DE STOKERIJ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE STOKERIJ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.474.251

Publication

10/01/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111 *19011796*

Ondememingsnr : 0847.474251

Benaming (voluit) : De Stokerij

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roeselaarseweg 50

8820 Torhout

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten opgemaakt door notaris,: ' Stefaan Buylaert te Torhout op 20 december 2013, waarvan het registratierelaas als volgt luidt: "Geregistreerd op het kantoor der registratie TORHOUT op 26 DEC 2013 Boek 671, Blad 71, Vak 15, drie bladen, geen; renvooien. Ontvangen: Vijftig Euro (50,00 Euro). Bij delegatie de fiscaal deskundige (get. Anja DE JONGHE"' heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Stokerij." volgende besluiten genomen: EERSTE BESLUIT

De vergadering verklaart kennis te hebben van:

,, a, het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato 19 december 2013 waarin het voorstel tot:, ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over dei; ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is gevoegd een staat van actief en! passief afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 30 november 2013,

°s b. het verslag van de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerders over de staat van;, actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste;; wijze is weergegeven en waarvan de conclusie luidt als volgt:

"5. BESLUIT

Het bestuursorgaan van de BVBA DE STOKERIJ heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een`; tussentijdse staat van actief en passief per 30 november 2013 opgesteld, die rekening houdende met de; vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 3.547,33EUR en een netto-actief t.b.v. 3.547, 33 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen,:: blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap,' onder voorbehoud van de niet geboekte provisie voor kosten verbonden aan de ontbinding en vereffening, t.b.v. 1.000,00 EUR.

Inclusief correctie bedraagt het netto-actief 2.547,33 EUR.

lk dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele en belastingcontroles.

Voormelde staat geeft, onder voormelde voorbehouden en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van de:; zaakvoerder met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer. Wevelgem, 19 december 2013

BVBA BedrijfsrevisorenkanfoorDujardin,

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin

(getekend)." Een exemplaar van deze verslagen zal samen met het afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Stokerij vanaf heden te ontbinden.

De vennootschap werd voor haar ontbinding reeds feitelijk vereffend door haar zaakvoerders. De zaakvoerders verklaren tevens dat er geen andere openstaande schulden of rechtsgedingen hangende zijn,: dan diegene opgenomen in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

DERDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

7 r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

I dt'vo"ór zoveel' als nodig en nuttig verzaakt aan 'Cie termijnJen oproêpingsformaliteitèn voorzien in" artikel-:

' 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de vennoten verklaren voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

De vergadering stelt vast dat aile vennoten aanwezig zijn en dat de vennootschap geen uitstaande passiva meer heeft. Bijgevolg dient de vennootschap als vereffend te worden beschouwd en dient er niet te worden overgegaan tot de benoeming van de vereffenaar.

' De vennoten verklaren dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet ap het feit dat bij hun weten alle passiva werden aangezuiverd uitgezonderd de schuldvorderingen die zijzelf ten aanzien van de vennootschap : bezitten, dat de activa reeds door hen werden overgenomen of overgenomen zullen warden.

Zij verbinden er zich wel onvoorwaardelijk toe alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen. De vennoten zijn aldus gesubrogeerd in alle rechten en verbintenissen van de ontbonden , vennootschap.

Ten gevolge van de overname van het vermogen, is de vereffening van de vennootschap zonder voorwerp geworden en wordt de sluiting bijgevolg afgesloten. Voor zoveel als nog nodig beslist de vergadering tot de sluiting van de vereffening.

De huidige sluiting van de vereffening maakt een definitief einde aan de juridische persoon van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Stokerij.

Zodoende worden de goederen die toebehoren aan de vennootschap op het ogenblik van de sluiting van de vereffening, automatisch en diengevolge uit kracht van de wet, eigendom van de voornoemde vennoten. De vennootschap houdt op te bestaan te rekenen vanaf heden, De boeken en bescheiden van de , vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard worden op volgend adres: 8820 Tarhout, Roeselaarseweg 50. De comparanten verbinden er zich toe om het genoemde aandelenregister van de vennootschap te vernietigen binnen de acht dagen vanaf heden.

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent de heer Swyngedouw Pieter en de heer Fraeyman Sammy, beiden voornoemd, ontslag voor hun functie alv zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor het daar hen tot op heden waargenomen bestuur. VIJFDE BESLUIT : VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en valmacht aan de heer Swyngedouw Pieter en aan de heer Fraeyman Sammy, beiden voornoemd, tot uitvoering van de genomen besluiten.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de medewerkers van BVBA Jef Caerels, kantoorhoudende te 8820 Torhout, Vredelaan 15 met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en aile noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij een Ondernemingsloket, de BTW-Administratie en de Administratie van de Directe Belastingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

-expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 20/12/2013

-verslag van de zaakvoerder,

-verslag van de bedrijfsrevisor

- staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303906*

Neergelegd

17-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0847474251

Benaming (voluit): De Stokerij

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Roeselaarseweg 50

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 13 juli 2012, neergelegd op de

Rechtbank van Koophandel vóór registratie.

Dat:

1) Er door:

1. De heer SWYNGEDOUW, Pieter Jan Joris, geboren te Izegem op 9 juli 1974, EN zijn echtgenote mevrouw VANCOMPERNOLLE, Inge Renée Yfke, geboren te Izegem op 25 april 1977, samenwonende te 8820 Torhout, Roeselaarseweg 50.

2. De heer FRAEYMAN, Sammy Jean-Pierre, geboren te Torhout op 17 april 1977, EN zijn echtgenote mevrouw MAES, Eva Hilde, geboren te Oostende op 1 juli 1978, samenwonende te 8820 Torhout, Bruggestraat 101.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) Naam: De Stokerij

3) Zetel: 8820 Torhout, Roeselaarseweg 50

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

2. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

3. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

4. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

5. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

6. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

7. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

8. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

9. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

10. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

11. De uitbating van serviceflats.

12. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

13. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

14. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland. De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.

5) Duur: onbeperkt

6) Kapitaal: achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) vertegenwoordigd door tweehonderd (200)

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

1/ De heer Swyngedouw Pieter, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk

volstort door inbreng van een bedrag van duizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 1.550,00);

2/ Mevrouw Vancompernolle Inge, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk

volstort door inbreng van een bedrag van duizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 1.550,00);

3/ De heer Fraeyman Sammy, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort

door inbreng van een bedrag van duizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 1.550,00);

4/ Mevrouw Maes Eva, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door

inbreng van een bedrag van duizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 1.550,00).

7) Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

8) Boekjaar:

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van het

daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, om te

eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

9) De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van juni om twintig uur en voor het eerst in tweeduizend en veertien.

10) Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11) Vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Luik B - Vervolg

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12) Aanstelling zaakvoerders:

Worden aangesteld tot statutaire zaakvoerders:

De heer Swyngedouw Pieter en de heer Fraeyman Sammy, beiden voornoemd, die aanvaarden.

13) Deponering van het gestorte kapitaal: ondergetekende notaris bevestigt dat de som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 13 juli 2012.

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DE STOKERIJ

Adresse
ROESELAARSEWEG 50 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande