DE RUDDER TRADING COMPANY BELGIUM, AFGEKORT : DTCB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE RUDDER TRADING COMPANY BELGIUM, AFGEKORT : DTCB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.937.389

Publication

02/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

te Kortrijk.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor notaris Philippe Stockman te

Moorslede op 29 mei 2015, zo volgt:

1/ Comparanten.

1) De Heer VERLEYE Bart Aster Maria, wonende te 8500 Kortrijk, Walle 24, ongehuwd.

2) De Heer DE RUDDER Ignace Alfons André, wonende te 8880 Ledegem (Rollegem-Kapelle), St

Janstraat 10, echtgenoot van Mevrouw SABBE Katrien Esther.

2/ Vorm - Naam.

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

" DE RUDDER TRADING COMPANY BELGIUM ".

3/ Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Izegemsestraat 93.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het Vlaamse - en Brusselse Gewest,

door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. De vennootschap kan, bij enkel besluit van de

zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren

vestigen in België of in het buitenland.

4/ Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in

deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in

België of in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

1. Groot- en kleinhandel in vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen en aanverwante producten.

2. Groot- en kleinhandel in minerale oliën, motorbrandstoffen, smeeroliën en vetten.

3. Groot- en kleinhandel in kolen en hout en turf.

4. Opslaan en verdelen van brandstoffen.

5. Uitbating van service stations en brandstofstations.

6. Handelsbemiddeling in brandstoffen, ertsen, metalen en chemische producten

7. Het verrichten van vervoer zowel nationaal als internationaal, zowel goederen- als personenvervoer, inbegrepen koeriersdiensten, expresvracht, postbedeling en ADR (gevaarlijke producten) en andere voorwerpen, met alle materiële middelen, te land, te water of in de lucht, evenals alles wat rechtstreeks en onrechtstreeks betrekking heeft op dit doel en alle herstellingen, handel in, onderhoud en verfraaiing, huur en verhuur van alle materieel en vervoermaterieel betreffende deze activiteiten.

8. Het verzenden, controleren, bewaken, koelen, opslaan, ophalen, verpakken, verdelen, overslagen, stockeren, manipuleren, groeperen en distribueren van vrachten en alle andere

Ondernemingsnummer :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Benaming

Rechtsvorm :

:

(voluit) :

(verkort) :

*15309038*

0630937389

Izegemsestraat 93 8880 Ledegem

Oprichting

DE RUDDER TRADING COMPANY BELGIUM

DTCB

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Griffie

Neergelegd

29-05-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

goederen, zowel zonder bijkomend vervoer en diensten als voor ophaling, bezorging als verzending van allerhande vrachten, zowel te land, te water en in de lucht. Het uitbaten van goederenopslagplaatsen. optreden als (vervoer)commissionair en tussenpersoon (in het vervoer), leveren van allerhande diensten aan bedrijven, zoals o.a. planning en dispatching , administratieve diensten, logistieke diensten, adviezen, management, organisatie, telefonisch secretariaat, prospectie, call-center, enzovoort.

9. Het ter beschikking stellen van personeel.

10. De fabricatie, aan- en verkoop, huur en verhuur, inrichting, herstel en onderhoud, reinigen, poetsen (car-wash en truck-wash), depanneren, takelen en repatriëren (met inbegrip van de vervoerde goederen en de inzittenden) van om het even welke vervoermiddelen in om het even welke vorm (o.a. alle rollend materieel, rijwielen, vaartuigen, vliegtuigen, helikopters , zowel met als zonder motor of aandrijving), zowel tweedehands als nieuw.

11. De activiteiten van verhuisonderneming, expeditiebedrijf, verhuur van voertuigen, vaartuigen, vliegtuigen, helikopters of andere transport- en vervoermiddelen te zee te land of in de lucht met of zonder chauffeur of piloot, taxibedrijf voor personen-, gehandicapten-, ziekenvervoer en goederentransport.

12. De fabricatie, handel in en het onderhoud, de herstelling, de inrichting en de aanpassing van allerlei machines, landbouwtractoren, motoculteurs, gazonmaaiers, brommers en moto s, motorvoertuigen, aanhangwagens, opleggers, caravans, kampeervoertuigen, kampeerwagens, mobilhomes, vrachtwagens, bussen, koel- en tankwagens enzovoort en in alle wisselstukken en toebehoren van deze goederen.

13. Het verhuren van/of ter beschikking stelling van ruimtes voor opslagplaats van voer-, vaar- en vliegtuigen, samenkomsten, fuiven, feesten, vergaderingen, manifestaties, seminaries, tentoonstellingen, workshops, enzovoort.

14. Alle hoegenaamde bedrijvigheid en makelarij betreffende onroerende goederen, alle handelingen inzake onroerende rechten, dit alles zowel voor eigen noodwendigheid of rekening als met het oog op vervreemding, als ter bezoldiging van de bestuurders (ook in natura) onder meer (zonder beperkend te zijn):

15. De aankoop, verkoop, ruiling, afbraak, huur, verhuring van al of niet gemeubelde appartementen, woningen, kantoorruimten, kantoorinrichtingen, -materieel, -meubilair, en onroerende goederen in het algemeen.

16. Het uitvoeren van allerlei karweien, algemene aannemingen zowel zonder als met onderaannemers, zowel in de bouw als andere sectoren. Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen. Bouwen van gebouwen sleutel op de deur, bouwen van individuele huizen.

17. De expertises, het beheer, het valoriseren en het laten bouwen, verbouwen en renoveren van onroerende goederen van alle aard, alsmede de coördinatie van de leiding van dergelijke werken, alle studies, ontwerpen en plannen opvatten, maken en uitwerken;

18. De algemene coördinatie van alle openbare of private bouwwerken via onderaanneming of voor eigen rekening of voor rekening van derden.

19. Het optreden als verhuring- en verkoopagent van zowel roerende als onroerende goederen.

20. Alle hoegenaamde onroerende goederen of bouwwerken fabriceren of oprichten, bouwen, verbouwen, renoveren, kopen, verkopen, afwerken, veranderen, omvormen, herstellen, versieren, opschikken, afbreken, alle aannemingen van werken, zowel private als openbare, aanvaarden, uitvoeren of laten uitvoeren, coördinatie van en de leiding van dergelijke werken, alle studies, ontwerpen en plannen opvatten, maken en uitwerken en dit alles in eigenbeheer of via derden en onderaannemers.

21. Het coördineren van en het bemiddelen in bouw- en verbouwingswerken, de binnenhuisinrichting, en de handel in alle artikelen en producten hieromtrent.

22. De restauratie van gebouwen en monumenten, het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord, het oprichten en/of laten oprichten van gebouwen en woningen sleutel op de deur, het aankopen, verkopen en verhuren van deze woningen en gebouwen, het aannemen, uitvoeren of laten uitvoeren van: grondwerken, wegenwerken, rioleringswerken, aanplantingen, boringen, peilingen en uitdiepingen, funderingswerken, draineringwerken, niet-metalen kunstwerken, algemene bouwwerken, bekisting- en ijzervlechtwerken, bouwen van stellingen, voegwerken en reinigen van gevels, slopingwerken, plaatsen van afsluitingen, dakbedekkingwerken met asfalt en teer, droogmaken van gebouwen, leggen van tegels, vloeren en mozaïek en alle andere muur- en vloerbekledingen, warmte- en geluidsisolering, plafonneer-, cementeer-, stukadoor- en alle andere pleisterwerken, aanbrengen van crepie en soortgelijke producten, steenhouwen, marmerwerken, plaatsen van sierschouwen, leggen van parketvloeren, plaatsen van chapes en gipswerken, plaatsen van ruiten, glas en gekleurde ramen, coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, bouwpromotie, de aan- en verkoop, de fabricatie en de plaatsing van alle bouwmaterialen, de aanneming en de uitvoering, de fabricatie en de handel van alle geprefabriceerde betonelementen, de handel, huur, verhuur en herstelling van alle aannemersmateriaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

23. Tussenpersoon in de handel.

24. De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

25. Het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

26. Zij mag haar eigen onroerende goederen beheren. Zij mag alle onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, haar activa (inbegrepen onroerende goederen) in pand geven, zij mag zich persoonlijk en zakelijk borgstellen en aval verlenen en alle soorten van garanties stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen dit alles zowel voor haarzelf als voor derden, particulieren en vennootschappen, dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogens- en beleggingsadvies.

27. Het patrimonium van de vennootschap op te bouwen, uit te breiden en te beheren in de ruimste zin van het woord.

28. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten en dit wereldwijd.

29. De vennootschap mag deelnemingen nemen en bezitten in andere vennootschappen die niet noodzakelijkerwijze hetzelfde doel hebben.

30. De vennootschap mag op om het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen.

31. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

32. Zij mag alle verrichtingen stellen van commerciële, administratieve, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

33. De vennootschap kan fungeren als managementvennootschap (zowel voor natuurlijke- als rechtspersonen) en/of holdingmaatschappij.

34. het uitvoeren van alle diensten, studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, begeleiding, prospectie, marketing, technoconsult, diensten op gebied van management, milieu, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief, bedrijfseconomisch, boekhoudkundig, economisch, handels, financieel, fiscaal, personeel, sociaal en juridisch beheer, advies en begeleiding aan en van ondernemingen, verenigingen, instellingen en projecten of aan om het even welke rechts- of natuurlijke persoon, met uitzonderling van die activiteiten die door de wet zijn voorbehouden aan de gereglementeerde beroepen en beroepen onderworpen aan vergunningen of erkenningen, tenzij de vennootschap voldoet aan de voorwaarden van deze gereglementeerde beroepen en/of de nodige vergunningen of erkenningen bezit.

35. De begeleiding en verstrekken van (management)advies op alle vlakken van de bedrijfsvoering, audit, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie, organisatie, informatie en management van bedrijven, ondernemingen, verenigingen, instellingen en natuurlijke personen en rechtspersonen zowel inzake bedrijfsvoering, boekhouding, juridische, financiële, fiscale, operationele, sociale en dergelijke andere aangelegenheden als inzake algemene strategie met uitsluiting van vermogensbeheer.

36. Het waarnemen en uitvoeren van alle bestuurs-, volmacht-, vertegenwoordigers-, bemiddelings-, herstructurerings-, vereffenings- en beheersopdrachten, -functies en/of -mandaten in andere vennootschappen, verenigingen, instellingen of ondernemingen.

37. De vennootschap is gerechtigd te investeren in alles wat het statutair doel kan vergemakkelijken inbegrepen het doen van kosten en investeringen (roerend of onroerend) met het oog op het bezoldigen van de zaakvoerder(s)/bestuurders, ook de bezoldiging van de zaakvoerder(s) en bestuurder(s) in natura.

38. De opsomming is verklarend en niet beperkend en het doel moet verstaan worden in de meest uitgebreidste zin. De zaakvoerder(s)/bestuurder(s) is (zijn) bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

39. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger

40. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

41. De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijk en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

5/ Kapitaal.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro nul cent (18.600,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal. Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in het liquidatiesaldo.

6/ Maatschappelijk vermogen.

Volledig onderschreven, volgestort in geldspeciën ten belope van meer dan één/derde, als volgt: -de Heer VERLEYE Bart, voornoemd, tekent in op vijfennegentig (95) aandelen, hetzij voor negenduizend vijfhonderd euro (9.500,00 EUR) en  de Heer DE RUDDER Ignace, voornoemd, tekent in op eenennegentig (91) aandelen, hetzij voor negenduizend honderd euro (9.100,00 EUR). Zij volstorten deze aandelen ten belope van méér dan één/derde, zodat de vennootschap bijgevolg uit dien hoofde de beschikking heeft over een som van elfduizend euro (11.000,00 EUR).

7/ Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

8/ Bestuur - controle.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, aangesteld als statutair of niet-statutair zaakvoerder, door de enige vennoot optredend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Statutair zaakvoerder.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn:

De Heer DE RUDDER Ignace Alfons André, thans wonende te 8880 Ledegem (Rollegem-Kapelle), Sint-Janstraat 10.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtsdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van handelingen. Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

9/ Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede vrijdag van de maand december, om twintig uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen. De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede vrijdag van de maand december 2016 om twintig uur.

10/ Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking van de jaarrekening verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 30 juni 2016.

11/ Bestemming van de winst - reserves.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. In geval van uitkering , geeft elk aandeel recht op een gelijk dividend.

12/ Verdeling van het netto - actief.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

13/ Benoeming van zaakvoerder(s).

De vergadering beslist het aantal niet statutaire zaakvoerders te bepalen op één (1).

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur:

- De Heer VERLEYE Bart, aanvaardende.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

De aldus benoemde zaakvoerder verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

14/ Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting.

Alle verbintenissen, en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, alsmede alle activiteiten ondernomen sinds 1 mei 2015 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

15/ Volmachten

De zaakvoerder(s) en/of medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  STEYAERT RONNY ACCOUNTANTS , met zetel te 8900 Ieper, Westkaai 1, RPR Gent (afdeling Ieper), ondernemingsnummer 0831.759.459, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
DE RUDDER TRADING COMPANY BELGIUM, AFGEKORT …

Adresse
IZEGEMSESTRAAT 93 8880 LEDEGEM

Code postal : 8880
Localité : LEDEGEM
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande