DE NIEUWE MARKT GENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE NIEUWE MARKT GENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.591.632

Publication

25/06/2014
ÿþ,iEERGELEGD

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Î 6 -06- 20I4

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r~l

RtutihWe VAN -,1,4 -1.\ L TE GENT

Ondernemingsnr: 0460.599.632

Benaming (voluit) : DE NIEUWE MARKT GENT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Ottergemsesteenweg 800 L

9000 Gent

Onderwerp akte :Statutenwijziging - zetelverplaatsing - doelswijziging - aanpassing statuten aan het wetboek van vennootschappen

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint;; Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -; Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op;

i; veertien mei tweeduizend veertien , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie,; enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een: buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid « DE NIEUWE MARKT GENT » te 9000 Gent, Ottergemsesteenwegt 800 L, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering besloot de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar; 8310 Brugge (Assebroek), Duiventorenstraat 105. En dit met ingang vanaf 1 april 2014.

2. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder; aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en; ;; passiva afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en veertien.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van' !! activa en passiva afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en veertien te hebben; ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva zullen neergelegd! ;; worden ter griffie.

3. De vergadering besloot het doel van de vennootschap uit te breiden door aanvulling van het; huidig betrokken artikel, zodat het zal luiden zoals verder vermeld.

4. De algemene vergadering besloot om vanaf heden het kapitaal uit te drukken in euro, zodat dit; ;; vervolgens achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (¬ 18.592,01) bedraagt

5. De vergadering besloot tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen. Het kapitaal; van de vennootschap wordt bijgevolg vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) gelijke; aandelen die elk één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering om volledig nieuwe statuten aan te nemen, om deze in overeenstemming te brengen met de! genomen besluiten en de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg zullen de! vennootschap van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren: kenmerken: ;; 1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DE NIEUWE MARKT GENT".

;I 2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8310 Brugge (Assebroek), Duiventorenstraat; ;;105.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (¬ 18.592,01). Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

" alle uitbatingen van horecabedrijven in de ruimste zin van het woord zoals ondermeer restaurant, tea-room, brasserie, taverne, snackbar, verbruikssalon, restauratiehouder (traiteur), drankgelegenheid, inrichting voor vertoningen en exposities, dancing, hotel en logementshuis.

" de import en export, aan- en verkoop van voedingswaren, grondstoffen en ingrediënten voor voedingswaren en dranken (met inbegrip van alcoholische dranken);

" algemeen transport;

" het vervoer in het algemeen;

" expresdiensten (koerierdiensten);

" het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies;

" het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

E3innen dit kader:

- overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

" het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het' deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen

en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen;

" het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bljdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en in alle uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake; zoals onder meer en bijvoorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- én/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand mei om tien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de

vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

R

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Cormafisk, kantoor houdende te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 367 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelting, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder

Staat van actief en passief

Gecoördineerde statuten

Sophie Delaere, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van jjik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

27/08/2013 : GE185200
30/08/2012 : GE185200
31/05/2011 : GE185200
21/05/2010 : GE185200
15/06/2009 : GE185200
01/07/2008 : GE185200
13/08/2007 : GE185200
07/10/2005 : GE185200
09/09/2004 : GE185200
04/07/2003 : GE185200
16/08/2002 : GE185200
16/08/2002 : GE185200
17/05/1997 : GE185200
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 26.08.2016 16468-0562-010

Coordonnées
DE NIEUWE MARKT GENT

Adresse
DUIVENTORENSTRAAT 105 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande