DE KLOKKE - MOORSELE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KLOKKE - MOORSELE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.083.013

Publication

13/03/2012
ÿþmod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





~~GED

IMBEFRISLE



f

2a" 02. 2012

immirr.f~~i~~Fr~:et~t 1

_._. ;~a~i1 ilkït

III~1205~w~hmu5625~~m~!w

*

be a Ba Sté

et

Bijlagen bij het Belgisc

Ondernemingsnr : 81(14. 083,0A 3

Benaming (voluit): DE KLOKKE - MOORSELE

(verkort) :

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : IEPERSTRAAT 3

8560 WEVELGEM-MOORSELE

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor SABINE DESTROOPER, geassocieerd notaris te Ledegem op DERTIEN FEBRUARI TWEEDUIZEND EN TWAALF, geregistreerd "1S'e kantoor der Registratie te Kortrijk Geregistreerd op 15 feb. 2012 acht bladen geen renvooien Boek 956 Blad 50 Vak 03 Ontvangen: Vijfentwintig euro (25¬ ) de e.a. inspecteur (getekend:) L. Vanheuverzwijn", dat tussen:

1, De Heer VUYLSTEKE Ivan Arthur Marie, wonende te Wevelgem (Moorsele), Warandestraat

99;

2. De Heer MAES Leo Jozef, wonende te Wevelgem (Moorsele), Zuidhoekstraat 32;

3, De Heer SPILLEBEEN Luc Francis, wonende te Wevelgem (Moorsele), leperstraat 169;

4, De Heer VANDERHAEGHE Luc Marc, wonende te Wevelgem (Moorsele), Dadizelestraat 60;

'i 5, Mevrouw PYPE Erna Laura Alma, wonende te Wevelgem-Moorsele, Salinusstraat 30,

een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

ARTIKEL t Naam: "DE KLOKKE - MOORSELE".

ARTIKEL 2. Duur: De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf 13.02.2012.

ARTIKEL 3. Zetel: 8560 Wevelgem-Moorsele, leperstraat 3.

ARTIKEL 4. Doel:

- Het uitbaten, huren en verhuren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van ' restaurants, tearooms, verbruiksalons, bistro's, tavernes, cafés en snackbars in de ruimste zin van het woord;

- Het serveren van alle mogelijke dranken en het aanbieden van alle mogelijke bijhorende diensten;

- Het bereiden en verkopen van bereide schotels, het verkopen van voorverpakte voedingswaren en het verlenen van diensten inzake catering;

- De aan- en verkoop van alle voedingswaren, dranken en andere nevenproducten.

Te dien einde mag de vennootschap, rechtstreeks of onrechtstreeks, alle handelszaken of industriële ' of commerciële inrichtingen stichten, verwerven, verkopen, huren of verhuren, beheren, of laten beheren; alle onroerende goederen verwerven, verkopen, huren en verhuren, bouwen of verbouwen; alle merken, modellen, werkprocedés, brevetten en vergunningen afstaan, verhandelen, verhuren, verwerven en uitbaten, aile vergunningen en ondervergunningen afstaan, en in het algemeen alle, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met wat voorafgaat of van die aard zijn om de ontplooiing en de uitbreiding van de maatschappelijke bedrijvigheid te bevorderen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland optreden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, hetzij alleen, hetzij in deelneming, vereniging of vennootschap met andere vennootschappen of personen, en onder welke vorm cok, rechtstreeks of onrechtstreeks, de ' verrichtingen stellen die overeenkomen met haar maatschappelijk doet.

ARTIKEL 5. Het vaste gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zevenhonderd vijftig euro ,iet wordt vertegenwoordigd door vijfenzeventig (75) aandelen die elk één/vijfenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam hoedanigheid van de instrumenterende notans hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv:oordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen tr'rj-1retBelgisch Staatsblad =1310372012 Aimëxëeilü`1Glbnitënr bélgë

Voorbehouden

ean het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Dit kapitaal is gevormd door inbrengen in geld waartoe de comparanten zich onvoorwaardelijk verbonden hebben op de wijze in de statuten bepaald:

- de heer Ivan Vuylsteke voor zestien aandelen door inbreng van vier duizend euro;

de heer Leo Maes voor zestien aandelen door inbreng van vier duizend euro;

de heer Luc Spillebeen voor elf aandelen door inbreng van twee duizend zevenhonderd

vijftig euro;

- de heer Luc Vanderhaeghe voor zestien aandelen door inbreng van vier duizend euro;

- mevrouw Erna Pype voor zestien aandelen door inbreng van vier duizend euro.

Totaal: achttien duizend zevenhonderd vijftig euro hetzij vijfenzeventig aandelen, gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE94 7380 3412 3814 bij de KBC Bank geopend ten name van de vennootschap in oprichting.

De leden hebben hun aansprakelijkheid beperkt hebben tot het bedrag van hun inbreng.

Boven dit vaste gedeelte Is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging als gevolg van intreding van nieuwe vennoten, van het nemen van nieuwe aandelen door personen die reeds vennoot waren of van uittreding of uitsluiting en overlijden van vennoten, een en ander binnen de door deze statuten toegestane mogelijkheden. Een vennoot mag slechts nieuwe aandelen nemen, mits toestemming van de raad van bestuur.

Bij iedere verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal moeten alle vennoten, die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. Inzonderheid moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, tenzij de buitengewone algemene vergadering volgens de vereisten voor statutenwijziging in het belang van de vennootschap dit voorkeurrecht beperkt of opheft.

Buiten de aandelen die aan zulke inbreng beantwoorden mag geen enkele andere soort effecten worden uitgegeven, onder welke benaming ook. De vennootschap mag ook geen eigen aandelen nemen.

i De raad van bestuur kan wel obligaties uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke : zekerheden, en waarvan hij de bijzonderheden bepaalt.

ARTIKEL 7. Vennoten - Aandeelbewijs

De vennoten zijn de oprichters aangewezen in de oprichtingsakte alsmede al degenen die later toetreden en daartoe een of meer aandelen nemen. Er mceten er tenminste drie zijn.

ARTIKEL 8. Aansprakelijkheid van de vennoten

De vennoten zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en niet gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap boven het bedrag dat op hun aandelen dient te worden gestort. Zij zijn slechts beperkt aansprakelijk.

De uitgetreden of uitgesloten vennoot blijft gedurende vijf jaar te rekenen van zijn uittreding of zijn uitsluiting, binnen de grenzen van zijn verplichtingen als vennoot, persoonlijk instaan voor alle verbintenissen door de vennootschap aangegaan voor het einde van het jaar waarin zijn uittreding of uitsluiting zich heeft voorgedaan.

ARTIKEL 9. Concurrentieverbod

Door zijn toetreding tot de vennootschap verbindt de vennoot zich jegens de vennootschap tijdens zijn lidmaatschap, en, na het eind daarvan gedurende een periode van vijf jaar zich te zullen onthouden van enige werkzaamheid die aan de vennootschap cliëntele zou kunnen onttrekken, en dit binnen een straal van vijfentwintig kilometer rond de zetel.

ARTIKEL 10. Toetreding van nieuwe vennoten

a) Om als vennoot in te treden in de vennootschap moet ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon door de algemene vergadering als dusdanig worden aanvaard en dit op voorstel van de raad van bestuur;

b} Net lidmaatschap wordt verkregen door het nemen van minimum één aandeel. Eén lid kan maximaal voor tweeëndertig procent (32%) van het vast kapitaal onderschrijven.

De aandelen worden ingeschreven in het aandelenregister, voorzien van een volgnummer. Een certificaat wordt uitgereikt. De toetreding als vennoot na de oprichting blijkt, bij uitsluiting van enig ander bewijs, uit het plaatsen van de handtekening voorafgegaan door de dagtekening tegenover de ! naam, in het aandelenregister.

De aanvaarding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval met de huishoudelijke reglementen.

ARTIKEL 11. Uittreding van vennoten

a) De vennoten kunnen slechts uittreden indien het netto-aotief niet daalt beneden het vast gedeelte van het kapitaal en er tenminste drie vennoten overblijven. De vennoten kunnen slechts ' uittreden op voorwaarde dat een ander vennoot of een nieuwe vennoot met toestemming van de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur, voor tenminste hetzelfde aantal aandelen inschrijft als de uittredende vennoot. De vennoten kunnen ook slechts voor een gedeelte hun aandelen terugnemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

áan het

Belgisch

Staatsblad

b) De uittreding geschiedt door schriftelijke kennisgeving bij aangetekende brui aan de vennootschap, gedaan in de eerste zes maanden van het boekjaar. Een verklaring van uittreding gedaan na het verstrijken van die termijn heeft eerst gevolg in het daaropvolgende boekjaar. De uittreding blijkt uit de vermelding daarvan op het certificaat van de vennoot en in het aandelenregister, naast zijn naam. Die vermeldingen worden gedagtekend en ondertekend door de vennoot en door degene die als directeur optreedt en voor de vennootschap tekent.

c) De vennoot die op rechtmatige wijze uittreedt, heeft recht op een scheidingsaandeel, zoals

verder bepaald.

ARTIKEL 12. Uitsluiting van vennoten

a) Een vennoot kan slechts uitgesloten worden op voorwaarde dat het vast gedeelte van het kapitaal gehandhaafd wordt en er tenminste drie vennoten overblijven.

b) Een vennoot kan uitgesloten worden wegens tekortkoming aan de verplichtingen die uit de statuten voortvloeien of indien hij andere daden verricht die met de belangen van de vennootschap strijdig zijn, De algemene vergadering beslist over de uitsluiting bij gewone meerderheid nadat de vennoten wier uitsluiting voorgesteld is verzocht werden hun opmerkingen schriftelijk te kennen te geven. De vennoot die bij een met redenen omkleed besluit is uitgesloten, heeft geen recht op enig scheidingsaandeel, tenzij de vergadering anders besluit, In dat geval heeft hij slechts recht op de terugbetaling van zijn inbreng en op zijn deel in de winst van het lopende boekjaar.

c) De uitsluiting moet in ieder geval blijken uit een proces-verbaal door het bestuursorgaan opgemaakt en ondertekend. Dit proces-verbaal vermeldt de gegevens waaruit volgt dat de uitsluiting is uitgesproken overeenkomstig de statuten. Het wordt ingeschreven in het aandelenregister en binnen twee dagen wordt een eensluidend afschrift ervan toegezonden aan de uitgesloten vennoot. ARTIKEL 13. Overdracht van aandelen

De aandelen kunnen aan vennoten of derden overgedragen worden indien zij volstort zijn, en indien zij voldoen aan de voorwaarden voor de intreding van nieuwe vennoten.

De overdracht geldt slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

ARTIKEL 14. Overlijden van een vennoot

a) In geval van overlijden van een vennoot wordt de vennootschap niet ontbonden. De erfgenamen kunnen de vereffening niet vorderen maar hebben recht op de waarde van het scheidingsaandeel van hun rechtsvoorganger in de vennootschap, zoals die zal blijken uit de balans van het boekjaar waarin deze overleden is. De uitbetaling hiervan dient te geschieden uiterlijk binnen de twee jaar na overlijden, met een interestvergoeding aan de wettelijke rentevoet.

Na uitbetaling van de waarde van het scheidingsaandeel kan de erfgenaam, reeds vennoot of niet, de aandelen van de overleden vennoot verwerven aan de voorwaarden voor de intreding van nieuwe vennoten.

b) De overgang geldt slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

ARTIKEL 15. Scheidingsaandeel

Wanneer volgens de wet of deze statuten een uittredende vennoot, dan wel de erfgenamen of schuldeisers van een vennoot recht hebben op de waarde van zijn gerechtigheid in de vennootschap ' (scheidingsaandeel), dan wordt deze schuldvordering berekend op basis van de jaarrekening van het boekjaar waarin de vennoot is uitgetreden of overleden is, dan wel zijn faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamheid uitgesproken of vastgesteld is.

Geen uitkering van een scheidingsaandeel kan gedaan worden indien als gevolg daarvan het netto-actief van de vennootschap zou dalen beneden het bedrag van het vast gedeelte van het kapitaal vermeerderd met de wettelijke en onbeschikbare reserves. Het scheidingsaandeel is opeisbaar na verloop van zes maanden te rekenen van de goedkeuring van de jaarrekening. De algemene vergadering kan het bestuur toestaan deze betaling eerder te doen.

ARTIKEL 16. Benoeming - Ontslag

a) De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie leden. Zij worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen voor een periode van zes jaar, doch zijn opnieuw herkiesbaar. De mandaten worden hernieuwd bij beurtwisseling om de twee jaar.

b) ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Voor het verstrijken van hun ambtsduur kunnen bestuurders alleen ontslagen worden door de algemene vergadering om wettige redenen. Zij zijn van rechtswege ontslagnemend wanneer zij niet langer voldoen aan de vereisten gesteld voor het lidmaatschap in de vennootschap.

c) Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de rrrerumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten a-r.neien van derden te vertegenvroordlgen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Yb,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe bestuurder. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

d) Binnen acht dagen na hun benoeming of ambtsbeëindiging moeten de bestuurders een door hen ondertekend uittreksel neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel, In dit uittreksel moet in ieder geval vermeld worden of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden,

e) Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL 19. Bevoegdheden

a) De raad van bestuur is bevoegd tot alle handelingen van beheer en beschikking te besluiten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen,

b) raad van bestuur kan een directeur benoemen die geen lid hoeft te zijn van de

vennootschap.

De directeur is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap onder het toezicht en volgens

de richtlijnen van de raad van bestuur aan dewelke verantwoording verschuldigd is.

ARTIKEL 20. Omvang van de externe vertegenwoordigingsmacht

a) de raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

b) Aan een directeur kan de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat het dagelijks bestuur betreft opgedragen worden.

ARTIKEL 21. Verantwoordelijkheid van de bestuurders en directeur

De bestuurders en de directeur zijn volgens de regels omtrent lastgeving zonder hoofdelijkheid jegens de vennootschap verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak, en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben.

ARTIKEL 22. Bijzondere volmachten

Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 23. Controle door vennoten

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de wettelijke drempel bedragen niet overschrijdt, is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De algemene vergadering kan evenwel die onderzoeks-en controlebevoegdheden overdragen aan één of meer controlerende vennoten die zij benoemt voor een door haar te bepalen duur en die zij ten allen tijde kan ontslaan. De controlerende vennoten oefenen hun functie kosteloos uit,

ARTIKEL 24. - Jaarvergadering : ieder jaar de derde donderdag van de maand mei om achttien uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping. ARTIKEL 26.

a) Om tot de vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten of hun gevolmachtigde kennis geven van hun voornemen deel te nemen aan de vergadering bij gewone brief te richten aan de vennootschap.

b) Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming zijn niet geoorloofd.

ARTIKEL 29. Stemrecht

Alle vennoten zijn stemgerechtigd in de algemene vergadering; zij hebben ieder een stem per volgestort aandeel.

Bíjlágën bïj hëtBélgischSfáàtsbrâd - i3703126i2 - Annexes du W%niteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd dc rechtspersoon ten aanaien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening

Bijlagen bij hét Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ARTIKÈL 32, Boekjaar Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en

eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL 33. Wettelijke reserve - Winstuitkering - Omzetdividend

a) Jaarlijks wordt van de nettowinst, dat is de te bestemmen winst van het boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies van de vorige boekjaren, een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk minimumkapitaal bereikt heeft.

b) Aan de vennoten kan vervolgens, op voorstel van de raad van bestuur, uit de netto winst van het boekjaar een rente op het gestorte bedrag van hun aandelen toegekend worden.

c) Jaarlijks wordt verder de winst onder de vennoten verdeeld of het verlies aan hen omgeslagen naar evenredigheid van hun inbreng, tenzij de algemene vergadering anders besluit, De winst kan evenzeer geheel of deels worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vast gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vast gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

d) Het bedrijfsoverschot, na aftrek van de bedrijfskosten, lasten, afschrijvingen, reserves en, in voorkomend geval de rente toegekend zoals hierboven vermeld, mag ook worden uitgekeerd onder de vorm van een restorno aan de vennoten naar verhouding van de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan. Deze verhouding wordt voor het opmaken van de jaarrekening vastgesteld door de raad van bestuur.

e) De betaling wordt gedaan op het tijdstip en op de wijze bepaald door de raad van bestuur

binnen een jaar na de algemene vergadering die tot uitkering heeft besloten.

ARTIKEL 36. Ontbinding

a) Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

b) Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, zowel ten aanzien van de vennoten als van derden.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek ven Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

c) De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt, naar gelang van het geval, volgens het Wetboek van Vennootschappen.

d) Elk jaar maken de vereffenaars een inventaris op alsmede de jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding.

e) De vereffenaars dragen zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Zij verdelen onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

f) Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden der vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor. De afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt volgens het Wetboek ven Vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt de verdeling door de bevoegde rechtbank van koophandel goedgekeurd.

Tijdelijke bepalingen - Benoemingen

1. Eerste boekjaar: vanaf neerlegging tot 31 december 2012. Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

2. Eerste jaarvergadering: de derde donderdag van de maand mei 2013.

3. Benoemingen van bestuurders

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de comparanten mij, notaris, verzocht te akteren dat benoemd worden tot bestuurders: de heer Leo Maes, de heer Luc Vanderhaeghe en mevrouw Erna Pype, allen voornoemd.

De aldus benoemde bestuurders verklaren het toegekende mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

Voorbehouden en het Belgisch 5taateblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en hsndlekeni¬ 7g

mod 11.1

Vervolgens komen de heer Leon Maes, de heer Luc Vanderhaeghe en mevrouw Erna Pype samen en benoemen tot voorzitter de heer Leo Maes, voornoemd.

4. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren, vanaf zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOOR UITTREKSEL,

Sabine Destrooper, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk: afschrift van de akte oprichting van 13 februari 2012.

"

Voorbehouden gen het Belgisch Staaksb[ad

a

Bijlagen bij liée Bélgisel Stáatsbl d = t 371i3C26i2 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso haam en handtekening

09/06/2015
ÿþMd1 Woed 11.1

^.11-L:, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MUMIfflailealr

2 7. fh. 2015

RECHTBANK KOOPWANDEL

 K" :1'f~i~iK

~. _

ni n







Ondememingsnr : 0844.083.013

Benaming

(voluit) : DE KLOKKE - MOORSELE

(verkort)

Rechtsvorm : COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : IEPERSTRAAT 3, 8560 WEVELGEM-MOORSELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 16 mei 2013

De heer Leon Maes wordt herbenoemd voor een periode van 6 jaar. Zijn mandaat eindigt na de algemene vergadering van 2019. Mevrouw Erne Pype vervolledigt het bestuur tot de algemene vergadering van 2015 en de heer Luc Vanderhaeghe tot de algemene vergadering van 2017,

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 21 mei 2015

De algemene vergadering stelt het ontslag vast van mevrouw Erna PYPE vanaf heden en verleent haar;

kwijting voor het door haar ultgeoefende mandaat.

De algemene vergadering benoemt tot bestuurder voor een periode van zes jaar, met ingang van heden,

mevrouw Cecile SPILLEBEEN.

Mevrouw Cecile SPILLEBEEN aanvaardt het toegekende mandaat.

Maes Leo,

bestuurder - Voorzitter van de Raad van Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 20.08.2015 15445-0500-011
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.05.2016, NGL 26.08.2016 16500-0012-011

Coordonnées
DE KLOKKE - MOORSELE

Adresse
IEPERSTRAAT 3 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande