DE KATTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KATTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.719.003

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 06.08.2014 14402-0007-009
04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 29.11.2013 13673-0356-009
30/09/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogenbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap kan functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide betekenis, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

* De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De partijen verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven:

1) De Heer CLAEYS Philippe, voornoemd, negenennegentig (99) aandelen zonder nominale waarde of achttienduizend vierhonderdveertien euro: (¬ 18.414);

2) Mevrouw LANDUYT Viviane, voornoemd, één (1) aandeel zonder nominale waarde of honderdzesentachtig

euro (¬ 186);

SAMEN : honderd (100) aandelen zonder nominale waarde of achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600)

De inschrijvers verklaren:

1) dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is; het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

2) dat op ieder aandeel dat overeenstemt met inbreng in geld tenminste één/vijfde (1/5de) gestort is.

3) dat het maatschappelijk kapitaal op heden is gestort tot beloop van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) hetzij door:

A. De Heer CLAEYS Philippe, voornoemd, ten bedrage van zesduizend honderdachtendertig euro (¬ 6.138,00);

B. Mevrouw LANDUYT Viviane, voornoemd, ten bedrage van tweeënzestig euro (¬ 62,00).

Bankattest

Het genoemde bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening.

* Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

* Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

* De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald. De commissarissen worden aangesteld door de algemene vergadering. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, dit alles met inachtneming van de gestelde wettelijke bepalingen in Wetboek van vennootschappen. Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

* Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

* Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

* Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 29.08.2016 16529-0046-010

Coordonnées
DE KATTE

Adresse
DUDZEELSE STEENWEG 662 8380 BRUGGE 5

Code postal : 8380
Localité : Dudzele
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande