DE RICK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE RICK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.752.232

Publication

18/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12300451*

Neergelegd

16-01-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0842752232

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): DE RICK (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8750 Wingene, Lichterveldestraat 63

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op vijf januari tweeduizend en twaalf door Notaris Antoon DUSSELIER, te Meulebeke;

DAT:

1/ 1° Heer Vervaeke, Pol Ivo André, rijksregister nr 61.09.04-375.73, identiteitskaart nr 590-6694777-57, geboren te Tielt op vier september negentienhonderd eenenzestig, en zijn echtgenote:

2° Mevrouw Deblaere, Ann, rijksregister nr 64.09.28-286.87, identiteitskaart nr 590-716887-31 geboren te Zwevezele op achtentwintig september negentienhonderd vierenzestig, samenwonende te 8750 Wingene (Zwevezele), Lichterveldestraat nr 63; gehuwd onder het wettelijk stelsel met afwijkend beding ingevolge huwelijkscontract voor mijn ambt van zeventien mei negentienhonderd negentig, gewijzigd (met behoud van voormeld stelsel) blijkens akte voor mijn ambt van 31 december 2011, zo zij verklaren;

EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEBBEN OPGERICHT. 2/ Naam: "DE RICK".

3/ Zetel: 8750 Wingene, Lichterveldestraat 63 (Zwevezele).

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het stellen van alle welkdanige verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op de zogenaamde  consultancy in de meest ruime betekenis, omvattend ondermeer, doch zonder dat dit beperkt is tot uitvoeren van studies, het verstrekken van adviezen en het verrichten van diensten aangaande om het even welk aspect van het bestuur, het beheer of de bedrijfsvoering van een onderneming, bedrijvigheid, openbaar bestuur, beroepsvereniging, organisatie, vereniging of enig onderdeel daarvan, alsook ten behoeve van zelfstandigen of beoefenaars van vrije beroepen;

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, in om het even welke vennootschap, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden. Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Het op om het even welke wijze verwerven, uitbreiden, en/of om het even welke wijze te gelde maken en beheren van een roerend vermogen omvattend om het even welke roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen, edele metalen, kunstvoorwerpen, en andere roerende goederen en rechten, en met uitsluiting van elke activiteit die door de wet voorbehouden is aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het op om het even welke wijze verwerven, uitbreiden, en/of op om het even welke wijze te gelde maken en beheren van een onroerend vermogen, omvattend het aankopen, verkopen, huren, verhuren , doen bouwen en doen verbouwen, beheren, inrichten en uitbaten van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen, alsmede het verrichten van alle handelingen die nodig, nuttig of dienstig zijn voor het beheren van dit onroerend patrimonium van de vennootschap.

Het optreden als tussenpersoon in de handel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking ervan.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

5/ Duur: een onbeperkte duur.

6/ Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600),00) euro, verdeeld in honderd zes en tachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste van het kapitaal. Ieder aandeel werd bij de oprichting volledig onderschreven en ten belope van één/derde volgestort in speciën hetzij zes duizend twee honderd euro (¬ 6.200,00) en is nog te volstorten door de Heer Vervaeke Pol voor zeven duizend twee honderd euro (¬ 7.200,00) en door Mevrouw Deblaere Ann voor vijf duizend twee honderd euro (¬ 5.200,00).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nr BE64 7380 3460 2952 bij KBC BANK NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 22 december laatst afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun mandaat. Als statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, voor een onbeperkte duur, die aanvaardt: Heer Vervaeke, Pol voornoemd. Het overlijden, ontslag, afzetting, interdictie of faillissement van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mede, maar heeft geen ontbinding der vennootschap tot gevolg; in dat geval wordt door de algemene vergadering voorzien in de vervanging der zaakvoerder en bepaalt zij bij gewone beslissing de duur van zijn hernieuwbaar mandaat. Nochtans, in afwijking hiervan, ingeval Heer Vervaeke, Pol overlijdt of buiten het geval van vrijwillig ontslag in de onmogelijkheid verkeert om de opdracht van zaakvoerder uit te oefenen, ingevolge onder andere onbekwaamverklaring of faillissement, zal zijn opdracht van zaakvoerder onmiddellijk en automatisch worden ingenomen door zijn echtgenote, Mevrouw Deblaere, Ann, die aanvaardt; de duur van het mandaat van deze laatste zal in zulk geval onbeperkt zijn; deze vervanging dient dan te worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

het doel der vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Aan de zaakvoerders en de werkende vennoten kan een wedde en/of vergoedingen worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, ten laste van de algemene kosten der vennootschap.

8/ Er zal een jaarvergadering worden gehouden op elke tweede dinsdag van de maand juni om zestien uur, in de zetel der vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan wordt de vergadering verschoven naar de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Eerste jaarvergadering in 2014.

9/ Het boekjaar der vennootschap begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Eerste boekjaar: vanaf 5 januari 2012 tot en met 31 december 2013.

10/ Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd afgehouden om een wettelijk reservefonds samen te stellen, hetwelk zal ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds het tiende zal bereiken van het maatschappelijk kapitaal, maar zal tot zijn volle samenstelling moeten hernomen worden wanneer, om welke reden ook, het wettelijk reservefonds zal aangetast zijn. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de vennoten naargelang het aantal van hun maatschappelijke aandelen, tenware de algemene vergadering een deel of het geheel dezer winsten zou bestemmen voor het vormen of het aanzuiveren van een buitengewoon reservefonds of er een andere bestemming zou wensen aan te geven. Het batig saldo der vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het getal der onderscheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht. De gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhouding door de vennoten verdeeld worden, zonder dat echter een vennoot verplicht kan worden storting te doen buiten zijn aandeel in de vennootschap.

11/ Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT. Heer Vervaeke, Pol, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan VANDERVENNET GEERT ACCOUNTANCY BVBA met zetel te 8740 Pittem, Muylestraat nr 8, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheids-nummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Antoon DUSSELIER te Meulebeke.

Coordonnées
DE RICK

Adresse
LICHTERVELDESTRAAT 63 8750 ZWEVEZELE

Code postal : 8750
Localité : Zwevezele
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande