DE RYCKE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE RYCKE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.384.237

Publication

24/04/2014
ÿþOndernemingsnr : 0442.384.237 Benaming (voluit) : DE RYCKE

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel Pilkemstraat 18 8920 Bikschote

Ond,rwerp akte :Kapitaalverhoging - wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Debbie Hebbelinck te Kortemark op zesentwintig maart tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor der registratie TORHOUT op 27: maart 2014, Boek 673, Bled 5, Vak 14, twaalf bladen, geen renvooien, Ontvangen: Vijftig euro (50,00 Euro), getekend bij delegatie de fiscaal deskundige Anja DE JONG FIE.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DE RYCKE", volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist artikel 2 van de statuten aan te passen zoals hierna opgenomen in de nieuwe statuten aan de reeds eerder genomen beslissing tot zetelverplaatsing naar huidig adres door heti bestuursorgaan op 23 april 2001, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 mei 2001,: onder nummer 20010517-280.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering erkent kennis te hebben genomen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 3 maart 2014 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van: drieënzestigduizend euro (E 61000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij! zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Alle aandeelhouders verklaren het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen (hierna verder WIB) te willen inbrengen in het: maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing tan:: bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het WB. ;

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met negenentwintigduizend. driehonderddrieënzestig euro twintig cent (E 29.363,20) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizendi euro (¬ 62.000,00) op eenennegentigduizend driehonderddrieënzestig euro twintig cent (E 91.363,20) mits: creatie en uitgifte van duizend honderdvierentachtig (1.184) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van zesenvijftigduizend zevenhonderd euro (E 56.700,00),: inbegrepen een uitgiftepremie van zevenentwintigduizend driehonderdzesendertig euro tachtig cent (¬ : 27.336,80) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies",

Bankattest

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesenvijftigduizend zevenhonderd euro (E; 56.700,00) voorafgaandelijk aan de akte overeenkomstig artikel 600 van het wetboek van vennootschappen,i gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE64 0017 2345 2752 bij BNP Paribas Forfis zoals blijkt mit een door voormelde financiële instelling afgeleverd attest op 25 maart 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van: zevenentwintigduizend driehonderdzesendertig euro tachtig cent (E 27.336,80) om het kapitaal te brengen van: eenennegentigduizend driehonderddrieënzestig euro twintig cent (¬ 91.363,20) op honderdachttienduizend zevenhonderd euro (E 118.700,00) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Vaststelling van de kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormeldej kapitaalverhogingen van zesenvijftigduizend zevenhonderd euro (E 56.700,00) daadwerkelijk verwezenlijkt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod11,1

*,,ze

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UIIIi itI1I111111.1011111 111

Vt beht aar Bel Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

..

werden en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdachttienduizend zevenhonderd euro (¬ 118.700,00) vertegenwoordigd door drieduizend zeshonderdvierentachtig (3.684) aandelen zonder vermelding van waarde en beslist artikel 5 van de statuten aan te passen zoals hierna opgenomen in de nieuwe statuten.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist de statutaire bepalingen aan te passen aan de besfissing van de raad van bestuur gehouden op 1 april 2011 zoals hierna opgenomen in de nieuwe statuten.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist tot aanneming van volledig nieuwe statuten als volgt rekening houdend met de bestaande kenmerken om deze aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en aan de thans vigerende wetgeving en meer bepaald het wetboek van vennootschappen:

Houdende onder meer:

Artikel 1 Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam: "DE RYCKE".

Artikel 2  Zetel

De zetel is gevestigd te 8920 Bikschote, Pilkemstraat 18.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, die over aile machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1.Het uitbaten van bakkerij(en) en banketbakkerij(en) en de klein- en groothandel van produkten van de broodbakkerij, banketbakkerij, suikerbakkerij, en van room- en consumptieijs.

2.Het verstrekken van operationeel, administratief en intellectueel advies en bijstand betreffende de organisatie en de uitbating van productiebedrijven in de voedingssector.

3.Het verstrekken van advies en bijstand met betrekking tot de integrale kwaliteitszorg van productiebedrijven in de voedingssector.

4.1-let verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

5.1-let bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

6.1-let beheren van onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, bouwen, het laten bouwen, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing en dit in de ruimste zin.

7.Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, bouwen, laten bouwen en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin,

8.Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

9.Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

10. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren In België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op aile plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen. Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, aile industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Artikel 4 Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandeL

Artikel 5-. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdachttienduizend zevenhonderd euro (¬ 118.700,00) en is verdeeld in drieduizend zeshonderdvierentachtig (3.684) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde

.die-ieder-een gelijk deel.inhet-kapitaaivertegenwoordigen .

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Artikel 10  Samenstelling raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger geiden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan, De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen,

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen, De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Artikel 12 Vergadering raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls ais de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vernield in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf voile dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie voile dagen voor de vergadering worden verstuurd, Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee [eden zou bestaan.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord, Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

Artikel 14 Bevoegdheden raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Artikel 15 opdrachten

DireCtiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die af dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de

_uitvaering_ _van_ _de _ neacht reara go yeen etening _ man.. ete_ _rePhtspemoszo._,D_ezft..1QatsteAnag Zija

Op de laatste blz. van Le___( 13 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging' van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet warden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Artikel 16 Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door een gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur, die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen,

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht

Artikel 18 Bijeenkomst bijeenroeping

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede vrijdag van de maand november om zestien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderin-'gen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 19 Vertegenwoordiging op de vergadering  Stemrecht

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn, tenzij de raad van bestuur er anders over beslist. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst

Artikel 20  Toelating tot de algemene vergadering

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam vijf volte werkdagen voor de datum van de vergadering de raad van bestuur inlichten bij aangetekende brief dat zij het voornemen hebben de vergadering effectief bij te wonen, met aanduiding van het aantal effecten waarvoor zij aan de stemming zullen deelnemen.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

Artikel 23 Boekjaar

Het boekjaar begint ieder jaar op één juli en wordt op dertig juni van het daaropvolgende jaar afgesloten. Artikel 24  Winstbesteding

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften Inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

"

.Vbor-behouden aan het Belgisch Staatsblad 

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten;

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling,

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zander onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten warden gevormde

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interim-dividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden váór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder warden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande

boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd. .

Na een eerste interim-dividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het

besluit over het eerste interim-dividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interim-dividend hebben ontvangen, moeten dit

terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de

voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

Artikel 27  Verdeling van het netto-actief

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de

vereffening te dekken.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat orn alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

storting en

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen

massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

ZEVENDE BESLUIT: Volmacht coördinatie

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het

opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde

tekst der statuten.

ACHTSTE BESLUIT:- Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse

dividend waarvan hiervoor sprake,

VOOR GeLLIKVORMIG ONTLEDEND UITREKSEL

Debbie Hebbelinck

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte de dato 26 maart 2014; gecoördineerde tekst der statuten.

,

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegentivoordtgen

Verso: Naam en handtekening

18/02/2014 : IE039422
20/01/2015 : IE039422
18/01/2013 : IE039422
15/02/2012 : IE039422
18/02/2011 : IE039422
24/12/2010 : IE039422
09/02/2010 : IE039422
18/02/2009 : IE039422
31/01/2008 : IE039422
08/12/2006 : IE039422
03/02/2006 : IE039422
19/01/2005 : IE039422
13/01/2005 : IE039422
16/12/2003 : IE039422
02/01/2003 : IE039422
26/01/2002 : IE039422
17/05/2001 : OO057272
13/04/2001 : OO057272
17/12/1997 : GE160119
11/10/1994 : GE160119
06/04/1994 : GE160119
29/01/2016 : IE039422
25/10/1991 : GE160119
12/10/2016 : IE039422

Coordonnées
DE RYCKE

Adresse
PILKEMSTRAAT 18 8920 BIKSCHOTE

Code postal : 8920
Localité : Bikschote
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande