverwanten in de opgaande of in de nederdalende lijn.

3) aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater.

Op het maatschappelijk kapitaal werd in geld ingeschreven door :

- de heer DE hOOGHE Bjorn voornoemd voor een bedrag van dertienduizend honderd euro (¬ 13.100,00) waarvoor hem honderd eenendertig (131) aandelen toebedeeld worden, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

- Mevrouw VAN DEN BERGRE Mieke voornoemd, voor een bedrag van vijfduizend vijfhonderd euro (¬ 5.500,00) waarvoor haar vijfenvijftig (55) aandelen toebedeeld worden, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers verklaren dat elk van deze aandelen werd afbetaald ten belope van één/derde, en werd afgerond, zodat een bedrag van zesduizend tweehonderd vijftig euro (6.250,00 ¬ ) vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer BE58 0688 9545 1079 bij de Belfius Bank NV, met zetel te 1000 Brussel, Pachecolaan 44, zoals ook blijkt uit een attest van voormelde bankinstelling, afgeleverd op 7 november laatstleden.

De ondergetekende notaris bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werd nageleefd.

Bestuur en Controle

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer De hooghe Bjom voornoemd.

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering zal de zaakvoerder zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Op eigen verantwoordelijkheid mag de zaakvoerder zich, in zijn betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen en afgevaardigden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging specifiek en van tijdelijke aard is.

Heeft een zaakvoerder bij een verrichting of een beslissing een belang van vermogensrechtelijke aard dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en mag de beslissing slechts worden genomen of de verrichting slechts worden gedaan mits naleving van de procedure beschreven in artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Voor zover zulks door de vigerende wetgeving wordt vereist of ingeval de algemene vergadering daartoe beslist, wordt de controle op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen.

Mede met inachtneming van het bepaalde in artikel 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen worden de commissarissen benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar; op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan hij zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand februari om vijftien uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, als vermeld in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 13bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de gewone algemene vergadering.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het jaar erop.

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op en op zelfde datum wordt de jaarrekening opgesteld en het jaarverslag (voor zover dit wettelijk verplicht is), overeenkomstig de bepalingen van artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

Voor-

" be'. uden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen-bij-hetBelgisch Staatsblad- -2 /ftt2Ot2 - Annexer hi Mbiiitëür belge

Van de nettowinst wordt, na aftrek van eventuele overgedragen verliezen, ten minste één/twintigste afgenomen voor het aanleggen van een reservefonds; deze afneming is niet meer verplicht, zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo verhoogd met de overgedragen winst wordt besteed overeenkomstig de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder en voor zover de wet het toelaat.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk komen de vennoten samen in buitengewone algemene vergadering en nemen met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uitgifte van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel :

1) Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend dertien.

2) De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in februari van het jaar tweeduizend veertien.

3) OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen door hen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen overneemt en bekrachtigt.

4) AANSTELLING ZAAKVOERDER.

Tot statutaire zaakvoerder wordt aangesteld :

De heer De hooghe Bjorn, hier aanwezig, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en bevestigt dat geen

maatregel bestaat die zich tegen deze aanvaarding verzet.

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering zal de zaakvoerder zijn mandaat

onbezoldigd uitoefenen.

5) Er wordt geen commissaris aangesteld daar uit te goeder trouw gedane schatting blijkt dat de

vennootschap voor het eerste boekjaar niet beantwoordt aan de criteria waardoor de aanstelling van een

commissaris verplicht is.

VOLMACHT

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte,

wordt door de oprichter aan: BVBA Malpertuus, vertegenwoordigd door de heer Snauwaert Johny,

belastingconsulent, met kantoor te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Maalse Steenweg 164,

volmacht verleend om alle formaliteiten die de oprichting van deze vennootschap teweegbrengt, te vervullen

en uit te voeren. Dit behelst in het algemeen alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de

vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR EENSLUIDEND BEREDENEERD UITTREKSEL

Samen hiermede neergelegd :

-expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/03/2015
ÿþVoor-

behoude aan hel Belgisc!

Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 1 L1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vaji ak ç -

EERGELE

riffie Rechtbank Koophandel

12 MRT 2015

Gent Afdelin~~g; Brugge

De9W! r

Ondernemingsnr : 0500.820.304

Benaming

(voluit) : DE HOOGHE BETONBORINGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Europastraat 41 8380 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijk adres

Uit het verslag van de Algemene Vergadering dd 01/03/2014 blijkt dat het maatschappelijk adres wijzigt naar Frans Masereeflaan 4 8370 Blankenberge met ingang van 1 maart 2014.

Voor echt en waar verklaard,

Bjorn De hooghe

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van LUikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 12.01.2015, NGL 22.05.2015 15132-0192-008
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 10.02.2016, NGL 23.02.2016 16049-0354-008

Coordonnées
DE HOOGHE BETONBORINGEN

Adresse
FRANS MASEREELLAAN 4 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande