DE PUBLIGRAAF

Divers


Dénomination : DE PUBLIGRAAF
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 456.646.504

Publication

07/05/2014
ÿþr Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

*14094726*

24 APR. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0456.646.504 Benaming

(voluit) : DE PUBLIGRAAF

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8860 Moorslede, Kasteeldreef 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel betreffende de fusie door overneming door de NV 'ALDERAMIN' van de NV 'DE PUBLIGRAAF', de NV 'FRAKA-WILO' en de NV 'KOINON',

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 20 april 2014 door de bestuurders van de NV 'ALDERAMIN' , de NV 'DE PUBLIGRAAF", de NV 'FRAKA-WILO' en de NV 'KOINON' confcrm artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

De fusie betreft de overname van 1) de NV 'DE PUBLIGRAAF' met zetel te 8890 Moorslede, Kasteeldreef 1; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent-afdeling leper en met BTW-nummer BE 0456.646.504, 2) de NV 'FRAKA-WILO', met zetel te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent-afdeling Kortrijk en met BTW-nummer BE0429.216.585, en 3) de NV 'KOINON' met zetel te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent-afdeling Kortrijk onder het nummer 0463.634.363, door de NV 'ALDERAAMIN', met zetel te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent-afdeling Kortrijk onder nummer 0508.995.226, waardoor het gehele vermogen van de NV 'DE PUBLIGRAAF', de NV'FRAKA-WILO' en de NV 'KOINON', zowel de rechten als de verplichtingen, zullen overgaan op de NV 'ALDERAMIN'.

Het doel van de NV 'DE PUBLIGRAAF ' is in de statuten als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel :

Het uitvoeren of doen uitvoeren van research voor ondernemingen op alle technische gebieden, zoals

marketing, produktie, ondernemingstechnieken en dergelijke; evenals het verlenen van diensten op deze

gebieden.

Het aan- en verkopen van handelsgoederen.

Het stellen van financiële verrichtingen zoals onder meer het te leen opnemen of te leen geven van gelden=

in de mate toegelaten door de wet, onder welke vorm ook, met of zonder zakelijke en of persoonlijke=

zekerheden.

° Het beleggen, beheren en uitbaten van onroerende goederen en van eigen roerende waarden en°

bezittingen, het financieren van investeringen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden. Het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen of ondernemingen.

Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als In het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking ervan of die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het in enig verband met het hare staat.

De vennootschap mag persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3,. ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties: en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf. augustus negentienhonderd éénennegentig,"

Het doel van de NV 'FRAKA-WILO' is in de statuten als volgt omschreven:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van onroerende goederen, vooral door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst,

De vennootschap heeft tevens tot doel:

- Het verlenen van bijstand en diensten onder andere op het vlak van facturatie, marktstudies, analyse van ondernemingen;

- Het uitvoeren van marktstudies, het organiseren van seminaries, reizen en analoge initiatieven; Het commercialiseren en uitbouwen van allerhande attracties en manifestaties;

- Het beleggen, het beheren, verhuren, de aan- en verkoop van eigen roerende waarden en bezittingen;

- Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken, voor zover ze niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap.

Zij mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbeleggingen opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en - waarden; zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met gelijkaardig of aanverwant. doel of waarvan de bedrijvigheid voor haar nuttig kan zijn.

De vennootschap mag zioh borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden."

Het doel van de NV 'KOINON' is in de statuten als volgt omschreven: "De vennootschap heeft tot doel;

-het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen of ondernemingen. Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen,

-Het te leen opnemen of te leen geven van gelden, in de mate toegelaten door de wet, onder welke vorm ook, met of zonder zakelijke en/of persoonlijke zekerheden;

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en uitbreiding van een onroerend patrimonium, vooral door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst.

De vennootschap zal binnen het kader van het doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

De vennootschap kan deze verrichtingen verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en meer bepaald als commissionaris, makelaar, tussenpersoon, vertegenwoordiger of lasthebber.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van de vennootschappen of ondernemingen waarin ze belangen bezit of in het voordeel van derden mits vergoeding."

Het doel van de NV'ALDERAMIN' is in de statuten als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel het nemen van participaties, onder welke vorm ook in alle ondernemingen, de verkrijging door aankoop, onderschrijving of op enige andere wijze, alsook de vervreemding door verkoop, ruil of op andere wijze van titels, obligaties, vorderingen, en alle andere waarden, het bestuur, de uitbreiding en het beheer van haar portefeuille.

De vennootschap mag deelnemen aan de oprichting en de ontwikkeling van eender welke financiële, industriële of commcerciële onderneming, onder meer bij middel van het uitoefenen van de functie van zaakvoerder, bestuurder, beherend vennoot of anders, en mag deze ondernemingen alle medewerking verlenen, zowel door het verstrekken van leningen, waarborgen of op enige andere wijze.

De vennootschap mag geld lenen op eender welke manier, behalve door middel van openbaar aanbod. Ze mag overgaan doch enkel bij middel van private plaatsing, tot de uitgifte van obligaties en andere titels ter vertegenwoordiging van leningen of vorderingen. De vennootschap mag fondsen lenen.

Ze mag waarborgen en zekerheden verstrekken aan derden om haar verplichtingen of de verbintenissen van haar filialen, verbonden ondernemingen of op elke andere vennootschap te waarborgen. De vennootschap mag hypotheken, pandrechten of andere zekerheden vestigen op geheel of deel van haar vermogen.

De vennootschap mag op een allesomvattende wijze, alle technieken en instrumenten getinkt aan haar investeringen gebruiken met het oog op een efficiënt beheer, waaronder ook begrepen technieken en instrumenten bestemd om zich te beschermen tegen intrestschommeingen en andere risico's.

De vennootschap mag alle commerciële en financiële verrichtingen stellen alsook elke andere verrichting die verband houdt met roerende en onrcerende goederen, en die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het verwezenlijken van haar doel, of daartoe bijdragen, waaronder investeringen in de vastgoedsector en in het algemeen alle onroerend goed verrichtingen."

De bestuurders van de overnemende vennootschap, hetzij de NV 'ALDERAMIN' en van de overgenomen

vennootschappen 'FRAKA-WILO' en 'KOINON' zijn;

1.de Heer DE NOLF Hendrik wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1;

2.Mevrouw CLAEYS Lieve, wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.de heer DE NOLF Francis, wonend te 8790 Waregem, Harelbekestraat 44;

4.Mevrouw DE NOLF Katrien, wonend te 8510 Kortrijk, Argendaalstraat 36;

5.de heer DE NOLF William, wonend te 8500 Kortrijk, Cannaertstraat 5;

6.de heer DE NOLF Louis, wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1.

De bestuurders van de over te nemen vennootschap, de NV 'DE PUBLIGRAAF', zijn:

1.Mevrouw DE CLERCK Marie-Thérèse, wonend te 8890 Moorslede, Kasteeldreef 1;

2.de Heer DE NOLF Hendrik wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1;

3.Mevrouw CLAEYS Lieve, wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1;

4.de heer DE NOLF Francis, wonend te 8790 Waregem, Harelbekestraat 44;

5.Mevrouw DE NOLF Katrien, wonend te 8510 Kortrijk, Argendaalstraat 36;

6.de heer DE NOLF William, wonend te 8500 Kortrijk, Cannaertstraat 5;

7.de heer DE NOLF Louis, wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat .

8. de naamloze vennootschap FRAKA-WILO, met zetel te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1, met vaste

vertegenwoordiger mevrouw CLAEYS Lieve, wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1,

De ruilverhouding wordt als volgt bepaald:

1) Honderd eenenzestig duizend honderd vierenzeventig (161.174) volstorte nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap ALDERAMIN worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap DE PUBLIGRAAF (behalve aan de aandeelhouder ALDERAMIN), hetzij zesentwintig (26) aandelen van de overnemende vennootschap tegen één (1) aandeel van de over te nemen vennootschap sub 1, zonder opleg in geld,

Aangezien de overnemende vennootschap ALDERAMIN één (1) aandeel bezit op een totaal van zesduizend tweehonderd (6.200) aandelen in de overgenomen venncotschap DE PUBLIGRAAF zal slechts een uitgifte van nieuwe aandelen plaatsvinden tot beloop van de zesduizend honderd negenennegentig (6.199) niet in haar bezit zijnde aandelen. Aldus worden honderd eenenzestig duizend honderd vierenzeventig (161.174) aandelen van de naamloze vennootschap ALDERAMIN aan de andere aandeelhouders van de naamloze vennootschap DE PUBLIGRAAF uitgereikt in ruil voor hun zesduizend honderd negenenennegentig (6.199) aandelen.

2) Honderd achtenveertig duizend vierhonderd veertig (148,440) volstorte nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap ALDERAMIN worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap FRAKA-WILO, hetzij twaalf (12) aandelen van de overnemende vennootschap tegen één (1) aandeel van de over te nemen vennootschap sub 2, zonder opleg in geld.

3) Zeshonderd en zes (606) volstorte nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap ALDERAMIN worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap KOINON (behalve aan de aandeelhouder ALDERAMIN), hetzij driehonderd en drie (303) aandelen van de overnemende vennootschap tegenéén (1) aandeel van de over te nemen vennootschap sub 3, zonder opleg in geld.

Aangezien de overnemende vennootschap ALDERAMIN vierendertig duizend achthonderd zesenveertig (34.846) aandelen bezit op een totaal van vierendertig duizend achthonderd achtenveertig (34.848) aandelen in de overgenomen vennootschap KOINON zal slechts een uitgifte van nieuwe aandelen plaatsvinden tot beloop van de twee (2) niet in haar bezit zijnde aandelen. Aldus worden zeshonderd en zes (606) aandelen van de naamloze vennootschap ALDERAMIN aan de andere aandeelhouders van de naamloze vennootschap KOINON uitgereikt in ruil voor hun twee aandelen.

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor de overgenomen vermogens worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap 'ALDERAMIN'.

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2014, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschappen 'DE PUBLIGRAAF', 'FRAKA-WILO' en 'KOINON' boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap 'ALDERAMIN'.

Het vermogen van de over te nemen vennootschap DE PUBLIGRAAF, FRAKA-WILO en KOINON, bevat

onroerende goederen gelegen te België, Frankrijk en Spanje.

De bodemattesten wat de onroerende goederen in België betreft, afgeleverd op 9 en 10 oktober 2013,

Zuiden als volgt:

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht.ovam.be.

1. r

r,

f& Voor- 3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet.

behouden 4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

aan het te Mechelen, 09 en 10.10.2013

Belgisch [getekend]

Staatsblad Eddy Van Dyck

afdelingshoofd"



Er zijn in de over te nemen venncotschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of ° maatregelen voorgesteld moeten worden.

Aan de B.V. o.v.v.e. C.V.B.A. Deloitte Bedrijfsrevisoren - Reviseurs d'Entreprises, met maatschappelijke zetel in het Gerechtelijk Arrondissement Brussel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8B, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0429.053.863, en met B.T.W.-nummer BE-0429.053.863, vertegenwoordigd door de heer Mario Dekeyser, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A, is de opdracht gegeven om het revisoraal verslag op te maken, zoals bedoeld in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, en dit voor alle bij de fusie door overneming betrokken vennootschappen. De bezoldiging van deze opdracht wordt in gemeen overleg bepaald op 2.500,00 EUR per vennootschap, exclusief BTW, en dit eventueel vermeerderd met de kosten.Aan de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend in het kader van deze fusie.

Dit fusievoorstel wcrdt door het bestuursorgaan van elke venncotschap die bij deze fusie betrokken is, uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd.

Hendrik De Noif en Lieve Claeys

Bestuurders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.05.2014, NGL 27.06.2014 14240-0448-016
15/07/2014
ÿþBenaming (voluit) : De Publigraaf

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel : Kasteeldreef, 1 8890 Moorslede

Onderwerp akte :Fusie door overneming

:R" r blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Maggy '1Vancoppernolle te Kortrijk op 20 juni 2014, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat:

- de vennootschap bij wijze van fusie overgenomen werd door de commanditaire vennootschap op aandelen "Koinon" (voorheen naamloze

:vennootschap Alderamin), gevestigd te 8800 Roeselare,i

,1<astee1hoekstraat, 1, belasting op de toegevoegde waarde nummer Be 0508.995.226, rechtspersonenregister Gent - Afdeling Kortrijk.

- het gehele vermogen zowel de rechten als de verplichtingen, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel is :overgegaan op de overnemende vennootschap.

" - de vennootschap opgehouden heeft te bestaan. - de raad van bestuur van de overnemende vennootschap gemachtigdU werd tot uitvoering van al de hiervoor genomen beslissingen.

\IOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

ª% Maggy Vancoppernolle Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 20 juni 2014; verslag van de revisor nopens de fusie; verslag van de raad :ivan bestuur nopens de fusie.

O

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11113111110

mod 11.1

_

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernesningsnr 0458.848.504

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

30/07/2013
ÿþMed Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0456.646.504 Benaming

(voluit) : De Publigraaf (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kasteeldreef 1, 8890 Moorslede

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de algemene vergadering de dato 28 mei 2013 blijkt de herbenoeming van volgende

bestuurders:

De heer Hendrik De Nolf, wonende te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1

De heer Francis De Nolf, wonende te 8790 Waregem, Harelbekestraat 44

Mevrouw Katrien De Nolfl wonende te 8510 Bellegem, Argendaalstraat 36

De heer William De Nolf, wonende te 8500 Kortrijk, Cannaertstraat 5

Zij worden herbenoemd voor een periode van 6 jaar met ingang van 28 mei 2013 tot aan de jaarvergadering,

te houden in 2019.

Zij hebben hun mandaat aanvaard.

~

1

Uit de notulen van de raad van bestuur de dato 28 mei 2013 blijkt de herbenoeming van de gedelegeerd bestuurder

De heer Hendrik De Nolf, wonende te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1, werd herbenoemd als gedelegeerd bestuurder voor een periode .van 6 jaar met ingang van 28 mei 2013 tot aan de jaarvergadering te houden in 2019,

Aan de gedelegeerd bestuurder wordt volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend.

De heer Hendrik De Nolf heeft zijn mandaat aanvaard, het mandaat loopt samen met zijn mandaat als bestuurder,

Voor eensluitend uittreksel:

De heer Hendrik De Nolf , gedelegeerd bestuurder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 12.06.2013 13172-0111-016
13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.05.2012, NGL 07.06.2012 12156-0122-016
22/07/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NUI IIl 111111

*11112760*

" _ ;,_ ^ : :, 0456.646.504

~ ~_: _. " -a:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De Publigraaf

Naamloze vennootschap

r :.ï Kasteeldreef 1, 8890 Moorslede

Onderwerp akte - Benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 24-05-2011:

Wordt benoemd tot bestuurder met ingang van heden voor een periode van zes jaar, tot aan de

jaarvergadering te houden in 2017:

Mevrouw Lieve Claeys, wonende te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1.

Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Deze beslissing worden met unanimiteit van stemmen getroffen.

De heer Hendrik De Nolf

Gedelegeerd bestuurder

t~= 4z.:r h3.r+r, . tt. ;3 r.,  " . 7 .. . r,t[i: ,ar d?FLi.onrr

LFL'Ct?S3c. 0.'rclerr t. vereyEr74y,jQrdfgen

Verso : Neam

01/07/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





*RI~11VIG099IIIIIIIEVNR

080*

V, beh

aa

Bei Staa

iw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming 0456.646.504

(voluit) : DE PUBLIGRAAF

naamloze vennootschap

8890 Moorslede, Kasteeldreef, 1

WIJZIGING STATUTEN

Rechtsvorm :

Zetel :

" Onderwerp akte :



Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Alain Mahieu te Moeskroen op één juni tweeduizend en elf, geboekt vijf bladen zonder renvooi te Mouscron 2 op 14 juni 2011, boek 175, blad 72, vak 1. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 ¬ ). De Ontvanger : P.PARENT.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DE PUBLIGRAAF", in het frans "LE PUBLIGRAPI-IE", met zetel te 8890 Moorslede, Kasteeldreef, 1 met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De algemene vergadering beslist het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging wanneer een aandeel niet vruchtgebruik bezwaard is te vervolledigen als volgt :

"Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die door de blote eigenaar met eigen middelen verkregen worden, zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Bij het einde van het vruchtgebruik is de vruchtgebruiker evenwel ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik van de aandelen.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die door de vruchtgebruiker met eigen middelen verkregen worden, behoren toe aan de blote eigenaar, doch zijn met hetzelfde vruchtgebruik als de oude bezwaard. Bij het einde van het vruchtgebruik is de blote eigenaar ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van de aandelen".

Tweede beslissing.

De algemene vergadering beslist volgende tekst toe te voegen aan artikel 6 van de statuten in verband met kapitaalvermindering:

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden.

In de oproeping tot de algemene vergadering wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze vermeld.

Is een aandeel bezwaard met vruchtgebruik, dan komen de uitgekeerde bedragen in geval van een reële kapitaalvermindering toe aan de blote eigenaar, op last deze te plaatsen met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruiker.

Derde beslissing.

De algemene vergadering beslist dat de aandelen voortaan op naam zijn. Zij kunnen echter eveneens in gedematerialiseerde vorm bestaan mits eenparig akkoord van alle aandeelhouders.

Vierde beslissing.

De algemene vergadering beslist de termijn van drie jaar betreffende de inkoop van eigen aandelen bij een dreigend en ernstig nadeel te vernieuwen.

Vijfde beslissing

De algemene vergadering beslist een aantal bepalingen in de statuten te wijzigen en toe te voegen in verband met aandelen die bezwaard zijn met vruchtgebruik, om alle lidmaatschapsrechten toe te kennen aan de vruchtgebruiker (en niet aan de blote eigenaars).

Zesde beslissing

De algemene vergadering beslist in de statuten de mogelijkheid van de elektronische stemming op een algemene vergadering te voorzien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Zevende beslissing.

De algemene vergadering beslist dat het register van aandelen onder elektronische vorm mag gehouden worden zodra de wet het toelaat.

Achtste beslissing.

De algemene vergadering beslist statutair de mogelijkheid te voorzien bij eenparig akkoord van alle bestuurders de techniek van de tele- of videoconferentie aan te wenden voor het houden van een vergadering van de raad van bestuur.

Negende beslissing.

De algemene vergadering beslist om in de statuten een procedure voor de schriftelijke besluitvorming binnen de algemene vergadering uit te werken.

Tiende beslissing.

De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt om ze aan te passen aan de hiervoren genomen beslissingen en aan de vigerende wetgeving:

Artikel 6:

- De tekst van de tweede zin van de eerste alinea van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst: "Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die door de blote eigenaar met eigen middelen verkregen worden, zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Bij het einde van het vruchtgebruik is de vruchtgebruiker evenwel ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik van de aandelen.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die door de vruchtgebruiker met eigen middelen verkregen worden, behoren toe aan de blote eigenaar, doch zijn met hetzelfde vruchtgebruik als de oude bezwaard. Bij het einde van het vruchtgebruik is de blote eigenaar ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van de aandelen".

- De tekst van de tweede alinea van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Het voorkeurrecht wordt uitgeoefend volgens de modaliteiten voorzien door het wetboek van

vennootschappen, maar mag, in het belang van de vennootschap, beperkt of opgeheven worden door de

algemene vergadering binnen de voorwaarden voorzien door voormeld wetboek".

Artikel 8 :

- De eerste twee alinea's van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"De effecten zijn op naam.

De effecten kunnen ook de gedematerialiseerde vorm aannemen mits eenparig akkoord van alle

effectenhouders.

- Na de derde alinea van dit artikel wordt volgende tekst toegevoegd :

"Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar

afzonderlijk ingeschreven in het register van, met vermelding van hun respectievelijke rechten."

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een

certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer.

Het register van aandelen en andere effecten op naam kan ook gehouden worden onder electronische vorm

van zodra de wet dit toelaat."

Artikel 9 :

De laatste alinea van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

"Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan stemt de vruchtgebruiker in alle algemene vergaderingen.

Hij die het stemrecht heeft, kan de vergadering doen samenkomen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan hebben zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker het

recht de algemene vergaderingen bij te wonen, hebben zij beide recht op informatie en krijgen zij bijgevolg

de verslagen toegezonden zoals wettelijk bepaald.

Alle lidmaatschapsrechten worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), met uitzondering van hetgeen

bepaald is in artikel 6 van deze statuten met betrekking tot de uitoefening van het voorkeurrecht bij

kapitaalverhoging door inbreng in geld."

Artikel 13.:

- In de tekst van de vijfde alinea van dit artikel wordt volgende tekst ingelast :

..." bij eenparig akkoord van de bestuurders schriftelijk uitgedrukt of uitgedrukt op de wijze zoals voorzien in

de derde alinea".

- Toevoeging van een nieuwe laatste alinea in dit artikel:

"Bij eenparig akkoord van alle bestuurders kan de techniek van de tele- of videoconferentie aangewend worden voor het houden van een vergadering van de raad van bestuur. Dit akkoord kan blijken uit de effectieve deelname van alle bestuurders aan een dergelijke vergadering of kan op voorhand verleend worden per brief, per fax, of per e-mail en dit voor één bepaalde vergadering of tot nader order voor alle op dergelijke wijze te houden vergaderingen. Dit akkoord kan "ad nutum" ingetrokken worden op één van de voormelde wijzen, doch niet tijdens een vergadering zelf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Dergelijke vergaderingen (per tele- of videoconferentie) kunnen dienen als forum voor discussie en beraadslaging.

Wanneer hierin besluiten worden genomen worden deze slechts tegenstelbaar aan derden wanneer zij een schriftelijke vorm hebben aangenomen en door de meerderheid van de bestuurders zijn ondertekend, met dien verstande dat gebruik kan worden gemaakt van alle voornoemde informatiedragers."

De tekst van artikel 22 wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst

"Artikel 22 : Toelating tot de vergadering.

Worden toegelaten tot de algemene vergadering, de aandeelhouders die minstens vijf (5) werkdagen vóór de vergadering ingeschreven zijn in het register van aandelen en andere effecten op naam.

De titularissen van gedematerialiseerde aandelen die de algemene vergadering wensen bij te wonen dienen vijf werkdagen vóór de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, een attest neer te leggen op de plaatsen aangegeven in de oproepingsbrief, opgesteld door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling, welk attest het aantal gedematerialiseerde effecten bevestigt dat op naam van de eigenaar of van de tussenpersoon ingeschreven is op de datum vereist voor de uitoefening van deze rechten.

Een aanwezigheidslijst met opgave van de namen van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door ieder aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden. Elke overdracht van aandelen op naam in het register van de aandelen op nâam wordt gedurende een periode van vijf werkdagen voor de algemene vergadering geschorst. Artikel 23 :

Vervanging van artikel 23 door de volgende tekst:

"Artikel 23 : Stemming per brief  Stemming op elektronische wijze - Schriftelijke besluitvorming.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Elke aandeelhouder kan stemmen per brief door middel van een formulier waarin de agenda is opgenomen met opgave van alle te nemen besluiten. Voor elk te nemen besluit afzonderlijk dient de aandeelhouder zijn aanvaarding of verwerping ervan aan te duiden. Een voorwaardelijke aanvaarding of aanvaarding met voorbehoud wordt gelijkgesteld met een verwerping. De stembrief dient door de aandeelhouder gedagtekend en ondertekend te worden en aan de zetel van de vennootschap gericht minstens vijf dagen op voorhand. Deze stembrief mag door de voorzitter slechts geopend worden op de vergadering zelf. Naast de stemming per brief is eveneens de stemming op elektronische wijze toegelaten mits voldaan wordt aan de eventueel door de raad van bestuur opgelegde vereisten van identificatie en elektronische handtekening.

De aandeelhouders kunnen steeds eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering evenwel van de besluiten te nemen in het kader van het verlies van kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven worden verstuurd per brief, per fax, per e-mail of per enige andere informatiedrager met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, naar alle aandeelhouders en in voorkomend geval naar de commissaris(sen), met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot alle voorstellen van besluit over de agendapunten niet ontvangen, dan worden de voorgestelde besluiten met betrekking tot alle agendapunten geacht niet genomen te zijn.

De procedure zoals beschreven in de twee voorafgaande alinea's dient niet gevolgd te worden wanneer alle aandeelhouders ermee instemmen éénzelfde document eventueel per volmacht te ondertekenen dat de besluiten van de algemene vergadering inhoudt.

Artikel 23 bis : De tekst van dit artikel wordt door volgende tekst vervangen :

"De raad van bestuur is gemachtigd onder de voorwaarden van artikel 620 van het Wetboek van vennootschappen, eigen kapitaalaandelen, winstbewijzen of certificaten in te kopen gedurende een termijn

van drie jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van de akte statutenwijziging de dato 2011.

De machtiging behelst voor de raad van bestuur de bevoegdheid om het maximum aantal aandelen,

winstbewijzen of certificaten te bepalen, de maximum- en minimumprijs waarvoor die aandelen,

winstbewijzen of certificaten kunnen worden ingekocht en de mogelijkheid om de statuten

dienovereenkomstig aan te passen.

Van deze bevoegdheid mag de raad van bestuur slechts gebruik maken wanneer de verkrijging noodzakelijk

is om te voorkomen dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden."

Artikel 26: In fine van de tekst van dit artikel wordt volgende tekst toegevoegd:

"De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met

medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap

kennis te nemen van de genomen besluiten."

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Alain Mahieu

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte tot wijziging van de statuten;

- gecoördineerde tekst der statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.05.2011, NGL 23.06.2011 11205-0346-016
18/05/2011
ÿþMod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo beho aan Belg Staat

11076856*







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte : 0456.646.504

De Publigraaf

Naamloze vennootschap

Kasteeldreef 1, 8890 Moorslede

Benoeming en herbenoeming Voorzitter en bestuurders

Uiitreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 25 mei 2010:

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen Mevrouw Marie-Thérèse De Clerck te herbenoemen

tot bestuurder voor een termijn van zes vervallend met de jaarvergadering van 2016.

De vergadering beslist eveneens met éénparigheid van stemmen de heer Louis De Nolf wonende te 8800

Roeselare Kasteelhoekstraat 1 te benoemen tot bestuurder voor een termijn van zes vervallend met de

jaarvergadering van 2016.

Het mandaat van bestuurder Louis De Nolf zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Beide beslissingen werden afzonderlijk genomen.

Uittreksel ui de notulen van de Raad van Bestuur dd. 25 mei 2010:

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist Mevrouw Marie-Thérèse De Clerck te benoemen tot Voorzitten van de Raad van Bestuur.

De heer Hendrik De Nolf

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.01.2010, NGL 01.06.2010 10143-0128-016
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 30.06.2009 09321-0028-016
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.05.2008, NGL 18.06.2008 08248-0035-016
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.05.2007, NGL 19.06.2007 07241-0275-016
25/05/2007 : IE038029
07/07/2006 : IE038029
29/06/2005 : IE038029
22/09/2004 : IE038029
17/09/2004 : IE038029
14/09/2004 : IE038029
21/08/2003 : IE038029
13/12/2002 : IE038029
27/09/2002 : IE038029
19/07/2002 : IE038029
21/06/2002 : IE038029
20/10/2001 : IE038029
16/10/2001 : IE038029
26/09/2001 : IE038029
22/11/2000 : KO038029
01/10/1999 : KO038029
15/07/1998 : KO141058
28/12/1995 : KOA14344

Coordonnées
DE PUBLIGRAAF

Adresse
Zetel : Kasteeldreef, 1 8890 Moorslede

Code postal : 8890
Localité : MOORSLEDE
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande