DE NOODZEE REIZEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE NOODZEE REIZEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 567.843.443

Publication

19/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle in het algemeen gelijk welke verrichtingen in verband met de reisorganisatie, als aannemer en onderaannemer, en de verkoop van akkoordvakanties en  verblijven, individueel of in groep.

Alle om het even weke verrichtingen aangaande de uitbating van reisagentschappen, het inrichten van groeps-en particulierreizen zowel in het binnen  als buitenland, het huren van hotels, spijshuizen en vervoersmiddelen, het verkopen van reisbiljetten voor nationale en internationale reizen met alle vervoersmiddelen, het inrichten van vakantieplaatsen en het stellen van alle handelingen met dit doel.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op het even welke wijze, mogen deelnemen aan andere ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig of gedeeltelijk verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle handels-, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen aangaan die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die minstens van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De inbreng der vennoten is aldus bepaald

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 30.000,00 euro. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Mevr. Smith Marianne 15.000,00 euro in en mevr. Harri Lynn 15.000,00 euro, waarvoor hen elk 50 aandelen worden toegekend.

Ondergetekenden:

1. Smith Marianne, A. Rodenbachstraat 33/1, 8370 Blankenberge

2. Harri Lynn, Walakker 6, 8200 Brugge

Met het doel tussen hen een vennootschap op te richten, zijn als volgt overeengekomen:

De vennootschap is onder firma en draagt de naam: De Noordzee Reizen

De vennootschap heeft tot doel:

Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te Van Maerlantstraat 5, 8370 Blankenberge

IV. De duur van de vennootschap is onbeperkt.

De activiteit van de vennootschap start op 1 oktober 2014.

Elk aandeel heeft recht op één stem bij de Algemene Vergadering

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : De Noodzee Reizen

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Van Maerlantstraat 5

*14310869*

Luik B

8370

België

0567843443

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Blankenberge

Griffie

Neergelegd

17-11-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De vennoten zullen in de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en zullen de winsten in dezelfde verhouding verdelen. De bestemming van de boekhoudkundige resultaten worden jaarlijks vastgelegd bij de Algemene Vergadering.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten, voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen. De overdracht van aandelen onder levenden zowel als bij overlijden aan één of meer vennoten of aan derden, al dan niet erfgenamen, zal slechts mogen geschieden met toestemming van de helft der overige vennoten, bezittende minstens vier/vijfden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek der rechten waarvan de afstand zich realiseert of voorgesteld wordt, en indien er slechts twee vennoten zijn, met toestemming van de andere vennoot. Bij weigering van toestemming - weigering tegen dewelke geen verhaal mogelijk is  verplichten de vennoten die zich tegen de overdracht verzetten, de aandelen, terug te kopen tegen de waarde vastgesteld op de navolgende wijze, behoudens minnelijke regeling. De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen, deelnemen aan deze terugkoop.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk jaar eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 01/10/2014 tot 31/12/2015 . Iedere laatste maandag van de maand mei om 17u, en dit voor de eerste keer in 2016, zal er een Algemene Vergadering worden samengeroepen die zal beslissen omtrent de winstverdeling en de eventuele ontlasting van de zaakvoerder over het beheer.

Wordt benoemd voor onbepaalde duur als zaakvoerders: Mevr Smith Marianne (53.12.16-380-46/

A.Rodenbachstraat 33/1,8370 Blankenberge) en mevr. Harri Lynn (82.07.22-146-92 / Walakker 6,8200 BRUGGE ).

Met het oog op het verrichten van alle formaliteiten in verband met de Kruispuntbank voor ondernemingen en het Ondernemingsloket en in verband met de belasting over de toegevoegde waarde en het sociaal verzekeringsfonds, en alle stukken te kunnen ondertekenen met dit doel, wordt volmacht gegeven aan Tudors Accountancy , Oostendse Steenweg 105, 8000 Brugge.

De verdeling zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. De vennoten die zich niet verzetten, kunnen evenwel een aantal aandelen overnemen, lager dan gezegd pro rata. De terugkoopwaarde waarvan sprake, is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen zullen beïnvloeden. Indien partijen niet tot een overeenkomst kunnen komen zal een derde deskundige worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open. De terugkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgelegd. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Smith Marianne Zaakvoerder

In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten, hun weduwen of erfgenamen, de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

Coordonnées
DE NOODZEE REIZEN

Adresse
VAN MAERLANTSTRAAT 5 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande