DE JONGHE - ROMMEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE JONGHE - ROMMEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.683.875

Publication

07/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

II IG V crri erce-ctecro

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

26 JUN 2014

Gent Afdeling.O.ostende

De g9rfl 1P

IJIAII3111

Vo

beho

aan

Belg

Staat

II



II





Ondernenningsnn 0439683875

Benaming

(voluit) : DE JONGHE - ROMMEL

(verkort) :





Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel 8430 Middelkerke, LeopoldLaan 60

(volledig adres)

Onderwerp akte: Omvorming van NV in BVBA - Statuten BVBA en Benoemingen zaakvoerder(s)

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc COUDEVILLE te Oostende op 3 juni 2014, geregistreerd te Oostende 1 op 12 juni 2014 zeven bladen geen verzendingen boek 764 bled 90 vak 3 Ontvangen : vijftig euro (50,00 EUR) De Adviseur (get.) H. Gryson, blijkt wat (letterlijk) volgt:

"HET JAAR TWEEDUIZEND EN VEERTIEN.

Op drie juni, om negen uur.

Voor mij, Marc COUDEVILLE, geassocieerd notaris te Oostende.

Op mijn kantoor, te 8400 Oostende, Vredestraat 20.

Werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de naamloze vennootschap "DE JONGHE-ROMMEL", met maatschappelijke zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent afdeling Oostende onder het nummer BTW BE 0439.683.875.

De vennootschap werd opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingevolge akte verleden voor notaris Agnes Porters te Middelkerke (Westende) op 1 februari 1990, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 maart daarna onder nummer 900302-282.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris Marc Coudeville te Oostende op 21 december 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 januari 2012 onder nummer 12013121.

IN DE TEGENWOORDIGHEID VAN:

I. Al haar aandeelhouders, met name:

1. de heer ROMMEL, Roland Gustaaf, geboren te Oostende op 18 juli 1952, nationaal nummer 52.07.18195.18, echtgenoot van mevrouw DE JONGHE, Ann Marie Godelieve, wonende te 8430 Middelkerke, Kleine Kerkweg 31 bus 201.

Gehuwd te Middelkerke op 27 oktober 1978 onder het wettelijk stelsel van de gemeenschap krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Roger Defrance, te Zellik, op 22 september 1978, gewijzigd  doch enkel wat de vereffeningregels betreft  blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Ides Henri Vander Heyde, te Oostende, op 5 juni 2008, gewijzigd (inbreng van onroerend goed in het gemeenschappelijk vermogen) blijkens akte verleden voor zelfde notaris Ides Henri Vander Heyde op 4 mei 2009, stelsel sedertdien ongewijzigd, zo verklaard.

houder van duizend driehonderd vijfentwintig aandelen 1.325

2, mevrouw DE JONGHE (ook DeJonghe), Ann Marie Godelieve, geboren te Oostende op 15 oktober 1954, nationaal nummer 54.10.15-206.63, echtgenote van de heer ROMMEL Roland, wonende te 8430 Middelkerke, Kleine Kerkweg 31 bus 201,

houder van duizend driehonderd vijfentwintig aandelen 1.325

totaal: tweeduizend zeshonderd vijftig aandelen, 2.650

hetzij alle aandelen van de vennootschap, meteen ook het volledig maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigend.

Il. Al haar leden van de raad van bestuur, met name:

1. De heer ROMMEL, Roland, voornoemd;

2, Mevrouw DE JONGHE, Ann, voornoemd;

beiden (her)benoemd tot bestuurder door de algemene vergadering van 18 juni 2009. Ingevolge de raad

van bestuur van 18 juni 2009 werd de heer Roland Rommel, voornoemd, benoemd tot voorzitter van de raad

van bestuur en tot afgevaardigd bestuurder; beide beslissingen bekendgemaakt In de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad van 13 augustus daarna onder nummer 09116484,

Op de teetste baz. van tue B vermetden : Recto : Naam en noedanigneld van de instrumenterende notaris, inetzi3 van de persgo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

e Zij zijn het er bijgevolg over eens

a) dat geen rechtvaardiging van bijeenroeping nodig is;

b) dat geen bureau dient te worden gevormd; "

c) dat de vergadering geldig is samengesteld om te beslissen over aile punten van de agenda. Na deze uiteenzetting en nadat de bestuurders van de vennootschap eerst nog hebben laten acteren:

a) dat aile formaliteiten vocr de deelname aan de vergadering werden nageleefd en/of te aanzien zijn als vervuld,

b) dat de vennootschap geen publiek beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen,

wordt telkens na afzonderlijke beraadslaging beslist wat vole

OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP van NAAMLOZE VENNOOTSCHAP in BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKEWKHEID

Verslagen

De vergadering verleent eenparig ontslag van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Plet Dujardin, handelend voor BVBA "Piet Dujardin", van 26 mei 2014, over de staat van activa en passive van de vennootschap per 31 maart 2014, hetzij minder dan drie maanden tevoren, alsmede van het verslag van de raad van bestuur van 24 april 2014, dat onder meer het voorstel tot omvorming van de vennoobschap toelicht.

De vennoten erkennen kennis genomen te hebben van deze verslagen en staat van activa en passive en bevestigen ze goed te keuren.

Een exemplaar van beide verslagen zal, samen met het onderhavig proces-verbaal ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt ;

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 maart 2014 die de Raad van Bestuur van de NV DE JONGHE  ROMMEL heeft opgesteld met een balanstotaal van 511.029,56 EUR en een netto-actief van 314.117,27 EUR heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden.

lk dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de eventuele kosten naar aanleiding van het doorvoeren van een bodemsanering ten gevolge van een mogelijke bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldcende informatie beschikbaar is.

Tevens dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens de hoeveelheid en de waarde van de voorraad handelsgoederen opgenomen in de staat van actief en passief per 31 maart 2014 (ad 321.571,67 EUR) aangezien ik niet in de mogelijkheid was om een fysische voorraadcontrole uit te voeren vermits ik mijn opdracht pas verkreeg na balansdatum.

Het netto-actief van de NV DE JONGHE  ROMMEL (ad 314.117,27 EUR) is groter dan het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, ten belope van 66.000,00 EUR.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 66.000,00 EUR is voldcende als minimumkapitaal voor een BVBA, vastgesteld overeenkomstig artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen op 18.550,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van omzetting van de NV DE JONGHE  ROMMEL naar een BVBA en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wevelgem, 26 mei 2014".

Omvorming

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De activiteiten en het doel blijven ongewijzigd.

Het geplaatst kapitaal en de verdere samenstelling van het eigen vermogen blijven dezelfde zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, rekening houdend met de heden voorafgaandelijk aan de onderhavige beslissing genomen beslissingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding van de omgevormde naamloze vennootschap voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal het ondernemingsnummer 0439.683.875 behouden.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 31 maart 2014. Aile verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Einde mandaat raad van bestuur

Ingevolge de omvorming van de vennootschap eindigt op heden het mandaat van de raad van bestuur in de omgevormde naamloze vennootschap.

Aan de aldus uitgetreden leden van de raad van bestuur wordt binnen de perken van het artikel 554 van het Wetboek van Vennootschappen kwijting verleend voor de uitoefening van hun mandaat tot en met heden. De kwijting door de jaarvergadering van de inmiddels tot besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omgevormde naamloze vennootschap over het lopende boekjaar zal gelden ter bevestiging van de kwijting aan de uitgetreden raad van bestuur van de omgevormde naamloze vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Omzetting aandelen

De vergadering beslist het aantal aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te bepalen op tweeduizend zeshonderd vijftig (2.650), zodat de volgestorte aandelen van de omgevormde naamloze vennootschap worden toegewezen aan de vennoten in verhouding van één (1) aandeel ln de naamloze vennootschap tegen één (1) volgestort aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Bijgevolg worden de aandelen van de besloten vennootschap met beperkte 'aansprakelijkheid toegekend als volgt:

a) de heer Roland ROMMEL, voornoemd: duizend driehonderd vijfentwintig aandelen 1.325

b) mevrouw Ann DE JONGHE, voornoemd: duizend driehonderd vijfentwintig aandelen 1.325

Totaal: tweeduizend zeshonderd vijftig aandelen 2.650

Benoeming zaakvoerder(s)

Onmiddellijk na de omvorming, hebben de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, in eerste bijzondere algemene vergadering verenigd, beslist:

1. Het aantal zaakvoerders op heden vast te stellen op twee,

2. Tot statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur te benoemen:

a) de heer Roland Rommel, voornoemd;

b) mevrouw Arm De Jonghe, voornoemd;

die aanvaarden, er aan toevoegend de daartoe vereiste hoedanigheden te bezitten.

3. Over de eventuele vergoeding voor het mandaat van de zaakvoerder(s) bij een afzonderlijke vergadering te zullen beraadslagen en beslissen.

4. Minstens op heden, geen commissaris aan te stellen, zodat iedere vennoot individueel de ondenzoeks-

en controlebevoegdheid van een commissaris zal hebben.

STATUTEN

De vergadering beslist vervolgens de statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid als volgt vast te stellen.

«TITEL I ; NAAM - ZETEL DOEL - DUUR,

ARTIKEL 1: NAAM

De vennootschap is een handeisvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Zij wordt beheerst door de huidige of in de toekomst geldende wetten en deze

statuten.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap en werd omgevormd tot

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ,bij beslissing van de buitengewone algemene

vergadering van 3 juni 2014. Zij handelt onder de benaming: "DE JONGHE - ROMMEL".

ARTIKEL 2 ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8430 MiddelkeriS, Leopoldtaan 60.

Hij mag naar ieder ander adres in België binnen het Nederlands taalgebied of in het tweetalig gebied

Brussel-Hoofdstad worden overgebracht, bij beslissing van de zaakvoerder(s),

Iedere verandering van zetel wordt door de zaakvoerder(s) in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt.

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder(s), bedrijfszetels, verkoopspunten, bijkantoren en

agentschappen oprichten en dit zowel in België als in het buitenland.

ARTIKEL 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

I. Algemeen:

De groot- en kleinhandel in motorrijwielen, bromfietsen, fietsen en allerhande andere rijwielen, vloeibare

brandstoffen, smeermiddelen, textielwaren, schoenen, zonnebrillen, hoofddeksels, kleding, kledingaccessoires,

lederwaren, reisartikelen, verlichtingsartikelen, allerhande sportartikelen, kampeerbenodigdheden, speelgoed,

reinigings- en onderhoudsproducten, imitatiesieraden, gadgets, enzovoort...

De groot- en kleinhandel in onderdelen en toebehoren van motorrijwielen, bromfietsen, fietsen en andere

rijwielen.

De exploitatie van een werkplaats voor het onderhouden en herstellen van motorrijwielen, bromfietsen,

fietsen en andere rijwielen.

De handelsbemiddeling in nieuwe of gebruikte motorrijwielen, bromfietsen, fietsen en andere rijwielen.

De verhuring van fietsen, kustrijwielen, motorrijwielen, invoer en verkoop van allerhande rijwielen.

De verkoop van voedingswaren en dranken.

Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord. Deze opsomming is niet beperkende

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,

verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en

verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in

verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,

alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die

het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

c) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

d) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

e) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

f) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen , in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa; .

h) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

i) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in t' kort tussenpersoon in de handel;

j) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen,

die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve

bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet

voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter

beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

ARTIKEL 4: DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il : KAPITAAL

ARTIKEL 5

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt ZESENZESTIG DUIZEND EURO (E 66.000,00), vertegenwoordigd

door tweeduizend zeshonderd vijftig (2.650) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder

één/tweeduizend zeshonderd vijftigste (1/2.650ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend.

ARTIKEL 6:

Behoudens hetgeen bepaald is onder Titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één

vennoot tell, gelden volgende regels.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de

levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met eenparigheid van stemmen en op de wijze bepaald

door de algemene vergadering.

Deze beschikking is ook toepasselijk wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een

vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater en aan de bloedverwanten in de rechte

opgaande of in de rechte nederdalende lijn.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot

zijn toegelaten door de algemene vergadering, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Deze waarde zal door de algemene vergadering bepaald worden en de uitkering ervan zal binnen de zes

maanden na deze bepaling geschieden.

ARTIKEL 7:

De erfgenamen en rechtverkrijgenden van een overleden vennoot of zaakvoerder zullen nooit gerechtigd

zijn, om welke reden ook, de zegels te doen leggen op de papieren en documenten van de vennootschap, noch

inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.

TITEL Ill ; BESTUUR - CONTROLE

Behoudens hetgeen bepaald is onder Titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden volgende regels.

ARTIKEL 8 : BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden én in rechte als eiser of als

verweerder.

Tot statutaire zaakvoerders zijn voor de duur van de vennootschap benoemd : de heer Roland Rommel,

voornoemd en mevrouw Ann De Jonghe, voornoemd,

De statutaire zaakvoerders zijn slechts afzetbaar mits unanimiteit.

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden

en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

ARTIKEL 9: CONTROLE

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

ARTIKEL 10 : VERGOEDING

Flet mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval

kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding voor zijn kosten, een vaste wedde worden

toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door haar wordt vastgesteld en die ten leste komt van de algemene

kosten van de vennootschap.

TITEL IV : ALGEMENE VERGADERING

Behoudens hetgeen bepaald is onder Titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden volgende regels.

ARTIKEL 11

Ik jaar op de derde donderdag van de maand juni om achttien uur, of, indien deze dag een feestdag zou

zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke

andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

ARTIKEL 12

De oproepingsbrieven voor de jaarlijkse algemene vergaderingen worden vijftien dagen vooraf per ter post

aangetekend schrijven aan de vennoten verstuurd, behoudens zo de vennoten de zaakvoerder(s) vrijstellen van

het verzenden van deze oproepingsbrieven.

ARTIKEL 13

Ieder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de dwingende wettelijke beperkingen.

Tenzij andersluidende bepalingen van de wet of van deze statuten, worden de besluiten genomen met

eenvoudige meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen.

TITEL V: INVENTARIS - JAARREKENING -WINSTVERDELING

ARTIKEL 14

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar

Op het einde van ieder boekjaar worden door de zaakvoerder(s) een inventaris en jaarrekening opgesteld,

overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

ARTIKEL 15

De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige

afserijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd vooraf

genomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal

gegeven worden,

TITEL VI: ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 16

De vennootschap wordt niet ontbonden door het uittreden, de ontzetting, het faillissement, het kennelijk

onvermogen of de dood van een vennoot.

ARTIKEL 17

131j de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer

overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s)

geschieden. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De

dwingende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen zullen daarbij moeten nageleefd worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de

vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze

bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

l'ITEL VII : ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 18

De vennoten verklaren zich uitdrukkelijk te schikken naar de dwingende bepalingen van de wet.

Dienvolgens worden de dwingende bepalingen van de wet van dewelke bij tegenwoordige akte niet is

afgeweken, als geacteerd aanzien.

Anderzijds moeten de beschikkingen in deze akte welke zouden strijdig zijn met dwingende wetsbepalingen

als onbestaande worden geacht, zonder evenwel de nietigheid van de akte tot gevolg te hebben.

ARTIKEL 19

Voor alles wat verband houdt met de uitvoering van de statuten, verklaren de vennoten woonst te kiezen op

de zetel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-hehoudee I aan het Belgisch Staatsblad

TITEL VIII BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVALDE- VÉ'KI-NOÓT.S-OWÀË- SLECHTS EEN'

-

VENNOOT TELL

ARTIKEL 20 : Algemene Bepaling

Aile bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 21 « Overdracht van aandelen onder de levenden

" Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

; ARTIKEL 22 : Overlijden van de enige vennoot zonder overgang van aandelen

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en gebeurt de vereffening overeenkomstig de wettelijke voorschriften. ARTIKEL 23 : Overgang van aandelen wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van ; aandelen in de wet of in deze statuten niet van toepassing.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit. ARTIKEL 24 « Zaakvoerder Benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een niet-statutair zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

ARTIKEL 25 : Ontslag

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

ARTIKEL 26 : Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 9 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

ARTIKEL 27 : Algemene vergadering

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen opgemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan aile algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met ; aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld ; worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.»....

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgemaakt op voormelde plaats en datum.

Nadat het proces-verbaal integraal werd voorgelezen en toegelicht, hebben de comparanten, handelend als gezegd, getekend met mij, notaris. (volgen de handtekeningen).

VOOR LETTERLIJK UITMEKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie akte omvorming,

Verslag raad van bestuur en

Verslag bedrijfsrevisor.

,,, .......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

18/06/2013 : OO045974
16/04/2012 : OO045974
16/01/2012 : OO045974
24/02/2015 : OO045974
25/05/2011 : OO045974
10/06/2010 : OO045974
13/08/2009 : OO045974
24/06/2009 : OO045974
06/05/2015 : OO045974
17/04/2008 : OO045974
12/07/2007 : OO045974
21/06/2005 : OO045974
14/07/2004 : OO045974
02/02/2004 : OO045974
30/07/2003 : OO045974
02/10/2015 : OO045974
17/07/1999 : OO045974
28/04/1998 : OO45974
22/04/1992 : OO45974
01/01/1992 : OO45974
02/03/1990 : OO45974
23/03/2016 : OO045974

Coordonnées
DE JONGHE - ROMMEL

Adresse
LEOPOLDLAAN 60 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande