DE STOOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE STOOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 414.933.435

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 25.07.2014 14354-0540-035
04/12/2013
ÿþmod ii.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v, behi aal

Beil

Staa

11111111.1111181,11REI

Ondernemingsnr: 0414.933.435

Benaming (voluit) : B.V.B.A. DE STOOP (verkort) :

~

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eugène Bekaertlaan 14

8790 Waregem

Onderwerp akte :PARTIELE SPLITSING VAN BVBA B.V.B.A. DE STOOP DOOR OVERNEMING DOOR DE BVBA VETO -- kapitaalswijziging - naamswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Wim TAELMAN, geassocieerd notaris te Deerlijk op 8 november 2013 dat

gezamenlijk werden gehouden de buitengewone algemene vergaderingen van de Vennoten van 1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. DE STOOP", "de te splitsen vennootschap" of "de gesplitste vennootschap"

en 2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VETO", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Eugène Bekaertlaan 14, BTW BE0536.433.358, rechtspersonenregister Kortrijk, "de verkrijgende vennootschap",

De besluiten van de buitengewone algemene vergaderingen van de Vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. DE STOOP" luiden ais volgt

1. Lezing en onderzoek van volgende stukken en verslagen:

- het voorstel tot partiële splitsing, opgesteld door de bestuursorganen van beide vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, op datum van 8 juli 2013,

Iedere vennoot kan, zonder kosten, een kopie van deze documenten verkrijgen in de zetel van de vennootschap. De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730, 731 en 733 niet toe te passen, in zoverre deze laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering verbonden is, daarvan hebben afgezien. De afstand van het recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten.

2. Unanieme verzaking van alle vennoten aan het opstellen van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan en van de commissaris betreffende de partiële splitsing, overeenkomstig artikel 734 W.Venn.;

3, Mededeling, in toepassing van artikelen 677 juncto 732 van het Wetboek van vennootschappen, dat er zich vanaf de datum van het opstellen van het splitsingsvoorstel tot op heden geen belangrijke wijzingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschappen die aan de partiële' splitsing deelnemen.

4. GOEDKEURING VAN DE SPLITSING ZONDER VEREFFENING

De vergaderingen van beide vennootschappen beslissen met eenparigheid tot partiële splitsing van de BVBA B.V.B.A, DE STOOP, te splitsen vennootschap, door overgang van activa- en passivabestanddelen van de BVBA B.V.B.A. DE STOOR naar de BVBA VETO, verkrijgende vennootschap, waarbij de te splitsen vennootschap niet ophoudt te bestaan.

De activa- en passivabestanddelen, voor een nettowaarde volgens de toestand per 31 december 2012, achthonderdachtendertigduizend vijfhonderdenelf euro negenenzestig cent (¬ 838.511,69), zuilen overgaan naar de verkrijgende vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het goedgekeurd splitsingsvoorstel en de verslagen van de zaakvoerder.

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer:

a. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt;

Aan de Vennoten van de te splitsen vennootschap zullen in vergoeding voor de overgang van het vermogen achtduizend vijfhonderd (8.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de verkrijgende vennootschap worden toegekend.

De Vennoten van de gesplitste vennootschap BVBA B.V.B.A, DE STOOP zullen derhalve aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA VETO toebedeeld krijgen, zoals hierna vermeld onder besluit 9.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

..<111.1

beha&den

aan het

Belgisch Staatsblad

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap met betrekking tot de ingebrachte bedrijfstak boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2013.

c. De datum vanaf welke de aandelen toegekend ingevolge de inbreng uit de partiële splitsing recht geven te delen in de winst van de verkrijgende vennootschap is bepaald op 1 januari 2013.

d. Het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap zal de toekenning van de aandelen van de verkrijgende vennootschap aan de Vennoten van de gesplitste vennootschap in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap inschrijven.

5.1. De algemene vergadering van de gesplitste vennootschap BVBA B,V.B.A. DE STOOP stelt vast dat ingevolge de gestemde partiële splitsing door overdracht het kapitaal van de vennootschap verminderd is met zevenduizend negenhonderddrieënvijftig euro tweeëntwintig cent (¬ 7.953,22) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tienduizend zeshonderdzesenveertig euro achtenzeventig cent (¬ 10 646.78)

5.2. De algemene vergadering van de gesplitste vennootschap BVBA B,V,B.A. DE STOOP besluit het kapitaal te verhogen door incorporatie van reeds belaste reserves met zevenduizend negenhonderddrieënvijftig euro tweeëntwintig cent (¬ 7.953,22) om het te brengen van tienduizend zeshonderdzesenveertig euro achtenzeventig cent (¬ 10 646.78) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten bijgevolg te behouden als volgt : "Het geplaatst kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweehonderdvijftigste deel van het kapitaal."

6.De algemene vergadering van de gesplitste vennootschap de BVBA B.V.B.A. DE STOOP besluit de naam te wijzigen door schrapping van de afkorting "B.V.B.A." in de naam, en schrapping van het woord "B.V.B.A." in artikel 1 van de statuten. De naam luidt voortaan DE STOOP,

7.De algemene vergadering van de gesplitste vennootschap DE STOOP besluit teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met het wetboek van vennootschappen met betrekking tot de bijeenroeping van de algemene vergadering en de schriftelijke besluitvorming artikel 21, tweede paragraaf te vervangen als volgt:

"De oproeping tot de algemene vergadering geschieden overeenkomstig de wet.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van deze die bij authentieke akte moeten worden verleden."

8.De algemene vergadering van de gesplitste vennootschap en van de verkrijgende vennootschap verlenen aan het bestuursorgaan aile machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en gelasten ondergetekende Notaris om het nodige te doen voor de coordinatie van de statuten.

Voor ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Wim TAELMAN

Tegelijk hiermee neergelegd váór registratie:

- expeditie akte;

- coördinatie van de statuten















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2013
ÿþ º%aod w«d».~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder aan het BelgiscI

Staatsbia

flhlu

1II IflI1 IIUI I 1H lU

*13126519+

i

II OONIT

05

BELGGC

NCI--iGELEGD

'":"UR BFLGE Z 3; 07, 2013

.08- 2013 RECHTBANK KOOPHANDEL

GriffieeRTRIJK

I nTA Frr.r',t , `-.

0414.933.435

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : B.V.B.A. DE STOOP

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eugène Bekaertlaan 14, 8790 Waregem (volledig adres)

onderwerp akte ; NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Uittreksel uit het splitsingsvoorstel dd. e juli 2012 houdende voorstel tot partiële splitsing van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP door inbreng van een deel van het vermogen in de bestaande BVBA DE STOOP, in toepassing van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals dit werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper:

De BVBA B.V.B.A. DE STOOP, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8790 Waregem, Eugène (3ekaertlaan 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0414.933.435, werd opgericht middels akte verleden voor notaris Frans Ghys te Kluisbergen op 23 december 1974, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 januari 1975, onder nummer 287-13.

De statuten van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP werden voor het laatst gewijzigd bij akte dd, 11 april 2007, verleden voor notaris Ignace Demeulemeester te Anzegem, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch: Staatsblad van 26 april erna, onder nummer 07062190.

Waarvan de zetel werd verplaatst naar huidig adres bij beslissing van de zaakvoerder met ingang vanaf 10' januari 2012, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 februari 2012 erna, onder: dummer 12032062,

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

1.Het manipuleren, uitbenen, versnijden, verwerken, opslaan, invriezen, transporteren, aan  en verkopen:

van vlees en vleeswaren, alsook van de producten welke complementair dan wel aanvullend zijn aan wat:

voormeld wordt;

2.De groothandel in vers ,of diepgevroren vlees en vleeswaren. De kleinhandel in vlees en vleeswaren; Het

uitbaten van een beenhouwerij in vlees en vleeswaren;

3.Het bereiden van gerechten en bereidingen en de handel in gerechten, met name als traiteur,

4.1-let slachten van dieren;

5.1-let optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord;

6.1-let verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële

organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen;

7.Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of`

dienstverlenende ondernemingen.

8.Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse;

ondernemingen in de meest ruime zin van het woord,

9.Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen:

ontvangen,

10.Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door

het stellen van aile bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop , verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting,

[aten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan, dit alles in de ruimste zin;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

11.Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden

12.Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

13.De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin bij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze,

14.Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kan bevorderen.

15.De vennootschap mag alle dienstprestaties van toeristische aarde verlenen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zoals

-het verwerven, aanwenden, verhuren, in leasing geven, van hotelgebouwen en de exploitatie ervan, het uitbaten van openbare en private parking  en ontspanningsruimten;

-het uitbaten van hotelinrichting, restaurant, bar-cafetaria, het uitbaten van bijhorende activiteiten aan de hoteluitbating zoal zwembad,'sauna en fitnessinrichting;

-het ter beschikking stellen van vergaderzalen

-het inrichten van toeristische activiteiten

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin, De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen. Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren. Zij zal belangen mogen opnemen in alle bestaande of in het leven te roepen vennootschappen en ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of gelijkgesteld aan het hare zou zijn, en dit bij middel van inbreng, versmelting, onderschrijving, deelnemen, financiële tussenkomst of anderszins"

Het kapitaal van de vennoot-ischap bedraagt 18.600,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 250 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel 1 / 250ste van het kapitaal vertegenwoordigend. Het kapitaal is volledig volstort.

ingevolge de partiële splitsing zal zoals eerder uiteengezet een deel van het vermogen van de BVBA B.V.B.A, DE STOOP, voornoemd, zowel de rechten als de plichten, zonder ontbinding overgaan op de reeds bestaande vennootschap BVBA VETO.

De BVBA VETO met , maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Eugène Bekaertlaan 14 en ondernemingsnummer 0536.433.358 RPR KORTRIJK, werd opgericht dd. 2 juli 2013 krachtens akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Taelman te Deerlijk, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 juli 2013 onder nummer 13303875.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend doel:

" De vennootschap heeft tot doel:

(.VOOR EIGEN REKENING

1.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, V..), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk

i

4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2.1-let verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen

of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen

of ondernemingen.

3,1-let waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4,Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en

technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van

octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien diènen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 11186ste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal is volledig volstort.

De zaakvoerder van de BVBA VETO zal, onmiddellijk na de notariële akte van de partiële splitsing 8.500 nieuwe aandelen creëren van de BVBA VETO die zullen toekomen aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap BVBA B.V.B.A, DE STOOP. Tegen voorlegging van bewijs van aandeelhouderschap van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP zal een inschrijving gebeuren in het register van de aandelen op naam van de BVBA VETO a rato van de voornoemde ruilverhouding.

De aldus gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de BVBA VETO gerealiseerd vanaf 1 januari 2013.

De handelingen door de vennootschap BVBA B.V.B.A. DE STOOP gesteld sedert 1 januari 2013 met betrekking tot het deel van haar vermogen dat ze zal overdragen aan de BVBA VETO zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA VETO.

Alle contracten en vergunningen van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP met betrekking tot het af te splitsen onroerend patrimonium worden eveneens onder dezelfde geldende modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap BVBA VETO.

De BVBA BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, ex ultimo vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, is belast met het opstellen van de verslagen over de inbreng in natura overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor zal afhangen van de hoegrootheid van de door hem verrichte prestaties.

a ~

~ , "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

die aan de bestaande BVBA VETO zullen worden overgedragen ingevolge voormelde partiële splitsing, zoals deze blijken uit de staat van actief en passief per 31 december 2012 van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP, worden nader uiteengezet in de bijlagen aan dit voorstel.

Er wordt expliciet overeengekomen tussen de betrokken partijen dat de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op het afgesplitste immo-bedrijfstak integraal ten laste komen van de bestaande BVBA VETO.

De financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de overige activiteiten van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP en voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1 januari 2013, blijven integraal ten laste van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP.







Waar geen toewijzing kan gebeuren aan enige activiteit, komen de financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles enz ... die voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1 januari 2013 zowel ten laste van de BVBA B,V.B,A. DE STOOP als van de BVBA VETO en dit in verhouding van het boekhoudkundig eigen vermogen zoals blijkt uit de onderliggende splitsingsstaat.



Bíjtagéff Sta-átstït-ad ÿÿ1Z1U812D13 - Annexes du - bëTgë Er zijn bij de diverse vennootschappen die aan de onderliggende partiële splitsing deelnemen geen vennoten die bijzondere rechten hebben en geen andere effecten dan aandelen.

Aan de zaakvoerders van bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend,

Aldus getekend:

THOVETO BVBA

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Tom De Stoop

Tegelijk hiermee neergelegd : voorstel tot partiële splitsing











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 22.07.2013 13339-0291-034
29/01/2015
ÿþ Mad Word 11.7

1ze 1º% in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUI

2 1 -01 ELGISCH S

BELGE



NEERGELEGD

- 2015 - 8 'pi. 2014

TAATS£rinb'

",...jd :rlANDEL

ent, afd. ~L`n1«tJtC

s

k

I II

i

501623

Ai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0414.933.435

Benaming

(voluit) : B.V.B.A. DE STOOP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Eugène Bekaertlaan 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 24 november 2014 gehouden op de zetel van de vennootschap.

De vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, met als maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door BVBA PIET DUJARDIN, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de heer DUJARDIN PIET, bedrijfsrevisor, te herbenoemen als commissaris voor een periode van drie jaar,

Het mandaat za! onmiddellijk eindigen na de jaarvergadering van 2017.

BVBA Thoveto

vast vertegenwoordig door Tom De Stoop

zaakvoeder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 26.07.2012 12344-0480-034
06/02/2012
ÿþVE behr aar

Bef!

Staa"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'ln-2012 NEERGELEGDITEURBE+GE

H STi~~TSE~.,.

17. 01, 2012

~~ANK rc0t7PF~ANDEL

~ri~ie ~i'I~~JK_



Ondernemingsnr : 0414.933.435

Benaming

(voluit) : B.V.B.A. DE STOOP

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HEUNTJESSTRAAT 32, 8570 ANZEGEM

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Op de bijzondere algemene vergadering van 19 december 2011 is beslist dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, met als maatschappelijke zetel; 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd de BVBA PIET DUJARDIN , met zetel te 8560 Wevelgem,! Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de heer DUJARDIN PIET, bedrijfsrevisor, wordt benoemd als: commissaris voor een periode van drie jaar vervallend op de jaarvergadering van 2014.

(get.) bvba Thoveto

zaakvoerder

vertegenwoordigd door de heer Tom De Stoop

zaakvoerder

I Illllpll III flllll II VI MO

*12032028* 2

BELGIS



Op de laatste blz. van eik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/02/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" izo3aoe z*

lo

ONITEUR BELGE

2 l -01 2012

BE ISCH STMTSELAr,}

NEERGELEGD

18. 01. 2012

Ondernerningsnr : 0414.933.435

Benaming

(voluit) : B.V.B.A. DE STOOP

F=O; ITE3ANfgene'HAhfDEL 'l..r.iP.l.;l4

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HEUNTJESSTRAAT 32, 8570 ANZEGEM

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op beslissing van de zaakvoerder werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar 8790 Waregem, Eugène Bekaertiaan 14. Deze wijziging gaat in op 10 januari 2012.

(get.) bvba Thoveto

zaakvoerder

vertegenwoordigd door de heer Tom De Stoop

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/08/2011
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0414.933.435

Benaming

(voluit) : B.V.B.A. De Stoop

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heuntjesstraat 32, 8570 Anzegem

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDERS

Op de bijzondere algemene vergadering van 2 januari 2011 is het ontslag aanvaard van de heer Roland Dei Stoop en mevrouw Lutgarde Debonnet, Ketsersdreef 4, 8570 Anzegem en dit met ingang vanaf 1 januari 2011.

(get.) bvba Thoveto

zaakvoerder

vertegenwoordigd door de heer Tom De Stoop

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V II IIIII IIIIIIII nl1

*11125911*

MONITEUR BELG DI ECTION

r

0.5

-D8- 2011

BELGISC-i STAATSC3L BESTUUR

EERGELEGD

1 5. 07. 2011

KOOPHANDEL

RTR i. IK

IIA

iu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 09.07.2011 11297-0529-016
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.05.2010, NGL 12.07.2010 10296-0102-016
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 28.08.2009 09688-0183-017
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.05.2008, NGL 30.06.2008 08356-0186-017
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.05.2007, NGL 07.06.2007 07191-0057-016
26/04/2007 : OU019906
15/06/2005 : OU019906
17/06/2004 : OU019906
26/06/2003 : OU019906
22/08/2002 : OU019906
29/06/1999 : OU019906
26/11/1996 : OU19906
21/04/1990 : OU19906
01/01/1988 : OU19906
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 28.06.2016 16244-0510-036

Coordonnées
DE STOOP

Adresse
EUGENE BEKAERTLAAN 14 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande