DE KAZERIJ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KAZERIJ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.376.218

Publication

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 11.06.2013 13162-0599-014
09/12/2011
ÿþ"

~;~

Ondernemingsnr: O(244.0-46.,91i" Benaming (voluit) : DE KAZERIJ

mod 11.1

In rie bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te rnRken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IA 11111111111111(1,112111

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Industriezone Vagevuurstraat 25

8940 Wervik

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Thierry Devos te Wervik op 25 november 2011, in zijn kantoor, blijkt dat "

' een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: bvba ° DE KAZERIJ ".

2/ zetel: Industriezone, Vagevuurstraat 25 te 8940 Wervik RPR leper.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd.

4/ oprichters:

a- De Heer DESMET Jan, Jeanine, Hugo (IK 590-6548098-42  NN 73.12.27-259.63) geboren te leper,. ;`. op 27 december 1973, wonende te 8940 Wervik, Geluwesesteenweg 159; gehuwd niet mevrouw Deloof Helga. onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkskontrakt, niet gewijzigd tot op heden, aldus verklaard;

b- De Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAN DESMET" met maatschappelijk e,: zetel te 8940 Wervik,Industriezone Vagevuurstraat 25; RPR leper nummer 0864.363.733 ; Opgericht krachtens..

:: akte verleden voor ondergetekende Notaris Thierry Devos te Wervik, op 19 maart 2004, bekendgemaakt in de: Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 maart daarna, onder het nummer 04054536. Vertegenwoordigd', overeenkomstig artikel 15 van haar statuten door haar zaakvoerder, de heer Jan Desmet, voornoemd.

5/ kapitaal: 500.000 euro, voor één/vijfde volstort en vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale.. waarde

6/ boekjaar: vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december ; eerste boekjaar eindigt op 31/12/2012.

7/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke . personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de " wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte.: volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd : de BVBA JAN DESMET met als vaste.; vertegenwoordiger de heer Jan Desmet voornoemd.

8/ commissaris: geen.

9/ doel : De vennootschap heeft tot doel :

Bijzondere activiteiten

- De aankoop en verkoop, de groot- en kleinhandel, de import en export, de fabricatie en productie, de bewerking en verwerking en de commercialisatie in het algemeen van allerhande zuivelproducten, meer specifiek van kaas in het bijzonder.

Algemene activiteiten

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van;' onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van'. eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en, delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten:' en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en;: ' het beleggingsadvies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

10/ gewone algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden bijeengeroepen op de tweede donderdag van de maand juni om vijftien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden

Elk aandeel geeft recht op één stem. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Voorbehouden aan het Belgisch lE Staatsblad

Voor ontledend uittreksel Notaris Thierry Devos

Samen hiermee neergelegd:

afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 15.06.2015 15181-0596-017

Coordonnées
DE KAZERIJ

Adresse
INDUSTRIEZONE VAGEVUURSTRAAT 25 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande