DE TASHE V.I.P.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE TASHE V.I.P.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.763.709

Publication

13/04/2015
ÿþ Motl 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van I RteNEERGELEGD

~

IN i 5299]* II

Griffie Rechtbank Koophandel

3 1 MRT 2015

Gent Afdeling Brugge

l=roltier

4ndernemíngsnr: 0627

(voluit): DE TASHE V.1.P.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8850 Ardooie, Roeselaarsestraat 155

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerders

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bénédicte Célis te Wezembeek-Oppem, op 26 maart 2015, véôr, registratie dat:

1.Mevrouw WESOLOWSKA (geboren GRZEGORCZYK) Marta Monika, geboren te Brzeg (Polen) op 22" december 1983, van Poolse nationaliteit, echtgenoot van de heer WESOLOWSKI Krzysztof Leslaw, geboren te Brzeg (Polen) op 05 februari 1978, van Poolse nationaliteit, wonende te 8700 Tielt, Zwartegevelstraat 12.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid POLMAR, waarvan de maatschappelijke zetel; is gevestigd te 8700 Tielt, Stoktmolenstraat 10, met ondernemingsnummer 561.961.778, BTW-plichtig onder, nummer BE0561,961.778.

Opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op 04 september 2014, bekendgemaakt in; de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 september nadien, onder nummer 0175724.

Waarvan de statuten sedertdien niet werden gewijzigd.

Hier vertegenwoordigd ingevolge artikel 11 van de statuten door haar zaakvoerder, de heer WESOLOWSKI; Krzysztof, voornoemd, in die hoedanigheid benoemd voor onbepaalde duur in voormelde oprichtingsakte.

3.De heer DRYGAS Michal, geboren te Koscian (Polen) op 28 september 1980, echtgescheiden, wonende; te 8760 Meulebeke, Gezellelaan 11 B..

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen:

NAAM: DE TASHE V.I.P.

ZETEL: 8850 Ardooie, Roeselaarsestraat 155

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,.

KAPITAAL: 18.600,00E vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL: Mevrouw WESOLOWSKA (geboren GRZEGORCZYK) Marta,'

voornoemd, heeft ingeschreven op vijfentwintig (25) aandelen, de besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid POLMAR, voornoemd, heeft ingeschreven op vijfendertig (35) aandelen en de heer DRYGAS Michal, voornoemd, heeft ingeschreven op veertig (40) aandelen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, door comparanten gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE66 0689 0216 9543, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 11 maart 2015 afgeleverd bankattest dat door de notaris op het kantoor bewaard zal worden.

De inschrijvers verklaren dat het maatschappelijk kapitaal werd volgestort ten belope van 6.200,00E.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december; het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van een uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank en zal worden afgesloten op 31 december 2015. De vennootschap begint te werken op 01 april 2015,

RESERVES; VERDELING VAN DE WINST; VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO: Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), al dan niet vennoten., Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van' de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Interne vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdhedeni om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene' vergadering bevoegd is, Iedere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde taken, zoals de technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet vennoot of zaakvoerder. Zij zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere mandataris speciale volmachten mogen verlenen.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: 1. Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte. 2, Zijn er meerdere zaakvoerders, dan zullen zij alleen optreden, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering. Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbeperkte duur: de heer DRYGAS Michel, voornoemd, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid POLMAR, voornoemd, met ais vaste vertegenwoordiger de heer WESOLOWSKI Krzysztof, voornoemd, die aanvaarden en bevestigen dat de aanvaarding van hun mandaat hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Zij treden afzonderlijk op.

Hun mandaat is van onbeperkte duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-het uitbaten van een restaurant van het traditionele type;

-het uitbaten van een café restaurant (taverne);

-de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse mogen verbruikt worden en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden;

-zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants;

-frietkramen en hotdogstalletjes;

-croissanteries, creperies en warme wafelkramen;

-tearooms en ijssalons;

-in cafetaria's, drive-in restaurants, pizzeria's en bedrijfskantines voor privé en openbare uitbating;

-traiteurdienst;

-organisatie van feesten in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen, Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

JAARVERGADERING - TOELATING - STEMRECHT: wordt gehouden op de zetel, op de eerste zaterdag van de maand juni om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de vorige werkdag gehouden.

Om toegelaten te worden op de vergadering, zal elke vennoot, vijf voile dagen op voorhand de zaakvoerder schriftelijk inlichten omtrent zijn intentie aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen voor dewelke hij zijn stemrecht kan uitoefenen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bénédicte Célis, notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voar-

beh.ouden aan met Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DE TASHE V.I.P.

Adresse
ROESELAARSESTRAAT 155 8850 ARDOOIE

Code postal : 8850
Localité : ARDOOIE
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande