DE KUSTSTAPPERS

Association sans but lucratif


Dénomination : DE KUSTSTAPPERS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 562.948.705

Publication

03/10/2014
ÿþ lU,OD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

*19180~16R

Ondernemingsnr : i J 7 las

Benaming

(voluit) : De Kuststappers

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk Zetel : Hoogwegel 50 te 8460 Oudenburg Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekenden

1.BRASSEUR Marc, wonende te 8460 Oudenburg, Hoogwegel 50.

2.BAECKELANDT Linda, wonende te 8460 Oudenburg, Hoogwegel 50.

3.HUYGHEBAERT Martine, wonende te 8460 Oudenburg, Marktstraat 33,

Hebben besloten een vereniging zonder winstoogmerk op te richten onder hen en al de personen die er later deel van zullen uitmaken, met hiemavolgende statuten

TITEL I : Naam, Zetel, Doel, Duur

Artikel 1

De vereniging wordt opgericht onder de benaming ; De Kuststappers

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te 8460 Oudenburg, Hoogwegel 50. De zetel kan verplaatst worden, bij beslissing van de Raad van Bestuur en dit met gewone meerderheid. De verplaatsing van de maatschappelijke zetel dient binnen de maand te worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen.

Artikel 3

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4

De vereniging heeft tot doel de steun en de redding van honden en de organisatie van diverse activiteiten in het teken van honden. Hiertoe kan de vereniging alle activiteiten organiseren die in directe of indirecte relatie staan tot het doel. Zij mag eveneens aile activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze andere daden stellen, enkel voor zover de baten hiervan besteed worden aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

De vereniging is bevoegd alle roerende en onroerende goederen, die zij voor de verwezenlijking van haar doel nodig heeft, in eigendomsrechten of andere zakelijke rechten te verwerven,

TITEL ll : Leden

Artikel 5

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Het aantal der leden is onbeperkt, doch moet minimum drie bedragen.

Artikel 6

Wie lid wenst te worden van de vereniging richt een verzoek tot de leden van de raad van bestuur. Dit mondeling of schriftelijk.

Het lidmaatschap van de leden neemt aanvang na betaling van de lidmaatschapsbijdrage. De lidmaatschapsbijdrage kan maximaal 250,00 ¬ bedragen.

Artikel 7

De leden kunnen uit de vereniging treden door hun ontslag schriftelijk bekend te maken aan de raad van bestuur van de vereniging.

Een lid dat zijn bijdrage niet betaald binnen de zestig dagen na de uitnodiging wordt geacht ontslag te hebben genomen uit de vereniging.

Een lid kan worden uitgesloten bij beslissing van de algemene vergadering bij een 213 meerderheid van de aanwezige stemmen.

TITEL III ï Raad van Bestuur

Artikel 8

De vereniging wordt bestuurd door de raad van bestuur.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering en dit voor onbepaalde duur.

De benoemingen/ontslagen van bestuurders dienen binnen de dertig dagen te worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

In geval van openvallen van een mandaat van bestuurder is de raad van bestuur gemachtigd een nieuwe bestuurder aan te stellen en dit tot aan de eerstvolgende algemene vergadering.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, eventueel één of twee ondervoorzitters en een secretaris, Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter worden zijn functies waargenomen door de oudste der bestuurders.

De raad van bestuur is gemachtigd tot alle bevoegdheden, behoudens diegene door de wet voorbehouden aan de algemene vergadering. De bevoegdheden gelden voor elke bestuurder afzonderlijk.

De raad van bestuur staat in voor het dagelijkse bestuur van de vereniging. Zij kan aldus alle handelingen stellen voor de uitoefening van het dagelijkse bestuur. Dit geldt voor elke bestuurder afzonderlijk. Voor het aankopen en verkopen van roerende goederen alsook het sluiten contracten van enigerlei aard, zijn steeds de handtekening van twee bestuurders noodzakelijk.

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van een bestuurder afzonderlijk, doch minstens éénmaal per kalenderjaar, en dit per gewone brief of e-mail, vergezeld van de dagorde van de raad van bestuur.

De raad van bestuur dient steeds te beslissen bij gewone meerderheid, ln geval van ex aequo is de stem van de voorzitter beslissend.

De beslissingen van de raad van bestuur worden opgenomen in notulen, ondertekend door de voorzitter en de secretaris, en bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Deze notulen zijn ter inzage van elke belanghebbende.

TITEL 1V : Algemene Vergadering

Artikel 9

De algemene vergadering vergadert minstens één maal per kalenderjaar binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar op bijeenroeping door de raad van bestuur.

Mao 2.2

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering vergadert eveneens wanneer één vijfde van de leden de raad van bestuur hierom verzoeken.

De leden worden per gewone brief opgeroepen voor deelname aan de algemene vergadering van de vereniging en dit minstens 15 dagen voor aanvang van de vergadering, met vermelding van dag, uur en plaats van de vergadering. Bij deze oproepingsbrief wordt de dagorde van de vergadering gevoegd.

Elk lid heeft één stem.

De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in notulen en bewaard op de zetel van de vereniging. Deze notulen worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de vereniging. Deze notulen zijn ter inzage voor elke belanghebbende.

TITEL V : Begroting, Rekeningen

Artikel 10

Het boekjaar van de vereniging begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Artikel 11

De vereniging voert een vereenvoudigde boekhouding die betrekking heeft op de mutaties in contant geld en/of op de rekeningen.

Jaarlijks wordt er per 31 december van het kalenderjaar een afsluiting opgesteld, dewelke binnen de zes maanden ter goedkeuring wordt voorgelegd aan de algemene vergadering,

Jaarlijks wordt door de raad van bestuur een begroting opgesteld per 31 december van het kalenderjaar voor het komende boekjaar. Deze begroting wordt, eveneens binnen de zes maanden ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering.

TITEL VI : Ontbinding, Vereffening

Artikel 12

In geval van ontbinding van de vereniging wordt het vermogen van de vereniging aangewend voor een belangenloos doel, aan te duiden door de algemene vergadering.

In geval van vrijwillige ontbinding worden één of meerdere vereffenaars aangesteld met als taak het passief aan te zuiveren en vervolgens het resterend actief te besteden aan voornoemd belangenloos doel,

TITEL Vil : Overgangsbepalingen

Artikel 13

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31/12/2015.

Volgende stichters worden aangesteld als bestuurder van de vereniging en dit voor onbepaalde duur,

OBRASSEUR Marc, Voorzitter

Q'BAECKELANDT Linda, Secretaris

Q'HUYGHEBAERT Martine, Penningmeester

Waarvan akte, in vijfvoud opgesteld te Oudenburg op 30 juli 2014

BRASSEUR Marc BAECKELANDT Linda HUYGHEBAERT Martine

Alle stichters hebben hun handtekening geplaatst op aile exemplaren, waarvan één exemplaar voor neeriegging ter Griffie van de Rechtbank te Oostende, één exemplaar voor iedere stichter van de vereniging en één exemplaar dat bewaard wordt op de zetel van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

te

29/01/2015
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Hoogwegel 50, 8460 Oudenburg

Onderwerp akte : Benoeming/ontslag bestuurders

De algemene vergadering van de vereniging dd. 23/12/2014 heeft volgende beslissingen genomen:

- Benoeming van Mevr. Van Waes Hildegarde (N.N. 63.02.02-322-82), wonende in de St Stevenstraat 59 A. te 9060 Zeizate, tot bestuurder van de vereniging en dit met onmiddellijke ingang.

- Ontslag van Mevr. Huyghebaert Martine (N.N. 70.08.19-302-72), wonende in de Marktstraat 33 te; 8460 Oudenburg, ais bestuurder van de vereniging en dit met onmiddellijke ingang.

Brasseur Marc,

Bestuurder

MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopiè na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

19 JAN 2915

Gent Afdellnq O~ 'ostnn

II W

Ondernemingsnr : 0562.948.705 Benaming

(voluit); De Kuststappers

-De-zgrifflet'-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DE KUSTSTAPPERS

Adresse
HOOGWEGEL 50 8460 OUDENBURG

Code postal : 8460
Localité : OUDENBURG
Commune : OUDENBURG
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande