DE LOOF KERAPLINT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE LOOF KERAPLINT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.514.294

Publication

17/04/2014
ÿþ 6*z Mod Word 11.I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

net

Belgisch Staatsblad

111111.11JI11131111W11111111

Ondernemingsnr : 0884.614.294

Benaming (voluit) : De Loof Keraplint (verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Nijverheidstraat 12 - 8840 Steden

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging Kapitaalverhoging door inbreng in

natura

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Christophe KINT te Staden op 24 maart 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Loof Keraplint, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Nijverheidstraat 12 - 8840 Staden, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA Verslag bedrijfsrevisor

De aandeelhouders nemen kennis van het door de wet vereiste verslag van de Burg. Ven. CVBA BDO BEDRIMSREVISOREN, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerders, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DE LOOF KERAPLINT, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA DE LOOF KERAPLINT verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 82.800,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 82.800,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot van oordeel:

a) Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het

Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 220 aandelen van de BVBA DE LOOF KERAPLINT, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DE LOOF KERAPL1NT en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 27 februari 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Bure Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Verslag zaakvoerders

De aandeelhouders nemen kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Neerlegghg verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De aandeelhouders beslissen vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vijfenvijftig duizend euro (55.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van vijftig duizend euro (50.000,00 EUR) op honderd en vijf duizend euro (105.000,00 EUR) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van twee honderd twintig (220) aandelen zonder aanduiding van nominale wnnrde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweeëntachtig duizend acht honderd euro (82.800,00 EUR) inbegrepen een globale uitgiftepremie van zevenentwintig duizend acht honderd euro (27.800,00 EUR), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

De Heer Geert De Loof en mevrouw Anne-Marie Lamote, beiden voornoemd, verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van tweeëntachtig duizend acht honderd euro (82.800,00 EUR) hetzij elk voor een bedrag van eenenveertig duizend vier honderd euro (41.400,00 EUR), bedrag dat voortkomt van een tussentijds dividend hen toegekend door de bijzondere algemene vergadering van zeventien december tweeduizend en dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen nettobedrag  na inhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. '92  van voorbeschreven dividenduitkering thans in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarde

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de beide aandeelhouders en wordt geschat op tweeëntachtig duizend acht honderd euro (82.800,00 EUR) zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De aandeelhouders beslissen dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning aan hen van in totaal twee honderd twintig (220) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, hetzij honderd en tien (110) nieuwe kapitaalsaandelen op naam aan elk der vennoten, uitgegeven aan de globale prijs van tweeëntachtig duizend acht honderd euro (82.800,00 EUR) inbegrepen een globale uitgiftepremie van zevenentwintig duizend acht honderd euro (27.800,00 EUR), welke geboekt zal worden op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".;

Deze twee honderd twintig (220) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

TWEEDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING

UITGIFTEPREMIE

De aandeelhouders besluiten een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zevenentwintig duizend acht honderd euro (27.800,00 EUR) om het kapitaal te brengen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

van honderd en vijf duizend euro (105.000,00 EUR) op honderd tweeëndertig duizend acht honderd euro (132.800,00 EUR) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING

KAPITAALVERHOGINGEN

De aandeelhouders stellen vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd tweeëndertig duizend acht honderd euro (132.800,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door vier honderd twintig (420) aandelen.

De vennoten besluiten tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd tweeëndertig duizend acht honderd euro (132.800,00 EUR) en is verdeeld in vier honderd twintig (420) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE

GEWIJZIGDE VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten en dit als volgt:

- Schrapping van de artikelen 32, 33 en 34 van de statuten en vervanging ervan door volgende tekst

"Artikel 33

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

20 er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

30 alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf" En bijgevolg hernummering van de verdere artikelen van de statuten.

VIJFDE BESLUIT OPDRACHT VOLMACHTEN

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik VervnIn

De aandeelhouders geven opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe KINT Gemaakt voor registratie met het enkel doel neergelegd te worden op de griffie

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte statutenwijziging;

Gecoördineerde tekst der statuten per 24/03/2014;

Verslag zaakvoerders;

Verslag bedrijfsrevisor;

Op de laatste bis. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 14.08.2013 13429-0413-016
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 26.07.2012 12359-0414-016
05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 29.07.2011 11367-0241-016
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 27.07.2010 10354-0486-016
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 27.07.2009 09488-0398-016
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 22.07.2008 08451-0193-016
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.07.2016, NGL 31.08.2016 16567-0031-016

Coordonnées
DE LOOF KERAPLINT

Adresse
NIJVERHEIDSTRAAT 12 8840 STADEN

Code postal : 8840
Localité : STADEN
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande