DE NIEUWE TRAP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE NIEUWE TRAP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.755.724

Publication

12/05/2014
ÿþmocl1M

In de bijlagen bij hetBelgischStaatsblad bekendtemaken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONiTEUR BELGE NEERGELEGD

beht

aat Bel Staa

02 -05-

2014

17. 04, 2014

E HTBANK KOOPHANDEL . KO

111111Mj1111MFIII E

LGISCH SUATOBLA

Ondernemingsnr : 0451.755.724 Benaming (voluit) : De Nieuwe Trap

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Burgemeester Reynaertstraat, 19

8600 Kortrijk

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Maggi '.Vancoppernolle te Kortrijk op 31 maart 2014, die eerstdaags zal: .geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat dei i!buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid "De Nieuwe Trap" onder meer de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING.

De vergadering stelt vast dat het kapitaal thans omgezet

;;euro 18.592,01 euro bedraagt.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen op

1-te heffen.

DERDE BESLISSING.

Verslaggeving.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het lezen van de

'i!hierna vermelde verslagen gezien elke aanwezige of

vertegenwoordigde vennoot erkent volledig kennis te hebben van deze !verlagen :

- Verslag van de zaakvoering;

- Verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt in toepassing van !artikel 313 van het wetboek van vennootschappen nopens de inbreng! !in natura.

Dit verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke ::,vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met !beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin" met zetel te 8560! 'pievelgem, Kortrijkstraat, 12, vertegenwoordigd door de heer Piet! !Dujardin, bedrijfsrevisor besluit als volgt :

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de ;;,controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij dei !kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA DE NIEUWE TRAIDi

inbreng ln natura van een vordering die werd toegekend aan de' !heer Peter DEURINCK en een vordering die werd toegekend aan de heer ,Pierre LEFEBVRE naar aanleiding van de doorgevoerde ':dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik !!besluiten dat :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instromenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng ln natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng ln natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 297.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden ln het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 25 maart 2014"

Verhoging van het kapitaal.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van tweehonderdzevenennegentigduizend euro (297.000,00 EUR), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent

(18.592,01 EUR) op driehonderdvijftienduizend

vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (315.592,01 EUR) door inbreng van schuldvorderingen jegens de vennootschap ten belope van het passend bedrag zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist van volledig nieuwe statuten aan te nemen rekening houdend met de bestaande kenmerken en om deze aan te passen aan de genomen beslissingen en aan de thans vigerende wetgeving en meer bepaald het wetboek van vennootschappen houdende tevens :

- schrapping van alle overbodige bepalingen en van de

verwijzingen naar de gecoördineerde wetten op de

handelsvennootschappen;

- aanpassing voorkeurrecht bij kapitaalverhoging indien aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik;

- wijziging van de regels inzake de volstorting van aandelen;

- herformulering van de regels inzake werking, samenstelling, bijeenroeping en notulen van de zaakvoering en de algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-bhctuder), aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

herformulering van de procedure inzake overdracht van aandelen.

Artikel 1. - Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "De Nieuwe Trap".

Artikel 2. - Zetel.

De zetel is gevestigd te 8500 Kortrijk, Burgemeester Reynaertstraat, 19.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoering, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoering, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

Het uitbaten van herbergen, hotels, privaat-clubs, tea-rooms, restaurants, bierhuizen, cabarets, koffiehuizen.

Het inrichten van artistieke, culturele of sportmanifestaties evenals van alle andere uitbatingen of activiteiten welke rechtstreeks of onrechtstreeks er verband mee houden.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze interesseren in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Artikel 4. - Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal bedraagt driehonderdvijftienduizend

vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (315.592,01 EOR) vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderdvijftigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 11. - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 12. - Bevoegdheden.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor->boute

aan het

Belgisch Staatsblad

madll 1

_

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Artikel 13. - Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door de zaakvoerder, wanneer er maar één is of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

Artikel 16. - Jaarvergadering - Bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste woensdag van de maand juni om veertien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Artikel 20.- Stemrecht - Vertegenwoordiging.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De stemming per brief is niet toegelaten.

Artikel 23. - Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 24. - Bestemming van de winst - reserves.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig d wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-behoudeg aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

etehoudein

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Hafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze ;verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds ;één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27. - Verdeling van het netto-actief.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 31 maart 2014; gecoördineerde tekst van de statuten; verslag van de revisor nopens de inbreng in natura; verslag van de zaakvoering nopens de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(d)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 28.08.2014 14563-0151-012
28/08/2013 : KO131650
16/08/2012 : KO131650
03/10/2011 : KO131650
25/08/2010 : KO131650
04/11/2009 : KO131650
01/10/2008 : KO131650
01/10/2007 : KO131650
07/09/2006 : KO131650
05/10/2005 : KO131650
18/08/2004 : KO131650
25/08/2003 : KO131650
12/08/1999 : KO131650
01/01/1997 : KO131650
01/01/1996 : KO131650
14/01/1994 : KO131650

Coordonnées
DE NIEUWE TRAP

Adresse
BURGEMEESTER REYNAERTSTRAAT 19 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande