DE LINDE

Divers


Dénomination : DE LINDE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 553.976.106

Publication

24/06/2014
ÿþStaatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD. 2.2

Luik B - vervolg

wijze richten op het tussenkomen bij noodgevallen (bijvoorbeeld fysische of mentale handicaps, gezondheidsproblemen, onvrijwillige werkloosheid en behoeftigheid in het algemeen).

In het bijzonder kan de private stichting met het oog op de behartiging van de familiale belangen onder meer, dus louter exemplatief, de volgende activiteiten verrichten: (i) huishoudelijke hulp ter beschikking stellen in de meest ruime zin van het woord; (ii) en kinderoppas voor de nog niet schoolgaande kinderen of voor naschoolse opvang van andere kinderen ter beschikking stellen; (iii) de educatieve, professionele en intellectuele ontwikkeling van de jongeren van de familie stimuleren door, al dan niet in eigendom, de terbeschikkingstelling van bepaalde roerende goederen (wagen, meubels, computer, printer en dergelijke meer); betaling inschrijvingsgelden, boeken en ander studiemateriaal; (iv) de medische kosten en materiaal ter beschikking stellen ingeval van ziekte of ongeval; (v) voor de oudere of hulpbehoevende familieleden, een thuisverpleger, hulp in het huishouden, een gezelschapsdame enz. ter beschikking stellen, de aanpassing van de woning of het ter beschikking stellen van aangepast meubilair; (vi) verschaffen van goedkope lening of kapitaal voor het opstarten van een onderneming, deelname in een joint-venture etc.; (vii) behoeftige familieleden te goeder trouw voorzien in levensonderhoud indien zij zelf niet (meer) over voldoende middelen beschikken.

b) Daarnaast heeft de private stichting tot doel om via het verwerven en beheren van vermogen en fondsen, goede doelen te ondersteunen door het verschaffen van financiële middelen of materiële steun. De Belgische, niet-Belgische of internationale goede doelen die de private stichting belangeloos kan ondersteunen kunnen van zeer diverse aard zijn. Dit alles conform hiernavolgende paragraaf en ter discretionaire beoordeling van de raad van bestuur. De Belgische (en internationale) goede doelen die ondersteund worden door de private stichting dienen erkend te zijn om fiscale kwijtschriften uit te reiken voor giften in geld. Dit zijn zowel de instellingen die uitdrukkelijk opgenomen zijn in de wet, deze die erkend zijn door de Minister van Financiën of deze die erkend zijn bij koninklijk besluit. Voor de niet  Belgische (en internationale) goede doelen moet een gelijkaardige buitenlandse erkenning gelden.

Louter exemplatief kunnen de goede doelen die worden ondersteund zich situeren in de sfeer van de gehandicaptenzorg, ontwikkelingssamenwerking, de medische wetenschap (zoals de strijd tegen kanker, de strijd tegen Alzheimer, etc.), het wetenschappelijk onderzoek in het algemeen, de armoedebestrijding, het culturele, het sportieve, het onderwijs, etc. De goede doelen die worden bedoeld, kunnen zowel in België als in het buitenland gelegen zijn.

De private stichting behartigt haar beide belangeloze doelen volgens de discretionaire inzichten van de raad van bestuur maar steeds op de wijze en in de geest van de oprichter en haar man. Deze kan onder meer blijken uit de notulen van de beraadslagingen van de raad van bestuur waaraan de oprichter en haar man hebben deelgenomen. De private stichting bepaalt tevens op volledig discretionaire wijze welk deel van haar vermogen op welke wijze voor de behartiging van haar doel aangewend wordt. Dit houdt onder meer in dat zij kan afzien van de aanwending van het vermogen ten gunste van één of meer personen.

Iedere persoon die probeert het bestaan van de private stichting zelf, de beslissingen van de raad van bestuur, de statuten van de private stichting in zijn geheel of ten dele, de overdrachten aan de private stichting, de (eventuele) begunstiging van alle of bepaalde personen of instellingen wier belangen dienen te worden behartigd conform de doelen van de private stichting geheel of gedeeltelijk aan te vechten, kan door de raad van bestuur worden geacht niet meer te behoren tot de personen of instellingen, wier belangen conform het doel van de private stichting worden behartigd. Deze bepaling dient extensief te worden geïnterpreteerd en geldt voor alle beslissingen of verbintenissen van de private stichting, zowel in rechte als in feite en voor het geval de aanvechting direct of indirect gebeurt.

De private stichting dient haar vermogen op een normale wijze te beheren, zijnde zoals een goede huisvader die zijn privé vermogen beheert, waarbij de nodige aandacht moet worden besteed aan de instandhouding en valorisatie van het vermogen. Hierbij kan de private stichting onder meer volgende verrichtingen stellen: roerende en/of onroerende of andere verrichtingen of handelingen, zoals het sluiten van contracten, het rechtstreeks of onrechtstreeks (via oprichting van vennootschappen, etc.) verrichten van beleggingen, investeren in roerende goederen, inclusief doch niet uitsluitend effecten, kunstvoorwerpen enz., verhuren, aan- en verkopen en oprichten, bouwen, verbouwen, afbreken van onroerende goederen, het vestigen, aankopen of toestaan aan derden van zakelijke rechten op roerende of onroerende goederen en dit zowel in België als buiten België, kopen en/of verkopen van zakelijke rechten op roerende en/of onroerende goederen, met inbegrip van handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan zoals het aangaan van leningen en/of verstrekken van zekerheden, op zich nemen van kosten en lasten ter ontlasting van de in het doel vernoemde personen en/of instellingen, het uitvoeren van verbintenissen lastens deze personen en/of instellingen, samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, het aangaan van lijfrenteovereenkomsten met de in het eerste doel gedefinieerde personen, het overdragen van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD. 2.2

Luik B - vervolg

vermogen naar een ander Belgische of buitenlandse stichting of gelijkaardige rechtsfiguur met statuten die een gelijkaardige strekking hebben wat betreft de doelomschrijving en bevoegdheden van de raad van bestuur. Hierbij kan de private stichting ook mandaten (bezoldigd of niet) uitoefenen en rechtspersonen.

Tot het doel van de private stichting behoort niet een onderneming te exploiteren of zich bezig te houden met verrichtingen van winstgevende aard.

Zij kan voorts alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doelen. Zijn kan in het bijzonder haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doelen overeenstemt.

De private stichting mag geen stoffelijk voordeel verschaffen aan de stichter, de bestuurders, of enig ander persoon, behalve, in dit laatste geval, indien dit kadert in de verwezenlijking van de voornoemde belangeloze doelen.

Artikel 5: Vermogen

Het initiële vermogen van de private stichting is samengesteld uit vijftigduizend euro (EUR 50.000,00). Dit vermogen kan alleen aangewend worden ter realisatie van de private doelen van de private stichting en zal overeenkomstig de doelen van de private stichting van tijd tot tijd verder uitgebreid worden middels toekenningen om niet, renteloze leningen, rentedragende leningen en bankfinanciering. Tevens kan het vermogen worden uitgebreid middels legaten (bijzondere legaten, legaten ten algemene titel en algemene legaten).

TITEL III: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 6: Raad van bestuur

De raad van bestuur bestaat uit minimum drie personen.

De bestuurders worden benoemd en ontslagen door de oprichter. De benoeming geldt voor een onbepaalde duur.

Bestuurders kunnen, na het defungeren van de oprichter, zelf voorzien in hun vervanging op voorwaarde dat zulks gebeurt voor huidig instrumenterend notaris dan wel diens opvolger. Bij gebreke daaraan wordt de opvolgende bestuurder benoemd mits besluit van de raad van bestuur genomen overeenkomstig de statuten.

Bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze één vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het mandaat van bestuurder is in principe onbezoldigd. Werkelijk gemaakte kosten worden terugbetaald. Mits hiertoe over een intern reglement te beschikken, kan voorzien worden in een forfaitaire kostenvergoeding. Als uitzondering op de algemene regel dat het mandaat onbezoldigd is, kan het mandaat van een bestuurder bezoldigd zijn indien deze bestuurder een niet familiale professionele bestuurder is die optreedt als bestuurder in het kader van zijn beroepsuitoefening (als advocaat, boekhouder, revisor, notaris, enzovoort). De Raad van Bestuur beslist in voorkomend geval over de hoegrootheid van deze bezoldiging. Indien een bezoldiging wordt toegekend of indien werkelijk gemaakte kosten worden terugbetaald, is dit onder geen beding te beschouwen als een stoffelijk voordeel waaromtrent de toekenning is verboden ingevolge het doel van de private stichting. Het bestuurdersmandaat eindigt:

- Door vrijwillig aftreden;

- Door vrijwillig aftreden na aanduiding van een vervanger (aanduiding opvolger-bestuurder) dan wel de realisatie van een opschortende voorwaarde of termijn waardoor een bestuurder wordt opgevolgd; - Door ontslag, zelfs zonder enige opgaaf van reden dan wel motivatie, door de oprichter;

- Door het verstrijken van de termijn van het bestuursmandaat;

- Door overlijden;

- Door ontslag door de raad van bestuur wegens een zwaarwichtige reden die hiertoe dient te beslissen met unanimiteit (met uitzondering van de geviseerde bestuurder) in een voltallige vergadering; deze beëindigingsgrond geldt uitdrukkelijk niet voor de oprichter die tevens bestuurder is;

- Door besluit tot afzetting vanwege de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de private stichting haar zetel heeft, in de gevallen bij de wet bepaald;

- Door een (geestelijke) onbekwaamheid unaniem vastgesteld door twee gespecialiseerde geneesheren verbonden aan twee onderscheiden Belgische Universitaire Ziekenhuizen. Ingeval van een bestuurder die tevens oprichter is, dient naast deze beide geneesheren, zich ook de persoonlijke huisarts bij het unanieme oordeel aan te sluiten.

Indien ingevolge het einde van een bestuurmandaat het aantal bestuurders minder dan drie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD. 2.2

Luik B - vervolg

bedraagt, voorzien de overblijvende bestuurders in zijn vervanging in afwachting van de beslissing tot benoeming van een nieuwe bestuurder.

De voorzitter en de afgevaardigde bestuurder(s) worden benoemd door de raad van bestuur onder zijn leden; zij kunnen echter voor de eerste maal benoemd worden bij de akte van oprichting van de stichting door de oprichter. Indien de voorzitter in de uitoefening van zijn functie belet is, wordt hij, bij in leven zijn van de oprichter, vervangen door de oprichter indien deze op dat ogenblik geen voorzitter is. Daarna door de oudste aanwezige bestuurder. Indien één of meer bestuurders rechtspersonen zijn, zal de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger die de bestuurder-rechtspersoon vertegenwoordigt, determinerend zijn.

De besluiten worden bij proces-verbaal vastgesteld in een notulenregister en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden.

Afschriften of uittreksels van die notulen worden ondertekend door de bestuurder(s) die de stichting extern (kunnen) vertegenwoordigen.

Artikel 7: Aansprakelijkheid

De private stichting is aansprakelijk voor fouten die kunnen worden toegerekend aan haar aangestelden of aan de organen waardoor zij optreedt.

De bestuurders en de personen belast met het dagelijks bestuur gaan in die hoedanigheid geen enkele persoonlijk verplichting aan inzake de verbintenissen van de private stichting. Zij zijn alleen verantwoordelijk voor de vervulling van hun opgedragen taak en voor de fouten in hun bestuur Artikel 8: Werking van de raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert telkens wanneer een bestuurlid het nodig acht.

De raad van bestuur wordt samengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders telkens het belang van de stichting dit vereist.

Elke bijeenroeping geschiedt schriftelijk (per aangetekende zending, per fax of per e-mail) minstens vijf dagen vooraf (behalve in het geval van hoogdringendheid, waarvan verantwoording moet worden gegeven in de notulen van de vergadering) en bevat datum, uur, plaats en agenda van de vergadering.

Oproepingen worden geacht te zijn gedaan bij hun verzending.

Wanneer alle leden van de raad van bestuur aanwezig zijn moet geen bewijs worden geleverd van een voorafgaandelijke oproeping.

Bijeenkomsten van de raad van bestuur kunnen geldig gehouden worden bij wijze van tele- of videoconferentie

Artikel 9: Besluitvorming van de raad

a) Behalve ingeval van overmacht, kan de raad slechts beraadslagen en besluiten nemen indien alle leden aanwezig zijn.

Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen, ongeacht het aantal aanwezige bestuurders.

In ieder geval zal het bepaalde van artikel 9.c gelden.

Bestuurders worden geacht persoonlijk op de raad van bestuur aanwezig te zijn. Zij kunnen zich, behoudens andersluidende beslissing van de aldus samengeroepen raad van bestuur, niet laten vertegenwoordigen en dit zelfs niet door een mede  bestuurder. Zij kunnen zich ter vergadering evenmin laten bijstaan.

b) De besluiten van de raad van bestuur worden steeds bij unanimiteit van stemmen genomen. Ieder bestuurslid heeft één stem.

c) In het geval de oprichter deel uitmaakt van de raad van bestuur, kan de raad enkel beraadslagen en besluiten nemen indien de oprichter bestuurder persoonlijk aanwezig is.

d) Het beheer en de aanwending van het vermogen van de private stichting behoort tot de exclusieve en discretionaire bevoegdheden van de raad van bestuur binnen de hierboven bepaalde doelen en met de hierna bepaalde bemerkingen. De raad van bestuur beslist in dit kader autonoom over de aard en de omvang van de bestemming van het vermogen ten bate van de personen en/of instellingen wier belangen dienen te worden behartigd zoals bepaald in het doel van de private stichting. De raad van bestuur kan het beheer van een deel of het geheel van het vermogen toevertrouwen aan een of meerdere financiële instellingen. Tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort aldus onder meer:

- De beoordeling van de aard en de omvang van de begunstiging van de personen en/of instellingen wier belangen dienen te worden behartigd conform het vastgestelde doel van de private stichting alsmede de concrete uitvoering van deze begunstiging;

- Het beheer en de aanwending van het vermogen van de private stichting conform het vastgestelde doel van de private stichting.

De personen en/of instellingen wier belangen dienen te worden behartigd conform hetgeen is bepaald in de doelomschrijving van de private stichting beschikken over geen enkel juridisch recht of enige aanspraak op begunstigingen of uitkeringen van het vermogen van de private stichting. Deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD. 2.2

Luik B - vervolg

personen beschikken derhalve over geen enkel juridisch recht waarop enige schuldeiser of andere derden bezwarend of uitvoerend beslag kan leggen of enig recht kan laten gelden.

Aldus kan de hoedanigheid van de persoon wiens belangen dienen te worden behartigd noch enig (eventueel) voordeel of recht van deze persoon dat nog niet definitief werd toegekend, worden vervreemd, overgedragen of bezwaard.

Artikel 10: Regeling bij belangenconflict

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een persoonlijk belang heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vóór de raad van bestuur een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen.

Mits het volgen van voormelde procedure, mag de desbetreffende bestuurder deelnemen aan de beraadslagingen van de raad van bestuur over deze verrichtingen of beslissingen, en aan de stemming in dit verband.

Artikel 11: Intern bestuur

a) Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig, nuttig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de stichting.

De eventuele verdeling van de taken door de bestuurders overeengekomen, kan niet aan derden

worden tegengeworpen, ook al is die verdeling openbaar gemaakt.

b) Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van de stichting mag worden opgedragen aan één persoon, die alleen

optreedt. De raad van bestuur beslist omtrent zijn/haar benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij/zij deze functie uitoefenen

onder de titel van afgevaardigd bestuurder.

De bevoegdheden van de dagelijks bestuurder zijn evenwel beperkt tot bevoegdheden van

dagdagelijks administratie en beheer van de private stichting zoals bijvoorbeeld het doen van

betalingen, het stellen van algemene administratieve handelingen zoals het afhalen van een

aangetekende zending, het overgaan tot vermogensverwisseling zonder verarming van de stichting,

bancaire beheermandaten afsluiten, het uitoefenen van stemrechten op de algemene vergadering

van deelnemingen, enzovoort

Tot het dagelijks bestuur zal evenwel niet behoren:

- Het doen van uitkeringen in geld dan wel in natura (zie artikel 9, d, supra);

- Het ondertekenen voor de stichting van een notariële akte ;

- Het doen van betalingen (per factuur) van meer dan ¬ 500 (vijfhonderd euro  indexatie per januari

2014) dan wel van meerdere betalingen aan dezelfde schuldeiser over een periode van één maand

van meer dan ¬ 5.000 (vijfduizend euro  indexatie per januari 2014)

Artikel 12: Externe vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt de stichting jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Binnen het dagelijks bestuur kan de stichting bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe

aangestelde(n), die alleen optreedt zoals bepaald bij zijn/haar aanstelling en conform het

bovenstaande.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de stichting vertegenwoordigen, kunnen bijzondere

gevolmachtigden, al dan niet bestuurders, aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de stichting binnen de perken van de hen verleende

volmacht, onverminderd de verantwoorde¬lijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven

volmacht

TITEL IV: CONTROLE, BOEKJAAR EN JAARREKENIN

Artikel 13: Controle

De controle op de stichting zal geschieden, in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de raad

van bestuur hiertoe beslist, door één of meer commissaris¬sen.

Artikel 14: Jaarrekening

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije

boekjaar opgesteld en de begroting van het volgende boekjaar opgemaakt conform de wet. Zij

worden aan de goedkeuring van de raad van bestuur onderworpen.

Artikel 15: Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op éénendertig december.

In afwijking van het voorgaande lid, neemt het eerste boekjaar een aanvang op de dag dat de private

stichting rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal het worden afgesloten op éénendertig december 2014.

TITEL V: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Artikel 16: Wijziging van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD. 2.2

Luik B - vervolg

De raad van bestuur kan slechts besluiten tot een wijziging van de statuten indien ieder van zijn in functie zijnde leden aanwezig is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan geen geldige vergadering samenkomen over de wijziging van de statuten.

De statuten van de private stichting kunnen gewijzigd worden bij beslissing van de raad van bestuur, beslissend met eenparigheid van stemmen.

Tenzij het gaat om een wijziging van de naam of een verplaatsing van de zetel van de private stichting kunnen de statuten slechts gewijzigd worden bij authentieke akte.

Indien ongewijzigde handhaving van de statuten gevolgen zou hebben die de stichters bij de oprichting redelijkerwijze niet kunnen hebben gewild en de raad van bestuur nalaat de statuten te wijzigen, kan de rechtbank van eerste aanleg op verzoek van ten minste één bestuurder of het openbaar ministerie de statuten wijzigen. Zij waakt erover daarbij zo min mogelijk van de bestaande statuten af te wijken.

TITEL VI: ONTBINDING VEREFFENING - AANVULLENDE BEPALINGEN

Artikel 17: Ontbinding en invereffeningstelling

De beslissing tot ontbinding van de stichting kan slechts genomen worden door de rechtbank van eerste aanleg in de volgende gevallen:

- Indien het doel of de doeleinden van de stichting verwezenlijkt werden;

- Indien de stichting niet meer in staat is het doel of de doeleinden na te streven waarvoor zij is opgericht;

- Indien de stichting haar vermogen of de inkomsten uit dat vermogen voor andere doeleinden aanwendt dan die waarvoor zij is opgericht;

- Indien de stichting in ernstige mate in strijd handelt met de wet, de openbare orde of haar statuten; - Indien de stichting gedurende drie opeenvolgende boekjaren niet voldaan heeft aan de verplichting om een jaarrekening neer te leggen overeenkomstig artikel 14 van de statuten.

De rechtbank die de ontbinding uitspreekt, kan hetzij beslissen tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening, hetzij stelt zij een of meer vereffenaars aan met bepaling van de vereffeningswijze. In geval van vereffening dient het netto-actief bestemd te worden tot een zelfde of een zo gelijkaardig mogelijk doel als het statutaire doel.

Na afloop van de vereffening verleent de rechtbank toestemming om het netto actief te bestemmen met inachtneming van de statuten.

Artikel 18: Varia

Al wat niet uitdrukkelijk door deze statuten wordt geregeld, zal onderworpen zijn aan de bepalingen van de wet van zevenentwintig juni negentienhonderd éénentwintig en de wijzigingen hieraan gebracht.

TITEL VII - VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. De oprichter stelt het aantal bestuurders vast op vier (4) en stelt aan tot bestuurder met de bijzondere functie(s) achter hun naam vermeld:

- Mevrouw Marie-Paule Marguerite Elisabeth Hélène SIERENS van Belgische nationaliteit, geboren te Poperinge op 28 mei 1945, wonende te 8310 Brugge, Bisschopsdreef 40, gehuwd met de heer Paul Arthur Adolpe Henri Cornelius Kestelyn, geboren te Poperinge op 18 mei 1941;

Voorzitter van de raad van bestuur en afgevaardigd bestuurder;

- De heer VANDELANOTTE Koenraad Hein, geboren te Kortrijk op 9 oktober 1948, rijksregister nummer 48.10.09-267.56, echtgenoot van mevrouw Draulans Renilda, wonende te 8930 Menen, Schonekeerstraat7;

Bestuurder

- Mevrouw KESTELYN Anna Maria Simonna, geboren te Roeselare op 25 augustus 1938, rijksregister nummer 38.08.25-322.73, echtgenote van de heer Weytjens Luc, wonende te 2640 Mortsel, Dieseghemlei 50;

Bestuurder

- De heer SIERENS Luc André Basil Joseph, geboren te Kortrijk op 31 oktober 1941, rijksregister nummer 41.10.31-131.64, echtgenoot van mevrouw Neyt Lutgardis, wonende te 9300 Aalst, Baron Romain Moyersoen Park 29;

Bestuurder

De aangestelden, aanwezig en vertegenwoordigd als gezegd, verklaren hun opdracht(en) te aanvaarden en bevestigen, op vraag van de notaris, dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

2. Gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke bepalingen ter zake, wordt

beslist thans geen commissaris te benoemen.

Daartoe kan desgewenst na verloop van tijd nog beslist worden.

3. Alle in naam van de in oprichting zijnde stichting aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans, rekening houdend met artikel 29 § 3 van de wet van zevenentwintig juni negentienhonderd éénentwintig, door de stichting, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens

de stichting rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: K. Dewagtere, geassocieerd notaris te Jabbeke.

Neergelegd samen met een uitgifte

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

MOD. 2.2

Coordonnées
DE LINDE

Adresse
BISSCHOPSDREEF 40 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande