DE TABAKSHOEVE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE TABAKSHOEVE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.019.078

Publication

06/05/2014 : Geruisloze fusie (overnemende vennootschap)
Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 17 april 2014

dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders het volgende beslist werd:

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de vennootschap FUM-HEUR zowel de recrnten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de vennootschap DE TABAKSHOEVE, houdster is van aile aandelen van- de; vennootschap FUM-HEUR.

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap FUM-HEUR boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovennemende vennootschap, wordt bepaald op 1 juli 2013. Aile verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap FUM-HEUR gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sinds~>dien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de

overnemende vennootschap geboekt worden.

De bestuursorganen hebben er zich van gewist en bevestigen alhier dat sinds de datum van het opstellen van het fusieverslag en de datum van onderhavige vergadering zîch in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

De aandeelhouders alhier aanwezig of vertegenwoordigd verklaren op te hoogte te zijn van de boekhouding

en financiële situatie van de betrokken vennootschappen.

C. Ten gevolge van deze fusie heeft de vennootschap FUM-HEUR opgehouden te bestaan, § 2. Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de vennootschap FUM-HEUR ten

algemenen titel over op de vennootschap DE TABAKSHOEVE. Het vermogen bevat onder meer volgend onroerend goed: Stad Izegem - 2de afdeling - Emelgem

In het appartementsgebouw "Residentie Baron", gelegen Baronstraat 114, ten kadaster gekend sectie A,

nummer 0553X2 voor een totale oppervlakte van 58a 92ca volgens titel:

-De handelsruimte, op het gelijkvloers, uiterst links gelegen in Fase I, staande voor en kijkend naar voorgevel, en ontstaan uit de samenvoegtng van wïnkelruimte *WR1' met de ombouwing van de oorspronkelijke winkelruîmte 'WR2', in de wïnkelruimte WR2-a en de wïnkelruimte WR2-b, omvattende: a) in prîvatieve en uitsluitende eigendom: de handelsruimte zeif met haar toegangsdeur

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderd/tïenduizendsten (200/10.OOOsten) in de gemene delen waaronder de grond, zijnde 150 frakties van de Wïnkelruimte *WR1" en 50 frakties verbonden aan de onderhavige nieuw gevormde winkelruîmte WR2-a (de overige 100 frakties worden verbonden aan het overige van de oorspronkelijke WR2, zijnde thans de wïnkelruimte WR2-b). -De bergingen genurnmerd "B15" en "B16" zonder aandelen in de gemene delen.

Zoals deze goederen beschreven staan ïn de basisakte verleden voor notaris Paul Dalle te Koksijde met tussenkomst van notaris Peter Verstraete te Roeselare op 11 januari 2006, overgeschreven op het tweede

, hypotheekkantoor te Kortrijk op 31 januari daarna, onder formaliteit 065-T-31/01/2006-1386.

§4. Volmacht

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoôrdineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijk bepalingen ter zake.

De vergadering verleent aile machten aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handlekening.



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

a T5

09
ca ca

fS0 "3

M ca

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VDC Daels te 8940 Geîuwe, Wervikstraat 15 evenals aan

haar bedienden, aangestelden en Iasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile

administratieve formaliteiten te verzekeren. IVNOTARIELE WETTIGHEIDSVERKLARING

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het bestaan en zowel de interne aïs de externe wettigheid van de rechtshandelîngen en formaliteiten betreffende onderhavige fusie.

V, VERKLARINGEN PRO FISCO

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de fusie door overneming tussen FUM-HEUR overgenomen vennootschap, en de DE TABAKSHOEVE overnemende vennootschap, geschiedt met toepassing van:

-artikei 117, § 1 en 120, derde lid van het Wetboek der Regislratierechten; -artikei 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen 1992;

-artikei 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelîjktijdîg neergelegd:

- afschrift akte

- gecoôrdineerde statuten

Op de laatste blz. van i-uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
10/07/2014
ÿþ.4.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

-.

1 111111IMIIÀ.1111

,

Ondernemingsnr : 0466.019.078 Benaming

(voluit) : DE TABAKSHOEVE

Recht5v0rM : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: OUDE ZONNEBEKESTRAAT '11 -8980 ZANDVOORDE

Onderwerp akte: NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van een fusievoorstel dd. 11 juni 2014 houdende voorstel tot fusie door overneming van;

- mcoTAN, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8930 Menen, Oude Delorsplein 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te KORTRIJK met ondememingsnummer 0891.762.570;

door de vennootschap, in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Aldus getekend voor DE TABAKSHOEVE NV;

de heer Hein Vandecasteele

gedelegeerd bestuurder

Il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2014 : IE039087
12/09/2014 : IE039087
05/03/2014 : IE039087
06/11/2014
ÿþMod Word 11.1

_ltfl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0466.019.078

Benaming

(voluit) : DE TABAKSHOEVE

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel 8980 Zonnebeke (Zandvoorde), Oude Zonnebekestraat 11 (volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie (overnemende vennootschap)

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 22 oktober. 2014 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders het volgende beslist werd:

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de vennootschap NICOTAN zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de vennootschap DE TABAKSHOEVE, die reeds houdster is van alle aandelen van de vennootschap NICOTAN.

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap NICOTAN boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 9 juli 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap NICOTAN gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sinds-'dien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

De bestuursorganen hebben er zich van gewist en bevestigen alhier dat sinds de datum van het opstellen, van het fusieverslag en de datum van onderhavige vergadering zich in de activa en passiva van de betrokken: vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

De aandeelhouders/vennoten alhier aanwezig of vertegenwoordigd verklaren op te hoogte te zijn van de boekhouding en financiële situatie van de betrokken vennootschappen.

C. Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten worden toegekend.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

D. Ten gevolge van deze fusie heeft de vennootschap NICOTAN opgehouden te bestaan.

§ 2. Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de vennootschap NICOTAN ten algemenen titel over op de vennootschap DE TABAKSHOEVE.

De overgang van het vermogen geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden :

9.Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de inge-brachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren be-paald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen ver-mogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldver-nieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4.De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschappen, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

§3. Ontslag

I~P

Voorbehouden 1111101Mill

aan het

Belgisch staatsblac

28 OKT. 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

De vergadering aanvaardt het ontslag van de enige zaakvoerder van de vennootschap, te weten, de heer

Hein Vandecasteele voornoemd en verleent dienvolgens kwijting.

§4. Volmacht

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijk bepalingen ter zake.

De vergadering verleent aile machten aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VDC Daels te 8940 Geluwe, Wervikstraat 15 evenals aan

haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle

administratieve formaliteiten te verzekeren.

IV.NOTARIELE WETTIGHEIDSVERKLARING

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het

bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten betreffende

onderhavige fusie.

V. VERKLARINGEN PRO FISCO

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de fusie door overneming

tussen NICOTAN, overgenomen vennootschap, en de DE TABAKSHOEVE, ovememende vennootschap,

geschiedt met toepassing van:

 artikel 117, § 1 en 120, derde lid van het Wetboek der Registratierechten;

 artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen 1992;

 artikel 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

rir

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

30/01/2014 : IE039087
19/12/2013 : IE039087
30/12/2014 : IE039087
15/01/2015 : IE039087
25/06/2013 : IE039087
13/03/2013 : IE039087
04/02/2013 : IE039087
02/03/2012 : IE039087
18/01/2012 : IE039087
10/03/2015 : IE039087
18/03/2011 : IE039087
02/02/2011 : IE039087
28/07/2010 : IE039087
19/02/2010 : IE039087
30/01/2009 : IE039087
25/08/2008 : IE039087
03/04/2008 : IE039087
04/03/2008 : IE039087
25/07/2007 : IE039087
25/05/2007 : IE039087
13/02/2007 : IE039087
11/01/2007 : IE039087
11/01/2007 : IE039087
14/11/2006 : IE039087
02/01/2006 : IE039087
20/12/2005 : IE039087
22/07/2005 : IE039087
16/06/2005 : IE039087
14/01/2005 : IE039087
24/12/2004 : IE039087
07/12/2004 : IE039087
27/02/2004 : IE039087
18/02/2004 : IE039087
17/02/2003 : IE039087
07/10/2002 : IE039087
26/01/2016 : IE039087
27/01/2016 : IE039087
03/02/2016 : IE039087
04/05/2016 : IE039087
08/09/2017 : IE039087
06/07/2018 : IE039087

Coordonnées
DE TABAKSHOEVE

Adresse
OUDE ZONNEBEKESTRAAT 11 8980 ZANDVOORDE(ZONNEBEKE)

Code postal : 8980
Localité : Zandvoorde
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande