DE RIJCKER CONSULT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE RIJCKER CONSULT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.578.437

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 28.09.2014 14624-0563-010
05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 29.08.2013 13505-0590-010
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 31.08.2012 12556-0273-010
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 31.08.2011 11475-0166-011
04/08/2015
ÿþMod Word 11.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van-de-akte

NEERGELEGD

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

Griffie Rechtbank Koophandel

2 4 JUL 2015

Ondernemingsar : 0819.578.437 Benaming

(voluit) : DE RIJCKER CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SPALAAN 37 TE 8400 OOSTENDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van geassocieerd notaris STIJN RIJCKBOSCH te DE PINTE op ZESTIEN JULI TWEEDUIZEND VIJFTIEN blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE RIJCKER CONSULT, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8400 Oostende, Spalaan 37, ondernemingsnummer 0819.578.437, volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit na lezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 9 juni 2015 en nazicht van de staat van actief en passief afgesloten per 15 mei 2015, het doel te wijzigen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het uitoefenen van het beroep als advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, gerechtelijke opdrachten uitvoeren, cursussen en voordrachten geven en artikels en boeken publiceren, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dat evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap eerbiedigt bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat"

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist volgende nieuwe statuten in overeenstemming met voorgaand besluit en met de nieuwe hoedanigheid van advocatenvennootschap aan te nemen en goed te keuren, als volgt:

1. Rechtsvorm  naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De naam luidt: ADVOCAAT KRISTOF DE RIJCKER. Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

i

III

Gent Afdelir post De grimeer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het briefpapier dat de (eenpersoons)vennootschap voor uitoefening van het beroep van advocaat gebruikt, moet steeds de naam, voornaam en de hoedanigheid van advocaat van de venno(o)t(en) vermeIden.

2. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Spalaan 37. Deze mag, onverminderd de deontologische regels inzake de vestiging van advocatenkantoren, bij gewoon besluit van de zaakvoerder overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder. De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het uitoefenen van het beroep als advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, gerechtelijke opdrachten uitvoeren, cursussen en voordrachten geven en artikels en boeken publiceren, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dat evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap eerbiedigt bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat.

4. Kapitaal: Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire of niet-statutaire zaakvoerders, die steeds vennoot en advocaat moeten zijn.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen. De zaakvoerder van de één persoonsvennootschap moet de enige vennoot zijn.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

6. Jaarvergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

7. Boekjaar winstverdeling: Het boekjaar van de venn000tschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van. afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolgé de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

8. Ontbinding  vereffening:

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. De vereniging van aile aandelen in één hand heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbonden wordt. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar aan, bepaalt zijn bevoegdheden en zijn emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Voor zover geen vereffenaar aangesteId wordt, wordt de zaakvoerder geacht vereffenaar te zijn. De aangeduide vereffenaar zal steeds een advocaat moeten zijn, lid van de Orde van Advocaten, of een advocaat-rechtspersoon, erkend door de Raad van orde van Advocaten, maar slechts voor zoveel voor rekening van de ontbonden vennootschap het beroep van advocaat verder wordt gezet.

DERDE BESLUIT.

De vergadering vorleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS STIJN RIJCKBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal

-verslag zaakvoerder met staat van actief en passief

-gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.01.2016, NGL 31.01.2016 16035-0268-008

Coordonnées
DE RIJCKER CONSULT

Adresse
SPALAAN 37 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande