DE KLEINE WERELD VZW

Association sans but lucratif


Dénomination : DE KLEINE WERELD VZW
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 550.965.047

Publication

30/04/2014
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1) Titel I. Benaming, zetel, doel, duur

Artikel 1 - naam

De vereniging draagt de naam  DE KLEINE WERELD  .

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging

vermelden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden  vereniging

zonder winstoogmerk of door de afkorting  VZW en het adres van de zetel van de vereniging.

Artikel 2 - zetel

De zetel van de vereniging is gevestigd te 8790 Waregem, Bosstraat 46 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

Artikel 3 - doel

De vereniging stelt zich tot doel :

a) initiatieven te ondersteunen die zich bezighouden met de oprichting van en met het optreden als inrichtende macht bij onafhankelijke, pluralistische, emancipatorische methodescholen, die democratisch worden bestuurd.

b) alle initiatieven te nemen of te ondersteunen die kinderen en vorming van ouders, begeleiders en leerkrachten ten goede komen.

Artikel 4 - duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde worden ontbonden.

De vereniging kan alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven is bepaald, onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten afsluiten, fondsen verzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen.

In het kader van het realiseren van het maatschappelijk doel kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk toegelaten is en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

2) Titel II. Lidmaatschap

Statuten De Kleine Wereld vzw

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : De Kleine Wereld vzw

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Bosstraat 46

*14304080*

Luik B

8790

België

0550965047

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Waregem

Griffie

Neergelegd

28-04-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 5 - aantal leden

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens 3 bedragen.

Luik B - vervolg MOD 2.2

Artikel 6 - toetreding

Als lid kan tot de vereniging toetreden eenieder die door de Algemene Vergadering als zodanig wordt toegelaten. Elke ouder verwerft bij inschrijving automatisch het lidmaatschap. Idem voor alle in dienst zijnde personeelsleden met uitzondering van de coördinator. Indien externen willen toetreden, dient het kandidaat-lid een verzoek tot toelating in te dienen bij de Raad van Bestuur. De Algemene Vergadering beslist autonoom over elk verzoek van opneming. De coördinator van de school is automatisch een lid van de vereniging weliswaar zonder stemrecht.

Artikel 7 - bijdrage

Door de leden is een bijdrage van maximaal ~ 500,00/jaar verschuldigd.

Het bedrag van de bijdrage wordt jaarlijks vastgesteld door de Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8 - uittreding - uitsluiting

Elk lid kan uit de vereniging treden. Het ontslag moet per brief of e-mail ter kennis worden gebracht aan de Raad

van Bestuur.

Wordt geacht ontslagnemend te zijn, een lid dat twee opeenvolgende vergaderingen niet heeft bijgewoond

zonder verontschuldiging.

De uitsluiting van een lid kan slechts door de Algemene Vergadering en met meerderheid van twee derden van

de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen worden uitgesproken.

Wanneer de kinderen de school verlaten, eindigt automatisch het lidmaatschap van de ouders.

Artikel 9 - register van leden

Op de zetel van de vereniging wordt door de Raad van Bestuur een register van de leden bijgehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de leden. Alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden wordt door toedoen van de Raad van Bestuur in dat register ingeschreven binnen acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld.

3) Titel III. Raad van Bestuur

Artikel 10 - samenstelling Raad van Bestuur

Artikel 11 - einde mandaat

De benoeming is op ieder moment herroepbaar door de Algemene Vergadering. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Een bestuurder is gehouden na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Artikel 12 - bijeenroeping - beraadslaging

a) De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter of twee bestuurders roepen de Raad van Bestuur bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor. Ingeval hij belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudst aanwezige.

b) De Raad van Bestuur vergadert slechts geldig indien de meerderheid van de

bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe Raad van Bestuur worden

bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen ongeacht het aanwezigheidsquorum.

c) De Raad van Bestuur vormt een college. De beslissingen worden genomen bij

gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van

diegene die hem vervangt.

d) Een bestuurder kan zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Geen enkele afgevaardigde mag evenwel meer dan één bestuurder vertegenwoordigen.

e) Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris of twee bestuurders en samengevoegd in een daartoe bestemd register dat ter inzage zal zijn voor de leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig artikel 9 van het KB van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten. Voor derden geldt dit inzagerecht niet.

f) De uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door 2 bestuurders.

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste 3 personen benoemd door de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid voor een periode van 3 jaar. Als evenwel maar 3 personen lid zijn van de vereniging, bestaat de Raad van Bestuur uit slechts 2 personen.

Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal leden.

Het aantal leden van de Raad van Bestuur wordt paritair vastgelegd. De pariteit geldt tussen ouders en personeel van De Kleine Wereld. Elke ouder heeft hierbij 1 stem, idem voor elk personeelslid (met uitzondering van coördinator). Bij een oneven aantal leden in de Raad van Bestuur, zal het oudste bestuurslid 2 stemmen verwerven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 13  bevoegdheid

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens art. 4 VZW-wet de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurders in het gedrang.

Luik B - vervolg MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14 - dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vereniging, alsook de vertegenwoordiging van de vereniging wat dat bestuur betreft, kan door de Raad van Bestuur worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder of lid. Indien meerdere personen benoemd worden, zullen deze personen elk afzonderlijk kunnen handelen en dit zowel wat het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur betreft. De Raad van Bestuur kan deze delegatie van het dagelijks bestuur op ieder moment herroepen. De personen belast met het dagelijks bestuur kunnen ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur.

Het orgaan van dagelijks bestuur verzorgt de lopende zaken en dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoersinstanties, post, bank, en dergelijke meer. Hij is tevens bevoegd om de beslissingen van de Raad van Bestuur uit te voeren.

Artikel 15 - vertegenwoordiging

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toebedeeld aan bijzondere volmachtdragers en de vertegenwoordigingsbevoegdheid voor wat het dagelijks bestuur betreft, wordt de vereniging in alle handelingen in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de raad van bestuur als college, of door de voorzitter alleen optredend of door 2 bestuurders gezamenlijk optredend.

Voor handelingen die een waarde van ~ 2.500,00 overstijgen zal steeds de gezamelijke handtekening van de voorzitter en een bestuurder vereist zijn.

Artikel 16 - bekendmakingsvereisten

De akten van benoeming van de leden van de Raad van Bestuur, van de personen belast met het dagelijks bestuur en van de personen gemachtigd om de VZW te vertegenwoordigen en hun ambtsbeëindiging worden openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel en door publicatie van een uittreksel daarvan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de

personen die de VZW vertegenwoordigen, de VZW ieder afzonderlijk, gezamelijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

4) Titel IV. De Algemene Vergadering

Artikel 17 - samenstelling - vertegenwoordiging

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle leden en wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad

van Bestuur, of door de oudste aanwezige bestuurder. Een lid kan zich door een ander lid op de Algemene

Vergadering laten vertegenwoordigen.

Artikel 18 - stemrecht

Op de Algemene Vergadering heeft ieder lid een gelijk stemrecht en worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten anders bepalen.

Artikel 19 - bevoegdheid

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor :

§ statutenwijziging

§ benoeming en afzetting van bestuurders

§ benoeming en afzetting van commissarissen

§ wijting aan de bestuurders en de commissarissen

§ goedkeuring van de begroting en van de rekening

§ ontbinding van de vereniging

§ uitsluiting van een lid

§ omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

§ toetreding externe leden

Alle andere bevoegdheden worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

Artikel 20 - bijeenroeping

a) De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet minstens één maal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar, voor het einde van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

de maand maart.

b) De Raad van Bestuur is bovendien verplicht, wanneer één vijfde van de leden

daarom verzoekt, een buitengewone Algemene Vergadering bijeen te roepen.

c) De oproepingen tot de Algemene Vergadering moeten, om geldig te zijn, worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Alle leden moeten worden opgeroepen per gewone of per aangetekende brief, per e-mail, ten minste 8 dagen voor de vergadering.

d) De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. Elk voorstel, ondertekend door ten minste een twintigste van de leden wordt op de agenda gebracht. Over onderwerpen, die niet op de agenda voorkomen, kan niet geldig worden gestemd tenzij vier vijfden van de aanwezige leden daartoe beslist.

Luik B - vervolg MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 21 - meerderheden

a) Met uitzondering van de door de wet en door de statuten voorziene gevallen,

worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Bij staking van stemmen beslist de stem van Voorzitter van de Algemene Vergadering.

b) Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging op de oproeping is vermeld en indien twee derden van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die een geldig besluit kan nemen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

c) Over de ontbinding van de vereniging kan de Algemene Vergadering zich alleen uitspreken onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging.

d) Een meerderheid van twee derden der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid.

Artikel 22 - notulen

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris, en opgenomen in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en door de secretaris of door 2 bestuurders. Leden hebben het recht om inzage of afschrift van de notulen te vragen.

5) Titel V. Begroting en rekeningen

Artikel 23 - boekjaar

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 september tot 31 augustus.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 VZW-wet en de daarop toepasselijke

uitvoeringsbesluiten.

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden ter griffie van de rechtbank van koophandel

overeenkomstig het bepaalde in art. 26novies VZW-wet.

Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde

in art. 17§ 6 VZW-wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten.

De raad van bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter

goedkeuring voor aan de jaarlijkse gewone Algemene Vergadering.

6) Titel VI. Ontbinding en vereffening

Artikel 24 - vrijwillige ontbinding

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering of bij gebrek daaraan de Rechtbank, één

vereffenaar. Zij bepaalt tevens zijn bevoegdheden en de vereffeningsvoorwaarden.

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden overgedragen aan een vereniging die

een gelijkaardig doel nastreeft.

Artikel 25 - wetgeving

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk bepaald is, blijft de Belgisch Wet op de VZW s van toepassing.

7) Titel VII. Bezoldiging

Artikel 26  bezoldiging

Noch een lid van de Algemene Vergadering noch een lid van de Raad van Bestuur kan aanspraak maken op een

bezoldiging voor zijn/haar diensten binnen de VZW

Raad van bestuur De Kleine Wereld vzw

Naam Voornaam Adres Functie

Henderickx Hilde Bosstraat 46, Waregem bestuurder/voorzitter

Matton Ann Rozenhof 38, Waregem bestuurder/secretaris

Faveere Thierry Bosstraat 46, Waregem bestuurder/penningmeester

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Hugelier Majella Rozenstaat 2, Vichte bestuurder

Martens Trui Staf Stientjeslaan 9, Waregem bestuurder

25/03/2015
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2 wordt gewijzigd als volgt:

Wijziging van de maatschappelijk zetel

De maatschappelijk zetel van de onderneming/vereniging wordt overgebracht vanaf 07/02/2015 naar het volgende adres :

8790 - Waregem, gemeente van Waregem, Nokerseweg 105.

Wijziging statuten (vertaling, coördinatie, overige wijzigingen, ...)

De algemene vergadering van 7 februari 2015 heeft in haar zitting besloten om de statuten te wijzigen als volgt:

Wijzigingen inzake raad van bestuur :

De zetel van de vereniging is gevestigd te Nokerseweg 105, 8790 Waregem en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen.

Bij beslissing van 07/02/2015 wordt de stopzetting van de activiteiten van volgende bestuurders aangenomen :

HENDERICKX Hilde, Bosstraat 46, 8790 Waregem, geboren op 31/01/1973, te Herentals (reden : ontslag , op datum van 02/03/2015)

FAVEERE Thierry, Bosstraat 46, 8790 Waregem, geboren op 09/07/1973, te Kortrijk (reden : ontslag , op datum van 02/03/2015)

MATTON Ann, Rozenhof 35, 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve), geboren op 11/09/1978, te Kortrijk (reden : ontslag )

Uittreksels uit de aktes :

Ondernemingsnr :

Onderwerp akte : Maatschappelijke zetel,Ontslagen, Benoemingen,Wijziging statuten

*15305095*

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Benaming

(voluit) : De Kleine Wereld vzw

Zetel :

0550.965.047

8790

Bosstraat 46

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Waregem

Griffie

Neergelegd

23-03-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

HUGELIER Majella, Rozenstraat 2, 8570 Anzegem, geboren op 10/07/1987, te Waregem (reden : ontslag )

Bij beslissing van 07/02/2015 worden de volgende personen tot bestuurder benoemd :

DHONDT Davy, Jan Borluutstraat 18, 8790 Waregem, geboren op 14/09/1984, te Waregem

SCHELPE An, Moerbeekstraat 23, 9870 Zulte, geboren op 07/04/1973, te Roeselare

SPEECKE Ellen, Zeswegenstraat 16, 8790 Waregem, geboren op 04/03/1980, te Poperinge

VERBEKE Cindy, Franklin Rooseveltlaan 24, 8790 Waregem, geboren op 01/01/1974, te Zwevegem

BRAEKEVELT Ellen, Bruggestraat 79, 8700 Tielt, geboren op 28/08/1981, te Tielt

HAUTTEKEETE Jonas, Brouwershoek 3, 9870 Zulte, geboren op 27/05/1993, te Gent

DE MEYER Caroline, Machelenstraat 2 C000, 9870 Zulte, geboren op 25/03/1969, te Gent

DESMET Mien, Boswegel 9, 9870 Zulte, geboren op 20/11/1979, te Waregem

De raad van bestuur is bijgevolg als volgt samengesteld :

Martens Trui, Dorpsstraat 40A, 9870 Machelen, geboren op 18/10/1992, te Waregem

Dhondt Davy, Jan Borluutstraat 18, 8790 Waregem, geboren op 14/09/1984, te Waregem

Schelpe An, Moerbeekstraat 23, 9870 Zulte, geboren op 07/04/1973, te Roeselare

Speecke Ellen, Zeswegenstraat 16, 8790 Waregem, geboren op 04/03/1980, te Poperinge

Verbeke Cindy, Franklin Rooseveltlaan 24, 8790 Waregem, geboren op 01/01/1974, te Zwevegem

Braekevelt Ellen, Bruggestraat 79, 8700 Tielt, geboren op 28/08/1981, te Tielt

Hauttekeete Jonas, Brouwershoek 3, 9870 Olsene, geboren op 27/05/1993, te Gent

De Meyer Caroline, Machelenstraat 2 bus C000, 9870 Olsene, geboren op 25/03/1969, te Gent

Desmet Mien, Boswegel 9, 9870 Olsene, geboren op 20/11/1979, te Waregem

Bevoegdheden van de raad van bestuur :

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens art. 4 VZW-wet de algemene vergadering exclusief bevoegd is.

De raad van bestuur oefent haar bevoegdheden uit als een college.

Gemachtigden (bevoegdheden van de gemachtigden en de wijze van uitoefenen ervan) :

De raad van bestuur van 07/02/2015 heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in functie benoemd :

Voorzitter: Martens Trui, Dorpsstraat 40A, 9870 Machelen, geboren op 18/10/1992, te Waregem

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toebedeeld aan bijzondere volmachtendragers en de vertegenwoordigingsbevoegdheid voor wat het dagelijks bestuur betreft, wordt de vereniging in alle handelingen in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de raad van bestuur als college, of door de voorzitter alleen optredend of door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

Voor handelingen die een waarde van 2500 EUR overstijgen, zal steeds de gezamenlijke handtekening van de voorzitter en een bestuurder vereist zijn.

Te Waregem, op 2 maart 2015,

Martens Trui Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Neergelegd door Malisse Thijs, Lasthebber

21/05/2015
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering heeft op 3 april 2015 volgende nieuwe statuten aangenomen:

Titel I. Benaming, zetel, doel, duur

Artikel 1 - naam

De vereniging draagt de naam  DE KLEINE WERELD  .

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging

vermelden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden  vereniging

zonder winstoogmerk of door de afkorting  VZW en het adres van de zetel van de vereniging.

Uittreksels uit de aktes :

Wijziging van de benaming

De volgende wijzigingen worden doorgevoerd in de naamgeving van de onderneming/vereniging:

Nieuwe maatschappelijke benaming in het Nederlands "DE KLEINE WERELD". Deze is actief vanaf 03/04/2015.

Wijziging statuten (vertaling, coördinatie, overige wijzigingen, ...)

Artikel 2 - zetel

De zetel van de vereniging is gevestigd te Nokerseweg 105, 8790 Waregem en ressorteert onder het

gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen.

Artikel 3 - doel

De vereniging stelt zich tot doel :

initiatieven te ondersteunen die zich bezighouden met de oprichting van en met het optreden als inrichtende macht bij onafhankelijke, pluralistische, emancipatorische methodescholen, die democratisch worden bestuurd. alle initiatieven te nemen of te ondersteunen die kinderen en vorming van ouders, begeleiders en leerkrachten ten goede komen.

De vereniging kan alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven is bepaald, onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten afsluiten, fondsen verzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen.

Ondernemingsnr :

Onderwerp akte : Benaming,Ontslagen, Benoemingen,Wijziging statuten

*15308462*

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Benaming

(voluit) : De Kleine Wereld vzw

Zetel :

0550.965.047

8790

Nokerseweg 105

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Waregem

Griffie

Neergelegd

19-05-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

In het kader van het realiseren van het maatschappelijk doel kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk toegelaten is en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

Artikel 4 - duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde worden ontbonden.

Titel II. Lidmaatschap

Artikel 5 - aantal leden

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens 3 bedragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6 - toetreding

Als lid kan tot de vereniging toetreden eenieder die door de Algemene Vergadering als zodanig wordt toegelaten.

Elke ouder verwerft bij inschrijving automatisch het effectief lidmaatschap. Indien externen willen toetreden, dient het kandidaat-lid een verzoek tot toelating in te dienen bij de Raad van Bestuur. De Algemene Vergadering beslist autonoom over elk verzoek van opneming. De externen verwerven dan een toegetreden lidmaatschap.

Als effectieve leden worden de ouders en de in dienst zijnde personeelsleden beschouwd, zij hebben dus stemrecht. Elk effectief lid heeft 1 stem.

De toegetreden leden zijn de externe personen die worden voorgedragen als lid, deze leden verkrijgen geen stemrecht.

Artikel 7 - bijdrage

Door de leden is een bijdrage van maximaal euros 10,00-/jaar verschuldigd.

Het bedrag van de bijdrage wordt jaarlijks vastgesteld door de Algemene Vergadering.

Artikel 8 - uittreding - uitsluiting

Elk lid kan uit de vereniging treden. Het ontslag moet per brief of e-mail ter kennis worden gebracht aan de

Raad van Bestuur.

Wordt geacht ontslagnemend te zijn, een lid dat twee opeenvolgende algemene vergaderingen niet heeft

bijgewoond zonder verontschuldiging.

De uitsluiting van een lid kan slechts door de Algemene Vergadering en met meerderheid van twee derden van

de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen worden uitgesproken.

Wanneer de kinderen de school verlaten, eindigt automatisch het lidmaatschap van de ouders. Wanneer de

personeelsleden uit dienst gaan, vervalt het lidmaatschap automatisch.

Artikel 9 - register van leden

Op de zetel van de vereniging wordt door de Raad van Bestuur een register van de leden bijgehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de leden. Alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden wordt door toedoen van de Raad van Bestuur in dat register ingeschreven binnen acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld.

Titel III. Raad van Bestuur

Artikel 10 - samenstelling Raad van Bestuur

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste 10 personen benoemd door de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid voor een periode van 3 jaar. Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal leden.

Het totaal aantal stemgerechtigde leden van de Raad van Bestuur wordt paritair vastgelegd. De pariteit geldt tussen ouders en in dienst zijnde personeelsleden van De Kleine Wereld. Ieder lid van de Raad van Bestuur heeft 1 stem.

Het is niet toegestaan dat 2 partners stemgerechtigd zijn binnen de raad van bestuur.

Artikel 11 - einde mandaat

De benoeming is op ieder moment herroepbaar door de Algemene Vergadering. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. De voorzitter kan zelf ontslag nemen door de Raad van Bestuur schriftelijk in kennis te stellen. Een bestuurder is gehouden na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Een bestuurder kan worden uitgesloten door stemming met 3/4 meerderheid op de RvB. Op de volgende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Algemene vergadering moet dit bevestigd worden, met een gewone meerderheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12 - bijeenroeping - beraadslaging

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter of twee bestuurders roepen de Raad van Bestuur bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor. Ingeval hij/zij belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter. De Raad van Bestuur vergadert slechts geldig indien de meerderheid van de

bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe Raad van Bestuur worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen ongeacht het aanwezigheidsquorum. De Raad van Bestuur vormt een college. De beslissingen worden genomen bij

gewone meerderheid van stemmen.

Een bestuurder kan zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Geen enkele afgevaardigde mag evenwel meer dan één bestuurder vertegenwoordigen. Een bestuurder die zich laat vertegenwoordigen, wordt als afwezig genoteerd, maar laat zijn stem meetellen.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris of twee bestuurders en samengevoegd in een daartoe bestemd register dat ter inzage zal zijn voor de leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig artikel 9 van het KB van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten. Voor derden geldt dit inzagerecht niet.

De uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door 2 bestuurders.

Artikel 13  bevoegdheid

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens art. 4 VZW-wet de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurders in het gedrang.

Artikel 14 - dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vereniging, alsook de vertegenwoordiging van de vereniging wat dat bestuur betreft, kan door de Raad van Bestuur worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder of lid. De coördinator maakt minimaal deel uit van het dagelijks bestuur.

Indien meerdere personen benoemd worden, zullen deze personen elk afzonderlijk kunnen handelen en dit zowel wat het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur betreft.

De Raad van Bestuur kan deze delegatie van het dagelijks bestuur op ieder moment herroepen. De personen belast met het dagelijks bestuur kunnen ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur.

Het dagelijks bestuur verzorgt de lopende zaken en dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoersinstanties, post, bank, en dergelijke meer. Hij is tevens bevoegd om de beslissingen van de Raad van Bestuur uit te voeren.

Artikel 15 - vertegenwoordiging

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toebedeeld aan bijzondere volmachtdragers en de vertegenwoordigingsbevoegdheid voor wat het dagelijks bestuur betreft, wordt de vereniging in alle handelingen in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de raad van bestuur als college, of door de voorzitter alleen optredend of door 2 bestuurders gezamenlijk optredend.

Handelingen die een waarde van euros500,00- overstijgen worden door minimaal twee bestuurders getekend, waaronder de penningmeester. We behouden hierbij de pariteit: dus minimaal één ouder bestuurder en minimaal één teamlid bestuurder. Zo n uitgaven kunnen enkel binnen een concreet mandaat van de RvB.

Artikel 16 - bekendmakingsvereisten

De akten van benoeming van de leden van de Raad van Bestuur, van de personen belast met het dagelijks bestuur en van de personen gemachtigd om de VZW te vertegenwoordigen en hun ambtsbeëindiging worden openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel en door publicatie van een uittreksel daarvan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de

personen die de VZW vertegenwoordigen, de VZW ieder afzonderlijk, gezamelijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Titel IV. De Algemene Vergadering

Artikel 17 - samenstelling - vertegenwoordiging

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle leden en wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad

van Bestuur, of door de ondervoorzitter in afwezigheid van de voorzitter. Een lid kan zich door een ander lid op

de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 18 - stemrecht

Op de Algemene Vergadering heeft ieder lid een gelijk stemrecht en worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden geteld als een neutrale stem.

In de gevallen waarin de wet of de statuten een bijzondere stemmenmeerderheid voorzien, gelden de onthoudingen en ongeldige stemmen als een neutrale stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 19  bevoegdheid

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

statutenwijziging

benoeming en afzetting van bestuurders

benoeming en afzetting van commissarissen

kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

goedkeuring van de begroting en van de rekening

ontbinding van de vereniging

uitsluiting van een lid

omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

toetreding externe personen

alle gevallen waarin de statuten het vereisen

Alle andere bevoegdheden worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

Artikel 20 - bijeenroeping

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet minstens één maal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar, voor het einde van de maand december.

De Raad van Bestuur is bovendien verplicht, wanneer één vijfde van de leden

daarom verzoekt, een buitengewone Algemene Vergadering bijeen te roepen.

De oproepingen tot de Algemene Vergadering moeten, om geldig te zijn, worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Alle leden moeten worden opgeroepen per gewone of per aangetekende brief, per e-mail, ten minste 8 dagen voor de vergadering.

De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. Elk voorstel, ondertekend door ten minste een twintigste van de leden wordt op de agenda gebracht. Over onderwerpen, die niet op de agenda voorkomen, kan niet geldig worden gestemd.

Artikel 21 - meerderheden

Met uitzondering van de door de wet en door de statuten voorziene gevallen,

worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden geteld als een neutrale stem. In de gevallen waarin de wet of de statuten een bijzondere stemmenmeerderheid voorzien, gelden de onthoudingen en ongeldige stemmen als een neutrale stem.

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging op de oproeping is vermeld en indien twee derden van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die een geldig besluit kan nemen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Over de ontbinding van de vereniging kan de Algemene Vergadering zich alleen uitspreken onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging. Een meerderheid van twee derden der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid.

Artikel 22 - notulen

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris,

en opgenomen in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en

door de secretaris of door 2 bestuurders. Leden hebben het recht om inzage of afschrift van de notulen te

vragen.

Titel V. Begroting en rekeningen

Artikel 23 - boekjaar

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 september tot 31 augustus. Het eerste boekjaar loopt van 28 april

2014 tot en met 31 augustus 2015.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 VZW-wet en de daarop toepasselijke

uitvoeringsbesluiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden ter griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het bepaalde in art. 26novies VZW-wet.

Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in art. 17§ 6 VZW-wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten.

De raad van bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse gewone Algemene Vergadering.

Titel VI. Ontbinding en vereffening

Artikel 24 - vrijwillige ontbinding

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering of bij gebrek daaraan de Rechtbank, één

vereffenaar. Zij bepaalt tevens zijn bevoegdheden en de vereffeningsvoorwaarden.

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden overgedragen aan een vereniging

die een gelijkaardig doel nastreeft.

Artikel 25 - wetgeving

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk bepaald is, blijft de Belgisch Wet op de VZW s van toepassing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Titel VII. Bezoldiging

Artikel 26  bezoldiging

Noch een lid van de Algemene Vergadering noch een lid van de Raad van Bestuur kan aanspraak maken op

een bezoldiging voor zijn/haar diensten binnen de VZW

Wijzigingen inzake raad van bestuur :

Bij beslissing van 03/04/2015 worden de volgende personen tot bestuurder benoemd :

SPITS Hedwig, Domien Veysstraat 53, 8570 Anzegem, geboren op 03/03/1967, te Heist-op-den-Berg

POOLS Krista, Statiestraat 22, 9870 Zulte, geboren op 16/08/1971, te Hasselt

De raad van bestuur is bijgevolg als volgt samengesteld :

Martens Trui, Dorpsstraat 40A, 9870 Machelen, geboren op 18/10/1992, te Waregem

Dhondt Davy, Jan Borluutstraat 18, 8790 Waregem, geboren op 14/09/1984, te Waregem

Schelpe An, Moerbeekstraat 23, 9870 Zulte, geboren op 07/04/1973, te Roeselare

Speecke Ellen, Zeswegenstraat 16, 8790 Waregem, geboren op 04/03/1980, te Poperinge

Verbeke Cindy, Franklin Rooseveltlaan 24, 8790 Waregem, geboren op 01/01/1974, te Zwevegem

Braekevelt Ellen, Bruggestraat 79, 8700 Tielt, geboren op 28/08/1981, te Tielt

Hauttekeete Jonas, Brouwershoek 3, 9870 Olsene, geboren op 27/05/1993, te Gent

De Meyer Caroline, Machelenstraat 2 bus C000, 9870 Olsene, geboren op 25/03/1969, te Gent

Desmet Mien, Boswegel 9, 9870 Olsene, geboren op 20/11/1979, te Waregem

Pools Kris, Statiestraat 22, 9870 Zulte, geboren op 16/08/1971, te Hasselt

Spits Hedwig, Domien Veysstraat 53, 8570 Vichte, geboren op 03/03/1967, te Heist-op-den-Berg

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens art. 4 VZW-wet de algemene vergadering exclusief bevoegd is.

Bevoegdheden van de raad van bestuur :

De raad van bestuur oefent haar bevoegdheden uit als een college.

Te Waregem, op 3 april 2015

Martens Trui Voorzitter

Neergelegd door Malisse Thijs, Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Coordonnées
DE KLEINE WERELD VZW

Adresse
NOKERSEWEG 105 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande