DE MEIBOOM - VOOR ONS VOLK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE MEIBOOM - VOOR ONS VOLK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 405.553.832

Publication

07/05/2014 : KO082525
21/05/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



AONITEUR 3ELGE

NCE~ s`EMELE~`aD

13 -05- 2014 3 a eve. 2014

_GISCH

n ~~ fITiiAi ~~ l'HANDEk..

~ STti::~ ~v__ ~ REc. KK

11

BE

cn~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0405.553.832

Benaming

(voluit) ; DE MEIBOOM-EIGEN HUIS erkend dr Vlaamse Regering onder nr. 16 en ingeschreven in de CBFA onder nr. 013344 A

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Torenstraat 2 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Herbenoemingen bestuurders

De Jaarlijkse Algemene Vergadering van 4 april 2014 stelt vast dat de mandaten van de heer René Delobel

en de heer Bernard Gillioen zijn komen te vervallen. Met algemeenheid van stemmen herbenoemt de

vergadering tot bestuurder :

- de heer René Delobel,Surmont de Volsbergestraat 15, 8900 leper

- de heer Bernard Gillioen, Oude Veumestraat 15, 8900 leper

Hun mandaten duren zes jaar en zullen eindigen met de Algemene Vergadering van 2020.

Philippe Ameye

Bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2014
ÿþMod Word 11.1



OMM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELG;



0 I -07- 201.4 BELGISCH

11111!11111111111

NEERGELEGD

1 1 JUNI 2014

Recht§efftwan KOOPHANDEL Gent, aft KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0405.553.832

Benaming

(voluit) : DE MEIBOOM  EIGEN HUIS

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel: 8800 Roeselare, Torenstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming

er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Francis Vlegels te ingelmunster op zestien mei tweeduizend en veertien, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap De Meiboom - Eigen Huis, waarvan de zetel gevestigd is te 8800 Roeselare, Torenstraat 2, de volgende besluiten heeft genomen:

I. Fusievoorstel en verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel waarvan sprake op de agenda, aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan alsook van de andere door de wet beoogde documenten volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

2. Besluit tot fusie

De vergadering besluit de fusie goed te keuren van de vennootschap Voor Ons Volk door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de overnemende vennootschap en dit, overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a)de overdracht gebeurt op basis van de op 31 december 2013 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passive en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b)vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2014 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied;

0)de overdracht gebeurt door middel van toekenning van 110.820 nieuwe aandelen, en zullen tot de categorie D behoren in de overnemende vennootschap, zonder opleg. De nieuwe aandelen categorie D zijn voIstort in dezelfde verhouding als de oorspronkelijke aandelen van de gefuseerde vennootschap waar ze uit voortkomen,

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat vanaf 1 januari 2014.

3. Andere beschikkingen in verband met fusie

De vergadering stelt vast;

1.0vereenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, de gelijkenis van het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap.

2.0vereenkomstig artikel 693, 8o van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de fusievoorstellen, dat geen enkel bijzonder voordeel is toegekend aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap,

3.De Vlaamse minister van Energie, Wonen, Steden en Sociale economie liet per brief van 30 januari 2014 het volgende weten:

°Conform artikel 4,5° van het besluit van de Vlaamse Regering van 2 april 2004 houdende de voorwaarden waaronder kredietmaatschappijen erkend kunnen worden en ter bepaling van de kredietinstellingen door de Vlaamse Regering, ter uitvoering van artikel 78 van het decreet van 15 juli 1997 houdende de Vlaamse Wooncode, geef ik mijn toestemming voor de kapitaalsverandering die dit met zich meebrengt."

4. Overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat de overdracht van het

vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen vennootschap gebeurt door middel van toekenning

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

aan haar aandeeihouders van 110.820 nieuwe aandelen, in de overnemende vennootschap, zonder opleg. De nieuwe aandelen categorie D zijn volstort in dezelfde verhouding als de oorspronkelijke aanderen van de gefuseerde vennootschap waar ze uit voortkomen.

De volgende activa en passiva worden aan de overnemende vennootschap overgedragen op basis van de op 31 december 2013 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap.

A. Boekhoudkundige toewijzing van de vermogens-bestanddelen

De boekhoudkundige toewijzing van de vermogensbestanddelen wordt als volgt vastgesteld:

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat het vermogen van de overgenomen vennootschap de volgende activa en passive bevat, op basis van de op 31 december 2013 afgesloten boekhoudkundige staat.

B. Aan bijzondere publiciteit onderworpen inbrengen

Deze overdracht omvat eveneens de onroerende rechten, waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die bestanddelen van het vermogen bevatten, die onderworpen zijn aan een bijzondere publiciteit (art. 683 W,Venn.).

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en dat een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van gezegd vermogen uitmaakt (art. 683 W,Venn.):

1. Omschrijving volgens titel

Stad Tielt - derde afdeling

In een appartementscomplex genaamd Residentie Delvaux, gelegen Stationsplein te 8700 Tielt, thans bekend ten kadaster onder Tielt, derde afdeling, sectie I, nummer 559/E, met een oppervlakte van 2971 rre volgens huidig kadaster;

De Winkelruimte A.0,1.4. op de gelijkvloerse verdieping in het appartementsgebouw blok A, getekend op het uitvoeringsplan "4",

Hierin zijn begrepen:

a) in privatieve eigendom: de winkelruimte;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd vijfenveertig/tienduizendsten

(145/10.000sten) van de gemeenschappelijke delen van het appartementsgebouw en van de grond.

De Winkelruimte A.0.1.5. op de gelijkvloerse verdieping in het appartementsgebouw blok A, getekend op het

uitvoeringsplan "5",

Hierin zijn begrepen:

a) in privatieve eigendom: de winkelruimte;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderddertig/tienduizendsten (230/10.000sten)

van de gemeenschappelijke delen van het appartementsgebouw en van de grond.

De garage D,0.1.8 in het garagegebouw blok D, getekend op het plan "8"

Hierin zijn begrepen:

a) in privatieve eigendom: de garageruimte en de garagepoort;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijftien/tienduizendsten (15/10.000sten) van de gemeenschappelijke delen van het appartementsgebouw en van de grond.

" " ,

4bis Handelsfonds

De vergadering verklaart dat het handelsfonds van de overgenomen vennootschap, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het nummer 0402.773.296, vrij en onbelast is van alle in het algemeen bevoorrechte schulden en lasten en niet belast is met enige hypothecaire inschrijving of overschrijving en dat geen enkel bestanddeel van het handelsfonds bezwaard is met pend en dat de vennootschap geen enkel hypothecair mandaat met betrekking tot gezegd overgedragen handelsfonds verleend heeft, behalve de kredietovereenkomsten met de banken Belfius en BNP Paribas Fortis.

4ter Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum.

2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie aile belastingen,

bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen,

3. De verkrijgende vennootschap zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

- 4, De schulden van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap

, Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen. De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving,

ii - 5. De verkrijgende vennootschap zal aile transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge 6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a)alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b)de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c)de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschap om ze te bewaren,

5. Vaststelling van de boekhoudkundige toewijzing van de uit de fusie vloeiende overdracht  Kapitaalverhoging

Overeenkomstig voornoemd fusievoorstel en ten gevolge van onderhavige overdracht en boekhoudkundige toewijzing, verzoekt de vergadering de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat:

1. zij besluit het maatschappelijk kapitaal van de tegenwoordige vennootschap met vierhonderd zevenenvijftig duizend achthonderd negenenvijftig euro vierendertig cent (E 457.859,34) te verhogen om het te brengen yen tweehonderd drieëndertigduizend driehonderd zesentachtig euro zesentwintig cent (¬ 233.386,26) op zeshonderdéénennegentig duizend tweehonderd vijfenveertig euro zestig cent (¬ 691.245,60);

2, zij besluit 110.820 nieuwe gewone aandelen te creëren, identiek aan de bestaande aandelen, die deel zullen nemen in het resultaat vanaf 1 januari 2014, en die zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap zonder opleg. De nieuwe aandelen categorie D zijn volstort in dezelfde verhouding als de oorspronkelijke aandelen van de gefuseerde vennootschap waar ze uit voortkomen,

6. Vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in op heden voor ondergetekende notaris verleden notulen de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden.

7. Wijziging van de statuten

Ten gevolge van de genomen beslissingen, besluit de vergadering aan de statuten volgende wijziging aan

te brengen:

7.1. Wijziging van de naam van "De Meiboom Eigen Huis" naar "De Meiboom  Voor Ons Volk" en

overeenkomstige wijziging van de statuten en aanvulling van de naam "Eigen Huis" van de onderafdeling in

Izegem en overeenkomstige wijziging van de statuten.

De vergadering beslist artikel 1 van de statuten als volgt te wijzigen:

"Artikel 1 - Rechtsvorm  naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft van een naamloze vennootschap

en wordt hierna ook de "erkende kredietmaatschappij" genoemd.

Ze heeft als naam "DE MEIBOOM-VOOR ONS VOLK"

De vennootschap mag als naam van onderafdeling in Menen "HET VOORUITZICHT" gebruiken.

De vennootschap mag als naam van de onderafdeling in leper "EIGEN HEERD" gebruiken.

De vennootschap mag als naam van de onderafdeling in Izegem "EIGEN HUIS" gebruiken."

7.2. Kapitaalverhoging en overeenkomstige wijziging van de statuten om deze in overeenstemming te

brengen met de kapitaalverhoging ten gevolge van de fusie.

De vergadering beslist artikels 5 en 6 van de statuten als volgt te wijzigen:

"Artikel 6 - Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 691.245,60¬

Artikel 6 - Aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 320.590 aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, 171.453 aandelen vormen de categorie A-aandelen; 17.325 aandelen vormen de categorie B-aandelen; 20.992 aandelen vormen de categorie C-aandelen en 110.820 aandelen vormen de categorie D-aandelen.

Met het oog op de benoeming van bestuurders, de overdracht van aandelen en de onderschrijving bij kapitaalverhoging, worden de aandelen in vier categorieën verdeeld, genaamd categorie A, categorie B, categorie C, en categorie D als volgt:

de aandelen nummers 1 tot en met 129.000 en 167.318 tot en met 209.770 vormen de categorie A;

de aandelen nummers 129.001 tot 146.325 vormen de categorie B;

de aandelen nummers 146.326 tot 167.317 vormen de categorie C;

de aandelen nummers 209.771 tot 320.590 vormen de categorie D,

De aandelen zijn op naam. Op de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister bijgehouden."

De vergadering beslist paragraaf 4 van artikel 10 als volgt aan te vullen:

14. De nieuwe aandelen zullen zoals de bestaande aandelen in vier categorieën "A", "B", "C" en "D" worden ingedeeld, in verhouding tot het reeds bestaande aantal en worden aangeboden aan de corresponderende categorie "A", "B", "C" en "D".

Elke aandeelhouder zal op de aangeboden titels mogen inschrijven In verhouding tot de titels die hij bezit in zijn categorie; de niet uitgeoefende rechten zullen vooreerst aangroeien aan de aandeelhouders van dezelfde groep, in verhouding tot hun participatie.

Ingeval één der categorieën "A", "B", "C" of "D" op geen of niet op alle hem voorbehouden nieuwe aandelen wenst in te schrijven, zal op de niet door deze categoriën ingeschreven aandelen door de andere categorie mogen ingeschreven worden en in deze categoriën door de aandeelhouders in evenredigheid met hun participatie."

7.3. Wijziging van het uur van de jaarvergadering

De vergadering beslist paragraaf 1 van artikel 24 van de statuten als volgt te wijzigen:

1 1. leder jaar moet minstens één algemene vergadering worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand april om 18 uur in de maatschappelijke zetel van de erkende kredietmaatschappij of een andere plaats die uitdrukkelijk in de oproeping is vermeld."

7.4. De vergadering beslist paragraaf 1 van artikel 10 van de statuten als volgt aan te vullen:

"§ 1. De erkende kredietmaatschappij kan maar overgaan tot een kapitaalverhoging, kapitaalvermindering of opname van reserves in het kapitaal na schriftelijk akkoord van de bevoegde minister.

Een kapitaalvemilndering door een terugbetaling aan de aandeelhouders of een vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng is niet toegelaten, behoudens bijzondere omstandigheden en mits toestemming van de g ewestoverheid."

8. Ontslagen en benoemingen van bestuurders en commissaris

A. De vergadering beslist als commissarissen te (her)benoemen tot de jaarvergadering van 2017; en die gezamenlijk zullen optreden:

1) "BOES 8, Co Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

De heer Joseph-Michel BOES,

Commissaris"

2) Burg. BVBA VAN CAUTER SAEYS 8, Co

Commissaris, vertegenwoordigd door de Burg, BVBA J, DEGRYSE - bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, zaakvoerder

B. De vergadering beslist de samenstelling van de raad van bestuur te wijzigen ais vole

Neemt ontslag ais bestuurder, eigenaar van aandelen categorie "B" de heer Philippe Ameye, wonende te

8900 leper, Grote Markt 41.

Wordt tot bestuurders benoemd, gekozen uit de lijst voorgedragen door de aandeelhouders, eigenaars van

aandelen categorie "D", voor een termijn die een einde zal nemen bij de algemene vergadering van 2020:

"De heer Jean-Pierre Declercq, wonende te 8770 Ingelmunster, Kweekstraat 62,

"Mevrouw Micheline Vandenbroucke, wonende te 8800 Roeselare, Glazenierstraat

"De heerJoost Vanhauwaert, wonende te 8770 ingelmunster, Hullhoststraat 15,

"De heer Marc Latté, wonende te 8700 Tielt, Dennenlaan 2.

De vergadering beslist artikel 13 van de statuten als volgt te wijzigen en aan te vullen:

"Artikel 13 - Raad van bestuur

§ 1. De erkende kredietmaatschappij wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minimaal drie leden en maximaal vijftien leden, al dan niet aandeelhouders, die benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt en steeds samengesteld uit maximum zes leden verkozen onder de kandidaten door de aandeelhouders van categorie 'A"; maximum twee leden verkozen onder de kandidaten voorgesteld door de aandeelhouders van categorie "B"; maximum twee leden verkozen onder de kandidaten voorgesteld door de aandeelhouders van categorie "C"; en maximum vier leden verkozen onder de kandidaten voorgesteld door de aandeelhouders van categorie "D";zij zijn herkiesbaar.

§ 2. De bestuurders worden benoemd en zijn afzetbaar door de algemene vergadering. De duur van hun mandaat is bepaald op 6 jaar en is hernieuwbaar,

Bij het openvallen van het mandaat van een bestuurder hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. ln dit geval gaat de eerstvolgende algemene vergadering over tot de

' Voor.

" behouden

aan het

,Belgisch %StaatsbEad

,t" " definitieve verkiezing. In geval van het openvallen van het mandaat van een bestuurder véér het verstrijken van de termijn van een mandaat doet de benoemde bestuurder de termijn uit van degene die hij vervangt.

§ 3. Het mandaat van bestuurder is in principe niet bezoldigd doch de algemene vergadering kan beslissen dat de bestuurders een kostenvergoeding of een billijke zitpenning ontvangen.

§ 4. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, eventueel een ondervoorzitter en één of meer gedelegeerd bestuurder(s). De functie van gedelegeerd bestuurder is onverenigbaar met die van directeur.

§5, De verschillende zittingen van de Raad van Bestuur kunnen alternerend in de diverse vestigingsplaatsen van de fusievennootschap worden georganiseerd. "

9. Directiecomité

De vergadering beslist paragraaf 1 van artikel 16 van de statuten als volgt te wijzigen en aan te vullen:

"§ 1. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité dat moet bestaan uit minstens twee personen en maximum vier personen, directeur inbegrepen, al dan niet bestuurder, dat collegiaal optreedt en dat werkt onder het toezicht van de raad van bestuur. Het directiecomité fungeert eveneens als kredietcomité."

10. Bevoegdheden

De vergadering machtigt elk van de van de raad deel uitmakende bestuurders voor de uitvoering van de fusie, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van subdelegatie en meer bepaald met de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen.

11, Volmacht

De vergadering verleent geen bijzondere volmacht,

12. Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UflEKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

De ondergetekende notaris Francis Vlegels.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie proces-verbaal

- verslag van het bestuursorgaan

verslag commissaris

coördinatie van de statuten







-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

27/03/2014 : KO082525
10/05/2013 : KO082525
29/04/2013 : KO082525
30/04/2012 : KO082525
30/04/2012 : KO082525
07/06/2011 : KO082525
03/05/2011 : KO082525
25/05/2010 : KO082525
23/04/2010 : KO082525
26/05/2009 : KO082525
14/05/2009 : KO082525
01/07/2008 : KO082525
19/05/2008 : KO082525
30/04/2008 : KO082525
17/04/2008 : KO082525
19/05/2015
ÿþMot! 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEER EI FGn

0 7, 05. 2015

RBCHTBANrt KOOPHANDEL KORTRIJK

Griffie

.11111111111.§111.1,11.101111111

Ondernemingsnr ; 0405.553.832

Benaming

(voluit) : DE MEIBOOM-VOOR ONS VOLK erkend dr Vlaamse Regering onder nr. 16 en ingeschreven in de FSMA onder nr. 013344 A

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Torenstraat 2 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Herbenoemingen bestuurders

Pe Jaarlijkse Algemene Vergadering van 3 april 2015 stelt vast dat de mandaten van de heer Jules Crochon

en de heer Raymond Vandenbogaerde zijn komen te vervallen. Met algemeenheid van stemmen herbenoemt

de vergadering tot bestuurder

de heer Jules Crochon,Generaal de Longuevillelaan22 bus 16, 1150 Brussel

- de heer Raymond Vandenbogaerde, Driemastenstraat 6, 8880 Ledegem

Hun mandaten duren zes jaar en zullen eindigen niet de Algemene Vergadering van 2021.

Philippe Ameye

I3estuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2007 : KO082525
15/05/2007 : KO082525
21/04/2006 : KO082525
26/05/2005 : KO082525
22/04/2005 : KO082525
13/04/2005 : KO082525
17/05/2004 : KO082525
10/05/2004 : KO082525
16/06/2003 : KO082525
28/04/2003 : KO082525
23/04/2003 : KO082525
08/05/2002 : KO082525
30/04/2002 : KO082525
29/05/2001 : KO082525
23/05/2001 : KO082525
16/05/2000 : KO082525
12/05/1999 : KO082525
06/05/1999 : KO082525
01/10/1998 : KO82525
01/01/1997 : KO82525
13/06/1996 : KO82525
28/02/1996 : KO82525
20/05/1994 : KO82525
13/05/1993 : KO82525
01/01/1993 : KO82525
01/01/1992 : KO82525
08/05/1991 : KO82525
01/01/1989 : KO82525
01/01/1988 : KO82525
15/05/1986 : KO82525
01/01/1986 : KO82525
14/05/1985 : KO82525

Coordonnées
DE MEIBOOM - VOOR ONS VOLK

Adresse
TORENSTRAAT 2 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande