DE LILLE RITA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE LILLE RITA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.524.157

Publication

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.01.2014, GGK 16.09.2014, NGL 19.09.2014 14589-0176-016
28/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 30.09.2013, NGL 24.10.2013 13636-0147-016
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.01.2012, GGK 05.10.2012, NGL 26.10.2012 12618-0491-016
05/04/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV

2 8 -03-

BE

Ondememingsnr : 8 52--4----15 7

Benaming : DE LILLE RITA

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Graaf d'Ursellaan 53

8301 Knokke-Heist

Onderwerp akte :Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Eric Deroose, geassocieerd notaris te Knokke-Heist, op 01 maart 2011.

Vorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: De Lille Rita

Zetel van de vennootschap: Graaf d'Ursellaan 53 8301 Knokke-Heist

Duur : Onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Oprichters: Mevrouw De Lille Rita Madeleine Jeannine, geboren te Eeklo op tien februari negentienhonderd zevenenveertig, echtgescheiden, wonende te 8301 Knokke-Heist, Knokkestraat 66/51.

Maatschappelijk kapitaal: vijfenveertig duizend euro door middel van de inbreng van de handelszaak met de commerciële benaming 'Bics" door haar uitgebaat te Knokke-Heist, afdeling "Reist", Graaf d'Ursellaan 15, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0520.446.471 en bij de BTW onder het nummer BE520.446.471., verdeeld in tweehonderd vijfentwintig (225) gelijke aandelen klasse A zonder vermelding van nominale waarde en tweehonderd vijfentwintig (225) aandelen klasse B zonder vermelding van nominale waarde, volledig volgestort.

Als vergoeding voor de inbreng gedaan door Mevrouw De Lille Rita werd haar tweehonderd vijfentwintig (225) aandelen klasse A zonder vermelding van nominale waarde en tweehonderd vijfentwintig (225) aandelen klasse B zonder vermelding van nominale waarde toegekend.

Het verslag van de Heer Vincent Koopman, bedrijfsrevisor, wonende te 8300 Knokke-Heist, Pinksterbloemhof 35, besluit als volgt:

" 6 BESLUIT

" De inbreng in natura strekkende tot de oprichting van, en, de onderschrijving en de volstorting van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap"DE LILLE RITA", bestaat uit de volledige handelszaak met de commerciële benaming"Biss" op naam van de enig oprichtster en inbrengster mevrouw De Lille Rita, uitgebaat te Knokke-Heist, Graaf d 'Ursellaan 15. De inbreng is door de oprichtster gewaardeerd aan EUR 87.300,00 waarvan EUR45.000,00 zal worden aangewend lot volledige volstorting van het maatschappelijk kapitaal van EUR 45.000,00 met uitgifte van 450 aandelen zonder nominale waarde, met het saldo ingeschreven op de rekening courant ten gunste van mevrouw De Lille Rita, inbrengster. Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting zoals beschreven in dit verslag, zijn wij van mening dat: de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichtster van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; de beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

23 februari 2011 (getekend)Vincent Koopman Bedrijfsrevisor Pinksterbloemhof 35 8300 Knokke-Heist"

Boekjaar : Van één februari tot éénendertig januari van het volgend jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig januari tweeduizend twaalf (31/01/2012). Reserve, winstverdeling, ontbinding: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen maakt de nettowinst uit van de vennootschap. Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

Wat betreft het overblijvend saldo kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van stemmen, of het overgebracht zal worden op de rekening van het volgend jaar, ofwel, dat het zal gestort worden op een reservefonds dat zal dienen voor vernieuwing of grote herstellingen van het materieel, voor betaling van belastingen, voor compensatie van waardevermindering, voor de activabestanddelen, enzovoort. De overblijvende winst wordt aan de vennoten toebedeeld als

_diyidenden.in_verhouding .tot_het_ aantal_ aandel en_ dat ieder. _van_ hen _hezit.._ Geen .uitkering.jnag. geschieden .indien. op .dei

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

*uosiaas*

_GISCH STAATSBLAD RESTO IR

ONITEUR

DIRECTJ

BRU

2011 op:

NFFr~

GELEGD ter GRIFFIE der

T3ANK VAN KOOPHANDEL TE

GGE (Afdeling Brugge)

0 8 NAART 2011

Griiriffier,

Luik B - Vervolg

datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terug betaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in hun voordeel in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Alle niet opgevorderde dividenden verjaren ten voordele van de vennootschap vijf jaar na de bepaalde datum voor de uitbetaling ervan. Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst aangewend worden om het passief van de vennootschap en de vereffeningkosten te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

De eventuele verliezen zullen door de vennoten in dezelfde verhouding gedragen worden, zonder dat nochtans een vennoot verplicht moge worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Zaakvoerders: De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In alle akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk voorafgegaan worden door deze woorden: "Voor DE LILLE RITA, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de (een) zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten. Het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden de functie van een zaakvoerder ten einde loopt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand nà het beëindigen van de functie om in zijn vervanging te voorzien

Commissaris: geen

Doel: De vennootschap stelt zich in het bijzonder tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

- de uitbating van de groot- en kleinhandel in, de import en de export van, het beheer, de coordinatie en de organisatie van de handel in, de fabricatie van schoenen, lederwaren, textielwaren, life style producten, juwelen, brillen e.a. accessoires en aanverwante producten en diensten; het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, de makelaardij en de commissie van door andere ondernemingen gefabriceerde producten, toestellen en/of diensten, dewelke gerelateerd zijn aan voomoemde productengamma; Het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van dergelijke producten, toestellen en/of diensten;

- het verlenen van alle vormen van management en dienstverlening, bijstand en hulp aan derden, aan bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken, en dit op vlak van algemeen management, financieel management, technische leiding, productie en productieontwikkeling, aankoop, verkoop en trading, nationaal en internationaal, van materiële en immateriële goederen, marketing, logistiek, informatica, budgettering; het opstarten van nieuwe bedrijven; relaties met de overheid en beroepsfederaties; interim-management en change-management; het verlenen van adviezen en intellectuele zowel als administratieve hulp; het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hardware en software; het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten; het verlenen van alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training op het vlak van management, consulting en opleiding, coaching, bedrijfsorganisatie, algemeen beleid en financieel beheer; deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen voor eigen rekening; Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën- vennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Dit alles in zoverre de hiervoor gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan bijzondere wettelijke bepalingen of reglementeringen. Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, kan de vennootschap in onderaanneming laten uitvoeren door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Dit doel mag verwezenlijkt worden zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, bij middel van versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen of gelijk welke wijze.

De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staats bi ad

Luik B - Vervolg

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.ln het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, merende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met het doel van de vennootschap of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, bestaande of op te richten zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in. De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren, beperken en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Jaarvergadering: de derde donderdag van de maand juli om zeventien uur. De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde donderdag van juli om zeventien uur in tweeduizend twaalf.

Uitoefening stemrecht: Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

Niet-Statutaire zaakvoerders: a) Mevrouw De Lille Rita Madeleine Jeannine, wonende te 8301 Knokke-Heist, Knokkestraat 66/51, die haar mandaat aanvaardt. Haar ambt is bezoldigd. b) De Heer Devos Stephan Albert Piet, wonende te 8301 Knokke-Heist, Biezenmaat 19, die zijn mandaat aanvaardt. Zijn ambt is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. c) Mevrouw Devos Nathalie Albertine Maria, wonende te 8301 Knokke-Heist, Van Hoenackerpad 7, die haar mandaat aanvaardt. Haar ambt is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Tot vaste vertegenwoordiger wordt benoemd die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap: Mevrouw De Lille Rita, voornoemd, en dit ingeval de vennootschap benoemd zou worden tot zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap; - hetgeen Mevrouw De Lille Rita aanvaardt.

Overname verbintenissen: Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 01 januari 2011 door de comparante in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel:

Afgeleverd v66r de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 173/1 van het Wetboek op de Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Deroose, geassocieerd notaris.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de akte stichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I .l

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.01.2015, GGK 28.09.2015, NGL 07.10.2015 15640-0044-014

Coordonnées
DE LILLE RITA

Adresse
GRAAF D'URSELLAAN 53 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande