DE KEUKELAERE O. ADVOCATENKANTOOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KEUKELAERE O. ADVOCATENKANTOOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.890.507

Publication

31/01/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

P

Mad waad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUI BELGL

NEERGELEGD

GISCH ST ATSBLA .

~ e K

12. 01. 2412

1BPNK KOOPHANDEL, TF1

bel

a~

Be

Sta:

oa~a

isl

1

Rizss

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DE KEUKELAERE O. ADVOCATENKANTOOR

(verkort) :

Rechtsvorm : handelsvennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedypark 13D, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het jaar TWEEDUIZEND EN ELF

Op eenentwintig december.

Voor mij, Meester Tom CLAERHOUT, geassocieerd notaris te Izegem, notariszaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc Sagon & Tom Claerhout, geassocieerde notarissen", met zetel te Izegem, Gentsestraat 36, RPR Kortrijk 0889.844.841.

ZIJN VERSCHENEN

1.Mijnheer DE KEUKELAERE Olivier Mariette Carl Henri, advocaat, geboren te Roeselare op 23 december 1978, identiteitskaartnummer 591-4217338-74, nationaal nummer 78.12.23-061.01, ongehuwd, wonende te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 45, bus 42.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OLIVIER DE KEUKELAERE" met zetel te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 45, bus 42.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Luc Sagon op 23 augustus 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 september 2006 onder nummer 06137576.

De zetel van de vennootschap werd gewijzigd naar huidig adres bij beslissing van de zaakvoerder van 2 januari 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 april 2007 onder nummer 07056490.

Hier vertegenwoordigd ingevolge artikel 11 van de statuten door de heer DE KEUKELAERE Olivier, voornoemd.

Comparanten waarvan de identiteit werd vastgesteld op basis van bewijskrachtige identiteitstukken.

OPRICHTING

Comparanten verzoeken de ondergetekende notaris akte te verlenen dat zij vanaf heden een burgerlijke vennootschap in de vorm van een handelsvennootschap hebben opgericht en de statuten op te stellen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "DE KEUKELAERE O. ADVOCATENKANTOOR", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 13/D, waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro), verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde.

De comparanten verklaren op de totaliteit van de aandelen, zijnde duizend aandelen, in te tekenen in geld, aan de prijs van achttien euro zestig cent (¬ 18,60) per aandeel, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro. De comparanten verklaren dit te doen als volgt:

1/ de heer Olivier De Keukelaere, voornoemd verklaart in te schrijven voor negenhonderd negenennegentig (999) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/duizendste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor zesduizend honderd drieënnegentig euro tachtig cent (¬ 6.193,80).

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Olivier De Keukelaere", voornoemd verklaart in te schrijven voor één (1) aandeel op naam, met een fractiewaarde van één/duizendste van het kapitaal, dewelke volstort wordt voor zes euro twintig cent (¬ 6,20).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6.200,00).

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan in speciën en dat het bedrag van deze storting, hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), is gedeponeerd op een

î 890 5-o9-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

bijzondere rekening met nummer BE61 7380 3455 0917, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank KBC Bank.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet zoals één en ander blijkt uit het aan deze akte gehecht bewijs van deponering.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200 euro).

STATUTEN

TITEL I. VORM  NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam "DE KEUKELAERE O. ADVOCATENKANTOOR".

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 13/D.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweétalig gebeld Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat hetzij alleen, hetzij met anderen, en van alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door natuurlijke en/of rechtspersonen die de hoedanigheid hebben van advocaat, erkend als lid van de Orde der Advocaten, of die in een ander land een hoedanigheid bezitten die gelijkwaardig is met deze van advocaat en die zich onderwerpen aan de toepasselijke regels van de Orde der Advocaten. Indien geen enkele vennoot deze hoedanigheid nog bezit, dient beslist te worden tot doelwijziging of ontbinding van de vennootschap, tenzij de aandelen vooralsnog worden overgedragen aan één of meer vennoten die wel de voormelde hoedanigheid bezitten mits naleving van de daartoe voorziene voorwaarden.

De vennootschap mag, in acht genomen de deontologische beperkingen van de plichtenleer eigen aan het beroep van advocaat, samenwerken met of deelnemen in andere professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met hetzelfde of met een aanvullend karakter aan haar doel, alsook deelnemen in andere (inter)professionele samenwerkingsverbanden of vennootschappen, voor zover deze werkzaamheden niet onverenigbaar zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van advocaat en zonder dat zij een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles in overeenstemming met de deontologie van het beroep van advocaat. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen en/of rechten zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. De vennootschap kan roerende goederen, onroerende goederen en/of zakelijke rechten op onroerende goederen verwerven, al dan niet beleend, om deze als vorm van bezoldiging ter beschikking te stellen aan zij die de zaakvoering van de vennootschap voor hun rekening nemen.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de deontologie terzake en met uitsluiting van iedere handelsactiviteit, daarnaast nog alleen of met anderen alle mogelijke financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten met betrekking tot het vennootschapsvermogen binnen het kader van een normaal beheer als goed huisvader, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, kredieten en leningen aangaan en toestaan, een onroerend vermogen opbouwen, en kan persoonlijke of zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, met uitsluiting van activiteiten die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen. Zij kan binnen het kader van een normaal beheer als goed huisvader roerende goederen, onroerende goederen en zakelijke rechten op onroerende goederen verwerven, overdragen, verhuren, huren, verbouwen, renoveren, zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds dienen gehandeld te worden met inachtneming van regels van behoorlijke beroepsuitoefening, van de vigerende deontologische regels en reglementen aangenomen door de Orde van de Vlaamse Balies, de (voormalige) Belgische Nationale Orde van Advocaten, van de gedragscode voor de advocaten van de Europese Gemeenschap, ook die betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten.

De vennootschap mag deze verrichtingen uitvoeren" in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL Il : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5.Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZES HONDERD EURO (18.600 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door DUIZEND (1.000) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één duizendste (1/1.000ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

rrr

TITEL III. TITELS

Artikel 8. Register van aandelen

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

arr

Artikel 9. Ondeelbaarheid van de effecten

De effecten zijn ondeelbaar.

De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, wat de uitoefening van de aan de vennoten

toegekende rechten betreft.

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening

van de aan het effect verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als

eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden de eraan verbonden rechten

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

rrr

TITEL IV. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 10. Bestuur

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duurte zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder, de heer Olivier DE KEUKELAERE, hier aanwezig, die aanvaardt. De statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

rrr

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Artikel 13. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. TITEL V. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste zaterdag van de maand juli, om tien (10) uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

rrr

Artikel 18. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote

eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

TITEL VI. BOEKJAAR  WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

*1*

Artikel 20. Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5procent) voorafgenomen voor de wettelijke

reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de

zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

TITEL VII. ONTBINDING  VEREFFENING

***

Artikel 23. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

TITEL VIII. ALGEMENE MAATREGELEN

***

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

De vennoten hebben, handelend als algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2013.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van de maand juni van het jaar 2014.

2. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslist de comparant op dit

moment geen commissaris te benoemen.

3. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds een , augustus twee duizend elf door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

4. Volmachten

Het kantoor De Leenheer & Co Accountancy of haar aangestelden, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en aile nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving. bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Hij erkent dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, in uitvoering van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de toegang tot het beroep,

WAARVAN AKTE

Opgemaakt te Izegem, op datum als voormeld.

En na integrale voorlezing en toelichting hebben de verschijners samen met mij, nota-iris, getekend.

(Volgen de handtekeningen)

Geregistreerd te Izegem op 26 december 2011, reg 5 boek 258 blad 62 vak 19, ontvangen vijfentwintig euro (25 euro), de E.A. Inspecteur B. PLANCKAERT (gehandtekend).

VOOR EXTRAKT

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte ;

2. Bankattest.

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 31.08.2015 15560-0420-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 29.08.2016 16503-0379-012

Coordonnées
DE KEUKELAERE O. ADVOCATENKANTOOR

Adresse
PRESIDENT KENNEDYPARK 13D 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande