DE MAEGHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE MAEGHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.713.411

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 26.06.2014 14239-0154-010
03/02/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vi

beha

aai Bel Stee

UhItIU111IIII~~u~~muuu~u

1 32815*

MONITEUR, BEL MERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK ~ V AN KQ OP+A

~ DELTE

211 -01- 2011i ~~~im~

LGiSCHA ~

a@gr11fte)'.

Griffie

---

Ondernemingsnr: 0424.713.411

Benaming (voluit) : DE MAEGHT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Karmstraat 89

8700 Tielt

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  KAPITAALSVERHOGING

DOOR GELDELIJKE INBRENG  AANPASSING STATUTEN

ER BLIJKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door Bart CLUYSE, notaris te Pittem, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met;' Beperkte Aansprakelijkheid genaamd `notaris Bart Cluyse' met zetel te Pittem, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0502.854.532 op vierentwintig december tweeduizend dertien dat door de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid De Maeght, met zetel te; 8700 Tielt, Karmstraat 89, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0424.713.411, en BTW nummer BE-424.713.411, Geboekt te Tielt, vijf bladen, geen verzendingen, op zes januari tweeduizend veertien. Reg.: 5 boek: 441 blad: 45 vak: 2. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). Voor de adviseur ai, E.A. Inspecteur ai (getekend) De Backer J.P., adm. Assistent, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato negen december tweeduizend dertien houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van zevenenzestigduizend euro (67.000,00 EUR), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing- verschuldigd is, hetzij zesduizend zevenhonderd euro (6.700,00 EUR).

TWEEDE BESLUIT -- KAPITAALVERHOGING CONFER ARTIKEL 537 WIB - DOOR, INBRENG IN GELD

De enige vennoot besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het, kapitaal van de vennootschap te verhogen door een geldelijke inbreng met zestigduizend driehonderd euro (60.300,00 EUR), om het te brengen van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) op vijfentachtigduizend driehonderd euro (85.300,00 EUR), door gelden voortvloeiend uit voormelde uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van zevenenzestigduizend euro (67.000,00 EUR), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van zesduizend zevenhonderd euro (6.700,00 EUR), hetzij aldus netto zestigduizend driehonderd euro (60.300,00 EUR), en dit zonder de uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, met dien verstande dat de later, doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend warden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

DERDE BESLUIT  VOORKEURRECHT

De enige vennoot werd gewezen op het voorkeurrecht van vennoten, ingeschreven in de artikelen 309-310 van het Wetboek van Vennootschappen. Aangezien de Heer De Maeght Juri de enige vennoot is en hierbij te kennen geeft volledig te zullen inschrijven op de kapitaalverhoging`' werden de bepalingen van het voorkeurrecht volledig nageleefd en dient dienaangaande geen verzaking opgenomen te worden.

VIERDE BESLUIT-INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOGING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

P

Voor-

tiehouddn

aan het

'Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De enige vennoot verklaart vervolgens volledig op de hoogte te zijn van de bestaande statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en verklaart zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten zestigduizend driehonderd euro (60.300,00 EUR) , volledig in het kapitaal van de vennootschap in te brengen.

Voormelde inbreng in geld door de enige vennoot werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening bij BNP PARIBAS FORTIS met nummer 0017145941-27 op naam van DE MAEGHT BVBA zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 20 december 2013, welk attest aan mij Notaris werd overhandigd, om in het dossier te bewaren.

De enige vennoot verklaart dat het bedrag van de resterende tien procent van het uitgekeerde tussentijdse dividend goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering van de BVBA DE MAEGHT de dato 9 december 2013, zijnde zesduizend zevenhonderd euro (6.700,00 EUR) ais roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

De enige vennoot verklaart volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De enige vennoot stelt vast en verzoekt mij notaris, akte te nemen van het feit dat de voorgaande kapitaalverhoging van zestigduizend driehonderd euro (60.300,00 EUR) effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijfentachtigduizend driehonderd euro (85.300,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen op naam zonder aanduiding van de nominale waarde die ieder één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT 

De enige vennoot bevestigt dat de maatschappelijke zetel van de_vennootschap verplaatst is sinds 31 maart 2007 van 8700 Tielt, Wakkensesteenweg 30/A naar 8700 Tielt, Karmstraat 89 blijkens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder de dato 14 maart 2007, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 mei 2007, onder nummer 07065561.

ZEVENDE BESLUIT -- Aanpassing en actualisering volgens de vigerende wetgeving

De vergadering besluit ingevolge de coördinatie van de vennootschapsrechtelijke bepalingen, de terminologie en de verwijzingen naar (de artikelen) van de Vennootschappenwet te schrappen in de statuten en te vervangen door de verwijzingen, de terminologie van het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en in het algemeen alle overbodig geworden bepalingen te schrappen en de statuten te wijzigen en te actualiseren volgens de vigerende wetgeving en dit ailes zoals hierna bepaald:

1) In artikel 1. van de statuten:

a) toevoeging in de derde en laatste van de woorden "het ondernemingsnummer," na de woorden "zetel der vennootschap,";

b) schrapping in de derde en laatste zin van de woorden "'handelsregister" of de initialen "H.R."" en vervanging ervan door de volgende woorden "rechtspersonenregister" of afgekort "RPR"

c) schrapping in de derde en laatste zin van de woorden ",gevolgd door het inschrijvingsnummer."

2) In artikel 2. Van de statuten:

a) schrapping van de eerste zin en vervanging door : "De zetel van de vennootschap is

gevestigd te 8700 Tielt, Karnstraat 89."

3) Artikel 5 wordt volledig vervangen en zal voortaan luiden als volgt:

`Artikel 5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentachtigduizend driehonderd euro (85.300, 00 EUR)

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder,

nominale waarde, die ieder één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

4) In artikel van de statuten:

a) schrapping in punt 1) van de tweede alinea van de woorden: "de bepalingen der; gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen terzake" en vervanging ervan door de volgende woorden: "de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen";

b) schrapping in punt 2) van de tweede alinea van de woorden: "bij aangetekende brief, en vervanging door de woorden: "hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager"

" c) schrapping in punt 2) van de tweede alinea van de woorden: "in artikel 126, tweede lid der gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" en vervanging ervan door de woorden "in

artikel249,- tweede lid van het Wetboek van vennootschappen"; - - - - - - -- - - - - - - - - - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

5) In artikel 9. van de statuten:

Schrapping in de voorlaatste en laatste alinea van de woorden: "bij aangetekende brief", en

vervanging door de woorden: "hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager"

6) Invoegen in artikel 13. van de statuten:

'Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

7) Toevoeging van een artikel 19bis van de statuten, inhoudende:

Artikel 19 bis  Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe za! door de zaakvoerder(s), een randschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn, Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties, alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

8) In artikel 19. van de statuten:

a) schrapping in de laatste alinea van de volgende woorden: "tenminste acht dagen" en vervanging ervan door de woorden: `tenminste vijftien dagen"

b) na de laatste zin de hierna vermelde bepalingen toevoegen:

"Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 15 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering."

9) In artikel 20. van de statuten: schrapping in de derde zin van de woorden "artikels 124bis en 48 der gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen" en vervanging ervan door de volgende woorden "de artikelen 240 en 241 van het Wetboek van Vennootschappen".

10) In artikel 24. van de statuten: schrapping in de laatste zin van de woorden "de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen" en vervanging ervan door de volgende woorden "de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen".

11) In artikel 25. toevoeging in de derde alinea van de woorden "of opgevraagde" na de woorden "het bedrag van het gestorte".

12) Vervanging van de tekst van artikel 27. van de statuten door volgende tekst_

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient/dienen geen vereffenaar(s) benoemd te warden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de ' nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars hef netto-actief, in geld of in effecten, onder--de-.aandeelhouders- naar -verhouding van hetaantal aandelen dat zij. bezitten. Voor zover:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

,~ Voor-z

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mOd 11,1

wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in hef vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

ACHTSTE BESLUIT - MACHTIGING ZAAKVOERDER

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om voorgaande beslissingen uit te voeren.

NEGENDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE

De enige vennoot geeft de notaris de opdracht tot de coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en verleent hierbij alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

---VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ----

Bart Cluyse, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte;

- een kopie van het bankattest,

- de gecoördineerde statuten

4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/11/2013
ÿþMod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE de.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdt&h'lg 2lugne)

~D' 15 NOV. 2813'

bieter

x131 987<

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0424 713 411

Benaming

(voluit) : DE MAEGHT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KARMSTRAAT 89 te 8700 TIELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden ter maatschappelijke

zetel op 19 september 2013 :

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist en goedgekeurd om vanaf 19 september 2013 :

- het ontslag als zaakvoerder van De Maeght Frans, wonende te 8700 Tielt, Wakkensesteenweg 30 a

goed te keuren

De Maeght Frans

zaakvoerder

De Maeght Juri

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 21.06.2013 13199-0479-010
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 18.06.2012 12184-0143-010
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 29.06.2011 11251-0024-011
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 15.06.2010 10191-0415-010
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 02.07.2009 09372-0034-010
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 23.06.2008 08277-0389-010
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 11.06.2007 07214-0081-009
04/05/2007 : BG058545
16/06/2005 : BG058545
17/06/2004 : BG058545
10/07/2003 : BG058545
18/07/2002 : BG058545
10/07/2001 : BG058545
25/07/2000 : BG058545
29/06/1999 : BG058545
01/01/1993 : BG58545
01/01/1988 : BG58545
01/01/1986 : BG58545
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.07.2016, NGL 14.07.2016 16320-0547-010

Coordonnées
DE MAEGHT

Adresse
KARMSTRAAT 89 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande