DE NIEUWE HORIZON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE NIEUWE HORIZON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.881.902

Publication

14/08/2012
ÿþ ~Lujk B_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IIIIIIII

"

vc behc

aar

Belt Staal

u

I

NEERGELEGD

19. 07. 2012 .

RECHTBANK KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0809.881.902

Benaming :

(voluit) : DE NIEUWE HORIZON

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zandbeekstraat 21 - 8554 Sint-Denijs (Zwevegem)

Onderwerp akte : ONTBINDING ZONDER VEREFFENING 

SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN

TWEE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 17 juli 2012, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vannootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Nieuwe Horizon" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Zandbeekstraat 21, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

- het voorstel tot splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen,

waarvan de vennoten kosteloos de mogelijkheid hebben een afschrift te bekomen;

- de jaarrekeningen nopens de laatste drie (3) boekjaren van de overdragende

vennootschap; "

- het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen voor wat betreft de op te richten verkrijgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "Horizon 105" en "Dikarsti".

De besluiten van het verslag de dato 17 juli 2012 van de bedrijfsrevisor, de Heer Karel DEPOORTER, kantoor houdend te 8890 Dadizele, Meensesteenweg 146, nopens de inbrengen in natura in de nieuw op te richten besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "Horizon 105" en "Dikarsti" luiden letterlijk als volgt:

A. Voor de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Horizon 105" :

"C. BESLUIT

De oprichting door inbreng in natura van de vennootschap BVBA Horizon 105 bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen ingevolge de splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen van BVBA De Nieuwe Horizon.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat; - de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuiteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de nominale waarde of bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan. het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van de voorafgaandelijke schrapping van de hypothecaire inschrijving ten gunste van de ING Bank.

De vergoeding van de inbreng in natura van 1.050.781,79 Euro bestaat uit 60 aandelen van de BVBA Horizon 105. De verdeling van de aandelen onder de aandeelhouders van de BVBA De Nieuwe Horizon gebeurt volledig evenredig. Elke 374 aandelen van de BVBA De Nieuwe Horizon bekomen aldus 1 aandeel BVBA Horizon 105 en 1 aandeel BVBA Dikarsti.

Er dient tenslotte aan herinnerd dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kuurne, 17 juli 2012

(getekend)

Karel DEPOORTER

bedrijfsrevisor

B. Voor de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dikarsti" :

" C. BESLUIT

De oprichting door inbreng in natura van de vennootschap BVBA Dikarsti bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen ingevolge de splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen van BVBA De Nieuwe Horizon.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de nominale waarde of bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van de voorafgaandelijke schrapping van de hypothecaire inschrijving ten gunste van de ING Bank.

De vergoeding van de inbreng in natura van 1.050.781,79 Euro bestaat uit 60 aandelen van de BVBA Dikarsti. De verdeling van de aandelen onder de aandeelhouders van de BVBA De Nieuwe Horizon gebeurt volledig evenredig. Elke 374 aandelen van de BVBA De Nieuwe Horizon bekomen aldus 1

aandeel BVBA Dikarsti en 1 aandeel BVBA Horizon 105. "

Er dient tenslotte aan herinnerd dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kuurne, 17 juli 2012

(getekend)

Karel DEPOORTER

Bedrijfsrevisor"

Deze verslagen worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, tegelijk met een expeditie van de onderhavige akte.

Aan de voorzitter wordt door de vergadering ontslag verleend van de integrale voorlezing van het voormeld voorstel tot splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen en van de voormelde verslagen nopens de inbrengen in natura.

De vergadering neemt vervolgens kennis van artikel 749, eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, af te zien van de artikelen 745, 746 en 748 van het Wetboek van vennootschappen, in de mate deze artikelen verwijzen naar de verslagen inzake de splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen.

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het splitsingsvoorstel en van alle verslagen, zoals hoger vermeld, waarin wordt voorgesteld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Nieuwe Horizon" gesplitst wordt door oprichting van twee nieuwe vennootschappen "Horizon 105" en "Dikarsti".

De vergadering van de te splitsen vennootschap keurt het haar voorgelegde splitsingsvoorstel goed en besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben gehad van een ontwerp van deze twee oprichtingsakten en deze worden goedgekeurd.

Bijgevolg gaat gans het vermogen van de te splitsen vennootschap "De Nieuwe Horizon", met alle rechten en plichten, voor een deel over op de nieuwe vennootschap "Horizon 105" en voor het andere deel op de nieuwe vennootschap "Dikarsti", volgens de modaliteiten zoals in het splitsingsvoorstel vastgelegd.

Deze overgang geschiedt op basis van de tussentijdse staat van de te splitsen vennootschap per 22 februari 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen, vanaf 23 februari 2012 worden geacht te zijn gesteld voor rekening van de uit de splitsing ontstane vennootschappen. Mochten er schulden of vorderingen vôér 23 februari 2012 blijken die niet in de rekeningen per 22 februari 2012 zijn opgenomen, dan zullen deze ten laste worden gelegd van of in opbrengst worden genomen door de twee uit de splitsing ontstane vennootschappen, in verhouding tot hun overgedragen netto-actief.

Hetzelfde geldt voor alle niet in dit voorstel opgenomen thans bestaande rechten en verplichtingen in hoofde van de te splitsen vennootschap.

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de te splitsen vennootschap overgaat ONDER ALGEMENE TITEL naar de twee op te richten vennootschappen, overeenkomstig het splitsingsvoorstel.

OPRICHTING EN GOEDKEURING STATUTEN VAN TWEE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN.

De algemene vergadering besluit de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Horizon 105" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dikarsti" op te richten en de statuten van deze vennootschappen vast te stellen en goed te keuren.

De beslissing maakt het voorwerp uit van twee afzonderlijk ontledende uittreksels.

- Vermits de algemene vergadering van de vennootschap bij deze het splitsingsvoorstel heeft goedgekeurd evenals de statuten van de nieuw opgerichte uit de splitsing ontstane besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Horizon 105" en besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dikarsti", de gesplitste vennootschap zijnde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Nieuwe Horizon", vanaf heden ophoudt te bestaan en de uit de splitsing ontstane nieuwe vennootschappen bij deze opgericht zijn.

- Na oprichting van de twee nieuwe vennootschappen "Horizon 105" en "Dikarsti", komen de algemene vergaderingen van de respectievelijke vennootschappen bijeen en nemen vervolgens het volgend besluit, met eenparigheid van stemmen :

Kwijting te verlenen aan de zaakvoerders van de gesplitste vennootschap "De Nieuwe Horizon",voor de uitoefening van hun mandaat in de periode van 23 februari 2012 tot op heden.

De vergadering en de hier aanwezige zaakvoerders van de nieuw op te richten vennootschappen stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere

lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in het handelsregister en/of de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen alsook bij andere overheidsdiensten, en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde kamer van ambachten en neringen en/of één (1) of meer erkende ondernemingsloketten, met name :

De Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Flamée & Partners", met zetel te 8530 Harelbeke, Overleiestraat 100.

i

4

a

0

x

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift akte.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2012
ÿþ " ;EY, ] Y Mod Woni 11,1

i-J~ ,3M} ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.

NEERGELEGD

18. 05. 2012

RECHTBANK I:aCiffWNDE±L

vsr7itHl.lb< , .

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

-/

+12097709*

Ondernemingsnr : 0809 881 902

Benaming

(voluit) : DE NIEUWE HORIZON

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ZANDBEEKSTRAAT 21 - 8554 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging jaarrekening

Luik A

Ondernemingsnummer : 0809.881.902

Naam: De Nieuwe Horizon

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Zandbeekstraat 21, 8554 Sint-Denijs

Luik B

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging van het splitsingsvoorstel waarbij het hele vermogen van de BVBA De Nieuwe Horizon (BE

0809.881.902), met zetel te Zandbeekstraat 21, 8554 Sint-Denijs, zal overgaan in 2 nieuw op te richten

vennootschappen:

DE NIEUWE HORIZON 105 (in oprichting)

Pieter Breughelstraat 14

8510 MARKE

DE NIEUWE HORIZON 107 (in oprichting)

Zandbeekstraat 2 i, 8554 Sint Denijs Zwevegem

8500 KORTRIJK

SPLITSINGSVOORSTEL:

1.1. Splitsing - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partij verklaart dat ze aan hun algemene vergadering een splitsingsvoorstel zal

voorleggen dat ertoe strekt een splitsing door te voeren waarbij de BVBA DE NIEUWE HORIZON wordt

gesplitst in DE NIEUWE HORIZON 105 en DE NIEUWE HORIZON 107, door splitsing van het gehele

vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen.

Dit voorstel behelst de, overeenkomstig de bepaling van artikel 674 -van het Wetboek Vennootschappen,

splitsing door oprichting van nieuwe vennootschappen waarbij het

gehele vermogen van de BVBA DE NIEUWE HORIZON overgaat in de op te richten vennootschappen DE

NIEUWE HORIZON 105 en DE NIEUWE HORIZON 107

1.2. Ruilverhouding

Het kapitaal van de DE NIEUWE HORIZON is verdeeld in 22.440 aandelen,

1 aandeel van DE NIEUWE HORIZON 105 geeft recht op 187 aandelen van DE NIEUWE HORIZON. Er

worden 60 aandelen uitgegeven in DE NIEUWE HORIZON 105 tegen 10.220 aandelen van DE NIEUWE

HORIZON.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voer-

behouden

Aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

1 aandeel van DE NIEUWE HORIZON 107 geeft recht op 187 aandelen van DE NIEUWE HORIZON. Er worden 60 aandelen uitgegeven in DE NIEUWE HORIZON 107 tegen 10.220 aandelen van DE NIEUWE HORIZON.

1.3. Datum voor deelname in de winst

De aandelen van de twee inbreng genietende vennootschappen zullen recht hebben te delen in de winst die

verwezenlijkt wordt over het boekjaar 23/02/2012 -- 31/12/2012.

1.4. Boekhoudkundige datum

De datum vanaf dewelke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht wordt te zijn

verricht voor rekening van de nieuwe vennootschappen is vastgesteld op 23/02/2012.

1.5. Bijzondere rechten

Alle aandelen die het kapitaal van de nieuwe vennootschappen vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de gesplitste vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de te splitsen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.6. Bijzonder voordelen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de te splitsen vennootschap, noch aan

de zaakvoerders van de nieuwe vennootschappen.

1.7. Bezoldiging Accountant

Overeenkomstig de bepalingen van het artikel 745 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zaakvoerder Zaakvoerder

Mevr. Anne Steeland Mevr. Kristien Bauwens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2012
ÿþr~ nood Watd11.1

oçç ~ ~._

474

{ ~

------t~- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor

behouc aan h Belgis

Staatst

IlItlIIIláIÓëáII9119/ 231

-05

~1rGiSC' '

Ondernemingsnr : 0809 881 902

Benaming

(voluit) : DE NIEUWE HORIZON

(verkort) :

E'"f (-. NEERGELEGD

r

..:~

10. 04, 2012

IUCBAfak KOOPHANDEL _w QefitiqfdiC



Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ZANDBEEKSTRAAT 21 - 8554 5I Nl - DENDS

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Neerlegging van het splitsingsvoorstel waarbij het hele vermogen van de BVBA De Nieuwe Horizon

(BE 0809.881.902), met zetel te Zandbeekstraat 21, 8554 Sint-Denijs, zal overgaan in 2 nieuw op te richten

vennootschappen:

DE NIEUWE HORIZON 105 (in oprichting)

Pieter Breughelstraat 14

8510 MARKE

DE NIEUWE HORIZON 107 (in oprichting)

Zandbeekstraat 21, 8554 Sint-Denijs Zwevegem

8500 KORTRIJK

Overeenkomstig de bepalingen van het artikel 745 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.





zaakvoerder zaakvoerder

Mevr. Anne Steeland Mevr. Kristien Bauwens





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

06-03-2012

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12301495*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 18 februari 2012, geregistreerd te Kortrijk, 1° Registratiekantoor, op 21 februari 2012, drie bladen geen renvooien, Boek 956 blad 55 vak 19, Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a. Inspecteur (get.) L.Vanheuverzwijn, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DE NIEUWE HORIZON met zetel te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Zandbeekstraat 21, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

- De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een

bedrag van één miljoen negenhonderd twaalf duizend achthonderd achtenveertig euro

zes cent (¬ 1.912.848,06) om het te brengen van honderd zevenentachtig duizend honderd eenenvijftig euro vierennegentig cent (¬ 187.151,94) op twee miljoen honderd duizend euro (¬ 2.100.000,00), door het creëren van twintig duizend vierhonderd veertig (20.440) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze twintig duizend vierhonderd veertig (20.440) nieuwe aandelen zullen worden toegekend als vergoeding voor de inbreng van een schuldvordering ten belope van negenhonderd zesenvijftig duizend vierhonderd vierentwintig euro drie cent (¬ 956.424,03) lastens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE NIEUWE HORIZON".

Ondernemingsnr : 0809.881.902

Benaming (voluit): DE NIEUWE HORIZON

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8554 Zwevegem, Zandbeekstraat(S) 21

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Modificatie

- De aanwezige vennoten stellen vast en verzoeken ons, Notaris, er akte van te

nemen dat de voorgestelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal

KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

daadwerkelijk werd gebracht op twee miljoen honderd duizend euro (¬ 2.100.000,00), vertegenwoordigd door tweeëntwintig duizend vierhonderd veertig (22.440) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd : afschrift akte, gecoordineerde statuten.

Griffie

06/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.12.2011, NGL 27.01.2012 12023-0145-010
17/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 10.03.2011, NGL 11.03.2011 11056-0472-010
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 18.03.2010, NGL 04.05.2010 10110-0010-013

Coordonnées
DE NIEUWE HORIZON

Adresse
ZANDBEEKSTRAAT 21 8554 SINT-DENIJS

Code postal : 8554
Localité : Sint-Denijs
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande