DE KEMPHAAN

BV NV


Dénomination : DE KEMPHAAN
Forme juridique : BV NV
N° entreprise : 475.472.422

Publication

12/11/2014
ÿþMod PAF 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

nie vair" ae-axreNEERGELEGD

UR BE 11- 20S STAAT3BLAPent

Griffie Rechtbank Kocphanclel

_GE

2 8 OKT 2014

%N%g Brugge

De qriffier

J

MONITB

04 - ELGISCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr ;0475.472.422

Benaming (voiutº% : DE KEMPHAAN

[vekorl). burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze

Rechtsvorm : vennootschap

Dui.nenabdijstraat 13

Zetel : 8 0 0 0 Bruaae

{volledig adres)

Onderwerpfenl akte : neerlegging fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel de dato 22 oktober 2014 opgesteld in uitvoering en bij toepassing van artikel 693 van het wetboek van vennootschappen door de zaakvoerders van de BVBA SILVAGRO en de bestuurders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN, en gedaan aan de vennoten van de BVBA SILVAGRO en aan de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN, die in buitengewone algemene vergadering zullen bijeengeroepen worden teneinde onder meer over dit fusievoorstel te beraadslagen en te beslissen,

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen

" NAAM : SILVAGRO

" RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" ZETEL : Sint-Pieterskaai 72/0002, 8000 Brugge

" INGESCHREVEN in het rechtspersonenregister onder het nummer 0440.234.696

" DOEL :

"De vennootschap heeft tot doel, in België of het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden :

A. De exploitatie van een landbouwonderneming; deze exploitatie houdt onder meer in . het winnen van landbouwproducten, natuurlijke- en nijverheidsvruchten, veeteelt, tuinbouw, boomkwekerijen, het kweken van sierplanten, groententeelt, en andere teelten, al dan niet onder glas, aanleggen en uitbaten van boomgaarden met hoog- en laagstammige fruitbomen.

Het kopen en verkopen onder alle vormen, het bewerken, verwerken, vertegenwoordigen, verhandelen op commissie, het consigneren, in- en uitvoer, inbegrepen van alle granen, zaden en vruchten en hun bijproducten, producten van dierlijke oorsprong, bijproducten van de landbouwuitbatingen, diverse voederbestanddelen en aanverwante producten. Het op- en inrichten, huren en verhuren voor eigen rekening of voor rekening van derden, van (proef)kwekerijen voor alle dieren. Net bouwen en uitrusten van hokken voor pluimvee, varkens, runderen en allerhande dieren, voor eigen rekening of voor derden. De vervaardiging, en aan- en verkoop van allerlei materiaal, in- en uitvoer inbegrepen, kweken, laten kweken, verzorgen, slachten of doen slachten, alsmede het ontleden en andere laboratoriumverrichtingen; aan- en verkoop van allerlei soorten van dieren en hun bijproducten, in- en uitvoer inbegrepen.

De vennootschap zal alle handelingen kunnen verkrijgen die behoren tot de normale exploitatie van een landbouwonderneming, met inbegrip van het in pacht nemen en in pacht geven van gronden, de verkoop van om het even 'welke landbouwproducten en het verlenen van medewerking bij de exploitatie van andere soortgelijke bedrijven, al dan niet in een tijdelijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap.

B. De samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, in pacht geven, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen.

Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het coordineren en begeleiden van werken, realisaties, projectmanagement in de meest ruime zin (natuurontwikkeling, planning, financieel, subsidiëring, veiligheid, kwaliteit, onderhoud, bouw...).

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en/of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coordineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering, het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (niet) verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren ervan onder gelijk welke vorm.

De vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eventuele eigen handelszaak. Het verstrekken van adviezen en opleiding met betrekking tot projectmanagement, veiligheids-, milieu-, natuur- en kwaliteitssystemen. Het verstrekken van managementadviezen en uitoefenen van consultancy-activiteiten in de meest ruime zin van het woord. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard. Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de ruimste zin van het woord.

Het uitvoeren van zoekopdrachten en marktonderzoeken,

Het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder in andere ondernemingen.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in de handel. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen, ondernemingen en bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals onder meer de aankoop, het verhuren, in pacht geven en het oprichten van roerende en onroerende goederen) met het oog op het verlonen van haar bestuurders in geld of in natura.

De vennootschap is gemachtigd tot alle industriële, financiële en handelsverrichtingen, roerende of onroerende operaties die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar doel en zal onder andere mogen deelnemen, op om het even welke manier, aan alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of het buitenland, met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

De vennootschap mag geenszins handels- en financiële operaties verrichten die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's

opkorte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen.

Het hierboven beschreven doe]. moet in de ruimste zin worden opgevat."

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, de heer Jan Bouckaert en

mevrouw Charlotte Bouckaert.

" NAAM : DE KEMPHAAN

" RECHTSVORM : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

" ZETEL : Duinenabdijstraat 13, 8000 Brugge

" INGESCHREVEN in het rechtspersonenregister onder het nummer 0475.472.422

" DOEL :

"De vennootschap heeft tot doel het rationeel en doelmatig beheer van onroerende goederen, in de breedste zin van het woord, waar te nemen. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon in België en in het buitenland alle verrichtingen doen die direct of indirect betrekking hebben op het beheer.

Rationeel en doelmatig natuurbeheer, natuurinrichting, aanleggen en optimaliseren van biotopen, het opmaken en uitvoeren van natuur- en bosbeheersplannen, het alles in de breedste zin van het woord.

De vennootschap is gebonden door haar rechtshandelingen die worden verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel te buiten gaan, tenzij de vennootschap bewijst dat de derden daarvan kennis droegen of gezien de omstandigheden niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel,"

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap"

Hier vertegenwoordigd door haar bestuurders, met name de heer Jan Bouckaert en mevrouw Charlotte Bouckaert.

2. Algemeen

De voorgestelde fusieverrichting karakteriseert zich als een fusie door overneming door de BVBA SILVAGRO van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN, zoals geregeld door de artikelen 681 tot 704 van het Wetboek van vennootschappen.

De fusie heeft van rechtswege en gelijktijdig tot gevolg dat

- het gehele vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN, zowel de rechten als de verplichtingen, op de BVBA SILVAGRO overgaat;

- voortvloeiend uit de ontbinding zonder vereffening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN;

- tegen uitreiking van aandelen in de overnemende vennootschap, de BVBA SILVAGRO, aan de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN,

Indien het fusievoorstel door de twee buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen, dit wil, zeggen van de BVBA SILVAGRO en

van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN, op geldige wijze wordt goedgekeurd, treden van rechtswege en gelijktijdig de volgende rechtsgevolgen op:

" '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN zal door deze loutere beslissing zelf, ophouden te bestaan;

- het gehele vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN, zowel de rechten als de verplichtingen, gaat over op de BVBA SILVAGRO;

- de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN krijgen nieuwe aandelen van de BVBA SILVAGRO toegekend.

Alle niet-geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN en alle activa- en passivabestanddelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN, die later zouden worden ontdekt, zullen overgaan naar de BVBA SILVAGRO.

3. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de BVBA SILVAGRO

De zaakvoerders van de BVBA SILVAGRO en de bestuurders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN, stellen voor om als datum vanaf dewelke de handelingen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN, boekhoudkundig voor rekening van de BVBA SILVAGRO geacht zullen worden te zijn verricht, de lste september 2014 te nemen.

4. De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen in de overnemende vennootschap, de BVBA SILVAGRO, recht geven te delen in de winst van de BVBA SILVAGRO, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De naar aanleiding van de voormelde voorgestelde fusie aan de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN, uitgereikte aandelen in de BVBA SILVAGRO zullen dezelfde rechten geven als de bestaande aandelen van de BVBA SILVAGRO.

De naar aanleiding van de voormelde voorgestelde fusie aan de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN uitgereikte aandelen in de BVBA SILVAGRO zullen recht geven te delen in de winst van de BVBA SILVAGRO vanaf 1 september 2014.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

5. Ruilverhouding van de aandelen bij de overgang van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN naar de BVBA SILVAGRO - Opleg

Het kapitaal van de BVBA SILVAGRO is verdeeld in 33,670 aandelen.

Het kapitaal van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN is verdeeld in 96.992 aandelen.

De BVBA SILVAGRO bezit 33.016 aandelen van de in totaal 96.992 aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN. Overeenkomstig artikel 703 §2 van het Wetboek van vennootschappen zullen deze 33.016 aandelen niet worden omgewisseld tegen nieuwe aandelen van de BVBA SILVAGRO.

Aan de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN, andere dan de BVBA SILVAGRO, wordt, in vergoeding voor de overneming van het vermogen van deze vennootschap door de BVBA SILVAGRO, voor de 63.976 aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN 11.040 nieuwe aandelen van de BVBA SILVAGRO uitgereikt.

Er wordt geen oplegsom toegekend.

Na de fusie zal het kapitaal van de BVBA SILVAGRO verdeeld zijn in 44.710 aandelen, hetzij de 33.670 bestaande aandelen + 11.040 nieuwe aandelen. De 11.040 nieuwe aandelen van de BVBA SILVAGRO worden toegekend aan de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN in verhouding tot hun aandelenbezit.

6. Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt

Binnen de vier (4) weken na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad nodigt het bestuur van de overnemende vennootschap de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap uit om op datum als gemeld in de uitnodiging aanwezig te zijn op de zetel van de overnemende vennootschap.

Bij die gelegenheid tekent het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap in het register van aandelen van de overnemende vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

de volgende gegevens aan:

- de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap;

- het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan hen toekomt;

- de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de gedelegeerde namens de overnemende

vennootschap en door de aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend.

7. De bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van de in artikel 695 bedoelde verslagen

Er wordt geen bedrag bepaald voor de bezoldiging die aan de bedrijfsrevisor zou moeten worden toegekend voor het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag, aangezien wordt voorgesteld aan de vennoten van de BVBA SILVAGRO en aan de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN om met eenparigheid van stemmen af te zien van dit verslag in toepassing van artikel 695 §1, laatste alinea van het Wetboek van vennootschappen.

8. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend, noch aan de zaakvoerders van de BVBA SILVAGRO, noch aan de bestuurders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN.

9. Rechten die de overnemende vennootschap, de BVBA SILVAGRO, toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV DE KEMPHAAN, die bijzondere rechten hebben, en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Aangezien er geen aandeelhouders van de over te nemen vennootschap bestaan die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, is de sub. 9 vermelde informatieverstrekking niet van toepassing en zonder voorwerp.

10. Beschrijving van de onroerende goederen die als gevolg van de fusie

zullen overgaan naar de overnemende vennootschap, de BVBA SILVAGRO.

De over te nemen vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm

van een NV DE KEMPHAAN, is eigenaar van volgende onroerende goederen

1. Gemeente JABBEKE (tweede afdeling) ZERKEGEM

A. De percelen wei-en bouwland gelegen té Jabbeke (Zerkegem), kadastraal bekend of het geweest zijnd sectie A, nummers 5, 6, 7, 10/B, 16/02, 18, 21, 22, 24, 26/B, 27, 28, 29, 120/2 en 120 voor een oppervlakte van zes hectaren drieënveertig aren nul centiaren (6 ha 43a OOca)

B. De percelen wei-en bouwland gelegen te Jabbeke (Zerkegem), kadastraal bekend of het geweest zijnd sectie A, nummers 220/B, 219, 178, 170/A, en 169/A, voor een oppervlakte van drie hectaren twintig aren drieëndertig centiaren (3ha 20a 33ca).

C. Het perceel gelegen te Jabbeke (Zerkegem), kadastraal bekend of het geweest zijnd sectie A, nummer 23/02 voor een oppervlakte van tien aren tweeëndertig centiaren (10 e 32ca)

D. Het perceel weiland gelegen te Jabbeke (Zerkegem), kadastraal bekend of het geweest zijnd sectie A, nummer 16 voor een oppervlakte van zevenentwintig aren tweeënveertig centiaren (27a 42ca).

E. De percelen weiland gelegen te Jabbeke (Zerkegem), kadastraal bekend of het geweest zijnd sectie A, nummers 61 en 62 voor een oppervlakte van één hectare vierendertig aren tweeënnegentig centiaren (lha 34a 92ca)

2 Gemeente JABBEKE (eerste afdeling)

De percelen wei-en bouwland gelegen te Jabbeke (eerste afdeling), kadastraal bekend of het geweest zijnd sectie A, nummers 11, 12/a, 13/b en 54 voor een oppervlakte van twee hectaren zestig aren twintig centiaren (2ha 60a 20ca)

3. Gemeente OUDENBURG (tweede afdeling) ETTELGEM

Bouw- en weiland gelegen te Oudenburg, Ettelgem, Vaartdijk Zuid, ten kadaster gekend onder de sektie B, nummers 61, 62, 91, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 en 71E, met een grootte van vijf hectare vijfendertig are vijftig centiare (5ha 35a 50ca).

4. Gemeente JABBEKE (tweede afdeling) ZERKEGEM

Een weide met eendekooi, gelegen nabij de Hellegatstraat, kadastraal bekend in de sectie A nummers 23, 25 en 26/A voor een totale oppervlakte van één hectare achtentachtig aren achttien centiaren (lha 88a lBca).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

5. Gemeente OUDENBURG (tweede afdeling), ETTELGEM

De percelen bouwland gelegen te Oudenburg (Ettelgem), volgens recent kadastraal uittreksel gekend sectie B, nummers 92, 94, 95, 96, 97 en 97/O2/A voor een oppervlakte van één hectare achttien aren nul centiaren (lha 18a OOca).

6. Gemeente JABBEKE (tweede afdeling) ZERKEGEM

De percelen weiland gelegen te Jabbeke, tweede afdeling, (Zerkegem), volgens recent kadastraal uittreksel gekend sectie A, nummers 183, 183/02 en 184 voor een oppervlakte van negenenzeventig aren dertig centiaren (79a 3Oca).

7. Gemeente JABBEKE (eerste afdeling)

De percelen wei- en bouwland gelegen te Jabbeke, eerste afdeling volgens recent kadastraal uittreksel gekend sectie A, nummers 2, 3A, 3B, 4, 5 en 13/C voor een oppervlakte van twee hectaren tweeëntachtig aren zestig centiaren (2ha 82a 60ca).

8. Gemeente OUDENBURG (tweede afdeling) ETTELGEM

Het perceel bouwland gelegen te Oudenburg (Ettelgem), volgens recent kadastraal uittreksel gekend sectie B, nummer 93 voor een oppervlakte van negenenzestig aren vijftig centiaren (69a 50ca).

9. Gemeente JABBEKE (eerste afdeling)

Diverse percelen weiland en vijver op en met grond gelegen te Jabbeke

eerste afdeling, Jabbeke, 137E Begin, volgens titel ten kadaster gekend

onder de sectie A nummers 31, 33/B, 29, 30 en 6/A met een oppervlakte van

drie hectare eenenvijftig are negentig centiare (aha 51a 90ca).

De bodemattesten met betrekking tot de onroerende goederen, beschreven

onder 1. tot en met 9. werden door OVAM afgeleverd op 14 november 2001, 11

februari 2008, 10 juni 2008, 4 september 2008 en 21 augustus 2014.

De bodemattesten, afgeleverd op 14 november 2001 en op 11 februari 2008

hebben de volgende inhoud :

"Voor dit kadastraal perceel zijn geen gegevens beschikbaar in het

register van verontreinigde gronden omdat er geen gegevens beschikbaar

zijn bij de OVAM.

Dit attest vervangt alle vorige attesten."

De bodemattesten, afgeleverd op 10 juni 2008 hebben de volgende inhoud :

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot

de bodemkwaliteit.

2.1 Grondverzet

Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels

van grondverzet. Gelieve u hierover dan ook te informeren. Meer informatie

vindt u op www.grondverzet.ovam.be.

Dit attest vervangt alle vorige attesten."

De bodemattesten afgeleverd op 4 september 2008 hebben de volgende

inhoud .

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot

de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

De bodemattesten afgeleverd op 21 augustus 2014 hebben de volgende

inhoud :

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met

betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

Voor beredeneerd uittreksel

getekend,

Charlotte Bouckaert

bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

03/09/2013 : BGT000804
02/01/2015 : BGT000804
16/08/2012 : BGT000804
26/04/2012 : BGT000804
23/05/2011 : BGT000804
27/11/2009 : BGT000804
29/08/2008 : BGT000804
23/07/2008 : BGT000804
31/08/2007 : BGT000804
28/08/2007 : BGT000804
14/07/2006 : BGT000804
20/07/2005 : BGT000804
21/10/2004 : BGT000804
02/04/2004 : BGT000804
25/08/2001 : BGA017976

Coordonnées
DE KEMPHAAN

Adresse
DUINENABDIJSTRAAT 13 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande